СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО. И ЗАРЕДЕНО С ЕМОЦИИ.

Новото BMW i3s.

СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО. И ЗАРЕДЕНО С ЕМОЦИИ.

Новото BMW i3s.

СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО. И ЗАРЕДЕНО С ЕМОЦИИ. Новото BMW i3s.

Ако спортното шофиране без емисии означава бъдещето, то BMW i3s отдавна вече е пристигнало там. И стартира отново. С впечатляващите си 3,7 секунди от 0 до 60 км/ч, типичното One-Pedal усещане и прогресивния си дизайн то разгръща динамиката на спортен автомобил. Можете да се насладите на емоциите от електричеството на всеки метър.

Read more
BMW i

КОМПАКТЕН СПОРТЕН ДУХ.

КОМПАКТЕН СПОРТЕН ДУХ.

По-широки: преден спойлер включително блестящо покритие на бронята. По-спортни: черни арки на калниците и ексклузивни 20-инчови алуминиеви джанти с нов дизайн. Характерно: задната част с по-остри контури и по-широка с 40 милиметра следа. Още по-устремно и емоционално: шофирането на BMW i3s.

Read more

ФИНАНСИРАНЕ И ПОКУПКА.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,3-15,3
  Електрически пробег в км (комбинирано):308-295

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3s:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,5-16,2
  Електрически пробег в км (комбинирано):284-279

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.