BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey три четвърти перспектива отпред отгоре паркирано пред сграда

THE 6

BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО: ОФЕРТИ И
УСЛУГИ.

При нас вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо е в най-добрите ръце. С всеобхватната гама на Оригинални BMW Аксесоари вие ще придадете индивидуално излъчване на вашето BMW - или с BMW M Performance Parts ще осигурите истински усещания от моторните спортове по всяка отсечка. За да можете при това напълно да се концентрирате върху радостта от шофирането, атрактивните сервизни услуги на BMW ви осигуряват пълна защита при инциденти, както и при ремонтите и поддръжката.

Прочети повече
THE 6BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО: ОФЕРТИ И<br>УСЛУГИ.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Допълнително оборудване и дизайн елементи за BMW Серия 6 Гран Туризмо.

За всички водачи на BMW радостта от шофирането е стандарт. Оригиналните аксесоари BMW са тук, за да отговорят на вашите желания. Ние предлагаме богат избор от индивидуални допълнения и екстри, които са перфектни за вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо като качество, дизайн и изпълнение, предлагайки максимална добавена стойност.

BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 аксесоари
21-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 687 Bicolor, отделна предна джанта без гума, BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

21-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 687 Bicolor, отделна джанта без гума, отпред.

Висококачествените 21-инчови BMW алуминиеви джанти с V-образни спици 687 са в цвят Bicolor Jetblack, полирани до блясък, и с двуцветната си визия допринасят за особено ексклузивното излъчване на автомобила. Отделна джанта, размер 8,5 J x 21, без гума
Към продукта
Багажник за велосипеди BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е лек, но въпреки това стабилен и може да носи товар до 60 килограма. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до 2 велосипеда/E-Bikes (може да бъде разширен до 3 велосипеда). Функцията за сгъване облекчава лесния достъп до багажника.
Към продукта
BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
Към продукта
BMW Всесезонни стелки отпред BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с елегантен детайл от неръждаема стомана.
Към продукта
BMW стелка за пода на багажника BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят с елегантен детайл от неръждаема стомана, тя перфектно подхожда на интериора.
Към продукта
Калъф за безжично зареждане BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

Калъф за безжично зареждане.

Калъфът за безжично зареждане позволява безжично зареждане на устройства на Apple iPhone™ 5/5s/SE чрез индукция. Иновативният калъф за зареждане е съвместим с всички Qi сертифицирани зарядни устройства и в същото време служи и като предпазен калъф.
Към продукта
BMW универсална стойка за Safety Case, Travel & Comfort BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW универсална стойка за Safety Case, Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.
Към продукта
BMW закачалка за дрехи, черна, Travel & Comfort BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW закачалка за дрехи, черна, Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.
Към продукта

Насладете се на другите BMW аксесоари за BMW Серия 6 Гран Туризмо

BMW УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Сервизни пакети, предимства и партньори на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

BMW поставя стандарти в обслужването и е винаги до вас. С помощта на Асистента при аварии и инциденти, нашите експерти са на ваше разположение денонощно при спешни случаи - 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги, вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо автоматично уведомява сервизния център на BMW за нуждите и неизправностите по поддръжката, така че те могат да се свържат с вас незабавно. С BMW Service Inclusive тези и всички други услуги са платени за избрания от вас период от време. Осигурете си повече време за важните неща в живота си: с широкия набор от услуги, предлагани от BMW, вие винаги сте на сигурната страна.

Мъж зад волана на BMW гледа през предното стъкло

BMW Service Inclusive.

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени.
Жена слиза от BMW, гледайки смартфона си

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече
Мъж стои до багажника на BMW с мобилен телефон и авариен триъгълник в ръце


BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече

BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Спортно оборудване за BMW Серия 6 Гран Туризмо.

BMW Серия 6 Гран Туризмо съчетава елегантността и спортния дух с висок комфорт при дълги пътувания: Висококачествените аксесоари на BMW M Performance Parts подчертават динамичния характер на това вълнуващо Гран Туризмо.

BMW M Performance Parts BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 аксесоари
M Performance волан BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
M Performance корпуси на външните огледала Карбон BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите M Performance корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.
M Performance стелки BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance стелки.

Великолепна визия, превъзходна стабилност: M Performance стелките придават на автомобила индивидуална спортна визия и в зоната за краката. С лого на М и надпис M Performance. Кантът с кожена визия с декоративен шев в контрастни цветове и бродираната лента с цветовете на М допълват висококачествената визия.
M Performance страничното фолио Frozen Black BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance страничното фолио Frozen Black.

Спортно във всяко отношение: M Performance страничното фолио в черен/сив цвят придава на автомобила особено индивидуален и динамичен характер. Позиционирането му над праговете подчертава типичните дизайнерски елементи и пропорциите на автомобила.
M Performance чанти за колела BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.
M Performance калъфче за ключа Alcantara/Карбон BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance калъфче за ключа Alcantara/Карбон.

Калъфчето за ключа впечатлява с комбинацията от материали Карбон и Alcantara. Ключът е закрепен сигурно към калъфчето с шестограмен имбус болт в цвят M Blue. Непреходно елегантен, обмислен технически - категорично изявление за моторните спортове.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Иновативни технологии и оферти за BMW Серия 6 Гран Туризмо.

В магазина на BMW ConnectedDrive ще намерите много на брой иновативни приложения и цифрови услуги, които ви свързват с вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо и света. Кликнете върху бутона по-долу, за да видите услугите, предлагани от BMW ConnectedDrive. Открийте практически приложения като информация за трафика в реално време, предоставяща актуални новини за трафика или Remote services, които ви позволяват да управлявате вашето BMW от телефона от разстояние. Вижте кои услуги на BMW ConnectedDrive са налични за вашия автомобил и кои можете да подновите. Как да се възползвате: дори ако вече притежавате BMW, все още можете удобно да резервирате услуги и приложения, които да добавите по-късно от магазина на BMW ConnectedDrive.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8–7,6
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 177–173


Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.


Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.


Данните вече са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW 640i xDrive Гран Туризмо:
  Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 9,0
  CO2 в г/км (комбинирани): 205

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови Автомобил можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.