Издължен силует, подчертани арки на калниците и линиите и хромираните елементи – BMW Серия Гран Купе демонстрира елегантност, ексклузивност и темперамент. В кокпита погледът ви попада върху подбрани материали: фино обработена кожа и перфектно оформени в ергономично отношение индикатори. Ексклузивните елементи на оборудването BMW Individual придават уникалност на автомобила. Цялостно произведение на изкуството, което за кратки пътувания предлага място за до 5 пътника благодарение на конфигурацията си 4+1. Идеалното място да се насладите с всички сетива на разгръщането на мощността на отличените с много награди TwinPower Turbo двигатели на BMW EfficientDynamics. Всеобхватните системи от камери и асистиращи системи осигуряват допълнителна подкрепа във всяка ситуация на пътя. Резултатът: неограничена радост от шофирането в просторна и комфортна атмосфера.


BMW Серия 6 Кабриолет осигурява най-високо ниво на комфорт, динамика и ефективност както при кратки, така и при дълги пътувания. Това се осигурява и от BMW TwinPower Turbo двигатерите на BMW EfficientDynamics. По желание вариантите на оборудването като Design Pure Experience, Design Pure Excellence или M Спортния пакет подчертават различните страни на характера на BMW Серия 6 Кабриолет и се допълват от иновациите на ConnectedDrive като BMW Head-Up дисплей, Concierge Service или Асистент за шофиране Plus. Спортни, елегантни или екстравагантни акценти се поставят от предлаганите джанти като 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616.
 

Дългият преден капак, късите надвеси и спускащата се до задната част линия на покрива – BMW Серия 6 Купе е спортен автомобил с две врати и елегантно излъчване. Интериорът спазва обещанията на екстериора. Двуцветната ексклузивна кожа Nappa с разширен обхват, висококачествените елементи от изискано дърво и фините контрастни шевове осигуряват благородна атмосфера. С BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател, BMW TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател и BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров дизелов двигател клиентите имат избор между три мощни и работещи много изискано варианти на задвижването от BMW EfficientDynamics. Иновациите на BMW ConnectedDrive като BMW Head-Up дисплей или Асистент за шофиране Plus поставят стандарти дори и в този ексклузивен автомобилен клас.
 

BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява с уникалния си дизайн и просторен и луксозен интериор. Неговата динамика гарантира истинкса радост зад волана - и максимален комфорт при дълги пътувания.
 

Впечатляващата динамика на BMW Серия 6 се осигурява от мощния 8-цилиндров бензинов двигател на BMW 650i, както и от редовия 6-цилиндров бензинов двигател на BMW 640i и редовия 6-цилиндров двигател на BMW 640d. В същото време ниският разход на гориво се гарантира от технологиите на BMW EfficientDynamics: директното впръскване на бензина, индикатора за превключване на предавките и регенерацията на спирачната енергия. Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive осигурява радост от шофирането по всеки път, във всеки завой и във всяка ситуация на пътя.
 

Независимо дали търсите ново или употребявано BMW Серия 6 Гран Туризмо - тук ще откриете необходимата информация, оферти и опции за финансиране - разбира се и дилър, при който да запазите час за пробно шофиране.

Прочети повече