ВАШИЯТ СПЪТНИК В ГРАДА.

BMW Серия 2 Гран Турър.

ВАШИЯТ СПЪТНИК В ГРАДА.

ВАШИЯТ СПЪТНИК В ГРАДА.BMW Серия 2 Гран Турър.

Мощност на двигателя в кВт (к.с.) при об/мин (220d xDrive)

140 (190)/4 000

Комбиниран разход на гориво в л/100 км (220d xDrive)

6,2-5,9

Комбинирани CO2 емисии в г/км (220d xDrive)

163-154

Вместимост на багажника

645 до 1 905 литра

Извлечете максимума от градския живот: с BMW Серия 2 Гран Турър. То предлага много и може да натовари още повече. Справя се с напрегнатите ситуации с лекота и спокойствие – младо, самоуверено и наслаждаващо се на живота. За радост от шофирането, която достига до границите на града и се простира и зад тях.

BMW 220d xDrive Гран Турър:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 6,2-5,4
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 163-154

ЗА НЕГО СЕ ГОВОРИ В ГРАДА.

Истински космополит: BMW Серия 2 Гран Турър – динамично и самоуверено, многостранно и модерно. Пътищата се превръщат в булеварди, по които преминава със спортно спокойствие. Този ефект се създава от харизматичната предна част с голяма бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващи през цялата предна част въздухозаборници, както и от дългото междуосие с къси надвеси. Повдигнатата линия на покрива заедно с големите врати обещава простор и комфорт. Един автомобил със спокоен авторитет, който предизвиква дискусии още при пръв поглед.

„Това е радост от шофирането в напълно нова форма!“
Д-р Иън Робертсън, посланик на BMW Group във Великобритания и бивш член на борда на директорите на BMW AG.

ПЕРФЕКТНИ НА СЦЕНАТА.

Независимо дали пътувате повече хора и обикаляте забележителностите или сте натоварили много багаж за отпуската - BMW Серия 2 Гран Турър е идеално за всяко приключение. С множеството практични възможности за съхранение и втория ред седалки то предлага пълна гъвкавост отпред и отзад и вместимост на багажника до 1 905 литра. Особено практично за семействата: благодарение на опционалния трети ред седалки при нужда на ваше разположение са седем места за седене. BMW Серия 2 Гран Турър – повече пространство за вашия живот.

Нищо не е по-важно от добрата връзка.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка за зареждане и допълнителен USB интерфейс. Антената на покрива с усилвателят на сигнала гарантират по-добър сигнал от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплейър. Оборудването включва и Bluetooth Office.

Прочети повече

Очите насочени към пътя, всички детайли пред погледа.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира всички важни за пътуването информации върху проекционен екран в зрителното поле на водача и по този начин предотвратява по-дългото отклоняване на вниманието му от случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера на развлекателната система.
Прочети повече

Поддържа сигурна дистанция за вас.

Оборудването Асистент за шофиране Plus значително подобрява безопасността и комфорта. То включва предупреждение за приближаващи автомобили и предупреждение за пешеходци със спирачна функция, предупреждение за напускане на лентата, асистент за дълги светлини, информация за ограниченията на скоростта, контрол на скоростта с функцията Stop & Go, както и асистент при задръствания.
Прочети повече

Свободата, която ви подхожда перфектно.

Продължавайте напред благодарение на насочената към бъдещето свързаност: с BMW ConnectedDrive вие сте винаги свързани с всичко, което е важно за вас – за още по-комфортно пътуване. Убедете се сами.
Прочети повече

ДВИЖИ СЕ С ПОТОКА.

ДВИЖИ СЕ С ПОТОКА.

През града, из провинцията, по магистралата - с BMW Серия 2 Гран Турър всяко пътуване се превръща в любим маршрут. Първо, заради пъргавите и високо ефективни бензинови и дизелови двигатели. Второ, защото дългото междуосие и късите надвеси осигуряват максимална пъргавина. В комбинация с превключвателя на контрола на шофирането, Адаптивното окачване и множеството аеродинамични решения се осигурява прецизно и пъргаво поведение на пътя, което превръща всеки път в цел.

Прочети повече

DOWNTOWN TO DOWNHILL.

От особено икономичния 3-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 4-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 2 Гран Турър предлага подходящия агрегат за всяко изискване. Общото между всички агрегати е технологията BMW TwinPower Turbo и последователното оптимизиране по отношение на ефективността и динамиката на управлението. С интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive или спортно настроената 7-степенна скоростна кутия с два съединителя BMW Серия 2 Гран Турър се превръща в стабилен по курса си всестранен талант с най-добри динамични възможности – винаги готов да открие нови пътища.

КАКВОТО БИ ИСКАЛ ВСЕКИ: НЕЩО СПЕЦИАЛНО.

Точно такова, каквото го искате – благодарение на допълнително оборудване за BMW Серия 2 Гран Турър. От практично оборудване за интериора, през стилни аксесоари до спестяващи място решения за багажа. Изборът е ваш. Пригодете BMW Серия 2 Гран Турър към своите нужди и своя вкус – и се насладете на един нов свят от възможности.

Разход на гориво и CO₂ емисии:

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.