ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.

Новото BMW Серия 2 Актив Турър

ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.

Новото BMW Серия 2 Актив Турър

ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.Новото BMW Серия 2 Актив Турър

Мощност на двигателя в кВт (к.с.) при об/мин (220i)

141 (192)/5 000–6 000

Комбиниран разход на гориво в л/100 км (220i)

7,6-7,3

Комбинирани CO2 емисии в г/км (220i)

174-165

Вместимост на багажника

468 до 1 510 литра

Определя пулса на града: с радост, стил и характер. BMW Серия 2 Актив Турър е част от днешните големи градове. Също като площадите и кафенетата, булевардите и кръстовищата. С радост и въодушевление то се изправя пред градските предизвикателства и се справя умело с тях. Динамично и пъргаво по тесните улички или многостранно и ефективно при натоварен график – перфектният автомобил за всички, които се придвижват активно.

BMW 220i Актив Турър:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,6-7,3
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 174-165

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ ЗА МИНУВАЧИТЕ.

Магнит за погледите не само при първата среща: новото BMW Серия 2 Актив Турър впечатлява от всяка перспектива – и с всеки детайл. Голямата бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващите през предната част въздухозаборници излъчват желание за действие, LED фаровете подчертават изисканото излъчване. А динамичният силует с хоризонталната странична линия и впечатляващо оформените странични прагове придават на BMW Серия 2 спортен и модерен характер.

„За мен BMW Серия 2 Актив Турър е най-функционалното BMW, което интерпретира по нов начин радостта от шофирането.“
Д-р Норберт Райтхофер, Председател на надзорния съвет на BMW AG

ВСЯКО МЯСТО Е МОДЕРНО.

Много място в града? Нищо по-лесно от това, ако се движите с BMW Серия 2 Актив Турър. То предлага много място и висока гъвкавост. С багажника си с вместимост до 1 510 литра то е винаги готово за нови активности. При това е екстремно гостоприемно: големите врати осигуряват удобно качване и слизане, опционалното безконтактно отваряне и затваряне на задния капак облекчава товаренето и предлага максимален комфорт.

Всичко пред погледа ви.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира всички важни за пътуването информации върху проекционен екран в зрителното поле на водача и по този начин предотвратява по-дългото отклоняване на вниманието му от случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера на развлекателната система.
Read more

Винаги на сигурна дистанция.

Оборудването Асистент за щофиране Plus осигурява значително повишение на сигурността и комфорта. То включва Предупреждението при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, Предупреждението при напускане на лентата, Асистента за дългите светлини, Speed Limit Info, работещия с камери Контрол на скоростта с функция Stop&Go, както и Асистента за задръствания.
Read more

Всичко и дори повече.

Продължавайте напред благодарение на насочената към бъдещето свързаност: с BMW ConnectedDrive вие сте винаги свързани с всичко, което е важно за вас – за още по-комфортно пътуване. Убедете се сами.
Read more

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА.

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА.

С BMW Серия 2 Актив Турър градът се превръща в приключение. Пъргавите и ефективни двигатели са готови за всеки спринт. В същото време адаптивното окачване и множеството аеродинамични решения осигуряват оптимален контакт с пътя. С превключвателя на контрола на шофирането с натискане на бутон превключвате между различните режими на шофиране – от особено комфортен до изключително спортен. Чиста динамика на управлението, дори и през градската джунгла.

Read more

ROAD RUNNER.

Динамика. Мощност. Контрол. От особено икономичния 3-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 4-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 2 Актив Турър винаги се движи със спортна динамика. И при това изключително уверено, което се осигурява от спортно настроената 7-степенна скоростна кутия с два съединителя или интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive. За оптимално сцепление и по-висока радост от шофирането.

ELECTRIFIER.

BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър.

ELECTRIFIER.

BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър.

ПОДХОДЯЩО ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.

Богатата гама от оборудвания ви позволява да индивидуализирате своето BMW Серия 2 Актив Турър напълно според личните ви предпочитания. Независимо дали това е допълнително оборудване за интериора за още повече пространство за багаж или стилни и по-специални аксесоари – вие можете да го направите още по-специално.

Разход на гориво и СО₂ емисии:

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.