ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.

Новото BMW Серия 2 Актив Турър

ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.

Новото BMW Серия 2 Актив Турър

ГРАДСКА ЛЕГЕНДА.Новото BMW Серия 2 Актив Турър

Мощност на двигателя в кВт (к.с.) при об/мин (220i)

141 (192)/5 000–6 000

Среден разход на гориво в л/100 км (220i)

5,9–5,6(1)

СО2 емисии в г/км (220i)

134–127(1)

Вместимост на багажника

468 до 1 510 литра

Определя пулса на града: с радост, стил и характер. BMW Серия 2 Актив Турър е част от днешните големи градове. Също като площадите и кафенетата, булевардите и кръстовищата. С радост и въодушевление то се изправя пред градските предизвикателства и се справя умело с тях. Динамично и пъргаво по тесните улички или многостранно и ефективно при натоварен график – перфектният автомобил за всички, които се придвижват активно.

BMW 220i Актив Турър(1):
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 5,9–5,6
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 134–127

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТ ЗА МИНУВАЧИТЕ.

Магнит за погледите не само при първата среща: новото BMW Серия 2 Актив Турър впечатлява от всяка перспектива – и с всеки детайл. Голямата бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващите през предната част въздухозаборници излъчват желание за действие, LED фаровете подчертават изисканото излъчване. А динамичният силует с хоризонталната странична линия и впечатляващо оформените странични прагове придават на BMW Серия 2 спортен и модерен характер.

„За мен BMW Серия 2 Актив Турър е най-функционалното BMW, което интерпретира по нов начин радостта от шофирането.“
Д-р Норберт Райтхофер, Председател на надзорния съвет на BMW AG

ВСЯКО МЯСТО Е МОДЕРНО.

Много място в града? Нищо по-лесно от това, ако се движите с BMW Серия 2 Актив Турър. То предлага много място и висока гъвкавост. С багажника си с вместимост до 1 510 литра то е винаги готово за нови активности. При това е екстремно гостоприемно: големите врати осигуряват удобно качване и слизане, опционалното безконтактно отваряне и затваряне на задния капак облекчава товаренето и предлага максимален комфорт.

Всичко пред погледа ви.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира всички важни за пътуването информации върху проекционен екран в зрителното поле на водача и по този начин предотвратява по-дългото отклоняване на вниманието му от случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера на развлекателната система.
Read more

Винаги на сигурна дистанция.

Оборудването Асистент за щофиране Plus осигурява значително повишение на сигурността и комфорта. То включва Предупреждението при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, Предупреждението при напускане на лентата, Асистента за дългите светлини, Speed Limit Info, работещия с камери Контрол на скоростта с функция Stop&Go, както и Асистента за задръствания.
Read more

Всичко и дори повече.

Продължавайте напред благодарение на насочената към бъдещето свързаност: с BMW ConnectedDrive вие сте винаги свързани с всичко, което е важно за вас – за още по-комфортно пътуване. Убедете се сами.
Read more

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА.

ИЗБЯГАЙТЕ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯТА.

С BMW Серия 2 Актив Турър градът се превръща в приключение. Пъргавите и ефективни двигатели са готови за всеки спринт. В същото време адаптивното окачване и множеството аеродинамични решения осигуряват оптимален контакт с пътя. С превключвателя на контрола на шофирането с натискане на бутон превключвате между различните режими на шофиране – от особено комфортен до изключително спортен. Чиста динамика на управлението, дори и през градската джунгла.

Read more

ROAD RUNNER.

Динамика. Мощност. Контрол. От особено икономичния 3-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 4-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 2 Актив Турър винаги се движи със спортна динамика. И при това изключително уверено, което се осигурява от спортно настроената 7-степенна скоростна кутия с два съединителя или интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive. За оптимално сцепление и по-висока радост от шофирането.

ELECTRIFIER.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър.

ELECTRIFIER.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър.

ПОДХОДЯЩО ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.

Богатата гама от оборудвания ви позволява да индивидуализирате своето BMW Серия 2 Актив Турър напълно според личните ви предпочитания. Независимо дали това е допълнително оборудване за интериора за още повече пространство за багаж или стилни и по-специални аксесоари – вие можете да го направите още по-специално.

Разход на гориво и СО₂ емисии:

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW дилър.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емсии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.