BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey три четвърти изглед отпред в покой в хале

THE 6

BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Адаптирайте BMW Серия 6 Гран Туризмо към личните си предпочитания. На ваше разположение са множество атрактивни дизайнерски опции, двигатели, функции за динамика на управлението, асистиращи системи и дигитални услуги.

Прочети повече
THE 6BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Вълнуващи варианти на модела и оборудването на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

BMW Серия 6 Гран Туризмо

BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 620d 2020 базово оборудване Mineral White metallic

Линия Luxury

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravite Grey три четвърти изглед отпред

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

M Спортен Пакет

М спортният пакет придава на автомобила особено спортен характер. Спортните дизайнерски елементи отпред и отзад придават още по-мощна визия на автомобили. Динамичният профил се допълва от ексклузивните лакови покрития, спортните М алуминиеви джанти и множество детайли в интериора.

BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 640i xDrive 2020 M Спортен Пакет Bernina Grey Bernsteineffekt три четвърти изглед отпред

М спортният пакет придава на автомобила особено спортен характер. Спортните дизайнерски елементи отпред и отзад придават още по-мощна визия на автомобили. Динамичният профил се допълва от ексклузивните лакови покрития, спортните М алуминиеви джанти и множество детайли в интериора.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Атрактивни дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора.

Оборудвано изключително: BMW Серия 6 Гран Туризмо предлага изключителни дизайнерски акценти, за да изпъкне. Оформената по нов начин бъбрековидна радиаторна решетка и BMW Лазерните светлини доминират в динамичния дизайн на предната част. Опционалните оборудвания като М Спортните спирачки с тъмносини или червени спирачни апарати са ярък магнит за погледите в профил и в същото време осигуряват великолепно отрицателно ускорение. Трапецовидните ауспухови накрайници подчертават спортния дух на широката задна част. В интериора също усещате ексклузивния характер на автомобила благодарение на особените детайли като керамичните апликации по уредите за управление и панорамният стъклен покрив.

BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey три четвърти изглед отпред от странична перспектива.
Декоративна радиаторна решетка BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

Декоративна радиаторна решетка.

Голямата предна декоративна решетка - позната и като BMW бъбрековидна радиаторна решетка - е характерен дизайнерски елемент и осигурява силно присъствие и динамично излъчване на вашия автомобил. Цветовото оформление на вертикалните пластини и обкръжаващия ги пръстен е в зависимост от линията на оборудване.
BMW Лазерни светлини BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
M Спортни спирачки BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 снимка отблизо колело

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с многобутални тъмно сини спирачни апарати с логото на М се отличават с особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
Ауспухови накрайници BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 снимка отблизо отзад

Ауспухов накрайник, трапецовиден.

Видими, трапецовидни хромирани ауспухови накрайници, от лявата и дясната страна на автомобила.
Панорамен стъклен покрив BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 интериор

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
Керамични апликации на уредите за управление BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 интериор

Керамични апликации на уредите за управление.

Ексклузивните керамични апликации на уредите за управление като селектора на трансмисията, регулаторите на силата на звука и климатичната инсталация, както и на контролера на iDrive създават висококачествена и луксозна атмосфера.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Преглед на ефективните двигатели, интелигентното задвижване на четирите колела и комфортните технологии на окачването.

Изключително динамично и комфортно: BMW Серия 6 Гран Туризмо съчетава перфектно съгласуваните компоненти на окачването с една насочена към бъдещето технология: Executive Drive. Контролът на окачването с интегрирано въздушно окачване на предната и задната ос осигурява великолепен комфорт на возене и превъзходна динамика на управлението. В бързи завои наклоняването на автомобила се компенсира от активното стабилизиране срещу наклоняване, което допълнително повишава динамиката на управлението и в комбинация с Интегралното активно кормилно управление осигурява още по-висока увереност и пъргавина. В комбинация с ефективния и балансиран 6-цилиндров дизелов двигател или пъргавия и еластичен 6-цилиндров бензинов двигател нищо не може да попречи на вашата радост от шофирането при кратки и дълги пътувания.

BMW TwinPower Turbo -6-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Благодарение на комбинацията между турбокомпресор с променлива геометрия и директно впръскване CommonRail с налягане 0000 бара BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател от най-ново поколение осигурява висока мощност, както и образцови стойности на разхода на гориво.
BMW TwinPower Turbo -6-цилиндров дизелов двигател BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател.

Благодарение на комбинацията между турбокомпресор с променлива геометрия и директно впръскване CommonRail с налягане ппп бара BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател от най-ново поколение осигурява висока мощност, както и образцови стойности на разхода на гориво. Той развива 210-250 кВт (286-340 к.с.) и разгръща впечатляващия въртящ момент от 650-700 Нм.
xDrive BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отблизо отпред

Адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос.

Адаптивното въздушно окачване на предната и задната ос позволява особено комфортно пътуване с висока динамика на управлението. За разлика от металните пружини въздушното окачване се състои от пълни със сгъстен въздух гумени възглавници, които дори и при високо натоварване чрез постоянно изравняване на налягането поддържат автомобила на константна височина в зависимост от режима на шофиране.
Интегрално активно кормилно управление BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отзад в движение

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
Executive Drive BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред окачване

Executive Drive.

Системата за контрол на окачването Executive Drive осигурява особено висок комфорт на возене при изключителна динамика на управлението. Системата е базирана на активни стабилизатори, които постоянно се регулират електромеханично по време на движение и по този начин намаляват до минимум наклоняванията на каросерията.
BMW Individual лаково покритие Tansanite Blue metallic BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред в покой
BMW Individual лаково покритие Alvite Grey metallic BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред в покой
BMW Individual лаково покритие Dravite Grey metallic BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред в покой
BMW Individual пълно кожено оборудване BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор кокпит 01
BMW Individual пълно кожено оборудване BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор кокпит 02
BMW Individual пълно кожено оборудване BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор кокпит 03

BMW INDIVIDUAL ГАМАТА ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Индивидуалността е неговата страст. По тази причина BMW Серия 6 Гран Туризмо за пръв път демонстрира ексклузивните и висококачествени оборудвания на BMW Individual. Те поставят изключителен акцент с вълнуващите BMW Individual лакови покрития Tanzanite Blue, Dravit Grey metallic и Alvit Grey metallic. При взаимодействието с внушителните 20-инчови BMW Individual джанти 649 I автомобилът демонстрира завършена уникалност. Адаптирайте интериора към предпочитанията си: висококачествените BMW Individual интериорни лайстни поставят стилни акценти в изискания интериор.