BMW Сервиз BMW търговец и клиент на BMW пред сервиз на BMW

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ. ЗА ВСЕКИ ШОФЬОР И ВСЯКО BMW.

BMW Service.

Защо да се притеснявате за възрастта? Вместо години е много по-хубаво да броите незабравимите моменти в живота. Същото важи и за вашето BMW. Не става въпрос за това на колко години е, а за това, което все още изживявате с него - ето защо има BMW сервиз.

С първокласните сервизни предложения на BMW вие и вашето BMW сте в добри ръце. Опитните специалисти използват оригинални резервни части на BMW, за да гарантират, че вашето BMW остава в оригинално състояние. От пакети за дългосрочно обслужване като BMW Service Inclusive през безконтактни предложения за обслужване от My BMW Service до удължена гаранция и BMW пътна помощ: ние ви предлагаме богат набор от предложения. Премиум услуги - за всеки модел BMW, за вашите индивидуални нужди и за много безгрижни километри, които са пред вас.

Прочети повече
РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЯ. ЗА ВСЕКИ ШОФЬОР И ВСЯКО BMW.BMW Service.

ЗА ДА ОСТАНЕ ИСТИНСКО BMW.

Открийте BMW Service.

BMW Сервиз мъж при BMW партньор

СЕРВИЗ ОТ ПЪРВА РЪКА.

Радост от шофирането без грижи благодарение на BMW Service.

Вие и вашето BMW винаги сте в добри ръце с вашия BMW сервизен партньор: oткрийте нашите атрактивни сервизни решения и пакети - за всеки модел BMW, за вашите индивидуални нужди и за много безгрижни километри, които са пред вас.

BMW Сервиз безконтактен BMW Сервиз онлайн

MY BMW SERVICE.

Индивидуално сервизиране - без значение къде сте.

BMW Service - навсякъде и по всяко време. Можете удобно да резервирате и следите много BMW сервизни услуги онлайн. И да използвате вашето време за наистина важните неща в живота.

BMW Сервиз BMW Service Inclusive мъж седи спокойно при дилър на BMW

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Цялостно обслужване за вашето BMW - без излишни грижи.

Невинаги е лесно да правиш всичко в живота по едно и също време. За повече спокойствие налице е BMW Service Inclusive. Само с едно плащане вие покривате всички включени дейности по сервизирането и обслужването за избрания от вас период. Без скрити сервизни разходи. За да знаете и какво да очаквате в бъдеще: перфектно обслужване за вашето BMW, независимо на колко години е то. Тъй като предложенията ни са привлекателни и за автомобили BMW с голям пробег.

BMW Сервиз Оригинално BMW моторно масло мъж и жена лежат спокойно на предния капак на BMW

ОРИГИНАЛНО BMW МОТОРНО МАСЛО.

Динамика. Ефективност. Защита.

Оригиналните BMW моторни масла поддържат по оптимален начин качествата на двигателите на BMW и осигуряват пълно разгръщане на мощността, висока ефективност и максимална защита - и по този начин гарантират максимален експлоатационен живот на вашия BMW двигател.

BMW Сервиз резервиране на BMW Сервизен пакет

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН BMW СЕРВИЗЕН ПАКЕТ.

С BMW Сервиз ще откриете точно онзи сервизен пакет, който е най-подходящ за вас и вашето BMW.
BMW Service търсене на BMW сервиз BMW сервиз контакт

ВАШИЯТ BMW СЕРВИЗЕН ПАРТНЬОР С РАДОСТ ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРА.

Вашият BMW сервизен партньор с радост ще ви консултира лично за всички продукти и услуги за вашето BMW. Отделете повече време за красивите неща в живота и си уговорете среща още сега с BMW сервизен партньор в близост до вас!

BMW СЕРВИЗ.

С една от най-големите дилърски мрежи в света и огромен запас от оригинални части, BMW е до вас по целия свят и на местно ниво с премиум услуги, съобразени с вашите нужди.

Прочети повече

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС

 • 01 Най-добро съотношение цена-качество
 • 02 Използване на оригинални части на BMW
 • 03 Опитни сервизни специалисти с ноу-хау на BMW
 • 04 Атрактивни и прозрачни all-inclusive цени
 • 05 Всяко BMW е добре дошло

MY BMW SERVICE.

My BMW Service предлага функции, които правят живота по-лесен от всякога. Винаги на фокус е идеята за комбинация от най-добро обслужване и дигитализация. Максимална независимост и спестяване на време. Резервирайте часовете си в сервиза, например, чрез нашата онлайн система за запазване на часове: по всяко време, където и да сте. Или винаги можете да останете свързани с вашето BMW чрез My BMW app. Това е вашият личен асистент постоянно с нови функции.

С нашата Smart Video Communication можете да погледнете през рамото на нашите експерти, докато вашето BMW е в сервиза. Пълен контрол над допълнителни сервизни дейности по всяко време. А с нашето дигитално приемане в сервиз можете да предадете вашето BMW безконтактно на участващите в програмата партньори за сервизиране и да избегнете време за чакане.

Прочети повече

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС

 • 01 My BMW Service - По всяко време. Навсякъде. Безконтактно.
 • 02 Цялата релевантна информация и винаги свързани с вашето BMW чрез приложението My BMW app.
 • 03 Максимална гъвкавост благодарение на BMW системата за онлайн запазване на час.
 • 04 Потвърдете допълнителни сервизни дейности с видео директно от сервиза, като използвате BMW Smart Video Communication.
 • 05 Безконтактно обслужване в сервиза, включително оставяне и взимане на автомобила.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА СЕРВИЗИРАНЕ.

My BMW Service - навсякъде и без значение къде сте. Можете удобно да резервирате и следите много BMW сервизни услуги онлайн. Така че да използвате вашето време за наистина важните неща в живота.

BMW Сервиз безконтактен BMW онлайн уговаряне на час за обслужване

My BMW App.

С My BMW App винаги можете да бъдете свързани с вашето BMW дори когато не сте в него. Приложението планира пътувания, помага при повреда, напомня ви да запазите час в сервиза и още много.
Научете повече
BMW Сервиз безконтактен BMW сервиз BMW Remote Software Upgrade

BMW онлайн запазване на час.

Без значение дали става въпрос за обслужване на спирачките, смяна на моторното масло или друга сервизна дейност: с BMW онлайн запазването на час в сервиза ви предлагаме удобно решение за запазване на вашия следващ час в сервиза. Бързо, удобно, онлайн по всяко време.
Научете повече
BMW Сервиз безконтактен BMW сервиз BMW Услуга за взимане и връщане на автомобила

BMW Smart Video Communication.

С BMW Smart Video Communication сега сервизирането за вас е дори по-лесно. След като закарате вашето BMW в наш сервиз, ще получите видео на сервизирането на вашия автомобил и преглед на разходите на вашия смартфон. След това можете индивидуално да одобрите предстоящите сервизни дейности и сервизът да започне да ги изпълнява.
Научете повече
BMW Сервиз безконтактен BMW сервиз BMW Service видео

Безконтактно приемане в сервиза.

В нашите сервизни пунктове имате възможност да оставите вашето BMW безконтактно на един от нашите терминали. За да го направите, запазете час при вашия сервизен партньор онлайн или по телефона и изберете опцията за безконтактно приемане в сервиз. Няколко дни преди часа си ще получите връзка, на която можете да направите предварителна регистрация. След тази предварителна регистрация ще получите код за личното си шкафче.
Научете повече

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Доброто усещане да не се налага да се тревожиш за нищо.

Просто се отпуснете и се концентрирайте само върху това, което наистина има значение - радостта от шофирането. С BMW Service Inclusive това ще бъде възможно за вас. Защото трябва да платите само веднъж и всички включени дейности по сервизиране и обслужване в бъдеще ще бъдат покрити за срок по ваш избор. Вашето BMW винаги е в най-добрите ръце, с всички участващи сервизни партньори на BMW.

Прочети повече

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС

 • 01 Различни сервизни пакети за различни нужди.
 • 02 Атрактивно ценово предимство в сравнение с платени по отделно сервизни услуги с пълен контрол на разходите и прозрачност.
 • 03 Срок по желание - от 3 до 6 години или при пробег от 40 000 до 120 000 км.*
 • 04 Сервизни специалисти с ноу-хау и оригинални части на BMW.
 • 05 Висока стойност при препродажба чрез автоматично прехвърляне към следващия собственик.

* С възможност за разширение по отношение на обхват, продължителност и пробег до 10 години и 200 000 км до 9 месеца след изтичане на договора. Срокът/пробегът започва да бъде отчитан от датата на първоначална регистрация.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА ПАКЕТИТЕ BMW SERVICE.

Невинаги е лесно да се изправите пред нещата ведро. За повече спокойствие ви предлагаме BMW Service Inclusive. Само с едно плащане всички включени дейности по сервизиране и обслужване биват покрити за период по ваш избор. Без никакви скрити разходи. Така че можете да разчитате на едно нещо в бъдеще: перфектно обслужване за вашето BMW, независимо от възрастта му. Защото офертата ни е атрактивна и за модели BMW на много километри. Изберете пакета, който е точно съобразен с вашите нужди. С калкулатора за цените на BMW Service Inclusive можете лесно да изчислите разходите за различните BMW Service Inclusive решения от дома си. Открийте пакета, който оптимално отговаря на вашите лични изисквания за перфектно обслужване.

Прочети повече
BMW Сервиз BMW Service Inclusive за нови автомобили

BMW Service Inclusive за нови автомобили.

Този пакет е идеален за автомобили, които още не са преминали първо обслужване. Срокът или пробегът на избрания пакет важат от деня на първата регистрация.

Услугите:

 • Сервизна проверка на автомобила
 • Смяна на моторно масло, включително доливане
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на горивен филтър (за дизелови двигатели)
 • Смяна на въздушен филтър
 • Смяна на свещи (за бензинови двигатели)
 • Смяна на спирачна течност
Прочети повече
BMW Сервиз BMW Service Inclusive за употребявани автомобили

BMW Service Inclusive за употребявани автомобили.

Този пакет е идеален за автомобили, които вече са преминали първо обслужване. Срокът или пробегът на избрания пакет Service Inclusive за употребявани автомобили започва автоматично в деня на следващото обслужване на вашия автомобил BMW. Този пакет е идеален за автомобили, които вече са преминали първо обслужване. Срокът или пробегът на избрания Service Inclusive пакет за употребявани автомобили започва автоматично в деня на следващото сервизно обслужване на вашия автомобил BMW.

Услугите:

 • Смяна на моторно масло, включително доливане
 • Сервизна проверка на автомобила
 • Смяна на въздушен филтър
 • Смяна на горивен филтър (за дизелови двигатели)
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на свещи (за бензинови двигатели)
 • Смяна на спирачна течност
Прочети повече
BMW Сервиз BMW Service Inclusive за електрически автомобили

BMW Service Inclusive за електрически автомобили.

Безгрижно пътуване на ток по всички показатели: Този пакет ви предлага 100% прозрачност и лесно планиране. Вие избирате срок от 4 или 6 години.

Услугите:
 

 • Сервизна проверка на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Прочети повече

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ВСИЧКО.

Доброто става още по-добро: С BMW Service Inclusive Plus освен включените в съответния Service Inclusive пакет услуги имате право и на най-важните ремонти на износващи се части въз основа на сервизните изисквания. BMW Service Inclusive Plus се предлага за всички нови автомобили или най-късно до 3 месеца след първата регистрация. Срокът респ. пробегът на избрания пакет важат от датата на първата регистрация.

Прочети повече
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* Предложенията на BMW Service Inclusive Plus са налични само директно при покупката на нов автомобил.

Прочети повече
BMW Сервиз резервиране на BMW Сервизен пакет

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН BMW СЕРВИЗЕН ПАКЕТ.

С BMW Сервиз ще откриете точно онзи сервизен пакет, който е най-подходящ за вас и вашето BMW.

Атрактивни сервизни предложения за вашето BMW над 5 години.

Вие сте изминали толкова много километри с вашето BMW. И сте преживели толкова приключения, че го познавате много добре. И затова го обичате. И за да може тази любов да продължи дълго, се нуждаете от сервизен партньор, който познава също толкова добре вашето BMW и вашите потребности. Това се осигурява от BMW Value Service: Специална услуга за модели на BMW над 5 години на атрактивни и прозрачни цени.  

Прочети повече

ВАШИТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПРЕИМУЩЕСТВА:

 • 01 Атрактивно ценово предимство с пакетите BMW Value Service за избрани модели BMW.
 • 02 Цялостна услуга, включваща масло, микрофилтър, спирачни услуги и много други вкл. Оригинални BMW части.
 • 03 Съобразен с всякакви нужди и модел на BMW.
 • 04 Допълнителни предимства като безплатна автомивка, летищно обслужване или заместващ автомобил.

ПРЕГЛЕД НА BMW VALUE SERVICE.

BMW Сервиз BMW Value Service преглед
BMW Service BMW Value Service BMW сервиз моторно масло

BMW Service моторно масло.

За гарантиране на функционалността и дългия живот на вашия BMW двигател нашият сервиз използва само висококачествено и оптимално съгласувано с вашия модел моторно масло, както и Оригинален BMW маслен филтър. Отработеното масло и старите филтри се изхвърлят съобразно изискванията. Сервизните услуги включват и смяна на батерията в ключа на автомобила.* * Обхватът на услугата може да е различен в зависимост от моделното семейство, модела, двигателя и интервала за сервизно обслужване.
BMW Service BMW Value Service BMW Сервиз спирачни дискове и накладки

BMW Сервиз спирачни дискове и накладки.

Спирачките са най-натоварените детайли, свързани с безопасността на вашето BMW. Затова е особено важно те да са в безупречно състояние и да ви дават увереността, че винаги сте сигурни на пътя. Оригиналните BMW спирачни дискове и накладки са особено висококачествени, износването им е изключително ниско, а здравината им е много висока. Благодарение на перфектното взаимодействие на всички компоненти вие получавате най-доброто поведение на пътя.
BMW Service BMW Value Service BMW сервиз преглед

BMW Service преглед.

BMW преглед е необходим най-късно след две години. Опростената версия включва проверката на нивата на работните течности като моторното масло, спирачната течност и на системата за измиване на прозорците. Освен това прави оглед на каросерията, гумите и естествено на спирачната и осветителната система. Вградената предупредителна система на вашето BMW показва кога е необходимо BMW обслужване и какви дейности трябва да се извършат.* * Обхватът на услугата може да е различен в зависимост от моделното семейство, модела, двигателя и интервала за сервизно обслужване.
BMW Сервиз резервиране на BMW Сервизен пакет

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН BMW СЕРВИЗЕН ПАКЕТ.

С BMW Сервиз ще откриете точно онзи сервизен пакет, който е най-подходящ за вас и вашето BMW.
BMW Service търсене на BMW сервиз BMW сервиз контакт

ВАШИЯТ BMW СЕРВИЗЕН ПАРТНЬОР С РАДОСТ ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРА.

Вашият BMW сервизен партньор с радост ще ви консултира лично за всички продукти и услуги за вашето BMW. Отделете повече време за красивите неща в живота и си уговорете среща още сега с BMW сервизен партньор в близост до вас!

ОРИГИНАЛНО BMW МОТОРНО МАСЛО.

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС:

 • 01 По-ниски разход на гориво и намалени CO2 емисии. *
 • 02 Защитата срещу образуване на утайка удължава експлоатационния живот на двигателя. **
 • 03 Спойката на частици от замърсяванията намалява отлаганията в двигателя.
 • 04 По-слабата склонност към изпаряване намалява консумацията на масло и следователно необходимостта от доливане. ***
 • 05 Отлични качества при ниски температури, дори при екстремни температури до –40 ° C, и по този начин оптимизирана работа при студен старт. ****

*Доказано намаляване разхода на гориво с BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 по цикъла WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) в сравнение с моторните масла BMW Longlife-01, тествани в BMW.
** Според резултатите от стандартните за индустрията тестове за утайки.
*** Според резултатите от тестовете NOACK, обичайни за индустрията.
**** Важи за всички класове 0W, класовете 5W гарантират оптимални качества дори при изключително ниски температури до -35 ° C.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА ОРИГИНАЛНИТЕ BMW МОТОРНИ МАСЛА.

Динамика. Ефективност. Защита.

Моторните масла BMW TwinPower Turbo поддържат качествата на двигателите на BMW и осигуряват пълно разгръщане на мощността и висока ефективност: Те съдействат за защита на двигателя от износване и корозия. Това помага двигателят да бъде поддържан чист, за да се удължи експлоатационният му живот. С оригиналните моторни масла BMW TwinPower Turbo винаги можете да разчитате на сигурност. Независимо дали изберете моторни масла в категория silver, performance масла в категория gold или моторни масла BMW M Performance от категория red - открийте идеалното оригинално BMW моторно масло за вашия двигател BMW и се възползвайте от запазване на характеристиките в дългосрочен план.

Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo silver. Моторни масла за устойчиво удоволствие от шофирането: Те не само допринасят за добрата работа на двигателя, но и помагат за поддържане на важните компоненти на двигателя чисти и за защита на двигателя.
Научете повече
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Моторни масла за отлична динамика: моторните масла от категорията „Gold“ поставят нови стандарти и допринасят за изключителните характеристики на двигателя и за високо ниво на защита на двигателя. Маслата с добавка "FE" на етикета (fuel consumption= разход на гориво) също указват намаляване разхода на гориво в NEDC в сравнение с моторните масла BMW Longlife 01.
Научете повече
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Адреналин за пълнене. Моторните масла от категорията "M TwinPower Turbo" са съобразени със специфичните изисквания на мощните двигатели на BMW M и предлагат изключителна защита на лагерите дори при екстремни условия на работа и в състезания.
Научете повече
Оригинално BMW моторно масло купуване BMW сервиз контакт BMW търсене на сервиз

ОРИГИНАЛНО BMW МОТОРНО МАСЛО: ПРОДУКТИ И СЕРВИЗ.

Защитете вашето BMW с оригинално BMW моторно масло и се възползвайте от отлични динамични характеристики и издръжливост. Вашият BMW сервизен партньор с радост ще ви консултира лично за всички продукти и услуги, с които можете да използвате максималния потенциал на вашия BMW двигател и да го запазите максимално дълго. Отделете повече време за важните неща в живота и запазете още сега час в BMW сервизен партньор близо до вас!
„МИСЛЯ, ЧЕ ДОБРОТО НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СКЪПО. ВАЖИ И ЗА СЕРВИЗИРАНЕТО.“

„НАЙ-ДОБРОТО ЧУВСТВО НА СВЕТА? КОГАТО ВСИЧКО ПАСВА ПЕРФЕКТНО.”

Запазете истинско усещане. С оригинални части на BMW.

Вашето BMW се представя максимално добре ден след ден, а взаимодействието на всички части е от съществено значение за пълна функционалност. Следователно трябва да разчитате на оригинални части BMW: перфектни характеристики могат да бъдат постигнати само ако всички части са точно съобразени с изискванията на всеки отделен модел BMW. Оригиналните нови части на BMW подлежат на същите стандарти за качество като автомобилите BMW - от проектирането до проверката на качеството. Точността на пасване и висококачествената изработка на всяка оригинална нова част на BMW гарантират, че всички компоненти във вашето BMW взаимодействат перфектно - за оптимална работа и максимална безопасност и издръжливост.

ГАРАНЦИЯ ОТ BMW.

ГАРАНТИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Всеки, който си купи BMW като нов автомобил, си гарантира радост от шофирането. И нещо повече: Изключително високият стандарт за качество, който се прилага и за най-малките компоненти, е обещание, че на марката BMW ще можете да разчитате след още много години и много хиляди километри след първоначалната регистрация.

Вашият BMW сервизен партньор удължи гаранцията за каросерията до общо дванадесет години, а за боята – до три години. За целия автомобил (с изключение на износващите се части), всички оригинални части на BMW и оригинални аксесоари на BMW, има две години гаранция без ограничение на пробега от момента на предаване на автомобила. Така че можете да запазите радостта от шофирането - гарантирано.
 

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi, aenea.

BMW SERVICE: НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.

 • Какво е BMW сервиз?
 • Какво е BMW Service Inclusive или BMW Service Inclusive Plus?
 • Колко струва един пакет BMW Service Inclusive?
 • На какви времеви интервали има смисъл да запазвам час в BMW сервиз и какви са препоръчителните интервали за обслужване на моя автомобил?
 • Колко струва инспекция в BMW сервизен партньор?
 • Какво струва смяната на масло в BMW сервизен партньор?
 • От какво масло има нужда моето BMW?
 • Какво е BMW VIN номер и къде мога да го намеря?

ОЩЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ВАШЕТО BMW.

BMW Сервиз Оригинални BMW Аксесоари

ПРОВЕРКИ НА АВТОМОБИЛА И ОБСЛУЖВАНЕ.

БМВ ПЪТНА ПОМОЩ

BMW Сервиз BMW ремонти и поддръжка.

BMW СЕРВИЗИРАНЕ И ГРИЖА.

BMW Сервиз BMW Телеуслуги

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.

BMW Сервиз My BMW App

НОВОТО MY BMW APP.