BMW M8 Competition в цвят Motegi Red metallic с отворен мек покрив, три четвърти изглед отзад, в покой под звездно небе.

THE M8

BMW СЕРИЯ 8 КАБРИОЛЕТ М АВТОМОБИЛИ В ДЕТАЙЛИ

THE M8BMW СЕРИЯ 8 КАБРИОЛЕТ М АВТОМОБИЛИ В ДЕТАЙЛИ

BMW M850i xDRIVE КАБРИОЛЕТ, BMW M8 КАБРИОЛЕТ И BMW M8 COMPETITION КАБРИОЛЕТ – ОБОРУДВАНЕ И ФАКТИ

За BMW Серия 8 Кабриолет М автомобилите се предлага забележителна гама от варианти на оборудването по отношение на дизайна, динамиката на управлението и техническите иновации – като всички те са разработени, за да издигнат радостта от шофирането до ново ниво. Тези впечатляващи луксозни спортни автомобили предлагат не само изключителна мощност, базирана на твърхови технологични постижения, но и луксозна атмосфера, първокласни дигитални услуги и иновативни асистиращи системи.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 8 КАБРИОЛЕТ АВТОМОБИЛИТЕ

БЪРЗИ ФАКТИ: ТРИ ПЪТИ СПОРТНО И ЛУКСОЗНО ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ

BMW M8 COMPETITION КАБРИОЛЕТ

Максимална динамика на управлението и ексклузивност
 • High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни дизайнерски елементи и оборудване
 • 460 кВт (625 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,3 сек
BMW M8 Competition Кабриолет в цвят Motegi Red metallic.

BMW M8 КАБРИОЛЕТ

Динамика на управлението и лукс на най-високо ниво
 • High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 441 кВт (600 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,4 сек
BMW M8 Кабриолет във Frozen Dark Silver.

BMW M850i xDRIVE КАБРИОЛЕТ

Мощна динамика с луксозна атмосфера
 • M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател
 • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport
 • BMW xDrive с М Спортен диференциал
 • 390 кВт (530 к.с.), 750 Нм, 0–100 км/ч за 3,9 сек
BMW M850i xDrive Кабриолет в цвят Dravit Grey metallic.
 • BMW M8 COMPETITION КАБРИОЛЕТ
 • BMW M8 КАБРИОЛЕТ
 • BMW M850i xDRIVE КАБРИОЛЕТ

BMW M8 COMPETITION КАБРИОЛЕТ И BMW M8 КАБРИОЛЕТ

ВДЪХНОВЕНИ ОТ МОТОРНИТЕ СПОРТОВЕ: ПРЕГЛЕД НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА ЗАДВИЖВАНЕТО И ОКАЧВАНЕТО

Множеството високотехнологични компоненти на задвижването и окачването, вдъхновени от моторните спортове, осигуряват по-висока мощност, повече пъргавина и по-висока прецизност – за повече заредена с адреналин радост от шофирането.
BMW M8 Competition Кабриолет, High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател

High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

Последната версия на High-Performance M TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател гарантира динамика според най-новите стандарти. Високооборотният агрегат развива мощност от 460 кВт (625 к.с.). Благодарение на разположения между двата реда цилиндри изпускателен колектор двата турбокомпресора впечатляват с оптималните си реакции. V8 двигателят е създаден и за екстремни натоварвания на състезателна писта.
BMW M8 Competition Кабриолет с Адаптивно М окачване.

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване позволява адаптиране на характеристиките на амортисьорите към съответната ситуация на пътя, като по този начин се повишават динамиката на управлението и комфорта на возене. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене е налична и програмата SPORT за по-стегнати характеристики на амортисьорите, както и SPORT+, например за шофиране по състезателна писта.
BMW M8 Competition Кабриолет с M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD.
BMW M8 Competition Кабриолет с 8-степенна трансмисия M Steptronic.

8-степенна трансмисия M Steptronic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции за превключване: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни или икономични. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана или да оставите тази задача на автоматичния режим на трансмисията.
BMW M8 Competition Кабриолет с М Карбон керамични спирачки.

М Карбон керамични спирачки.

При опционалните M Карбон керамични спирачки спирачната мощ е още по-директна, те не корозират, по-издръжливи са на висока температура, износват се по-малко и допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M8 Competition Кабриолет с M MODE.

M MODE.

С бутона M MODE на средната конзола можете да настройвате интензивността на намесите на асистиращите системи. В режим ROAD на ваше разположение е пълната функционалност на електронните помощници. В режим SPORT те само предупреждават, но не се намесват. В режим TRACK можете напълно да деактивирате асистиращите системи, например при шофиране по състезателна писта. Освен това в зависимост от избрания режим комбинацията от дисплеи изобразява съответните информации за шофирането.
BMW M8 Competition Кабриолет с конфигурируеми М спирачки.

Конфигурируеми М спирачки.

Интегрирана спирачна система с прецизно усещане на педала и специфични за М възможности за конфигуриране. При новата система функциите натискане на педала на спирачката, усилването на спирачното усилие и контролът на спирането са обединени в един компактен модул. В режим COMFORT и режим SPORT се осигуряват две различни съотношения между отрицателното ускорение на автомобила и осезаемото от водача усилие за насискане на педала на спирачката.
BMW M8 Competition Кабриолет с М Спортна изпускателна система.

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.

BMW M8 COMPETITION КАБРИОЛЕТ

СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ДИЗАЙНЕРСКИ ЕЛЕМЕНТИ В ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА

BMW M8 Competition Кабриолет представя един напълно нов дизайнерски език за луксозни кабриолети и е изражение на изключителна динамика и безгранична радост от шофирането под открито небе. Перфектно съгласуваните гланцирано черни дизайнерски елементи подчертават внушителния потенциал на този изключителен мощен кабриолет. В интериора доминира изключително луксозно оборудване, при което ексклузивните и специфични за М детайли допълнително подчертават динамичния характер на BMW M8 Competition Кабриолет.
BMW M8 Competition Кабриолет в цвят Motegi Red metallic с отворен мек покрив, изглед отстрани, в покой на крайбрежна улица под звездно небе.
BMW M8 Competition Кабриолет със специфична за М бъбрековидна радиаторна решетка.

Специфична за М бъбрековидна радиаторна решетка.

Черната предна декоративна решетка с рамка от черен хром и гланцирано черна емблема на М8 подчертава още по-спортния характер на автомобила.
BMW M8 Competition Кабриолет с черни корпуси на външните огледала.

Гланцирано черни корпуси на външните огледала.

Гланцирано черните корпуси на външните огледала придават на M8 Competition особено спортен характер. При опционалния М Карбон екстериорен пакет корпусите на огледалата са изработени от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
BMW M8 Competition Кабриолет със специфични за черни М хриле.

Специфични за черни М хриле.

М хрилете на предните странични панели са черни, интегрираната лайстна с емблема на М8 е в черен хром. При опционалния М Карбон екстериорен пакет е използвана армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
BMW M8 Competition Кабриолет с 20-инчови М алуминиеви джанти 811 М Bicolour.

20-инчови М алуминиеви джанти 811 М Bicolour.

20-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 811 M Bicolour Jetblack, полирани до блясък, с гуми с различен размер на предната и задната ос, размери на джантите отпред 9,5J x 20, гуми 275/35 R20, размер на джантите отзад 10,5J x 20, гуми 285/35 R20.
BMW M8 Competition Кабриолет с черен М заден спойлер.

Черен М заден спойлер.

М Задният спойлер в черен гланц подчертава спортния силует на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното притискане. При опционалния М Карбон екстериорен пакет М задният спойлер е изработен от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP).
Надпис M8 Competition на BMW M8 Competition Кабриолет.

Надпис M8 Competition.

Черният надпис M8 Competition отзад подсказва за високия динамичен потенциал на автомобила.
BMW M8 Competition Кабриолет с черен мек покрив.

Черен мек покрив.

Черният мек сгъваем покрив се вписва хармонично в динамичните линии на автомобила. Той се отваря и затваря електрически за около 15 секунди дори и при движение със скорост до 50 км/ч. едно от изключителните качества на този висококачествен мек покрив е превъзходната му шумоизолация.
BMW M8 Competition Кабриолет с пълно кожено оборудване 'Merino'/Alcantara.

Пълно кожено оборудване 'Merino'/Alcantara.

Двуцветното пълно кожено оборудване 'Merino' Black с контраст в Midrand Beige е запазено ексклузивно за M8 Competition. Това оборудване е допълнено с със странични бордове на седалките и тапицерия на средната конзола от Alcantara.
BMW M8 Competition Кабриолет, средна конзола с надпис M8 Competition.

Надпис Competition.

В предната част на средната конзола е разположен надпис Competition, който подчертава спортната атмосфера в интериора и подсказва за динамичните качества на автомобила.
М Предпазни колани в BMW M8 Competition Кабриолет.

М Предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
Лайстна на прага на BMW M8 Competition Кабриолет с надпис M8 Competition.

Лайстна на прага с надпис M8 Competition.

Лайстните на праговете с надпис M8 Competition поздравяват водача и пътника до него още при качването. Надписът с черна вложка на лайстните на праговете отляво и отдясно отпред излъчва високо качество и ексклузивност.
М селектор на трансмисията на BMW M8 Competition Кабриолет.

М селектор на трансмисията.

М селекторът на трансмисията с нов дизайн се отличава със специфичната за М схема за превлючване и великолепното си управление. В ръчния режим „S“ предавките могат да се превключват със селектора или лостчетата на волана по типичния за М начин, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic за избор на трите програми за превключване и бутонът P за паркинг-спирачката са разположени под логото на М.
Специфично за М арматурно табло на BMW M8 Competition Кабриолет.

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло ви позволява да следите допълнителни информации за особено спортно шофиране. В режим TRACK за шофиране по състезателна писта на арматурното табло можете да получавате информация за свръхналягането на нагнетявания въздух, наляганията и температурите на гумите, както и G-силите на страничното и надлъжно ускорение.
BMW M8 Кабриолет във Frozen Dark Silver, три четвърти изглед отпред.
BMW M8 Кабриолет във Frozen Dark Silver, три четвърти изглед отзад.
BMW M8 Кабриолет, кокпит с М кожен волан с червени бутони М1/М2.
BMW M8 Кабриолет, интериор, М селектор на трансмисията.
BMW M8 Кабриолет с М Спортни седалки с пълно кожено оборудване 'Merino' Taruma Brown.
Лайстна на прага на BMW M8 Кабриолет с надпис М8.

BMW M8 КАБРИОЛЕТ ДИЗАЙНЕРСКИ АКЦЕНТИ

Дизайнът на BMW M8 Кабриолет вдъхновява със синтеза между безкомпромисна динамика и прелъстителна елегантност. Характерните и специфични за М дизайнерски елементи като рамката на бъбрековидната радиаторна решетка и спортната изпускателна система в блестящ хром поставят неподражаеми акценти в екстериора. В допълнение към тях големите въздухозаборници с лайстни и преден сплитер в черен гланц, както и М външните огледала и М задният спойлер – всички те в цвета на каросерията – подсказват за високата динамика на BMW M8 Кабриолет. Изразителните 20-инчови М алуминиеви джанти допълнително подчертават динамичния характер. Този ексклузивен спортен дух продължава и в интериора: М Спортните седалки с кожена тапицерия 'Merino', М коженият волан и екстравагантните детайли като спортните интериорни лайстни и таванът Alcantara създават стилно усещане за лукс.

BMW Individual M8 Кабриолет в цвят BMW Individual Pure metal Silver metallic, три четвърти изглед отпред.
BMW Individual M8 Кабриолет в цвят BMW Individual Brands Hatch Grey, три четвърти изглед отпред.
BMW Individual M8 Кабриолет в цвят BMW Individual Ametrine metallic, три четвърти изглед отпред.
BMW Individual M8 Кабриолет в цвят BMW Individual Tanzanite Blue metallic, три четвърти изглед отпред.
BMW Individual M8 Кабриолет, интериор с пълно кожено оборудване Taruma Brown Taruma Brown.
BMW Individual M8 Кабриолет, интериор с пълно кожено оборудване 'Merino' | Silverstone и интериорни лайстни BMW Individual Piano Finish Black.
BMW Individual M8 Кабриолет, интериор с пълно кожено оборудване 'Merino' | Black и интериорни лайстни BMW Individual Piano Finish Black.
BMW Individual M8 Кабриолет, интериор с пълно кожено оборудване 'Merino' | Sakhir Orange и интериорни лайстни BMW Individual Piano Finish Black.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Кабриолет е изражение на силна индивидуалност. Ексклузивните оборудвания на BMW Individual придават уникален характер на този луксозен спортен кабриолет. Изберете от множеството уникални лакови покрития, които брилянтно подчертават ексклузивността на този луксозен спортен автомобил, като показаните тук лакови покрития "Dravite Grey metallic", "Pure metal Silver metallic", "Brands Hatch Grey " или "Ametrine metallic". Аурата на луксозната ексклузивност на интериора се придава от изработените на ръка спортни седалки с най-висококачествена кожена тапицерия 'Merino' в множество цветови варианти с фини контрастни шевове. Такива са например пълните кожени оборудвания 'Merino' Taruma Brown, 'Merino' Black, както и 'Merino' Silverstone Bi-Color и 'Merino' Sakhir Orange – всички с рафинирани хексагонални шевове. Спортната и луксозна атмосфера в интериора се допълва от ексклузивните интериорни лайстни BMW Individual като показаните тук Piano finish Black, както и таваните Individual Alcantara Black, Anthracite или Night Blue.

BMW M850i xDRIVE КАБРИОЛЕТ

ИЗБРАНИ ОБОРУДВАНИЯ ЗА ДИЗАЙНА И ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW M850i xDRIVE КУПЕ

Прогресивният външен дизайн на BMW M850i xDrive Кабриолет въодушевява с динамичното си излъчване с изисканите дизайнерски елементи в Cerium Grey или опционално с Chrome Line Exterieur. Това ексклузивно впечатление продължава и в интериора: със спортна атмосфера, която отговаря на най-високите стандарти за лукс. Освен това Нigh-Рerformance компонентите на задвижването и окачването гарантират изключително спортно и комфортно изживяване при шофиране – и заредена с адреналин радост от шофирането на всеки път.
BMW M850i xDrive Кабриолет в цвят Dravit Grey metallic със затворен мек покрив, изглед отстрани пред хълмове.
BMW M850i xDrive Кабриолет в цвят Dravit Grey metallic със затворен мек покрив, изглед отпред с двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Galvanic Cerium Grey.

М Спортна предна броня.

М Спортната предна броня със спойлер повишава спортно-динамичното излъчване и подобрява аеродинамиката на автомобила. През отворите въздушният поток се насочва към външните зони на предните колела. Образуващата се въздушна завеса (Air Curtain) предотвратява завихрянията в областта на арките на калниците и по този начин понижава въздушното съпротивление.
BMW M850i xDrive Кабриолет в цвят Dravit Grey metallic, корпуси на външните огледала в Galvanik Cerium Grey.

BMW M850i xDrive екстериорни елементи.

Екстериорните елементи като корпусите на външните огледала, надписи, ауспухови накрайници, бленди на Air Breather, рамката и пластините на бъбрековидната радиаторна решетка са в цвят Galvanic Cerium Grey или опционално в блестящ хром в контраст с цвета на каросерията. Те се вписват хармонично в цялостния динамичен характер на автомобила и подчертават спортното му излъчване.
BMW M850i xDrive Кабриолет в цвят Dravit Grey metallic с М Аеродинамичен пакет, въздухозаборници.

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет подчертава уверения спортен дух на автомобила и модифицира обтичането му от въздуха. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове, както и задна броня с дифузор в цвят Dark Shadow metallic.
BMW M850i xDrive Купе с разположени от двете страни ауспухови накрайници.

Разположени от двете страни ауспухови накрайници.

Двата ауспухови накрайника са интегрирани отдясно и отляво в задната броня и са оградени от ромбовидна бленда в Cerium Grey.
Лайстна на прага на BMW M850i xDrive Кабриолет с надпис M850i.

Лайстна на прага с надпис M850i.

Лайстните на праговете с осветен надпис M850i и Carbon Core подчертават спортно-елегантния характер на автомобила. При отваряне на вратите елегантните вложки с декоративна повърхност от матов алуминий подсказват за предстоящото изживяване при шофиране.
Кокпит на BMW M850i xDrive Кабриолет с М кожен волан.

М кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони е със спортен дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване. Благодарение на мултифункционалния волан водачът може комфортно да управлява множество функции на автомобила, без да отмества ръцете си от волана. М емблемата на обръча на волана подсказва за спортната динамика на автомобила.
M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател на BMW M850i xDrive Кабриолет.

M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

М TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател комбинира два турбокомпресора, напълно променливото управление на клапаните Valvetronic и директното впръскване на бензина High Precision Injection. Той развива максимална мощност от 390 кВт (530 к.с.) и максимален въртящ момент от 750 Нм. Двата турбокомпресора са разположени компактно между двата реда цилиндри.
BMW M850i xDrive Кабриолет с М Спортни спирачки.

М Спортни спирачки.

Адаптирани към много високия динамичен потенциал, автомобилът е оборудван с мощни М Спортни спирачки, които осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка. Визуално те изпъкват с лакираните в ексклузивен син цвят предни и задни спирачни апарати с логото на М. Предните спирачни апарати са алуминиеви и четирибутални, а задните стоманени и еднобутални. Особено големите, вътрешно вентилирани спирачни дискове осигуряват великолепна спирачна мощност.
BMW M850i xDrive Кариолет с М Спортна изпускателна система.

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система с две клапи за отработените газове с електрическо управление осигуряват мощен и спортен звук, който може да се адаптира към ситуацията на пътя и желанията на водача. Така пътуването се превръща в емоционално акустично изживяване, както при спокоен, така и при спортен стил на шофиране.
BMW M850i xDrive Кабриолет с Адаптивно М окачване.

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване позволява характеристиките на амортисьорите да бъдат адаптирани към съответната ситуация на пътя и по този начин да се повишат динамиката на управлението и комфортът на возене. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене е налична и програмата SPORT с по-директни настройки на амортисьорите.
BMW M850i xDrive Кабриолет с М Спортен диференциал.

М Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW M850i xDrive Кабриолет с Интегрално активно кормилно управление.

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. При по-висока скорост задните колела завиват в същата посока, за да повишат стабилността и комфорта.

BMW СЕРИЯ 8 КАБРИОЛЕТ М АВТОМОБИЛИ

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ

Фокусирани върху най-важното: с иновативните асистиращи системи и комфортни функции в свързания кокпит BMW Серия 8 Кабриолет М автомобилите винаги са на най-високо технологично ниво – за модерна мобилност на най-високо ниво.
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили с Асистент за паркиране Plus.

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили с Асистент за шофиране Professional.

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и максимална сигурност при множество критични и монотонни и ситуации на пътя чрез Асистент за завиване и водене в лентата включително Подпомагане в тесни участъци, Локално предупреждение за опасности, Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар, както и други функции за сигурност.
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили с BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е чудесно, ако във вашето BMW има и ваш личен асистент? Комуникирайте чрез BMW Intelligent Personal Assistant с вашето BMW. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можеде да му дадете лична активираща команда. Той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да опознаете своето BMW още по-добре.
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили със специфичен за М Head-Up дисплей.

Специфичен за М Head-Up дисплей.

Специфичния за М Head-Up дисплей с конфигурируеми съдържания фокусира върху свързаните със спортното шофиране информации като оборотомер с предварителна предупредителна зона и Shift Lights, както и индикатор за включената предавка. * предлага се само за BMW M8 Competition Кабриолет и BMW M8 Кабриолет
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили с BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва дигитална комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност, 12,3-инчово арматурно табло и специфичен за М Head-Up дисплей.
BMW Серия 8 Кабриолет М автомобили с Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е актуално и с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, също като при вашия смартфон. По този начин могат да бъдат активирани и други функции във вашия автомобил.
Including of /content/bmw/marketBG/bmw_bg/bg_BG/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/f91/jcr:content/par-2col1/mediumcontentteaser__1405874680 failed

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Disclaimer reference invalid