BMW Серия 8 Гран Купе, изглед отстрани в движение, Вдъхнови

THE 8

BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

Когато динамиката срещне лукса, резултатът е уникат: BMW Серия 8 Гран Купе е спиращ дъха спортен автомобил и усещане за разточителен простор. Неговият дизайн е естетика в най-вълунващата си форма. Той създава един напълно нов език на формите за луксозни спортни автомобили и излъчва неудържима мощ и впечатляваща пъргавина. BMW Серия 8 Гран Купе изпълнява това безкомпромисно спортно обещание на всеки метър от асфалта. Когато темпераментната стрелка на оборотомера се устреми към нови висоти, се ускорява и пулсът на пътниците. На всичките четири седалки – в една неустоимо ексклузивна и в същото време впечатляващо спортна атмосфера.

Прочети повече
THE 8BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

СПОРТЕН ДУХ В НОВА ВЪРХОВА ФОРМА

АКЦЕНТИТЕ НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

BMW Серия 8 Гран Купе, спортен автомобил, дизайн

БЕЗКОМПРОМИСНО СПОРТЕН.

ВЪНШНИЯТ ДИЗАЙН НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

Динамично спортно купе с характер: езикът на формите на BMW Серия 8 Гран Купе с вълнуващата си естетика е една нова интерпретация на луксозния спортен автомобил. От атлетичната предна част, през плавния силует на купе до характерно оформената задна част. Този спиращ дъха дизайн осигурява силна тръпка още от първия момент с прецизните си контури и мощните пропорции.

BMW Серия 8 Гран Купе, динамика на управлението

МОЩНА ПЪРГАВИНА

ДИНАМИКАТА НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

Мощните BMW TwinPower Turbo бензинови двигатели на BMW Серия 8 Гран Купе и перфектно съгласуваните настройки на компонентите на задвижването и окачването осигуряват незабравими изживявания при шофиране. Защото този спортен автомобил е бърз, мощен и изключително пъргав, реагира абсолютно уверено във всяка ситуация на пътя и винаги разполага с резерви. Независимо дали в града, на магистралата или по пътища с много завои: BMW Серия 8 Гран Купе има отговори за всичко – и те гарантират максимална радост от шофирането.

BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешно оборудване, дизайн

ЧИСТА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО, УМНОЖЕНА ПО ЧЕТИРИ

СПОРТНО ПЪТУВАНЕ ЗА ЧЕТИРИ ПЪТНИКА В BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

В BMW Серия 8 Гран Купе четирите пътника се наслаждават на максимална радост от шофирането. Защото двамата пътника отзад се разполагат на изключително удобни единични седалки с кожена тапицерия в задната част. Те предлагат приятно обгръщащо усещане и превъзходна странична опора дори и при динамично шофиране в най-острите завои – а пулсът и на четирите пътника се ускорява.

BMW Серия 8 Гран Купе, панорамен стъклен покрив

РАЗТОЧИТЕЛНА АТМОСФЕРА

ПРЕДЛАГАНЕТО НА МЯСТО В BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

В задната част на BMW Серия 8 Гран Купе двама възрастни се наслаждават на впечатляващо пространство за главите и краката, както и на усещане за разточителен простор. По този начин се гарантира най-висок комфорт и перфектна релаксация дори и при дълги пътувания. Опционалният панорамен стъклен покрив допълнително подсилва това усещане за простор и свобода, като осигурява уникални гледки и обляна в светлина атмосфера.

BMW Серия 8 Гран Купе символизира въодушевлението от автомобилите по най-ексклузивния и спортен начин. При него изключителната динамика среща модерния лукс.
Домагой Дукеч, ръководител BMW Design
BMW Серия 8 Гран Купе, луксозен спортен автомобил, Дизайн

ВЪЛНУВАЩА ЕСТЕТИКА, УМНОЖЕНА ПО 4

ВЪЛНУВАЩА ЕСТЕТИКА, УМНОЖЕНА ПО 4

BMW Серия 8 Гран Купе е впечатляващ спортен автомобил с 4 врати, който революционизира езика на формите в този клас. Атлетичните и прецизни контури на предния капак подсказват за впечатляващия потенциал, скрит под него. Моделираната игра на повърхностите отстрани впечатлява също като последователния силует на купе. Той преминава в характерната задна част с мускулести рамене, които сигнализират за неудържимата мощ дори и в покой. Задното стъкло е вградено между две финки, които завършват в задния капак – ексклузивен детайл, който обикновено се среща само при изработените на ръка автомобили.
BMW Серия 8 Гран Купе, луксозен спортен автомобил, Дизайн
BMW Серия 8 Гран Купе, пространство отзад

АБСОЛЮТНА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЯТА

АБСОЛЮТНА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЯТА

BMW Серия 8 Гран Купе предлага изненадващо разточителен простор отзад, какъвто не очаквате от спортен автомобил. Дългото междуосие и по-високата линия на покрива създават много място за изключително комфортно пространство за главите и краката на пътниците на задната седалка. Едва ли е възможно да пътувате по-удобно в луксозно спортно купе.
BMW Серия 8 Гран Купе, пространство отзад
BMW Серия 8 Гран Купе, характер на спортен автомобил отзад

ПЪРВОКЛАСНИ УСЛОВИЯ ЗА СЕДЕНЕ

ПЪРВОКЛАСНИ УСЛОВИЯ ЗА СЕДЕНЕ

Пътниците на задната седалка на BMW Серия 8 Гран Купе се разполагат на първокласни и изключително комфортни седалки с кожена тапицерия със спортен дизайн и характер на единични седалки. Те предлагат на пътниците приятно, обгръщащо усещане при седене и превъзходна странична опора дори и при динамично шофиране по завои.
BMW Серия 8 Гран Купе, характер на спортен автомобил отзад
BMW Серия 8 Гран Купе, панорамен стъклен покрив с голяма остъклена площ

СВЕТЛИНА. ВЪЗДУХ. ЛУКС

СВЕТЛИНА. ВЪЗДУХ. ЛУКС

Опционалният панорамен стъклен покрив на BMW Серия 8 Гран Купе предлага много свеж въздух и дори и затворен осигурява обляна в светлина атмосфера и още по-луксозно усещане за простор. Той се отваря и затваря напълно автоматично и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане. Освен това при интензивно слънчево греене интегрираната слънцезащитна щора може да бъде затворена безстепенно и електрически.
BMW Серия 8 Гран Купе, панорамен стъклен покрив с голяма остъклена площ

ИНДИВИДУАЛЕН ЛУКС СЪС СПОРТЕН ХАРАКТЕР

АКЦЕНТИТЕ В ИНТЕРИОРА НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

Интериорният дизайн на BMW Серия 8 Гран Купе излъчва индивидуален лукс с всеки от фините си детайли и в същото време е категорична декларация за амбициозен спортен дух. Висококачественото кожено оборудване е изключително ексклузивно, всички материали са от най-високо качество и са допълнени с перфектна изработка на повърхностите. Комбиниран със занаятчийско майсторство, модерният и първокласен интериор на BMW Серия 8 Гран Купе впечатлява с най-висок комфорт и забележително разточително предлагане на място.
BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн, тапицерии
BMW Серия 8 Гран Купе, стъклени апликации Crafted Clarity
BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн отзад
BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн кокпит
BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн, тапицерии

ЕКСКЛУЗИВНИ СЕДАЛКИ

Опционалните мултифункционални седалки на BMW Серия 8 Гран Купе могат да бъдат адаптирани оптимално към индивидуалните изисквания благодареине на активното регулиране на широчината на облегалката, подвижната лумбална опора и ръчното регулиране на дълбочината на седене. Седалките са тапицирани с ексклузивна кожа, например BMW Individual 'Merino' Ivory White/Night Blue Bicolour с фина структура и елегантни контрастни шевове.

BMW Серия 8 Гран Купе, стъклени апликации Crafted Clarity

НАЙ-ФИНИ ДЕТАЙЛИ

Висококачествените детайли като показаните тук интериорни лайстни BMW Individual piano finish Black, ексклузивните шевове и галванизираните акценти върху уредите за управлението придават луксозен чар на интериора. Опционалните, изработени на ръка стъклени апликации на оборудването 'CraftedClarity' украсяват селектора на трансмисията, контролера на iDrive и бутона Старт/Стоп. Те придават изключителна привлекателност на висококачествения интериор – също като осветената 8 на селектора на трансмисията.

BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн отзад

ИНДИВИДУАЛНА СВОБОДА

Средната конзола с пълна дължина в BMW Серия 8 Гран Купе също е тапицирана с висококачествена кожа и преминава плавно до задната седалка. Тя подчертава характера на единичните седалки отзад и предлага на пътниците възможност да си осигурят собствен комфортен климат. Защото с помощта на интегрираното управление климатичната инсталация и подгряването на седалките могат да бъдат регулирани индивидуално за всеки от пътниците.

BMW Серия 8 Гран Купе, вътрешен дизайн кокпит

СПОРТНО-ЛУКСОЗНА АТМОСФЕРА

Спортният кокпит на BMW Серия 8 Гран Купе излъчва уникална елегантност и предлага абсолютна ориентация към водача. с интуитивната си концепция за управление от най-ново поколение пред погледа ви винаги са най-важните информации, а с ергономичния М кожен волан и лостчетата за превключване всичко е под контрол. Всички повърхности, бутони и елементи за управление осигуряват превъзходно усещане при докосване и стилно допълват луксозната атмосфера.

BMW Серия 8 Гран Купе, динамика на управление xDrive

БЕЗКОМПРОМИСНО ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

БЕЗКОМПРОМИСНО ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

BMW Серия 8 Гран Купе предлага максимален спортен дух благодарение на иновативните компоненти на задвижването и окачването. 8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява бързи превключвания на предавките, а Адаптивното М спортно окачване гарантира динамика при всякакви пътни настилки. Интегралното активно кормилно управление със завиващи задни колела намалява усилията при завиване и повишава стабилността на пътя и комфорта, особено при бързо шофиране по завои. Интелигентното задвижване на четирите колела xDrive предлага максимално сцепление и стабилност по курса. Повишена радост от шофирането осигуряват и ниският център на тежестта и високата устойчивост на каросерията при усукване.
BMW Серия 8 Гран Купе, динамика на управление xDrive
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров двигател

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА

BMW TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател с работен обем 4,4 литра и мощност 390 кВт (530 к.с.) ускорява бързо както стрелката на оборотомера, така и пулса на водача. С въртящия си момент от 750 Нм мощният би-турбо двигател ускорява BMW M850i xDrive Гран Купе за 3,9 секунди от 0 до 100 км/ч. Това са стойности, които обикновено са запазени за състезателни автомобили. Те се дължат на множество компоненти, които са заимствани от моторните спортове. Така например двата Twin-Scroll турбокомпресора оптимизират разгръщането на мощността и осигуряват впечатляваща динамика. Решително подчертана от мощния звук на 8-цилиндровия двигател, от който кожата ми ще настръхне.
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров двигател
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW TwinPower Turbo 6-цилиндров двигател

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ

ВПЕЧАТЛЯВАЩА МОЩ

Новоразработеният BMW TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател с работен обем 3 литра и 250 кВт (340 к.с.) осигурява впечатляваща мощност и висока ефективност при ниско тегло. С въртящия си момент от 500 Нм двигателят на BMW 840i гарантира максимална радост от шофирането с ускорението си от 0 до 100 км/ч за 5,2 секунди. Както при спринтовете по правите отсечки, така и по пътищата с много завои. Освен това благодарение на нежния си като коприна ход двигателят предлага уверено изживяване от шофирането от най-висок клас и при дълги пътувания – винаги под съпровода на 6-цилиндровия баритон и умерения разход на гориво.
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW TwinPower Turbo 6-цилиндров двигател

ЛУКСЪТ ДА СИ ИЗПРЕВАРИЛ ВРЕМЕТО СИ

ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА BMW СЕРИЯ 8 ГРАН КУПЕ

Наслаждавайте се на прогреса на всеки метър: BMW Серия 8 Гран Купе поставя нови стандарти не само на пътя, но и по отношение на иновативните технологии. От последното поколение концепция за управление с възможност за индивидуализация от най-ново поколение през комфортното гласово управление благодарение на BMW Интелигентен Личен Асистент до частично автоматизираното шофиране: иновативните дигитални услуги и асистиращи системи в този луксозен спортен автомобил правят всяко пътуване още по-лично и спокойно и издигат радостта от шофирането до едно ново ниво.
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Live Cockpit Professional
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Intelligent Personal Assistant
BMW Серия 8 Гран Купе, Режими на интериорно извивяване
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Асистент за шофиране Professional
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Live Cockpit Professional

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW Live Cockpit Professional е комбинация от уреди и индикации с възможност за персонализация, която се състои от напълно дигитално арматурно табло, контролен дисплей с висока разделителна способност на средната конзола, както и Head-Up пред погледа на водача. С помощта на тъчскрийна, жестове, контролера на iDrive и гласови команди можете да управлявате BMW Интелигентен Личен Асистент изцяло според личните си предпочитания.

BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW ИНТЕЛИГЕНТЕН ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Модерните автомобили стават все по-сложни. Тогава защо да не приемем помощта на личен асистент? BMW Интелигентен Личен Асистент ви подпомага при управлението на вашето BMW Серия 8 Гран Купе, независимо дали става дума за навигация, развлечения или автомобилни функции. Достатъчно е кратко „Hey BMW“, и вие вече комуникирате с вашия BMW Интелигентен Личен Асистент. За да го опознаете още по-добре, просто попитайте: „Hey BMW, ти кой си?“. Активиращата команда може да бъде персонализирана, просто кажете: „Hey BMW, промени активиращата команда.“

BMW Серия 8 Гран Купе, Режими на интериорно извивяване

РЕЖИМИ НА ИНТЕРИОРНО ИЗЖИВЯВАНЕ

С Режимите на интериорно извивяване адаптирате атмосферата в интериора на вашето BMW Серия 8 Гран Купе към актуалното си настроение. Трите индивидуални режима „Expressive“, „Wellbeing“ и „Executive“ ви предлагат идеално съгласувано взаимодействие между интериорните функции като например климатичната инсталация, подгряването на седалките, светлината и музиката. Това стимулира сетивата ви и има положителен ефект върху цялостния ви комфорт. За още по-висока радост от шофирането. Просто кажете: „Hey BMW, активирай Expressive Mode.“, и го пробвайте.

BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Асистент за шофиране Professional

АСИСТЕНТ ЗА ШОФИРАНЕ PROFESSIONAL

Опционалният Асистент за шофиране Professional ви помага да поддържате подходящата дистанция, желаната скорост, както и лентата, а също и да избегнете сблъсъци. Системата например ви предупреждава чрез вибрации на волана за неволни смени на лентата. Тя осигурява автоматично спиране на BMW Серия 8 Гран Купе, когато дистанцията до движещите се отпред автомобили или до пешеходци на пътното платно е прекалено малка. Освен това ви предупреждава за напречен трафик, който се вижда трудно, и прави изкарването от паркомясто по-лесно. Освен това в аварийна ситуация системата ви помага да спрете автомобила

BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Individual, три четвърти изглед отпред
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Individual, три четвърти изглед отзад
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Individual, кокпит
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Individual, таван
BMW Серия 8 Гран Купе, BMW Individual, вътрешно оборудване

BMW INDIVIDUAL – ИЗРАЗ НА ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ

Придайте вашия съвсем личен характер на BMW Серия 8 Гран Купе. С ексклузивното допълнително оборудване на BMW Individual: множество уникални лакови покрития със забележителни преливащи и блестящи ефекти – като Tanzanite Blue metallic – придават уникално излъчване на луксозния спортен автомобил. Най-фините кожени тапицерии от най-високо качество, при които седалките са ушити изцяло на ръка, допълнително облагородяват изискания интериор с множество цветови варианти и фини контрастни шевове – например пълното кожено оборудване BMW Individual 'Merino' Ivory White с фина структура с контрастни шевове в цвят Tartufo. Спортно-луксозната атмосфера се допълва от ексклузивните интериорни лайстни BMW Individual piano finish Black и таванът Individual Alcantara.

Млада жена на тюркоазен фон

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА МОДЕРНИЯ ЛУКС

BMW ЛУКСОЗЕН КЛАС

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА МОДЕРНИЯ ЛУКС

BMW ЛУКСОЗЕН КЛАС

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО₂ ЕМИСИИ

Disclaimer reference invalid

Прочети повече