BMW Електрическа мобилност Преглед BMW Електрическа мобилност

BMW ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ.

BMW ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ.

Насладете се с нас на света на BMW Електромобилите и Plug-in хибридите.

След близо 50 години изследователска и развойна дейност ние въвеждаме по пътищата устойчивата и щадящата околната среда мобилност по пътищата с разнообразие от електрифицирани модели. Освен нашите напълно електрически модели като новото BMW iX, BMW iX3 или BMW i3 и BMW i3s или BMW i4, нашата най-голяма на автомобилния пазар гама от Plug-in хибридни автомобили гарантира най-доброто от два свята за всеки стил на живот и всяка потребност. Убедителният пробег и всестранните предложения правят електрифицираното шофиране и зареждане по-гъвкаво, лесно, екологично и по-атрактивно от всякога. Като автомобилен производител, ние сме ангажирани с целите на Парижкото споразумение за климата и се стремим да бъдем най-успешният и устойчив премиум доставчик за индивидуална мобилност. Защото за нас устойчивостта не е тенденция, а задължение за действие.

Прочети повече

ТЪЙ КАТО ПЪТЯТ КЪМ БЪДЕЩЕТО Е ИНДИВИДУАЛЕН ЗА ВСЕКИ.

Електрическата мобилност на BMW.

За да може всеки да получи правилният отговор, ние в BMW разработихме три различни концепции за електрифицирана и устойчива мобилност: електромобил, Plug-in хибрид и Mild-Hybrid. По този начин създаваме не само разнообразни и напълно индивидуални предложения за нашите клиенти. Но и последователно подобряваме екологичната равносметка на цялата ни гама от автомобили.  

BMW Електрическа мобилност BMW eDrive технологии електромобил

ЕЛЕКТРОМОБИЛЪТ.

100% електрическа радост от шофирането: Насладете се на уникалното усещане при шофирането на BMW електромобил. При нулеви локални емисии ще се насладите на безкомпромисно директните и спонтанни реакции на двигателя при натискане на педала на газта, на революционното ускорение, пъргавото и динамично поведение на пътя - и усещането, че се движите почти безшумно и сякаш се носите през градското и междуградското движение.
Насладете се на електромобилите на BMW
BMW Електрическа мобилност Технологии BMW eDrive Plug in хибрид

PLUG-IN ХИБРИД.

Максимална ефективност, най-висок комфорт и ексклузивна динамика на управлението: Това олицетворяват BMW Plug-in хибридите. По-гъвкави от всеки друг тип автомобили, те комбинират най-доброто от два свята и благодарение на допълнителното си електрическо задвижване осигуряват индивидуална гъвкавост и нулеви локални емисии във всекидневието.
Бих искал да се запозная с Plug-in хибридите на BMW
BMW Електрическа мобилност Технологии BMW eDrive Mild Hybrid

MILD-HYBRID.

Технологията Mild-Hybrid превръща спирачната енергия на автомобилите с класическо задвижване с двигател с вътрешно горене в електрическа енергия и я предоставя на електрическите системи и като подпомагане на двигателя. По този начин се понижават разхода на гориво и емисиите, като благодарение на по-интензивното поведение при ускорение вие се наслаждавате на осезаемо по-добра динамика.
BMW Електрическа мобилност BMW Зареждане

Бих искал да се запозная с темата зареждане.

BMW Електрическа мобилност BMW Пробег

Бих искал да се запозная с темата за пробега.

BMW Електрическа мобилност BMW Устойчивост

Бих искал да се запозная с темата за устойчивостта.

BMW Електрическа мобилност екологична премия BMW

BMW ЕКОЛОГИЧНА ПРЕМИЯ И ЕКОЛОГИЧЕН БОНУС.

  

ТЪЙ КАТО БЪДЕЩЕТО ИЗИСКВА ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО ЕДНА ЗАДВИЖВАЩА КОНЦЕПЦИЯ.

Насладете се на стратегията за електрифициране на BMW.

BMW Електрическа мобилност технология електромобил Plug In хибрид видео

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

 • BMW iX xDrive50:
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 19,8–23,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0

  BMW i4 eDrive40:
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 16,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0

  BMW Серия 3 Седан Plug-in хибриди:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 1,9–1,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 44–30
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 18,7–16,1

  BMW Серия 5 Седан Plug-in хибриди:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 2,2–1,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 51–30
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 19,2–16,3

  Официалните данните за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона на всички възможни допълнителни оборудвания. Повече информация за тестовите методики WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО2 емисии на новите автомобили можете да намерите в брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  * Специфично за пазара предложение, валидно за нови автомобили от дилъри и представителства на BMW в Европа в мрежата на BMW Зареждане