Три четвърти изглед отстрани в движение BMW X2 F39 Sanremo Green metallic
Среден разход на гориво8,1–1,7 л/100 км
ЗадвижванеБензинДизелPlug-in хибрид

THE X2

BMW X2.

Среден разход на гориво8,1–1,7 л/100 км
ЗадвижванеБензинДизелPlug-in хибрид

Абсолютно уникално. Изключително екстремно. BMW X2 демонстрира спортните си амбиции още на пръв поглед. Предлага пъргава динамика, която е ненадмината в този клас. В комбинация с висококачествения интериор и множеството иновативни технологии, BMW X2 е екстроверният образ на едно ново време. Готови ли сте?

Прочети повече

ИЗБЕРЕТЕ ОТ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА BMW X2.

Бензин
BMW X2 sDrive18i

M СПОРТЕН ПАКЕТ

BMW X2 F39 три четвърти изглед отпред Alpin white M Спортен пакет в покой
 • M Спортен пакет
 • Контрол на скоростта със спирачна функция
 • Адаптивни LED фарове

PHEV
BMW X2 xDrive25e

ПАКЕТ M СПОРТ X

BMW X2 F39 три четвърти изглед отпред Phytonic blue пакет M Спорт X в покой
 • Пакет M Спорт X
 • DAB тунер
 • Адаптивни LED фарове

Дизел
BMW X2 xDrive25d

EDITION GOLDPLAY

BMW X2 F39 три четвърти изглед отпред Sanremo Green metallic Edition GoldPlay в покой
 • Edition GoldPlay
 • 20-инчови алуминиеви джанти с елементи в Galvanic Gold
 • M спортни акценти в изразително златисто/жълто

ДИЗАЙНЕРСКИТЕ АКЦЕНТИ НА BMW X2.

Три четвърти изглед отпред BMW X2 F39 Sanremo Green metallic
Изглед отпред BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

Екстровертна предна част.

Вълнуващи още на пръв поглед: самоуверената предна част с мощна броня и големите въздухозаборници, които осигуряват още по-добро охлаждане на спирачките и двигателя.

Изглед отстрани BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

Плавен и мощен профил.

Ярко като Х, спортно като купе - атлетичните рамене на BMW X2 свързват мощната долна част на автомобила със спортния силует с елегантна графика на прозорци

Изглед отзад BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

Ярък дизайн на задната част.

Уникалният език на формите подчертава широката стойка на новото BMW Х2. Изравненият с бронята заден капак и интегрираната в емблемата на BMW дръжка на задния капак подчертават неговата естетика.

Кокпит BMW X2 F39 2020 интериор

Ориентиран към водача кокпит.

Висококачественият интериор впечатлява с типичния за BMW X ергономичен кокпит. Всички уреди и функции се управляват интуитивно. Особено спортен: Опционалният М кожен мултифункционален волан с лостчета за превключване лежи перфектно в ръцете.

Арматурно табло BMW X2 F39 2020 интериор

Прогресивна концепция за управление.

Иновативната концепция за управление издига комуникацията до едно ново ниво. Управлението е интуитивно с контролера на iDrive или чрез докосване и гласови команди и осигурява информации в реално време.

Кожена тапицерия BMW X2 F39 2020 интериор

Висококачествени тапицерии.

Висококачествените тапицерии осигуряват висок комфорт на седене. Показаният вариант с кожена тапицерия 'Dakota’ с перфорации и златисти кантове и контрастен шев се предлага ексклузивно за Edition GoldPlay. Тя продължава и на подлакътника, средната конзола и арматурното табло.

НОВОТО BMW X2 EDITION GOLDPLAY.

Go Gold: Независимо дали като особено ефективно BMW X2 xDrive25e с иновативно хибридно задвижване или като заредено с адреналин BMW X2 M35i или с някой от другите двигатели - благодарение на ексклузивните детайли като фолиото в Galvanic Gold на пътя BMW X2 Edition GoldPlay привлича вниманието на всички.
Изглед отпред при зареждане с модел BMW X2 F39 Sanremo Green metallic
Рамка на бъбрековидната решетка снимка отблизо BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

Рамка на бъбрековидната решетка в Galvanic Gold.

Високата, изправена М бъбрековидна решетка поставя ексклузивен акцент отпред с рамката ви в Galvanic Gold.

Алуминиева джанта снимка отблизо BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

M аеродинамични джанти с вложки в Galvanic Gold.

Знак за естетичен спортен дух: В профил вложките в ексклузивния цвят Galvanic Gold привличат погледите към М Аеродинамичните джанти.

Графика на прозорците снимка отблизо BMW X2 F39 Sanremo Green metallic

М high-gloss Shadow Line.

Вълнуваща до най-дребните детайли, М high-gloss Shadow Line поставя стилни акценти в черен гланц, например на задните колони, както и рамките на прозорците и огледалата.

Арматурно табло от страната на пътника до водача снимка отблизо BMW X2 2018 F39

Графика „GoldPlay“ и интериорни лайстни 'Dark Graphite' matt.

В интериора графиката „GoldPlay“ на арматурното табло от страната на пътника до водача, както и интериорните лайстни 'Dark Graphite' matt създават атмосфера на висококачествена елегантност.

М Спортни седалки снимка отблизо BMW X2 2018 F39

М Спортни седалки.

Ергономичните М Спортни седалки с черна кожена тапицерия имат ексклузивно и изискано излъчване благодарение на шевовете и кантовете в златист цвят. Перфорацията на облегалката осигурява оптимална вентилация.

Лайстна на прага снимка отблизо BMW X2 F39

Лайстна на прага “Edition” в Galvanic Gold.

Още при отваряне на вратите погледът попада върху лайстната на прага “Edition”, която изглежда особено висококачествена в контрастния цвят Galvanic Gold.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN ХИБРИД.

Насладете се на преимуществата и техническите акценти на BMW X2 xDrive25e с иновативно хибридно задвижване.

Най-доброто от два свята: С BMW X2 xDrive25e ще се насладите на устойчива мобилност и ефективна динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението.
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 изглед отпред пред гараж с модел

Plug-in хибридната технология на BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e Plug-in хибрид комбинира електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. В комбинация двете задвижвания осигуряват ефективно и уникално усещане при шофиране. Оптималната динамика и сцепление се осигуряват и от уникалното за Plug-in хибридите в този сегмент задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Насладете се на електрическата мобилност на BMW
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 три четвърти изглед отстрани при движение по пътя

Режими на задвижване на BMW X2 xDRIVE25e.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW X2 xDrive25e всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация.

Насладете се на електрическата мобилност на BMW
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 три четвърти изглед отзад при зареждане с модел

Зареждането на BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging ви предлага създадени по мярка решения за зареждането на вашия Plug-in хибрид. BMW X2 xDrive25e освен със стандартния кабел за зареждане от домакински контакт се оборудва и с кабел за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане*.

*Специфично за пазара предложение.

Научете повече по темата зареждане
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW X2 xDrive25e.

BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашето BMW X2 xDrive25e. BMW Connected Charging прецизно ви показва най-близките обществени зарядни станции по вашия маршрут. Всекидневната ви мобилност допълнително се облекчава от другите дигитални услуги като My BMW App.

Насладете се на електрическата мобилност на BMW

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X2.

Преглед на технологиите на задвижването и окачването на BMW X2.

Мощни двигатели. Директно кормилно управление. Опционално M Спортно окачване. Изключително прецизна управляемост, която поставя стандарти в този клас. За темпераментна динамика и стабилна пъргавина - независимо дали при спринтове или дълги пътувания, в града или по междуградските пътища с много завои. Всичко това може допълнително да се подобри с опционалното задвижване на четирите колела BMW xDrive. То осигурява на BMW X2 изключително сцепление и стабилност по курса, с които то се движи като по релси дори и в най-острите завои. Включително ускорен пулс - за всички, които са готови за това.
Селектор на трансмисията BMW X2 F39 интериор

Спортна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

7-степенната трансмисия Steptronic Sport с два съединителя позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X2 xDrive F39 Sanremo Green metallic изглед отзад емблема

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Адаптивно окачване BMW X2 F39

Адапривно окачване.

Сниженото с 10 милиметра адаптивно окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и съчетава комфорта на возене и динамиката на управлението с максимална сигурност. Чрез превключвателя на контрола на шофирането водачът може да избере стандартната настройка COMFORT или режима SPORT.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ НА BMW X2.

Благодарение на иновативното My BMW App в BMW X2 се наслаждавате на оптимална свързаност между смартфона и автомобила. Независимо дали планирате задачи или маршрути и ги изпращате към навигационната система, дали споделяте с други в реално време актуалното си местоположение или пристигайки до целта, следите останалото пешеходно разстояние на смартфона си. Насладете се на едно приложение, което облекчава живота ви - това е възможно с BMW Connected.
Асистент за шофиране Plus BMW X2 F39 2020 интериор арматурно табло

Асистент за шофиране Plus.

Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, предупреждение при напускане на лентата, асистент за дългите светлини, Speed Limit Info, както и работещия с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go.
Head-Up дисплей BMW X2 F39 интериор арматурно табло

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
Кокпит Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW X2 F39 интериор

Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа желаната скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спиране, а избраната дистанция се поддържа дори и при тежък трафик и задръствания до пълно спиране.
Навигационна система Plus BMW X2 2020 F39 интериор

Навигационна система Plus.

Навигационната система Plus включва BMW Head-Up дисплей, iDrive Touch контролер, вграден 8,8-инчов LCD цветен дисплей и арматурно табло с 5,7-инчов TFT дисплей с висока разделителна способност. Навигационната система се управлява интуитивно чрез iDrive Touch контролера, с бутоните за директен избор и осемте бутона за любими функции, чрез гласови команди или чрез тъчскрийн с интерактивни панели.
Smartphone Integration BMW X2 F39

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 2020 Интериор

Real Time Traffic Information.

Пропилявате времето за почивка в задръстванията? С услугата Real Time Traffic Information достигате по-бързо до целта на пътуването. Услугата е информирана почти в реално време за актуалния трафик и автоматично изчислява алтернативни маршрути. Допълнителната функция Локално предупреждение за опасности ви предупреждава за неблагоприятни метеорологични условия или инциденти по маршрута ви.
Concierge Service BMW X2 2020 F39 интериор

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Кой е най-добрият ресторант в града? При пътуване Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди - индивидуално, персонално, бързо. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете.

МОДЕЛИТЕ НА BMW X2.

Модел Advantage.

 • Автоматично отваряне на багажника
 • Контрол на дистанцията при паркиране (PDC) задна броня; опционално Контрол на дистанцията при паркиране предна и задна броня вкл. Асистент за паркиране (оборудванията не са изобразени)
 • Автоматична климатична инсталация с 2-зоново регулиране
 • Контрол на скоростта със спирачна функция
BMW X2 sDrive20i Модел Advantage 2018 F39 Mediterranean Blue metallic три четвърти изглед отпред

Модел М Спорт.

 • M аеродинамичен пакет вкл. Предна броня с вложка в Dark Shadow metallic, специфично оформени въздухозаборници и странични прагове в цвета на каросерията с вложки в Dark Shadow metallic, арки на калниците, Claddings в цвета на каросерията и задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic
 • 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 715 М с RunFlat гуми
 • M Спортно окачване
 • Спортни предни седалки с комбинирана тапицерия текстил 'Micro Hexagon'/Sensatec Black респ. комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Anthracite със сиви акценти; предлагат се и други тапицерии
 • М кожен волан
BMW X2 sDrive20i Модел М Спорт 2018 F39 Misano Blue metallic три четвърти изглед отпред

Модел М Спорт Х.

 • M Sport Х екстериорен пакет вкл. предна броня с вложка във Frozen Grey metallic, специфично оформени въздухозаборници и странични прагове във Frozen Grey metallic с вложки в цвета на каросерията, арки на калниците, Claddings в цвета на каросерията и задна броня с дифузор във Frozen Grey metallic
 • 19-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 722 М с RunFlat гуми
 • Спортни седалки за водача и пътника до него с текстилна тапицерия 'Micro Hexagon' Sensatec Black с жълти акценти; предлагат се и други тапицерии
 • М кожен волан
BMW X2 sDrive20i Модел M Спорт Х 2018 F39 Sparkling Storm brilliant effect три четвърти изглед отпред
 • Модел Advantage.
 • Модел М Спорт.
 • Модел М Спорт Х.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X2.

BMW X2 xDrive25e.

Системна мощност в кВт (к.с.): 

 

92(125) / 5000-5500

Електрически пробег (WLTP) в км: 

51-53

Среден разход на гориво в л/100 км (WLTP): 

1,7-1,8

CO₂ емисии в г/км (комбинирани) (WLTP):

38-42

Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км (WLTP): 

14,9-15,2

BMW X2 F39 Sanremo Green metallic три четвърти изглед отстрани с модел

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X2.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X2.

BMW X2 F39 Sanremo Green metallic три четвърти изглед отзад с модел

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X2.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X2.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават важната информация за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сами за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Търговец на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X2 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW X2 xDrive20i:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,6–6,9
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 174–156

 

BMW X2 sDrive20i:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,2–6,4
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 164–145

 

BMW X2 xDrive25e**:
Среден разход на гориво в л/100 км: 1,8–1,7
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 42–38
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 19,4–19,1

 

Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

 

** При температури под 0 градуса Целзий чисто електрическото задвижване на този Plug-in хибрид е на разположение едва след няколко километра, когато батерията загрее до работна температура.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Disclaimer reference invalid