Изглед отпред BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Двигател и тип гориво7,6–6,9 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинPlug-in хибрид

THE X2

BMW X2

Двигател и тип гориво7,6–6,9 л/100 км
Двигател и тип горивоБензинPlug-in хибрид

Абсолютно уникално. Екстремно изключително. BMW X2 демонстрира спортните си амбиции още на пръв поглед. С хладната си естетика то предлага пъргава динамика, която е ненадмината в този клас. В комбинация с висококачествения интериор и множеството иновативни технологии, то е екстроверният протагонист на едно ново време. Готови ли сте?

ДИЗАЙНЪТ НА BMW X2.

Със своя екстровертен дизайн и характер на купе BMW X2 дава нова дефиниция на яркото спортно излъчване на пътя. Ексклузивните дизайнерски елементи на Edition M Mesh му осигуряват изразителна визия. От впечатляващата BMW Mesh бъбрековидна решетка в черен гланц атлетичният дизайн продължава в интериора през фолиото Х2 на предния капак и страничните панели до внушителните М аеродинамични джанти. Толкова спортен и стилен е и интериорът на BMW X2: Висококачествените дизайнерски акценти като ексклузивните лайстни на праговете с надпис „Edition“ или M Спортните седалки с комбинирана тапицерия кожа 'Dakota'/Alcantara подчертават спортните премиум амбиции.

Прочети повече

ДИНАМИЧНО ДО НАЙ-ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ.

Три четвърти изглед отпред BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey
Въздухозаборници BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey изглед отпред

Въздухозаборници.

Вълнуващи още на пръв поглед: самоуверената предна част с мощна броня и големи, разделени на три части въздухозаборници, които осигуряват още по-добро охлаждане на спирачките и двигателя. Освен това интегрираните във въздухозаборниците Air Curtains допринасят за понижаване на въздушното съпротивление на каросерията.
Арки на калниците BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey изглед отстрани

Арки на калниците.

Цялостна спортна визия: Изпъкващите арки на калниците във Frozen Grey от пакета M Sport X осигуряват особено динамична рамка на вълнуващите джанти. Също като характерните странични прагове те са неподражаемо доказателство, че BMW X2 е пълноправен член на семейството Х.
Странични прагове BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey три четвърти изглед отстрани

Странични прагове.

BMW X2 завършва до край всичко, което започне: Това го доказват и новаторските покрития на страничните прагове във Frozen Grey. Те образуват пълна връзка между арките на калниците, които също са във Frozen Grey, и последователно продължават мощното взаимодействие между лаковото покритие и декоративните елементи до задната част.
Изглед отзад BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey

Дизайн на задната част.

Последователно обмислен докрай: Уникалният език на формите продължава до задната част. Задният капак преминава плавно в бронята, което създава изключително естетична визия. В тон с него дръжката за задния капак е интегрирана ненатрапчиво в емблемата на BMW.
Кокпит BMW X2 F39 2020 интериор

Ориентиран към водача кокпит.

Интериорът с висококачествено излъчване впечатлява с типичния за BMW X моделите ергономичен кокпит, който е последователно насочен към водача. Всички уреди и функции са бързо достъпни и се управляват интуитивно. Особено спортен: Опционалният М кожен мултифункционален волан и лостчетата за превключване лежат перфектно в ръцете и осигуряват свободна видимост към прегледните кръгли уреди.
Арматурно табло BMW X2 F39 2020 интериор

Прогресивна концепция за управление

Зоната на комфорт ви поздравява: Иновативната концепция за управление поставя стандарти в този клас и издига комуникацията до едно ново ниво. Той се управлява интуитивно, прегледно и комфортно - чрез контролера на iDrive или чрез докосване или гласови команди. Независимо дали става дума за навигация, свързаност или развлечения: Подредбата на шестте интерактивни панела може да се избира свободно, освен това информациите се изобразяват в реално време.
Кожена тапицерия BMW X2 F39 2020 интериор

Висококачествени тапицерии.

Множеството предлагани тапицерии, подходящи за интериора, са изработени висококачествено и осигуряват висок комфорт на седене на седалките. Показаната комбинирана тапицерия текстил 'Micro Hexagon'/Alcantara с жълт контрастен шев е запазена ексклузивно за пакета M Sport или пакета M Sport X на BMW X2. Какво е интересното: Тя продължава и по подлакътниците, средната конзола и арматурното табло и по впечатляващ начин допълва спортното излъчване на целия интериор.

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN ХИБРИД.

BMW F39 Plug-in хибрид в движение по пътя

BMW X2 xDRIVE25e PLUG-IN ХИБРИД.

Насладете се на преимуществата и техническите акценти на BMW X2 xDrive25e с иновативно хибридно задвижване.

Най-доброто от два свята: С BMW X2 xDrive25e** ще се насладите на устойчива мобилност и ефективна динамика на управлението. Насладете се на множеството преимущества на иновативните BMW хибридни автомобили и научете повече за задвижващата концепция, динамиката на управлението,
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 изглед отпред пред гараж с модел

Plug-in хибридната технология на BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e** Plug-in хибрид комбинира електрическата задвижваща технология BMW eDrive с мощен BMW двигател с вътрешно горене. В комбинация двете задвижвания осигуряват ефективно и уникално усещане при шофиране. Оптималната динамика и сцепление се осигуряват и от уникалното за Plug-in хибридите в този сегмент задвижване на четирите колела BMW xDrive.
Насладете се на електрическата мобилност на BMW
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 три четвърти изглед отстрани при движение по пътя

Режимите на задвижването на BMW X2 xDrive25e.

Чисто електрически с нулеви локални емисии из града или мощно и динамично и с достатъчен пробег при пътуването през уикенда - с BMW X2 xDrive25e** всички възможности са отворени за вас. Възползвайте се от интелигентните режими на шофиране, които гарантират оптимално взаимодействие между двигателя с вътрешно горене и електромотора при всяка ситуация.
Насладете се на електрическата мобилност на BMW
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 три четвърти изглед отзад при зареждане с модел

Зареждането на BMW X2 xDrive25e.

BMW Charging ви предлага създадени по мярка решения за зареждането на вашия Plug-in хибрид. BMW X2 xDrive25e** освен със стандартния кабел за зареждане от домакински контакт се оборудва и с кабел за зареждане (Mode 3).

Научете повече по темата зареждане
Plug-in хибрид BMW X2 xDrive25e F39 навигационна система снимка отблизо

Дигиталните услуги за BMW X2 xDrive25e.

BMW ви предлага иновативни дигитални услуги за по-леко и комфортно всекидневие с вашето BMW X2 xDrive25e**. Всекидневната ви мобилност допълнително се облекчава от другите дигитални услуги като My BMW App.
Насладете се на електрическата мобилност на BMW

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X2.

Преглед на технологиите на задвижването и окачването на BMW X2.

Мощни двигатели. Директно кормилно управление. Опционално M Спортно окачване. Изключително прецизна управляемост, която поставя стандарти в този клас. За темпераментна динамика и стабилна пъргавина - независимо дали при спринтове или дълги пътувания, в града или по междуградските пътища с много завои. Всичко това може допълнително да се подобри с опционалното задвижване на четирите колела BMW xDrive. То осигурява на BMW X2 изключително сцепление и стабилност по курса, с които то се движи като по релси дори и в най-острите завои. Включително ускорен пулс - за всички, които са готови за това.
Изглед отстрани BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey в движение
Селектор на трансмисията BMW X2 F39 2020 интериор

Спортна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

7-степенната трансмисия Steptronic Sport с два съединителя позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X2 F39 2020 Brooklyn Grey изглед отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Адаптивно окачване BMW X2 F39

Адаптивно окачване.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и съчетава комфорта на возене и динамиката на управлението с максимална сигурност. Чрез превключвателя на контрола на шофирането водачът може да избере стандартната настройка COMFORT или режима SPORT.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ НА BMW X2.

Благодарение на иновативното My BMW App в BMW X2 се наслаждавате на оптимална свързаност между смартфона и автомобила. Независимо дали планирате задачи или маршрути и ги изпращате към навигационната система, дали споделяте с други в реално време актуалното си местоположение или, пристигайки до целта, следите останалото пешеходно разстояние на смартфона си. Насладете се на едно приложение, което облекчава живота ви - това е възможно с BMW Connected.
Асистент за шофиране Plus BMW X2 F39 2020 интериор арматурно табло

Асистент за шофиране Plus

Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, предупреждение при напускане на лентата, асистент за дългите светлини, Speed Limit Info, както и работещия с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go.
BMW Head-Up дисплей BMW X2 F39 2020 интериор арматурно табло

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
Кокпит с Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW X2 2020 F39 интериор

Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа желаната скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спиране, а избраната дистанция се поддържа дори и при тежък трафик и задръствания до пълно спиране.
Навигационна система Plus BMW X2 2020 F39 интериор

Навигационна система Plus

Навигационната система Plus включва BMW Head-Up дисплей, iDrive Touch контролер, вграден 8,8-инчов LCD цветен дисплей и арматурно табло с 5,7-инчов TFT дисплей с висока разделителна способност. Навигационната система се управлява интуитивно чрез iDrive Touch контролера, с бутоните за директен избор и осемте бутона за любими функции, чрез гласови команди или чрез тъчскрийн с интерактивни панели.
Smartphone Integration BMW X2 F39

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 F39 2020 Интериор

Real Time Traffic Information.

Пропилявате времето за почивка в задръстванията? С услугата Real Time Traffic Information достигате по-бързо до целта на пътуването. Услугата е информирана почти в реално време за актуалния трафик и автоматично изчислява алтернативни маршрути. Допълнителната функция Локално предупреждение за опасности ви предупреждава за неблагоприятни метеорологични условия или инциденти по маршрута ви.
Concierge Service BMW X2 2020 F39 интериор

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Кой е най-добрият ресторант в града? При пътуване Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди - индивидуално, персонално, бързо. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете.

МОДЕЛИТЕ НА BMW X2.

Модел Advantage

Дори и като Модел Advantage BMW X2 изглежда екстремно атлетично и типично за Х. С мощните си пропорции и екстровертния си дизайн то изглежда самоуверено и иновативно. Магнит за погледите в екстериора са черните елементи отпред, отстрани и отзад, които са в динамичен контраст с цвета на каросерията и допълнително подчертават спортния Х характер. Висококачественият модерен интериор допълва изключителното излъчване.
BMW X2 sDrive20i Модел Advantage 2018 F39 Mediterranean Blue metallic три четвърти изглед отпред

Модел М Спорт

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Спорт гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.
BMW X2 sDrive20i Модел М Спорт 2018 F39 Misano Blue metallic три четвърти изглед отпред

Модел M Спорт Х

Модел M Спорт Х е вдъхновен от рали-спорта. Специфични дизайнерски елементи във Frozen Grey metallic отпред, отстрани и отзад. Те поставят силни акценти и подчертават високата стойка на автомобила. В интериора специфичните за Модел M Спорт Х детайли подчертават Х характера на автомобила.
BMW X2 sDrive20i Модел M Спорт Х 2018 F39 Sparkling Storm brilliant effect три четвърти изглед отпред
 • Модел Advantage
 • Модел М Спорт
 • Модел M Спорт Х
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey изглед отпред двойна бъбрековидна решетка
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey изглед отстрани
BMW X2 2020 F39 Brooklyn Grey алуминиеви джанти

BMW X2 EDITION M MESH.

Завладяващо още на пръв поглед: С ексклузивните си дизайнерски елементи BMW X2 Edition M Mesh се отличава с екстремно спортно и стилно излъчване. С лаковото покритие M Brooklyn Grey metallic и множеството дизайнерски акценти като внушителната BMW бъбрековидна решетка с Mesh визия то с лекота привлича вниманието върху себе си. В интериора спортната атмосфера и истинския премиум характер се подчертават от ексклузивните оборудвания като предните М Спортни седалки с комбинирана тапицерия кожа 'Dakota'/Alcantara, М опораза за крака на водача и М педалите.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X2.

BMW X2 xDrive20i.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

131 (178) / 5000-5500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

7,3

Среден разход на гориво в л/100 км:

6,9 - 7,7

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

156 - 175

BMW X2 F39 Brooklyn Grey изглед отпред

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X2.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X2.

BMW X2 F39 Brooklyn Grey три четвърти изглед отпред с отворена врата и двама пътника

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X2.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X2.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Търговец на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X2 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и CO₂ емисии

 • BMW X2 xDrive20i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9 - 7,7
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 156 - 175

  BMW X2 sDrive20i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 6,4 - 7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 146-165

  BMW X2 xDrive25e**:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 1,8–1,7
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 38-42
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 19,4–20,2

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

  ** При температури под 0 градуса по Целзий чисто електрическото задвижване на този Plug-in хибрид е на разположение едва след няколко километра, когато батерията се загрее до работна температура.