НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър.

НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър.

НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.BMW 225xe iPerformance Актив Турър.

Системна мощност в кВт (к.с.) (225xe)

165 (224)

Ускорение 0-100 км/ч в сек (225xe)

6,7

Среден разход на гориво в л/100 км (225xe)

2,7–2,3(3)

СО2 емисии в г/км (225xe)

61–52(3)

Също като животa в града. BMW 225xe iPerformance Актив Турър е изпълнено с енегргия. То ускорява всекидневието ви и вашите идеи от 0 до 100 км/ч за 6,7 секунди. Радост от шофирането, на която ще се наслаждавате и при дълги пътувания. Точно това, което очаквате от едно BMW.

BMW 225xe iPerformance Актив Турър (3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,7–2,3
CO2 емисии в г/км: 61–51
Среден разход на енергия в кВтч/100 км: 14,2-13,4

ЕЛЕКТРИФИЦИРА ПЪТЯ.

ЕЛЕКТРИФИЦИРА ПЪТЯ.

Заредено с енергия: BMW 225xe iPerformance Актив Турър комбинира наложилата се гъвкавост и изключителния разход на гориво с типичната за BMW радост от шофирането. Благодарение на технологията BMW eDrive на BMW EfficientDynamics е възможно чисто електрическо шофиране с пробег до 41 километра – при нулеви локални емисии и почти безшумно. Перфектно за пътуванията из града!

ВДИГА ЛЕТВАТА ПО-ВИСОКО ОТ ВСЕКИ ХОРИЗОНТ.

ВДИГА ЛЕТВАТА ПО-ВИСОКО ОТ ВСЕКИ ХОРИЗОНТ.

Достига до нови върхове с висока ефективност: Plug-in хибридът се отличава с изключително ефективната си концепция на задвижването. В основата си тя се състои от разположен отпред двигател с вътрешно горене и електромотор на задната ос. В зависимост от ситуацията и нивото на заряд на високоволтовата батерия и двата двигателя могат да задвижват Plug-in хибрида индивидуално или съвместно. Когато работи само двигателят с вътрешно горене, се задвижват предните колела. Електромоторът от своя страна задвижва задните колела. По този начин в зависимост от ситуацията BMW 225xe iPerformance Актив Турър се превръща в BMW с xDrive.

НАЛАГА НОВИ СТРАНДАРТИ В ГРАДА. УСТОЙЧИВО.

Веднага можете да усетите произхода му. И още на пръв поглед да видите какво го задвижва. Характерните сини пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и сините главини на колелата на BMW 225xe iPerformance Актив Турър са символи на иновативното и мощното задвижване. Благодарение на голямата бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващия през предната част голям въздухозаборник BMW 225xe iPerformance Актив Турър изглежда още по-спортно и динамично. Типичо BMW, просто уникално различно.

ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ.

Пълно с енергия и в интериора. BMW 225xe iPerformance Актив Турър осигурява уникално настроение на водача. И позиция, защото благодарение на повдигнатите седалки всички пътници се наслаждават на особена перспектива. Качете се и се насладете на нови хоризонти.

„Освен изключителната ефективност и перфектната пригодност за всекидневието BMW eDrive отговаря и на максималните стандарти за динамика на управлението и качество, типични за BMW.“
Щефан Юрашек, ръководител Електрически задвижвания при BMW Group.

ЕНЕРГИЯТА МУ ИГНОРИРА ГРАНИЦИТЕ НА ГРАДА.

ЕНЕРГИЯТА МУ ИГНОРИРА ГРАНИЦИТЕ НА ГРАДА.

Всичко е електрифицирано: интелигентното управление на енергията е един от основните стълбове на концепцията BMW iPerformance. Тази система координира взаимодействието между задвижващи компоненти на BMW с електромотора, за да комбинира максимална ефективност с висока дианмика на управлението.

Чрез eDrive бутона водачът може да избира между трите електрически режима на задвижване: AUTO eDrive (стандартен), MAX eDrive или SAVE BATTERY, при койно нивото на заряд на батерията се поддържа постоянно.

ЗА ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ В ГРАДА.

ЗА ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ В ГРАДА.

Напрежението се покачва: BMW eDrive включва множество иновативни продукти и услуги за комфортна и модерна електрическа мобилност във всекидневието: от зареждането у дома, през комфортното ползване на постоянно увеличаващия се брой обществени зарядни станции до свързаната навигация.

ELECTRO CLUB.

BMW iPerfromance: Plug-in хибриди.

ELECTRO CLUB.

BMW iPerfromance: Plug-in хибриди.

Разход на гориво, разход на електроенергия и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1)
  Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW дилър.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, който се предлага от дилърите на BMW или на https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.