НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.

BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър.

НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.

BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър.

НАЕЛЕКТРЕЗИРАЩ.BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър.

Системна мощност в кВт (к.с.) (225xe)

165 (224)

Ускорение 0-100 км/ч в сек (225xe)

6,7

Комбиниран разход на гориво в л/100 км (225xe)

3,2-2,7

Комбинирани СО2 емисии в г/км (225xe)

72-62

Също като животa в града. BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър е изпълнено с енегргия. То ускорява всекидневието ви и вашите идеи от 0 до 100 км/ч за 6,7 секунди. Радост от шофирането, на която ще се наслаждавате и при дълги пътувания. Точно това, което очаквате от едно BMW.

BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 3,2-2,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 72-62
Разход на електроенергия в кВтч/100 км (комбинирано): 12,6-11,7

ЕЛЕКТРИФИЦИРА ПЪТЯ.

ЕЛЕКТРИФИЦИРА ПЪТЯ.

Заредено с енергия: BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър комбинира наложилата се гъвкавост и изключителния разход на гориво с типичната за BMW радост от шофирането. Благодарение на технологията BMW eDrive на BMW EfficientDynamics е възможно чисто електрическо шофиране с пробег до 41 километра – при нулеви локални емисии и почти безшумно. Перфектно за пътуванията из града!

Read more

ВДИГА ЛЕТВАТА ПО-ВИСОКО ОТ ВСЕКИ ХОРИЗОНТ.

ВДИГА ЛЕТВАТА ПО-ВИСОКО ОТ ВСЕКИ ХОРИЗОНТ.

Достига до нови върхове с висока ефективност: Plug-in хибридът се отличава с изключително ефективната си концепция на задвижването. В основата си тя се състои от разположен отпред двигател с вътрешно горене и електромотор на задната ос. В зависимост от ситуацията и нивото на заряд на високоволтовата батерия и двата двигателя могат да задвижват Plug-in хибрида индивидуално или съвместно. Когато работи само двигателят с вътрешно горене, се задвижват предните колела. Електромоторът от своя страна задвижва задните колела. По този начин в зависимост от ситуацията BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър се превръща в BMW с xDrive.

Read more

НАЛАГА НОВИ СТРАНДАРТИ В ГРАДА. УСТОЙЧИВО.

Веднага можете да усетите произхода му. И още на пръв поглед да видите какво го задвижва. Характерните сини пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и сините главини на колелата на BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър са символи на иновативното и мощното задвижване. Благодарение на голямата бъбрековидна радиаторна решетка и преминаващия през предната част голям въздухозаборник BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър изглежда още по-спортно и динамично. Типичо BMW, просто уникално различно.

ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ.

Пълно с енергия и в интериора. BMW 225xe Plug-in хибрид Актив Турър осигурява уникално настроение на водача. И позиция, защото благодарение на повдигнатите седалки всички пътници се наслаждават на особена перспектива. Качете се и се насладете на нови хоризонти.

„Освен изключителната ефективност и перфектната пригодност за всекидневието BMW eDrive отговаря и на максималните стандарти за динамика на управлението и качество, типични за BMW.“
Щефан Юрашек, ръководител Електрически задвижвания при BMW Group.

ЕНЕРГИЯТА МУ ИГНОРИРА ГРАНИЦИТЕ НА ГРАДА.

ЕНЕРГИЯТА МУ ИГНОРИРА ГРАНИЦИТЕ НА ГРАДА.

Всичко е електрифицирано: интелигентното управление на енергията е един от основните стълбове на концепцията BMW Plug-in хибрид. Тази система координира взаимодействието между задвижващи компоненти на BMW с електромотора, за да комбинира максимална ефективност с висока дианмика на управлението.

Чрез eDrive бутона водачът може да избира между трите електрически режима на задвижване: AUTO eDrive (стандартен), MAX eDrive или SAVE BATTERY, при койно нивото на заряд на батерията се поддържа постоянно.

Read more

ЗА ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ В ГРАДА.

ЗА ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ В ГРАДА.

Напрежението се покачва: BMW eDrive включва множество иновативни продукти и услуги за комфортна и модерна електрическа мобилност във всекидневието: от зареждането у дома, през комфортното ползване на постоянно увеличаващия се брой обществени зарядни станции до свързаната навигация.

Read more

ELECTRO CLUB.

BMW Plug-in хибриди: Plug-in хибриди.

ELECTRO CLUB.

BMW Plug-in хибриди: Plug-in хибриди.

Разход на гориво, разход на електроенергия и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1)
  Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW дилър.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емсии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.