ГАРАНТИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Гаранцията на BMW.

Когато купувате ново BMW, вие желаете гарантирана радост от шофирането. За целта вашият BMW Сервиз предлага пълна гаранция за автомобила, както и гаранция за каросерията и за боята.

Предлагаме ви сервизно обслужване, на което може да разчитате - гарантирано.

Повече информация за гаранцията можете да видите по-долу.

Прочети повече

BMW ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ЦЕЛИЯ АВТОМОБИЛ.

Гаранционният период, осигурен от дилъра на BMW за нови автомобили BMW обхваща 24 месеца без ограничение в пробега и започва от първоначалната регистрация на автомобила, с предаването на клиента или от деня на пускане в движение, в зависимост от това коя дата е първа.

 • Какво покрива гаранцията?

  Гаранцията важи за целия автомобил (с изключение наизносващите се части), всички оригинални BMW части и оригинални BMW аксесоари.

 • Кой поема отстраняването на неизправности?

  По време на гаранционния период, при рекламация от страна на клиента, дилърът на BMW поема отстраняването на неизправности, които се дължат на дефекти по материала или изработката.

 • Къде са валидни гаранционните права?

  Гаранционните права, осигурени от дилъра на BMW са валидни само в упълномощен сервиз на BMW и то незабавно след откриването на дефектите.

 • Какво е специфично при подмяна и ремонт на части?

  Дилърът на BMW или ремонтира или сменя повредената част или части, съгласно официалните указания на BMW. При това Гаранцията от страна на дилъра на BMW за ремонт и смяна на всички части, поради дефекти в материала или изработката е ограничена. Всички части, сменени по време на гаранционния период преминават в собственост на BMW AG.

 • Кога гаранцията не важи?

  Гаранцията от страна на дилъра на BMW отпада, ако щетата е в следствие на едно от следните:

  - промени, извършени по автомобила без съгласието на BMW.

  - промени по автомобила, които са довели до повреда на автомобила.

  - повреди, предизвикани от продължително пренатоварване, напр. спортни състезания.

  - не включва повреди по колелата, стъклата, тапицерията, реглажи и настройки.

  - повреди, предизвикани от поведението на собственика/водача.

  - неизправности, съобщени със закъснение.

 • Какво не включва гаранцията?

  Естествено износване на частите, предизвикано от използването на автомобила и остаряването му, както и дейности, включени в редовното сервизно обслужване, са изключени от Гаранцията от страна на дилъра на BMW.

 • Кога не важи гаранцията от страна на дилъра?

  Гаранцията от страна на дилъра на BMW отпада, ако автомобилът е бил ремонтиран в неупълномощен сервиз и/или са били монтирани неоригинални резервни части.

BMW warranty paint chassis

BMW ГАРАНЦИЯ ЗА КАРОСЕРИЯ И БОЯ.

За автомобилите с първа регистрация след 1 януари 2004 година вашият BMW Сервиз увеличи гаранцията за каросерията до 12 години и за лаковото покритие до 3 години.