BMW 1er M135i xDrive (F40) в Sapphire Black metallic движещ се автомобил на фона на града
Мощност и въртящ момент306 к.с., 225 кВт, 450 Нм
Тип задвижванеБензин

THE 1

BMW M135i xDRIVE.

BMW 1er M135i xDrive (F40) в Sapphire Black metallic движещ се автомобил на фона на града
Мощност и въртящ момент306 к.с., 225 кВт, 450 Нм
Тип задвижванеБензин

Повече динамика, повече стил, повече радост от шофирането. BMW M135i xDrive не иска да мери силите си с другите - а да постави нови стандарти. Това се демонстрира от атлетичния му екстериор с ярки детайли, като специфичната за M135i xDrive двойна бъбрековидна решетка с Mesh дизайн, М задният спойлер или двата ауспухови накрайника с диаметър 100 мм. Но BMW M135i xDrive дава тон и на пътя: Комбинацията между серийния М спортен диференциал BMW xDrive, трансмисията Steptronic Sport и М спортното кормилно управление го превръщат в най-добрия автомобил в неговия клас по отношение на пъргавината и поведението в завоите. Задвижвано от пъргав M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател, самоувереното BMW M135i xDrive предлага мощност и динамика на управлението на едно ново ниво.

 

BMW M135i xDrive:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8-7,4
СО₂ емисии (комбинирани) в г/км: 179-168

ЗАСТАВА ДО СИЛНАТА СИ СТРАНА.

Спортно-прогресивният дизайн на новото BMW M135i xDrive сякаш е създаден, за да привлича максимално бързо погледите. Изключително ярката предна част с големи въздухозаборници, внушителната двойна бъбрековидна решетка с Mesh дизайн и наклонените Адаптивни LED фарове осигуряват запомнящо се първо впечатление. Внушителните 19-инчови алуминиеви джанти в комбинация с динамичните линии подчертават атлетичния характер на автомобила. Отзад доминират широката задна броня с визия на дифузор и двата големи аспухови накрайника с диаметър 100 мм в цвят Cerium Grey. Интериорът на BMW M135i xDrive също впечатлява бързо: М спортните седалки, осветените декоративни лайстни и големият панорамен стъклен покрив осигуряват особено динамична и разточителна премиум атмосфера.

Прочети повече

ДИЗАЙН.

Висококачествени оборудвания за екстериора и интериора на BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40) Sapphire Black metallic с BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн в цвят Cerium Grey.

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

Бъбрековидна радиаторна решетка на BMW в Mesh дизайн е изцяло в цвят Cerium Grey със сложно оформена в дълбочина решетка. Тази вдъхновена от моторните спортове решетъчна структура придава дълбочина и усещане за високо качество на предната част и поставя висококачествен и динамичен акцент.
BMW M135i xDrive (F40) Sapphire Black metallic изглед отзад с М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичен пакет.

M аеродинамичният пакет със специфична за M предна броня, задна броня и покрития на страничните прагове излъчва чиста динамика и подчертава спортния характер на автомобила. Елементите са лакирани в цвета на каросерията и са оборудвани с вложки в черен гланц.

BMW M135i xDrive (F40) Sapphire Black metallic изглед отзад с M заден спойлер

M заден спойлер.

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
BMW M135i xDrive (F40) Sapphire Black metallic изглед отзад с ауспухови накрайници отляво и отдясно в цвят Cerium Grey.

Ауспухови накрайници.

Ексклузивно за M135i xDrive: скосени ауспухови накрайници отляво и отдясно в цвят Cerium Grey. По този начин ауспуховите накрайници с диаметър 100 мм са визуално изявление и подчертават спортния дух на M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) интериор с М спортни предни седалки

Предни М Спортни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници, ниски повърхности за седене, както и високи бордове на седалката и облегалката предлагат подобрена странична опора дори и в бързи последователни завои. Освен това благодарение на интегрираното регулиране на широчината на облегалката седалката може да бъде адаптирана индивидуално към тялото.
BMW M135i xDrive (F40) интериор с M Предпазни колани

M Предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
BMW M135i xDrive (F40) с М кожен волан

М волан.

М воланът с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с три спици. С обръча си с оформени опори за палците той осигурява спортно-директно усещане при шофиране.

BMW M135i xDrive (F40) интериор с Интериорни лайстни 'Illuminated Boston’

Интериорни лайстни 'Illuminated Boston’.

Интериорните лайстни 'Illuminated Boston’ с акцент 'Mesh’ на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.
BMW M135i xDrive (F40) в M Misano Blue metallic във видео

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Функциите за динамиката на управлението на BMW M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател на BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo 4-цилиндровият бензинов двигател на BMW M135i xDrive е особено мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор, мощен пакет за охлаждане и М изпускателна система с управляеми клапи.
BMW M135i xDrive (F40) с трансмисия Steptronic Sport.

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M135i xDrive (F40) с М Спортно окачване

M Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW M135i xDrive (F40) с М спортни спирачки

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
BMW M135i xDrive (F40) в Sapphire Black metallic с M Performance пакет три четвърти изглед отпред

BMW M135i xDRIVE С M PERFORMANCE ПАКЕТ.

M Performance пакетът допълнително повишава спортния потенциал на автомобила. Постигнатото чрез мерки в дъното на автомобила, интериора, както и монтирането на 18-инчови олекотени ковани джанти и понижаване на теглото гарантира максимално ускорение и осезаемо повишава динамичните характеристики. В същото време M Performance пакетът с характерни черни дизайнерски елементи като корпусите на външните огледала, BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн и ауспуховите накрайници категорично демонстрира повишената мощност и отвън.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Свързаност и дигиталните услуги на BMW M135i xDrive.

От вашия дигитален асистент BMW Intelligent Personal Assistant през свободно програмируемия BMW Live Cockpit Professional до удобния Remote Software Upgrade: най-новите технологии за свързаност и иновативните дигитални услуги ви осигуряват максимален комфорт и свързаност при пътуване с вашето BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 10,25 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW M135i xDrive (F40) BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Хей BMW, гладен съм.“. BMW Intelligent Personal Assistant ще намери най-близкия ресторант и веднага ще планира маршрута. Но той може и много повече. Вашият личен асистент ви подпомага и по отношение на автомобилните функции. Той ще ви обясни полезните приложения, така че да можете да управлявате вашето BMW напълно интуитивно и лесно.

BMW M135i xDrive (F40) с BMW Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Така вашето BMW е винаги на най-актуалното ниво. Remote Software Upgrades могат да бъдат изтеглени чрез My BMW App или в автомобила и след това инсталирани.

Телефония с безжично зареждане в BMW M135i xDrive (F40)

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане, а вторият микрофон повишава качеството на разговорите по устройството Свободни ръце за водача и пътника до него. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. 

BMW M135i xDrive (F40) със Smartphone Integration

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Дистанционни услуги на BMW M135i xDrive (F40)

Remote Services.

Къде е моето BMW и заключено ли е? Remote Services ви показват незабавно къде е паркирано вашето BMW и дали е заключено. Контролирайте климатизацията или изпратете следващата си дестинация до вашето BMW от комфорта на вашия дом. Приложението My BMW App удобно и сигурно ви дава достъп до вашия автомобил, където и да се намирате.

BMW M135i xDrive (F40 MP) Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Мощност в кВт (к.с.):

225 (306)

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,8

Среден разход на гориво в л/100 км:

7,8-7,4

СО₂ емисии (комбинирани) в г/км: 

180–167

BMW M135i xDrive (F40) Sapphire Black metallic технически данни

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW M135i xDRIVE.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive (F40) в M Misano Blue metallic три четвърти изглед отпред в покой с двама човека на преден план

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW M135i xDrive.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
  • Преглед на автомобила
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW M135i xDrive може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г.

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече