BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред
i4 M50 Гран Купе
Разгледайте отблизо
Мощност400 кВт (544 к.с.)
Тип задвижванеНапълно електрически модели

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред

ПЪРВИЯТ НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ М АВТОМОБИЛ.

Мощност400 кВт (544 к.с.)
Тип задвижванеНапълно електрически модели
THE i4 M50ПЪРВИЯТ НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ М АВТОМОБИЛ.

Спортна динамика, която електризира: BMW i4 M50 за пръв път комбинира иновативната сила на BMW M с тази на BMW i. С двата BMW M eDrive електромотора на напълно електрическото си задвижване BMW i4 M50 развива мощност 400 кВт (544 к.с.) в режим Sport-Boost и предлага типичната за BMW M динамика в непозната до сега форма. Тази новаторска радост от шофирането с нулеви емисии е съчетана с прогресивен дизайн - и допълнена със спортно-ексклузивна и изключително модерна атмосфера. Като първото напълно електрическо Гран Купе на BMW M този изключителен автомобил създава собствен клас и впечатлява със забележителната си пригодност за всекидневието благодарение на големия пробег, луксозното предлагане на място и интелигентната свързаност.

BMW i4 M50:
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 22,5-18,0
CO₂ емисии в г/км (комбинирани): -

Прочети повече

ДИНАМИКАТА НА BMW i4 M50:

Задвижване, окачване и мощност.

BMW i4 M50.

Заредена с адреналин динамика на управлението при пълна пригодност за всекидневието.
BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред

BMW i4 M50 – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW i4 M50.

Електризира сетивата: С двата BMW M eDrive електромотора BMW i4 M50 развива мощност 400 кВт (544 к.с.) в режим Sport-Boost и с множеството специфични за М технически функции предлага напълно новаторско изживяване при шофиране. То впечатлява с плавното ускорение без прекъсвания от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди, заредената с адреналин динамика с типичната за BMW M прецизност, както и високо емоционалния звук на задвижването powered by BMW M IconicSounds Electric. Допълнителна атрактивност осигуряват серийния М Аеродинамичен пакет и опционалния пакет M Technik. Ексклузивните дизайнерски елементи в Cerium Grey и характерните М детайли от затворената М бъбрековидна решетка до М задния спойлер допълват динамичното излъчване. Изключително модерната атмосфера в интериора се определя от новият, насочен към водача BMW Curved Display и елегантното арматурно табло. Спортната визия се подчертава от М акцентите като М Спортните предни седалки или М коженият волан с контрастни шевове в цветовете на М.

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отзад в движение
BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 окачване

BMW eDrive.

BMW i4 M50 е базирано на технологията BMW eDrive от пето поколение. Освен двата мощни електромотора тя включва високоволтова батерия, управляваща електроника и технология за зареждане на автомобила. В режим Sport-Boost двата мощни BMW M eDrive електромотора на предната и задната ос развива впечатляващите 400 кВт (544 к.с.) и ускоряват Гран Купе с 5 врати плавно и без прекъсвания за само 3,9 секунди от 0 до 100 км/ч. Специфичното разположение на високоволтовата батерия снижава центъра на тежестта на автомобила и повишава динамиката на управлението в съчетание с близо 50:50 разпределението на тежестта между осите. Всичко това е съчетано с добра пригодност за всекидневието благодарение на изключителния пробег от до 520* километра (WLTP).

BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 интериор врата с високоговорител

BMW M IconicSounds Electric.

BMW M IconicSounds Electric създава индивидуална, високо емоционална акустика за BMW i4 M50. Чрез озвучителната система ще изживеете в интериора изразителния звук при шофиране и можете да се насладите на радостта от шофирането с всичките си сетива. Характеристиките на звука могат да бъдат адаптирани чрез превключвателя на контрола на шофирането: мощно-динамично със значителна обратна връзка с натоварването в режим SPORT, с балансирана акустика с лека обратна връзка с натоварването в режим COMFORT или напълно безшумно в режим ECO PRO.
Адаптивнo М окачване BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic снимка отблизо отпред отстрани

Адаптивно М окачване със специфични настройки.

В комбинация с променливото спортно кормилно управление и М спортните спирачки Адаптивното M окачване на i4 M50 осигурява максимална прецизност при шофиране. Специфичните настройки на всички компоненти на окачването, както и специфичните мерки за здравина на каросерията гарантират типично за М изживяване при шофиране на най-високо ниво.

BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отзад в движение

BMW i4 M50 задвижване.

Мощното задвижване на i4 M50 гарантира екстремно спортно разгръщане на мощността благодарение на двата BMW M eDrive електромотора. Спортният характер се подчертава от подаването на по-висока мощност към задните колела и от емоционалния звук на задвижването. В високия си пробег голямата високоволтова батерия осигурява радост от шофирането и при дълги пътувания.
M Спортни спирачки BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic снимка отблизо джанта отгоре

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.

Пакет M Technik BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic снимка отблизо джанта

Пакет M Technik.

При пакета M Technik М спортните спирачки на предната ос са подсилени с по-големи спирачни дискове. Пакетът се предлага само в комбинация с 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 861 М със спортни гуми или с ексклузивни 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 868 М със спортни гуми, които гарантират максимална динамика и при спортен стил на шофиране.

М Аеродинамичен пакет BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic Air Curtain снимка отблизо

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна и задна броня, дизайнерски елементи на страничните прагове в черен гланц, както и двойният дифузор в Dark Shadow metallic и гланцирано черен цвят излъчват динамика и чист спортен дух.
М Аеродинамичен пакет BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic М корпуси на външните огледала снимка отблизо

M Carbon екстериорен пакет.

Опционалният M Carbon екстериорен пакет подчертава спортните амбиции на автомобила. Страничните аеродинамични елементи на Air Curtain в предната броня и корпусите на страничните огледала са изработени от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP). Пакетът е допълнен със странични елементи отзад и на задния спойлер със специфична геометрия. Освен това BMW i4 M50 се оборудва с М корпуси на външните огледала със специфична геометрия.

M Shadow Line светлини BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic фарове снимка отблизо

M Shadow Line светлини и BMW Лазерни светлини.

М светлините Shadow Line включват черно изпълнение на всички хромирани елементи в основните фарове и осигуряват неподражаем дизайн. В лазерен режим на дългите светлини Адаптивните BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 550 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
19-инчови M алуминиеви джанти 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic

19-инчови M алуминиеви джанти 861 M.

Ексклузивните 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 861 М Bicolor Jetblack uni, с гуми с различен размер на предната и задната ос са полирани до блясък и са със специфичен дизайн, създаден специално за BMW i4 M50. Размери на джантите отпред 8,5J x 19 с гуми 245/40 R19. Отзад размерът на джантите отзад е 9J x 19 с гуми 255/40 R19.
BMW Live Cockpit Professional с BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 интериор кокпит

BMW Live Cockpit Professional с BMW Curved Display.

В BMW i4 M50 ще ви посрещне най-новото поколение на BMW Live Cockpit Professional. В него ще се насладите на новаторския BMW Curved Display с обозначение на М. Тази изключително модерна комбинация от индикатори включва 12,3-инчово арматурно табло и 14,9-инчов тъчскрийн под обща стъклена повърхност без рамка. Елегантният дигитален дисплей е извит към водача и е олицетворение на една особено интуитивна и ергономична форма на типичната за BMW M ориентация към водача.
M кожен волан BMW i4 M50 G26 2021 интериор кокпит

M кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С по-дебелия, тапициран с черна кожа 'Walknappa’ обръч с контрастни шевове в цветовете на М и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
М Спортни седалки BMW i4 M50 G26 2021 интериор кокпит

М Спортни седалки.

Опционалните, регулируеми в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ BMW i4 M50 G26 2021 интериор кокпит

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’.

Висококачествените опционални М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ с акцентираща лайстна Pearl Chrome подхождат оптимално на М Спортните седалки тип “корито” и придават изключително модерна и динамична визия на интериора на BMW i4 M50.

ЕМОЦИОНАЛНИЯТ ЗВУК НА BMW i4 M50 – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50 G26 2021 звук режим SPORT+

С BMW M IconicSounds Electric звукът на задвижването на BMW i4 M50 се оформя високо емоционално и в стила на BMW M. Особено мощно-динамично със значителна обратна връзка с натоварването в режим SPORT, с балансирана акустика с лека обратна връзка с натоварването в режим COMFORT или с висок акустичен комфорт и напълно безшумно в режим ECO PRO.

Прочети повече

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРОБЕГА НА BMW i4.

Разгледайте пробега на BMW i4! Използвайте различните настройки и вижте колко изненадващо разстояние можете да измините, ако се съобразите само с няколко фактора
Изберете модел

  ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЗАРЕЖДАНЕТО НА BMW i4 M50.

  С вашето BMW i4 M50 и BMW Зареждане можете да се възползвате от множество създадени по мярка предложения за зареждане у дома, при пътуване и на работното място. Както и от впечатляващата зарядна мощност, с която можете да заредите енергия за 140 километра пробег за само 10 минути - или за заредите батерията от 10 до 80 процента за само 31 минути
  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред с графика за продължителността на зареждането

  Зареждане у дома за 100 км пробег.

  01:36 ч – Wallbox (11 кВт)

  01:36 ч – Flexible Fast Charger (11 кВт) на индустриален контакт

  08:07 ч – Стандартен заряден кабел или Flexible Fast Charger (2,3 кВт) на домакински контакт
  Свържете се с дилъра за решения за зареждане
  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отзад с графика за продължителността на зареждането

  Зареждане при пътуване за 100 км пробег.

  00:05 ч –- High-Power зарядни станции (максимална зарядна мощност на автомобила)

  00:21 ч – бърза зарядна станция (50 кВТ)

  01:36 ч – AC зарядна станция (максимална зарядна мощност на автомобила)
  Свържете се с дилъра за решения за зареждане

  ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ С BMW ЗАРЕЖДАНЕ: 12 МЕСЕЦА БЕЗ ОСНОВНА ТАКСА.**

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic изглед отстрани на обществена бърза зарядна станция

  Включената в комплекта BMW Charging Card е вашият ключ за надрегионалната, постоянно развиваща се мрежа от обществени зарядни станции на BMW Charging. При тарифата Active зареждате в цяла Европа при особено атрактивни условия и без основна такса за първите 12 месеца. С новото BMW i4 M50 допълнително и без такси получавате пакета IONITY - Plus, който ви позволява свръхбързо зареждане на множеството зарядни станции IONITY - High - Power.

  ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С BMW ДИГИТАЛНИТЕ УСЛУГИ НА BMW i4 M50 ВЪВ ВИДЕОТО:

  Запознайте се с BMW Intelligent Personal Assistant, който реагира на вашия глас иима още по-силно визуално присъствие с новия BMW Curved Display. Иновативните услуги на Connected Charging ви позволяват ефективно да ползвате пробега на вашето BMW i4 M50. Освен това BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони [1] в автомобилен ключ.

  [1] BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

  Прочети повече

  BMW i4 M50 СЕ ПРОИЗВЕЖДА НА 100 % СЪС ЗЕЛЕНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ.

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic изглед отзад в движение по междуградски път

  Производството на BMW i4 M50 е последователно устойчиво и при него се използва само зелена електроенергия. Във високоволтовия акумулатор на BMW i4 M50 целенасочено не се използват редкоземни елементи. Но най-хубавото е, че с BMW i4 M50 вие винаги се движите с нулеви локални емисии и във всеки момент можете без притеснения да се наслаждавате на динамичното изживяване при шофиране.

  Мощност в кВт (к.с.):

  400 (544)

  Максимален въртящ момент в Нм:

  795

  Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

  3,9

  Електрически пробег в км (WLTP):

  До 510*

  Максимална зарядна мощност:

   Зареждане на до 140 км пробег за 10 минути (High-Power зарядни станции)

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред в движение от ниска гледна точка
  BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

  BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

  Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

  BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ ЗА BMW i4 M50.

  Насладете се на допълнителните оборудвания и практичните аксесоари за BMW i4 M50.

  BMW i4 M50 предлага динамична радост от шофирането и множество спортни оборудвания. С BMW M Performance части придавате максимално динамична визия на BMW i4 M50 и поставяте истински акценти от моторните спортове в екстериора и интериора. За специалните ви изисквания на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари. Естествено с индивидуални допълнения и екстри, които са перфектно съгласувани с качеството, дизайна и мощността на този напълно електрически спортен автомобил и ви предлагат максимална добавена стойност - независимо какви са идеите ви.

  M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон.

  Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортно-индивидуална визия.
  Към продукта
  M Performance заден спойлер Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance заден спойлер Carbon.

  M Performance задният Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила и осигурява оптимизирани аеродинамични качества.
  Към продукта
  M Performance заден дифузор от карбон BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance заден дифузор от карбон.

  M Performance задният дифузор от карбон осигурява още по-модерна визия на автомобила и подчертава спортното излъчване на автомобила.
  Към продукта
  20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 M Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект летни гуми и джанти BMW i4 M50 G26 2021

  20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 M Bicolor.

  Ексклузивни 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 М Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект летни гуми и джанти със система за контрол на налягането.
  Към продукта
  M Performance волан BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance волан.

  Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за по-спортно усещане при шофиране.
  Към продукта
  M Performance селектор на трансмисията Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance селектор на трансмисията Alcantara.

  M Performance селекторът на трансмисията с Alcantara осигурява особено добро усещане в ръката и облагородява интериора визуално и при докосване.
  Към продукта
  BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

  BMW WaterBlade.

  BMW WaterBlade е чистачка за предното стъкло с иновативна технология за измиване - за значително по-ефективно почистване.
  Към продукта
  BMW багажник за велосипеди за покрива BMW i4 M50 G26 2021

  BMW багажник за велосипеди за покрива.

  BMW багажникът за велосипеди за покрива е сигурно транспортно решение за състезателни, туристически или детски велосипеди, както и за планински велосипеди с максимално тегло до 20 кг.
  Към продукта
  BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort BMW i4 M50 G26 2021

  BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

  Закачалката за дрехи се закрепва на базовата стойка или на допълнителното оборудване "Travel & Comfort” и може да бъде използвана и извън автомобила.
  Към продукта
  18-инчови BMW алуминиеви джанти 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

  18-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 853 Gunmetal Grey.

  18-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 853 Gunmetal Grey. Подходящ за вериги за сняг комплект джанти и зимни гуми с контрол на налягането, размер на джантата 8,5 J x 18.
  Към продукта
  BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Advanced Car Eye 2.

  При разтърсвания високочувствителната Full-HD камера автоматично записва случващото се пред и зад автомобила.
  Към продукта
  BMW Всесезонни стелки отпред BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Всесезонни стелки отпред.

  Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са черни, с лого на BMW
  Към продукта
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineral White три четвърти изглед отпред в покой на фона на вода

  BMW i4

  Като първото напълно електрическо BMW Гран Купе спортно-елегантното BMW i4 впечатлява с динамичното поведение на пътя, както и разточителния простор и ексклузивен комфорт. Големият му пробег до 519 километра (WLTP) и предлагането на място на петте пълноценни места за седене то превръщат в идеалния спътник за всяко пътуване.

  ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW i4 M50.

  BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW i4 M50.

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отстрани с жена пред къща

  Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW i4 M50.

  КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW i4 M50.

  Сътрудник на BMW консултира клиентка

  ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

  За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW i4 M50 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

  BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW i4 M50.

  Сътрудник на BMW поздравява клиент

  #whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

  • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност

  Разход на електроенергия и СО₂ емисиите на BMW i4 M50.

  Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. 

  Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

  [1]
    Измерено според тестовия цикъл WLTP

  [2]
    Специфична за пазара оферта, валидна за нови автомобили от клонове и дилъри на BMW в Европа в мрежата на BMW Charging.

  [3]
   Поради редовните актуализации на софтуера дизайнът на дисплеите може да се различава от актуалния дизайн във вашия автомобил.

  Прочети повече

  Разход на електроенергия и СО₂ емисиите на BMW i4 M50.

  • Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. 

   Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

   Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.