BMW Серия 3

BMW 3 ЗА 699 ЛВ. С ДДС НА МЕСЕЦ.

Иконичният дизайн дава нова дефиниция на очакванията и поставя нови стандарти.

*Калкулацията е валидна за BMW 318i на цена от 66 366 лв. с ДДС с първоначална вноска 13 273 лв. с ДДС (15%) и период от 60 месеца. BMW Financial Services се предлага в България от УниКредит Лизинг ЕАД.

Прочети повече
BMW 3 ЗА 699 ЛВ. С ДДС НА МЕСЕЦ.Иконичният дизайн дава нова дефиниция на очакванията и поставя нови стандарти.

ЛИДЕР НА СТИЛА

Шофирайте своята мечта с безапелационния лидер в своя клас

BMW Серия 3

BMW ЛАЗЕРНИ СВЕТЛИНИ

Ярките BMW Лазерни светлини, подчертани със сини дизайнерски елементи, гарантират впечатляващ обсег на светлината до 600 метра – два пъти повече от конвенционалните фарове.
BMW Серия 3

АКУСТИЧНИ СТЪКЛА

Насладете се на тишината при шофиране с новите, иновативни акустични стъкла, които изолират нежеланите шумове от околната среда.
BMW Серия 3

СПОРТЕН ДИЗАЙН

Стегнатото окачване осигурява спортна и вълнуваща управляемост, на която ще се насладите при всяко движение с волана. По-изисканите опции като 19-инчовите М алуминиеви джанти ще се открояват винаги и ще осигурят спортен и динамичен дух на вашия автомобил.
BMW Серия 3

MY HABITS

Сега вашето BMW може да научи вашите навици при шофиране и автоматично да се адаптира към предпочитаните ви настройки. Активирайте отоплението на волана, задайте любимата степен на подгряване на седалките или адаптирайте вентилацията по ваш вкус по интелигентния, автоматичен начин на BMW.
BMW Серия 3

APPLE CAR PLAY

Apple CarPlay ви предоставя безжичен достъп до вашия iPhone и приложенията като WhatsApp, Spotify или Apple Music. Можете също така да говорите със Siri, като използвате гласовия бутон на волана.
BMW Серия 3

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL 7.0

BMW Live Cockpit Professional с навигационна система е оборудван с новата операционна система 7.0 и висококачествени дисплеи с 10,25-инчов сензорен дисплей с висока разделителна способност и изцяло цифрово 12,3-инчово арматурно табло. Управлявайте удобно вашето BMW 7.0 с iDrive Touch контролера.
BMW Серия 3

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Вашето BMW Серия 3 вече може да бъде много индивидуално - с новия Intelligent Personal Assistant, който научава навиците на водача и запомня специфично поведение. С тази функция автомобилът може да се погрижи за вашия уют при шофиране и да ви предостави цялата необходима информация, свързана с автомобила. Просто кажете „Hey, BMW”.

Вашето собствено BMW, само на няколко крачки от вас.