BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red изглед отпред в движение
Мощност460 кВт (625 к.с.)
Тип задвижванеБензин

THE 5

BMW M

НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 5 М АВТОМОБИЛИ: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

Мощност460 кВт (625 к.с.)
Тип задвижванеБензин
THE 5НОВИТЕ BMW СЕРИЯ 5 М АВТОМОБИЛИ: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Седан.

BMW Серия 5 Седан М Автомобилите съчетават по изключителен начин типичният за М спортен дух с комфорта и елегантността на един бизнес седан. Насладете се на четирите уникални М Автомобила със силна индивидуалност. С максималната си мощност от 625 к.с. (460 кВт) и оптимизираните за динамика настройки на окачването BMW M5 Competition с M xDrive надминава най-високите очаквания. Мощният спортен седан подчертава това визуално с множеството гланцирано черни дизайнерски елементи. Освен с насоченото към максимално сцепление и динамика M xDrive BMW M5 разполага и с окачване, което отговаря на всички изисквания към спортния комфорт при дълги пътувания. В комбинация с 8-цилиндровия М двигател с 600 к.с. (441 кВт) се осигурява динамика на управлението, подчинена на мощността и пъргавината. Квартетът е допълнен с BMW M550i xDrive Седан: Атлетичното BMW Серия 5 Седан развива 530 к.с. (390 кВт) и впечатлява с особено балансираната комбинация между спортен дух, комфорт и ефективност.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН М АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на спортните факти: Задвижване, окачване и мощност.

BMW M5 Competition.

Максимална динамика на управлението и екскузивни, специфични за М дизайнерски акценти в екстериора и интериора.
 • Високопроизводителен 8-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с 625 к.с.
 • M xDrive с Active M диференциал и 8-степенна M Steptronic трансмисия с Drivelogic
 • Изключителни M специфични дизайнерски характеристики и оборудване
 • 460 кВт (625 к.с.), 750 Нм, 0-100 км/ч за 3.3 секунди
BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red три четвърти изглед отпред

BMW M5.

Типична за М динамика на управлението и спортен комфорт на най-високо ниво.
 • Високопроизводителен 8-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с мощност 600 к.с.
 • M xDrive с Active M диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 441 кВт (600 к.с.), 750 Нм, 0-100 км/ч за 3,4 секунди
BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic три четвърти изглед отпред

BMW M550i xDrive Седан.

Перфектното съчетание между спортен дух, комфорт и пригодност за всекидневието.
 • 8-цилиндров бензинов двигател BMW M TwinPower Turbo с 530 к.с.
 • 8-степенна скоростна кутия Steptronic Sport
 • BMW xDrive
 • 390 кВт (530 к.с.), 750 Нм, 0-100 км/ч за 3,8 сек
BMW M550i xDrive Седан G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic три четвърти изглед отпред
 • BMW M5 Competition.
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Седан.

Изпратете вашата заявка сега!

BMW M5 CS – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW М5 CS.

Най-мощното BMW M5 - BMW M5 CS. Олекотено със 70 кг, то предоставя нови нива на динамика и спортни гени. Превъзходната мощност от 635 к.с. изстрелва мощния седан от 0 до 100 км/ч за впечатляващите 3,0 секунди. С ексклузивното окачване, олекотената конструкция и дизайнерските компоненти, налични само за този модел, то постига уникални измерения по отношение на мощност. В екстериора ексклузивните дизайнерски акценти, като карбонови елементи и акценти в Gold Bronze, подчертават неговото превъзходство. Духът от моторните спортове е пресъздаден и в интериора със спортните M карбонови седалки с ексклузивни облегалки за глава и червен контрастен шев.

BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic три четвърти изглед отзад
BMW M TwinPower Turbo 8 бензинов двигател BMW M5 CS F90 2021 снимка отблизо на капака на двигателя

M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

С 467 кВт (625 к.с.) и 750 Нм въртящ момент M TwinPower Turbo 8-цилиндровият бензинов двигател ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 3,0 секунди. Неудържима тяга още от обороти на празен ход, директните реакции и изключителната еластичност на 4,4-литровият двигател се постигат благодарение на двата TwinScroll турбокомпресора, High Precision Injection, както и напълно променливото управление на клапаните Valvetronic.

Мерки за понижаване на теглото BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic преден капак от карбон

Понижаване на теглото.

Интелигентната комбинация от материали с армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP), както и специални мерки за олекотяване понижават теглото и в същото време повишават пъргавината и динамиката на BMW M5 CS.
M Carbon керамични спирачки, гланцирано червени BMW M5 CS F90 2021 изглед отблизо алуминиева джанта

M Carbon керамични спирачки, гланцирано червени.

При M Carbon керамичните спирачки спирачната мощ е още по-директна, те не корозират, по-издръжливи са на висока температура, износват се по-малко и допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по лакираните в гланцирано червен цвят спирачни апарати с логото на М. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
M алуминиеви джанти с Y-образни спици 789 М Goldbronze BMW M5 CS F90 2021

20-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 789 М Goldbronze, с Track гуми с различен размер на предната и задната ос.

20-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици 789 М Goldbronze с Track гуми с различен размер на предната и задната ос, ковани, размери на джантите отпред 9,5J x 20, гуми 275/35 ZR20, размер на джантите отзад 10,5J x 20, гуми 285/35 ZR20.
М Спортна изпускателна система BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо задна броня

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук.
8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic BMW M5 CS F90 2021 снимка отблизо на селектора на трансмисията

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic sport с Drivelogic се отличава с екстремно бързо време за превключване и множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни и икономични. Предавките на автоматичната трансмисия могат да бъдат сменяни ръчно чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана.

BMW Лазерни светлини BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic предна част от перспектива птичи поглед

BMW Лазерни светлини с жълти икони.

В лазерен режим на дългите светлини BMW Лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Жълтите светлини, надписът „BMW Laser“ във фаровете и черната рамка освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
M Карбон преден капак BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic изглед отпред от перспектива птичи поглед

M Карбон преден капак с въздушни отвори.

Предният капак от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) е оборудван с въздушни отвори от видим карбон.
М бъбрековидната радиаторна решетка с цялостна рамка в Goldbronze BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо

M бъбрековидна радиаторна решетка.

М бъбрековидната радиаторна решетка с цялостна рамка в Goldbronze придава на M5 CS ярка индивидуална визия. Типичните за М триизмерно оформени двойни пластини също са в гланцирано черен цвят и са украсени със златисто-бронзова емблема M5 CS.
M Карбон преден сплитер BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо

M Карбон преден сплитер.

Предният сплитер от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) по ярък начин подчертава ориентираната към динамика визия на M5 CS.
M Карбон корпуси на външните огледала BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо

M Карбон корпуси на външните огледала.

M Карбон корпусите на външните огледала с типичните за М двойни конзоли подчертават мощния и спортен дизайн на автомобила.
M Карбон заден спойлер BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо отзад

M Карбон заден спойлер.

М Карбон задният спойлер подчертава ексклузивността и мощния и спортен дизайн на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното притискане върху задната ос. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
M Карбон заден дифузор BMW M5 CS F90 2021 BMW Frozen Deep Green metallic

M Карбон заден дифузор.

Съгласуваният перфектно с M5 CS заден дифузор от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) осигурява още по-спортна визия на автомобила и по впечатляващ начин подчертава ориентираното към динамика излъчване на автомобила.
Надпис “M5 CS” BMW M5 CS F90 2021 Frozen Deep Green metallic снимка отблизо заден капак

Надпис “M5 CS”.

Надписът „М5 CS“ на задния капак отдясно, на М бъбрековидната решетка и М хрилете отзад за изключително високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила.
M Карбон седалки тип “корито” BMW M5 CS F90 2021 интериор кокпит с водач

M Карбон седалки тип “корито”.

M Карбон седалките тип “корито” с осветено лого М5, силует на Нюрбургринг на подглавниците и контрастен шев в Mugello Red съчетават лекотата и състезателния характер на една седалка тип “корито” с функционалността на М Спортна седалка. Техните контури осигуряват перфектна странична опора и превъзходен комфорт при дълги пътувания.
M олекотена задна седалка BMW M5 CS F90 2021 интериор

M олекотена задна седалка.

Спортната задна седалка с олекотена конструкция предлага две отделни места за седене с триточкови предпазни колани. Гамата отзад е допълнена с надпис „CS“ между облегалките на задните седалки на двете седалки и практично отделение за вещи по средата.
M волан BMW M5 CS F90 2021 интериор кокпит

M волан.

М воланът с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е оборудван с карбонови лостчета за превключване. С тапицирания си с Alcantara обръч с контрастни шевове и оформените опори за палците воланът се усеща перфектно в ръцете. Маркировката на 12 часа осигурява ориентация, а чрез M Drive бутоните водачът може да адаптира настройките по време на шофиране.
Олекотен подлакътник BMW M5 CS F90 2021 интериор

Олекотен подлакътник.

Подлакътниците са интегрирани в предните и задните врати и включват и единичен среден подлакътник без отделение за вещи на предната средна конзола с олекотена конструкция.
Интериорни лайстни Aluminium Carbon structure BMW M5 CS F90 2021 интериор

М интериорни лайстни Aluminium Carbon structure.

М интериорни лайстни Aluminium Carbon structure dark на арматурното табло, вратите и средната конзола с акцентираща лайстна Chrome dark и червен надпис “CS”.
Лайстни на праговете с надпис “M5 CS” BMW M5 CS F90 2020 снимка отблизо с отворена врата

Лайстни на праговете с надпис “M5 CS”.

Ексклузивните лайстни на праговете с надпис “M5 CS” още при отварянето на вратите повишават предстоящата радост от шофирането.

BMW M5 CS – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M5 Competition.

С мощността от 625 к.с. (460 кВт) и специалните настройки на окачването, които включват и всички важни контролни системи, BMW M5 Competition заема лидерската позиция. Множеството характерни акценти от BMW M подчертават това категорично и във визията.

BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red изглед отстрани
BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 снимка отблизо на капака на двигателя

М TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

С 460 кВт (625 к.с.) и 750 Нм въртящ момент M TwinPower Turbo 8-цилиндровият бензинов двигател ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 3,3 секунди. Неудържима тяга още от обороти на празен ход, директните реакции и изключителната еластичност на 4,4-литровият двигател се постигат блгодарение на двата TwinScroll турбокомпресора, High Precision Injection, както и напълно променливото управление на клапаните Valvetronic.

BMW M5 Competition М xDrive F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red три четвърти изглед отпред в движение

М xDrive.

M xDrive с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD.
BMW M5 Competition с 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic F90 LCI Facelift 2020 Интериор селектор на трансмисията

8-степенна трансмисия M Steptronic Sport с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic Sport с Drivelogic се отличава с екстремно бързо време за превключване и множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни и икономични. Предавките на автоматичната трансмисия могат да бъдат сменяни ръчно чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана.

BMW M5 Competition с М MODE F90 LCI Facelift 2020 интериор снимка отблизо на селектора на трансмисията

Бутон M MODE.

С бутона M MODE на средната конзола можете да регулирате интензивността на намесите на асистиращите системи. Режимът ROAD предлага пълната функционалност на електронните помощници. При настройката SPORT те само предупреждават, но не се намесват. С режима TRACK можете изцяло да деактивирате асистиращите системи, например на състезателната писта. В зависимост от избрания режим на преден план на арматурното табло се появяват съответните информации за шофирането.
BMW M5 Competition с М Setup F90 LCI Facelift 2020 интериор селектор на трансмисията

M Setup.

M Setup ви дава възможност да конфигурирате различни параметри на динамиката на управлението като характеристиките на двигателя, трансмисията и кормилното управление, настройките на амортисьорите, интензивността на намесите на Динамичния контрол на стабилността (DSC) или разпределението на мощността на системата за задвижване на четирите колела M xDrive към индивидуалните си изисквания.
М кожен волан BMW M5 Competition с M Servotronic F90 LCI Facelift 2020 кокпит

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага различни характеристики, които могат да бъдат активирани с натискане на бутон.

BMW M5 Competition с M Карбон керамични спирачки F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо на джанта

M Карбон керамични спирачки.

При M Carbon керамичните спирачки спирачната мощ е още по-директна, те не корозират, по-издръжливи са на висока температура, износват се по-малко и допринасят за намаляване на теглото на автомобила, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Това особено техническо оборудване се разпознава по лакираните в цвят Gold matt спирачни апарати с логото на М. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
BMW M5 Competition М Спортна изпускателна система F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо на задната броня

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
M бъбрековидна радиаторна решетка гланцирано черна BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red изглед отпред

M бъбрековидна радиаторна решетка.

М бъбрековидната радиаторна решетка в гланцирано черен цвят придава на M5 Competition ярка индивидуална визия. Типичните за М триизмерно оформени двойни пластини също са в гланцирано черен цвят и са украсени с черна емблема M5 Competition.
M хриле гланцирано черни BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо

M хриле.

Типичния елемент на М хрилете в гланцирано черен цвят с означение на модела М5 Competition като силен триизмерен спортен акцент подчертава динамичното съчетание между техническо съвършенство и емоционални форми, което винаги е било характерно за М автомобилите.
М външни огледала гланцирано черни BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо

М специфични външни огледала.

Гланцирано черните, специфични за М външни огледала придават на M5 Competition особено спортен характер.
M заден спойлер гланцирано черен BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо заден капак

M заден спойлер.

М задния спойлер в гланцирано черен цвят подчертава спортния силует на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното поведение. Чрез повишаване на аеродинамичното притискане той осигурява по-високо сцепление на задната ос на автомобила, а с това повишава и стабилността по курса.
Специфични за М двойни ауспухови накрайници BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо отзад

Специфични за М двойни ауспухови накрайници.

Двойните ауспухови накрайници на М спортната изпускателна система в черен хром са видимо и звучно доказателство за спортната динамика на автомобила.
М задна броня в черен гланц BMW M5 Competition F90 LCI фейслифт 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо дифузор

М задна броня в черен гланц.

Гланцирано черната задна броня на M5 Competition подчертава спортния му характер и придава на автомобила неподражаема идентичност.
M Мултифункционални седалки BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 интериор

M Мултифункционални седалки.

М Мултифункционалните предни седалки с ексклузивен дизайн и осветено лого на М5 отразяват спортния характер на автомобила. Ниските повърхности за седене и високите странични бордове подчертават визията тип “корито” и гарантират перфектна странична опора. В същото време всеобхватните възможности за регулировки осигуряват висок комфорт.
M кожен волан BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М, хромиран елемент, бутони М1 и М2, както и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с двойни спици. С тапицирания си с черна кожа обръч с цветни контрастни шевове и оформените опори за палците воланът се усеща перфектно в ръцете.
Червен бутон Старт/Стоп BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 кокпит

Червен бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп служи за безключово стартиране и изключване на двигателя, след като автомобилът е отключен. С него също така се изключва двигателят. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо пъхане на ключа.
M селектор на трансмисията BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 интериор

M селектор на трансмисията.

Освен логото на М върху горната част на М селектора на трансмисията е разположен превключвателят за трите Drivelogic програми на превключването, а под него е бутонът P за паркинг-спирачката. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят в типичния за М стил чрез селектора на трансмисията, в режим „D“ превключването е автоматично.
Специфично за М арматурно табло BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 кокпит

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло позволява изобразяването на допълнителни информации за особено спортните водачи. Когато изберете режима TRACK за шофиране по състезателна писта, на арматурното табло могат да се изобразяват информации например за налягането на нагнетявания въздух, за налягането и температурата на гумите, както и за напречните и надлъжните ускорения.
Лайстни на праговете с надпис „M5 Competition“ F90 LCI фейслифт 2020

Лайстни на праговете с надпис „M5 Competition“.

Осветените лайстни на праговете с надпис „M5 Competition“ още при отварянето на вратите повишават предстоящата радост от шофирането.

BMW M5 – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW М5.

BMW M5 е изявление на най-високо инженерно изкуство и иновативна интелигентност при шофиране. За немислими досега измерения на динамиката на управлението при един бизнес седан. Пълно с модерни технологии, които допринасят за още по-висока сигурност и комфорт в бизнес всекидневието. Иновативната система за задвижване на четирите колела M xDrive на BMW M5 с мощност 600 кВт (441 к.с.) превръща водача в уверен пилот на един мощен спортен седан с ненадмината мощност, прецизност и пъргавина - чиста М радост от шофирането на най-високо ниво.

BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic три четвърти изглед отпред
BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 снимка отблизо на капака на двигателя

М TwinPower Turbo 8 -цилиндров бензинов двигател.

С 441 кВт (600 к.с.) и 750 Нм въртящ момент BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндровият бензинов двигател ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди. Неудържима тяга още от обороти на празен ход, директните реакции и изключителната еластичност на 4,4-литровият двигател се постигат благодарение на двата TwinScroll турбокомпресора, High Precision Injection, както и напълно променливото управление на клапаните Valvetronic.

М xDrive BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic изглед отстрани

М xDrive.

M xDrive с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD, 4WD Sport и – в режим DSC-off – 2WD.
8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic BMW M5 F90 LCI F90 2020 интериор селектор на трансмисията

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic sport с Drivelogic се отличава с екстремно бързо време за превключване и множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни и икономични. Предавките на автоматичната трансмисия могат да бъдат сменяни ръчно чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана.

Бутон M MODE BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор снимка отблизо на селектора на трансмисията

Бутон M MODE.

С бутона M MODE на средната конзола можете да регулирате интензивността на намесите на асистиращите системи. Режимът ROAD предлага пълната функционалност на електронните помощници. При настройката SPORT те само предупреждават, но не се намесват. С режима TRACK можете изцяло да деактивирате асистиращите системи, например на състезателната писта. В зависимост от избрания режим на преден план на арматурното табло се появяват съответните информации за шофирането.
M Setup BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор селектор на трансмисията

M Setup.

M Setup ви дава възможност да конфигурирате различни параметри на динамиката на управлението като характеристиките на двигателя, трансмисията и кормилното управление, настройките на амортисьорите, интензивността на намесите на Динамичния контрол на стабилността (DSC) или разпределението на мощността на системата за задвижване на четирите колела M xDrive към индивидуалните си изисквания.
M Servotronic BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 кокпит

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага ole различни характеристики, които могат да бъдат активирани с натискане на бутон.
M Compound спирачки BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо на джанта

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в червен металик с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система. Поради специфичните качества на материалите при спиране може да се чуват функционални звуци, например при по-продължително слабо натоварване или при мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, пръскана по пътищата, например след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременно намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.
М Спортна изпускателна система BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо задна броня

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
M бъбрековидна радиаторна решетка BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic изглед отпред

M бъбрековидна радиаторна решетка.

M бъбрековидна радиаторна решетка с черни М двойни пластини, лого на М5 и хромирана рамка подсказва за спортното надмощие на автомобила.
M хриле BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо

M хриле.

М хрилете с означение на модела осигуряват оптимално обтичане от въздуха в областта на калниците чрез интегрираните въздушни отвори Air Breather. В същото време силно триизмерният акцент подчертава типичната за М връзка между техническо съвършенство и емоционална форма.
20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 810 M Bicolour BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо на джанта

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 810 M Bicolour.

Висококачествените 20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 810 М са в цвят Bicolor Orbit Grey, полирани до блясък. Размери на джантите отпред 9,5J x 20, гуми 275/35 R20, размер на джантите отзад 10,5J x 20, гуми 285/35 R20.
M заден спойлер BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо заден капак

M заден спойлер.

М задния спойлер в цвета на автомобила подчертава спортния силует на автомобила и като част от цялостната аеродинамична концепция допринася за подобряването на ефективността и стабилността при шофиране.
Специфични за М двойни ауспухови накрайници BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020 Brands Hatch Grey metallic снимка отблизо задна броня

Специфични за М двойни ауспухови накрайници.

Двойните ауспухови накрайници на М спортната изпускателна система в черен хром са видимо и звучно доказателство за спортната динамика на автомобила.
М Спортни седалки M5 F90 LCI Facelift 2020 интериор

Предни М Спортни седалки.

Спортни и комфортни: Индивидуално регулируемите спортни предни седалки се отличават с множество възможности за електрическо регулиране, включително и на наклона и широчината на облегалката, както и височината на седалката. По-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката и регулируемата опора за бедрата осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора дори и при бързо шофиране по завои.
M кожен волан BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М, хромиран елемент, бутони М1 и М2, както и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с двойни спици. С тапицирания си с черна кожа обръч с цветни контрастни шевове и оформените опори за палците воланът се усеща перфектно в ръцете.
Червен бутон Старт/Стоп BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 интериор

Червен бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп служи за безключово стартиране и изключване на двигателя, след като автомобилът е отключен. С него също така се изключва двигателят. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо пъхане на ключа.
M селектор на трансмисията BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 интериор

M селектор на трансмисията.

Освен логото на М върху горната част на М селектора на трансмисията е разположен превключвателят за трите Drivelogic програми на превключването, а под него е бутонът P за паркинг-спирачката. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят в типичния за М стил чрез селектора на трансмисията, в режим „D“ превключването е автоматично.
Специфично за М арматурно табло BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 кокпит

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло позволява изобразяването на допълнителни информации за особено спортните водачи. Когато изберете режима TRACK за шофиране по състезателна писта, на арматурното табло могат да се изобразяват информации например за налягането на нагнетявания въздух, за налягането и температурата на гумите, както и за напречните и надлъжните ускорения.
Лайстни на праговете с надпис “M5” BMW M5 F90 LCI фейслифт 2020

Лайстни на праговете с надпис “M5”.

Ексклузивните лайстни на праговете с надпис “M5” още при отварянето на вратите повишават предстоящата радост от шофирането.

BMW M550i xDRIVE СЕДАН – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M550i xDrive Седан.

BMW M550i xDrive Седан предлага вълнуваща комбинация между импулсивен спортен дух и комфортна пригодност за всекидневието. Подбраните компоненти за задвижването и динамиката на управлението като опционалното Адаптивно М окачване Professional в комбинация с BMW M TwinPower Turbo V8 двигателя с 530 к.с. (390 кВт) гарантират висока динамика на управлението при оптимална стабилност на пътя. И докато в екстериора характерните акценти се поставят от ексклузивните дизайнерски елементи, спортният характер на автомобила се подчертава от оборудванията като М Аеродинамичният пакет, М Спортните спирачки с червени спирачни апарати или М Спортните предни седалки.  

BMW M550i xDrive Седан G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic изглед отстрани в движение
BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW M550i xDrive Седан G30 LCI Facelift 2020

M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo 8-цилиндровият бензинов двигател комбинира два турбокомпресора, напълно променливо управление на клапаните Valvetronic и директното впръскване на бензина High Precision Injection. Максималната му мощност е 390 кВт (530 к.с.) при максимален въртящ момент от 750 Нм. Двата турбокомпресора са разположени компактно между двата реда цилиндри.

BMW M550i xDrive Седан с Адаптивнo М окачване G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic три четвърти изглед отпред в движение

Адаптивно М окачване Professional.

Адаптивното М окачване Professional комбинира технологиите адаптивно М окачване, стабилизиране срещу наклоняване и интегрално активно кормилно управление. Резултатът: максимална стабилност на пътя и динамика на управлението.
BMW M550i xDrive Седан с М Аеродинамичен пакет G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic снимка отблизо отпред

М Аеродинамичен пакет.

М Aеродинамичният пакет визуално подчертава спортния дух на автомобила и модифицира обтичането му. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове и задна броня с дифузор. Двойните ауспухови накрайници са хромирани.
BMW M550i xDrive Седан с M Спортни спирачки G30 LCI Facelift 2020 изглед отблизо колело

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят са оборудвани с големи спирачни дискове и предлагат особено висока спирачна мощност. Поради специфичните качества на материалите при спиране могат да се чуват функционални звуци, например при по-продължително ниско натоварване или на мокра настилка малко преди спиране на автомобила. Тези свързани с конструкцията звуци могат да бъдат предотвратени чрез подсушаване чрез спиране при влажно време или чрез по-високо натоварване след продължително по-слабо натоварване на спирачките. Поради влиянието на водата и солта, напр. след ползване на автомивки, конденз през нощта, шофиране при дъжд спирачната ефективност може да отговаря на тази на конвенционална спирачна система. При необходимост кратковременното намаляване на спирачната ефективност може да бъде компенсирано с по-силно натискане на педала. Функционалните звуци нямат отражение върху ефективността, сигурността и устойчивостта към натоварване на спирачките.    

BMW M550i xDrive Седан с M Спортен диференциал G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic снимка отблизо задно колело

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW M550i xDrive Седан с BMW Лазерни светлини G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic снимка отблизо отпред

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
BMW M550i xDrive Седан с трапецовидни ауспухови накрайници G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic снимка отблизо отзад

Трапецовидни ауспухови накрайници.

Видими, трапецовидни хромирани ауспухови накрайници в черен хром, от лявата и дясната страна на автомобила.
BMW M550i xDrive Седан с BMW Individual high-gloss Shadow Line G30 LCI Facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic снимка отблизо М радиаторна решетка

BMW M high-gloss Shadow Line.

BMW M high-gloss Shadow Line с разширен обхват включва детайли на оборудването в черен цвят: рамка и пластини на бъбрековидната решетка в черен гланц и ауспухови накрайници в черен хром.
BMW M550i xDrive Седан със спортни предни седалки G30 LCI Facelift 2020 интериор

Спортни предни седалки.

Спортни и комфортни: Индивидуално регулируемите спортни предни седалки се отличават с множество възможности за електрическо регулиране, включително и на наклона и широчината на облегалката, както и височината на седалката. По-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката и регулируемата опора за бедрата осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора дори и при бързо шофиране по завои.

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН М АВТОМОБИЛИ: СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Иновативни технологии и асистиращи системи за максимален комфорт и сигурност.

Независимо дали при пътуване се нуждаете от интелигентен асистент, който да ви прочете на глас имейлите или искате да управлявате развлекателните и бизнес функциите на вашия автомобил от големия тъч дисплей: BMW Серия 5 Седан М Автомобилите ви предлагат всеобхватна гама от иновативни функции и асистиращи системи, които ви осигуряват още по-комфортно и сигурно пътуване. Насладете се на подбраните оборудвания по отношение на развлеченията, бизнеса, асистиращите системи и свързаността.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red снимка отблизо отзад обозначение на модела
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с пакет Connected Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор

Пакет Connected Professional.

BMW Maps с Connected Navigation и Connected Parking, Connected Music, Remote Services, Smartphone Integration вкл. Apple CarPlay и Android Auto, In-Car Experiences и Concierge Service – пакетът Connected Professional ви свързва всеобхватно с вашето BMW. Вие се наслаждавате на още по-висок комфорт и пълна интеграция на вашите приложения за смартфон.

BMW Серия 5 Седан М Автомобили с интеграция на смартфони BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 контролен дисплей

Интеграция на смартфони.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с озвучителна система Bowers & Wilkins Surround Sound BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 контролен дисплей

Bowers & Wilkins Surround Sound озвучителна система.

С двата си диамантени високочестотни високоговорителя озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила. 16 целенасочено позиционирани високоговорителя осигуряват въодушевяващо изживяване за слуха и сетивата. Високоговорителите са осветени, което визуално подчертава изключителното качество на звука. Предлага се за BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Седан.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с Digital Key BMW M5 F90 LCI Facelift 2020

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

BMW Серия 5 Седан М Автомобили с Асистент за движение на заден ход BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 контролен дисплей

Асистент за движение на заден ход.

При движение напред със скорост до 35 км/ч Асистентът за движение на заден ход запаметява последният участък от 50 метра, за да може по желание да измине същата отсечка на заден ход. Той ви облекчава при въртенето на волана и вие можете да се концентрирате върху следенето на зоната около автомобила. Предлага се за BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Седан.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако вашето BMW е и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте естествени команди, за да управлявате множество автомобилни функции. Освен това той може да ви обясни и много неща за автомобила и да ви помогне да опознаете по-добре вашето BMW.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Интериор

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW ще е винаги актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашето BMW.
BMW Серия 5 Седан М Автомобили с Асистент за шофиране Professional BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 контролен дисплей

Асистент за шофиране Professional.

Driving Assistant Professional предлага оптимален комфорт и безопасност по време на критични или монотонни ситуации на пътя. Асистентът за шофиране включва още Steering & Lane Control Assistant, асистент за аварийно спиране и асистент за поддържане на лентата с активна защита от страничен сблъсък. Предлага се за BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Sedan.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

BMW M5 Competition и други модели.

Мощност в кВт (к.с.):

460 (625)

Максимален въртящ момент в Нм:
 

750

Ускорение 0-100 км/ч в сек:

3,3

Среден разход на гориво в л/100 км:

11,3 – 11,1

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red три четвърти изглед отпред в покой
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 Tansanite Blue metallic три четвърти изглед отпред
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 Aventurine Red metallic три четвърти изглед отпред
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 Alvite Grey metallic три четвърти изглед отпред
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 Frozen Bluestone metallic три четвърти изглед отпред
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 пълно кожено оборудване BMW Individual 'Merino’ Tartufo/Black интериор
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 интериорни лайстни BMW Individual piano finish Black интериор
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 интериорни лайстни от фино дърво BMW Individual plum brown high-gloss с акцентиращи лайстни Pearl Chrome
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 таван BMW Individual 'Anthracite интериор
BMW Individual BMW M5 Седан F90 LCI Facelift 2020 таван BMW Individual 'Anthracite интериор със светлина

BMW INDIVIDUAL ЗА BMW M5.

BMW M5 е спортен седан, който по впечатляващ начин съчетава високата мощност, елегантността и модерността. В съчетание с впечатляващите 19-инчови алуминиеви джанти BMW Individual 793 I Bicolor автомобилът излъчва елегантност и индивидуалност. Изберете от множеството брилянтни лакови покрития на BMW Individual, като показаните тук лакове металик “BMW Individual Aventurin Red”, “BMW Individual Alvit Grey”, “BMW Individual Frozen Bluestone” и “BMW Individual Tanzanite Blue”. Спортно-луксозната атмосфера в интериора се оформя от М Спортните седалки, тапицирани с най-фина кожа 'Merino’. Сред тях са пълните кожени оборудвания BMW Individual 'Merino' Smoke White/Black и Tartufo/Black. Вълнуващият интериор на BMW M5 се допълва от интериорните лайстни BMW Individual, като показаните тук BMW Individual piano finish Black или BMW Individual plum brown high-gloss в комбинация с тавана M Alcantara Anthracite.

BMW Серия 5 Седан 540i G30 Bluestone metallic изглед отстрани

BMW 5

BMW Серия 5 Седан е въплъщение на спортния бизнес седан. Още на пръв поглед то излъчва спортна сила, която се изразява преди всичко в динамичния силует и изчистения дизайн.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН М АВТОМОБИЛИ.

ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН М АВТОМОБИЛИ.

BMW M5 Competition F90 LCI Facelift 2020 BMW Individual Imola Red изглед отстрани в покой

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW М5 CS Седан, BMW M5 Competition, BMW M5 или BMW M550i xDrive Седан.

BMW KATALOGE APP.

BMW Kataloge App на смартфона

Насладете се интерактивно на света на BMW интерактивно на своя смартфон или таблет. BMW Kataloge App включва дигиталните брошури на всички актуални модели на BMW. Насладете се на детайлните информации за продуктите, на брилянтните снимки, на вълнуващите видеоклипове и въодушевяващите истории за вашето желано BMW. Естествено, там ще откриете и детайли за дизайна, оборудванията, услугите и технологиите на новите BMW М5 CS Седан, BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Седан.  

BMW УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН М АВТОМОБИЛИ.

Двигателите и техническите данни на, BMW M5 Competition, BMW M5 и BMW M550i xDrive Седан.

BMW определя стандартите в обслужването на автомобила. С помощ при аварии нашите експерти са на ваше разположение денонощно при спешни случаи - 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги, вашият BMW Серия 5 Седан M автомобил автоматично уведомява вашия BMW сервизен партньор за необходимост от поддръжка и неизправности. С BMW Service Inclusive тези и всички други услуги се покриват финансово за избрания от Вас период от време. Осигурете си повече време за важните неща в живота: С широката гама от услуги, предлагани от BMW, вие винаги сте на сигурно място.

BMW Service Inclusive жена пред дилърство на BMW

BMW Service Inclusive.

Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW CS Седан, BMW M5 Седан, BMW M5 или BMW M550i xDrive Седан. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж за услугата и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени за срока на договора.
Научете повече
BMW Телеуслуги жена гледа смартфона си и отваря вратата на своето BMW

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо във вашето BMW Серия 5 Седан М Автомобил: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте вашия BMW Серия 5 Седан М Автомобил онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие жена пред BMW

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 г. автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на https://www.bmw.com/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече