BMW Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metallic три четвърти изглед отзад

THE Z4

BMW M

BMW Z4 M40i: ОБОРУДВАНИЯ

BMW Z4 M40i Roadster убеждава във всяко отношение. Научете за разнообразието от спортно-дизайнерско оборудване, ориентирани към производителността технологии и иновативни системи за помощ на водача.

Прочети повече
THE Z4BMW Z4 M40i: ОБОРУДВАНИЯ

ДИНАМИКА И ДИЗАЙН НА BMW Z4 M40i.

Вълнуващо изпълнение и естетика.

BMW Z4 M40i разгръща естетика, вдъхновена от мотоспорт. BMW бъбрековидна радиаторна решетка с Mesh дизайн. В съчетание със специфичните за М въздухозаборници това осигурява усещане за допълнителна широчина на предната част. Ексклузивен спортен дух, създаден за пътя. С най-съвременните технологии и иновативните компоненти на задвижването и шасито, той постига впечатляващи стойности на производителността - и изключителна динамика на шофиране.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metallic fahrend Dreiviertel-Frontansicht в движение три четвърти изглед отпред
M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател BMW Z4 M40i G29 2019

М TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo 3,0-литров вграден 6-цилиндров бензинов двигател от новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics се характеризира с превъзходна мощност, копринено гладко движение и вълнуващ звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 250 кВт (340 к.с.) и впечатляващ максимален въртящ момент от 500 Нм.
Адаптивно M окачване BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Адаптивно M окачване.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
M спортен диференциал BMW Z4 M40i G29 2019 подробен изглед

M спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
Спортна скоростна кутия Steptronic BMW Z4 M40i G29 2019 интериор на скоростния лост

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната скоростна кутия Steptronic Sport с Launch Control позволява спортна смяна на предавките както автоматично, така и ръчно, използвайки лостчето за избор или превключватели за удобно плъзгане или динамичен стил на управление. В режим SPORT или SPORT+ и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
Променлив спортен волан BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 кабина на волана

Променливо спортно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
M спортна спирачка BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Индивидуална замръзнала сива метална странична джанта

M спортна спирачка.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
Двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Индивидуално замръзнало сиво отпред

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

BMW бъбрековидната радиаторна решетка с Mesh дизайн е с различно оформление в зависимост от двигателя и допринася за динамичното излъчване. При базовия модел Mesh решетката е гланцирано черна, при Sport Line и пакет M Sport е с покритие от матиран алуминий, като при всички варианти рамката на бъбрековидната радиаторна решетка е хромирана. Върховият модел M40i се разпознава по BMW бъбрековидната радиаторна решетка, която е изцяло в цвят Cerium Grey.
Въздухоборник BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic отблизо

Въздухоборник.

Заедно с интегрираните Air Curtain в предната броня разположените зад предните калници Air Breather осигуряват значително понижаване на завихрянията на въздуха в арките на предните калници и целенасочено канализиране на насрещния въздушен поток - което понижава въздушното съпротивление. В същото време като декоративен елемент те подчертават атлетичния характер на автомобила.
М аеродинамичен пакет BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic изглед отстрани

М аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и дифузорът в Dark Shadow metallic излъчва чист спортен дух. Компонентите подобряват не само визията, но и оптимизират аеродинамичните качества на автомобила.
Ауспуси MW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic изглед отзад отблизо

Ауспуси.

Ауспухови накрайници със свободна форма отдясно и отляво в задната част визуално подчертават динамиката на автомобила.
M спортни седалки BMW Z4 M40i G29 2019 интериор

М спортни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници, ниски повърхности за седене, както и високи бордове на седалката и облегалката предлагат подобрена странична опора дори и в бързи последователни завои. Освен това благодарение на интегрираното регулиране на широчината на облегалката седалката може да бъде адаптирана индивидуално към тялото.
М кожен волан BMW Z4 M40i G29 2019 кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони и емблема на М е със спортен дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване за едно динамично изживяване при шофиране.

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ BMW Z4 M40i.

Дигитални услуги и интелигентни асистиращи системи.

BMW Z4 M40i предлага на водача разнообразни интелигентни асистиращи системи. От асистенти за паркиране до гласови асистенти, иновативните технологии увеличават комфорта и безопасността при шофиране. В същото време, в зависимост от ситуацията, те дават възможност за полуавтономно шофиране.

Асистент за шофиране BMW Z4 M40i G29 2019 отблизо

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва работещите с камери системи Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение при напускане на лентата. Допълнително са включени и работещите с радар оборудвания като Предупреждение за напречен трафик отзад, Предупреждение при смяна на лентата и Предупреждение при опасност от удар отзад.
BMW Z4 M40i G29 2019 Контролен дисплей на асистент за паркиране

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането на автомобила. Камерата за обратно виждане осигурява по-добра видимост назад. Активният контрол на дистанцията при паркиране повишава защитата срещу щети при паркиране. Асистентът за паркиране напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно спрямо пътното платно и го изкарва от надлъжни паркоместа.
Активен контрол на скоростта BMW Z4 M40i G29 2019 волан отблизо

Активен контрол на скоростта.

В диапазона между 30 и 160 км/ч Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go поддържа дистанцията до движещия се отпред автомобил, вкл. спиране и повторно потегляне в Stop&Go трафик. Speed Limit Assist позволява прехвърлянето на ограниченията на скоростта към Контрола на скоростта. Предупреждението при опасност от сблъсък отпред със спирачна функция реагира на спрели автомобили, пешеходци и велосипедисти.
BMW Head-Up дисплей BMW Z4 M40i G29 2019

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се например актуалната скорост, и, в зависимост от оборудването, и указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Хей BMW, кой си ти?" Не би ли било прекрасно, ако във вашето BMW се окаже и личния ви асистент? Общувайте с вашето BMW по нов и лесен начин с BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, учи се от вас, става все по-добър и по-добър и помага във всяка ситуация. Можете да му дадете и лично име за активиране. Той може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW Z4 M40i:
Комбиниран разход на гориво в л/100км: 7,4
Комбинирани СО2 емисии: 168

Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовиия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията. Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Данните вече са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.

Die Angaben sind bereits auf Basis des neuen WLTP-Testzyklus ermittelt und zur Vergleichbarkeit auf NEFZ zurückgerechnet. Bei diesen Fahrzeugen können für die Bemessung von Steuern und anderen fahrzeugbezogenen Abgaben, die (auch) auf den CO2-Ausstoß abstellen, andere als die hier angegebenen Werte gelten.
 

Прочети повече