BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отпред в движение
M240i xDrive Купе
Разгледайте отблизо
(275 кВт) мощност374 K.С.
Двигател и тип горивоБензин

THE 2

BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отпред в движение

НОВОТО BMW M240i xDRIVE КУПЕ

(275 кВт) мощност374 K.С.
Двигател и тип горивоБензин

Радикално спортно. Революционно индивидуално: Със спиращата си дъха динамика и темпераментната си пъргавина новото BMW M240i xDrive Купе разгръща впечатляващо динамично поведение на пътя, което е ненадминато в този сегмент. И преди всичко: просто доставя удоволствие. Независимо дали става дума за ускорение, шофиране по завои или по прави отсечки - оборотите се повишават, както и пулсът и нивото на адреналина. Прогресивно изостреният триобемен дизайн подчертава с всеки детайл безкомпромисно спортните амбиции и оптимално откроява уникалността на BMW M240i xDrive Купе.

Прочети повече

ДИНАМИКАТА НА BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Задвижване, окачване и мощност.

BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Спиращи дъха динамика и пъргавина, съчетани с неограничена пригодност за всекидневието.
  • BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 374 к.с.
  • M Sport окачване, M Sport диференциал и M Sport спирачки в стандартното оборудване
  • Интелигентна система за задвижване на всички колела BMW xDrive
  • 275 кВт (374 к.с.), 500 Нм, 0–100 км/ч в 4.3 сек
BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отпред

BMW M240i xDRIVE КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M240i xDrive Купе.

Вълнуващата динамика среща спиращата дъха визия: С BMW M TwinPower редовият 6-цилиндров бензинов двигател с мощност 374 к.с. (275 кВт) и спортните технически функции като Адаптивното М окачване, М Спортния диференциал или Променливото спортно кормилно управление BMW M240i xDrive Купе предлага динамично изживяване при шофиране, изпълнено с мощ и пъргавина - и съчетано с изключително прецизна управляемост. Високите спортни амбиции допълнително се подчертават от М Аеродинамичния пакет и пакет M Technik. Атлетичното излъчване се допълва със специфичните за М дизайнерски елементи в Cerium Grey и ексклузивните акценти в интериора.

BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отзад в движение
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и и характерен, типичен за М звук. Двойният VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресорът осигуряват изключителна мощност.
Променливо спортно кормилно управление Адаптивно М окачване BMW M240i xDrive Купе G42 2021

Адаптивно М окачване и Променливо спортно кормилно управление.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост. Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 BMW окачване М Спортен диференциал

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отстрани трансмисия Steptronic Sport

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT PLUS и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 М Спортни спирачки тъмно син металик снимка отблизо

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в тъмно син металик и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic дизайн на предната част

Дизайн на предната част.

Предната част на BMW M240i xDrive Купе е ултимативно спортна и максимално индивидуална: Powerdome на предния капак говори сам за себе си. Изразителната бъбрековидна решетка е с рамка в Cerium Grey и новаторски клапи, които се отварят или затварят в зависимост от нуждите от въздух. Характерните фарове цитират легендарни купе-икони на BMW като BMW 2002, а специфичната за М предна броня, част от серийния М Аеродинамичен пакет, подчертава впечатляващата динамика на М автомобила със силно контурираните, триъгълни странични въздухозаборнизи в Cerium Grey.
BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic дизайн на задната част

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW M240i xDrive Купе е е екстремно атлетична. Разположените силно встрани компактни задни светлини подчертават широката стойка, а благодарение на оптимизираната аеродинамика серийният заден спойлер в цвета на каросерията подобрява поведението на пътя и поставя спортни акценти. Същото важи и за специфичната за М задна броня, която впечатлява с изразителния дифузор в черен гланц и характерния хексагонален елемент. Динамичното излъчване се допълва от ауспуховите накрайници със свободна форма в Cerium Grey.
BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic дизайн на страничната част

Страничен дизайн.

Профилът на BMW M240i xDrive Купе отговаря на радикално спортния силует на купа. Пъргавият триобемен дизайн с издължен преден капак, къси надвеси и изтеглена назад пътническа клетка осигурява екстремно динамично излъчване. Вертикалната част на бъбрековидната решетка, т. нар. Sharknose, осигурява допълнителна динамика на страничния дизайн. М корпусите на външните огледала в Cerium Grey и прецизните линии на раменете, които преминават от фаровете до задните светлини, подчертават спортните амбиции на автомобила.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 М Спортни седалки

М Спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 М кожен волан

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 М акцентиращи повърхности тапицерии на вратите снимка отблизо

М акцентиращи повърхности.

Осветените М акцентиращи повърхности по уникален начин подчертават визуално цветовете на М - за особен магнит за погледите интериор. Осветените в цветовете на М акцентиращи повърхности в тапицериите на вратите подчертават ексклузивния, спортен характер на автомобила. Fading ефектът подчертава динамиката, чиито символ е най-мощната буква на света.

КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW M240i xDrive Купе.

Екстремно фокусиран и свързан безкомпромисно добре: В ориентираният към водача кокпит на BMW M240i xDrive Купе вие винаги сте на най-актуалното ниво. Възползвайте се от интелигентните асистиращи системи при шофиране или паркиране или комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Освен това на ваше разположение са множество функции за свързаност и дигитални услуги, които оптимално ви свързват с вашето BMW и със света - за модерна мобилност на най-високо ниво.

BMW M240i xDrive Купе G42 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Операционна система 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 Асистент за шофиране

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение за напречен трафик отзад. Обхватът на оборудването се допълва от Предупреждението за напускане и смяна на лентата с активно връщане в лентата и Предупреждението за удар отзад.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 Асистент за паркиране Plus

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 Smartphone Integration

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW M240i xDrive Купе G42 2021 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:  

275 (374)/5 500–6 500

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин:  

500/1 900–5 000

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,3

Среден разход на гориво в л/100 км:

8,8–8,1

BMW M240i xDrive Купе 2021 Black Sapphire metallic
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

BMW M PERFORMANCE PARTS И ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

BMW M240i xDrive Купе предлага динамична радост от шофирането и множество спортни оборудвания. За специалните ви изисквания на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари. Естествено с индивидуални допълнения и екстри, които са перфектно съгласувани с качеството, дизайна и мощността на този характерен спортен автомобил и ви предлагат максимална добавена стойност - независимо какви са идеите ви.  

M Performance Декоративна предна решетка Карбон BMW Серия 2 Купе G42 2021

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортно-индивидуална визия.
M Performance заден спойлер Карбон BMW Серия 2 Купе G42 2021

M Performance заден спойлер Carbon

M Performance задният Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила и осигурява оптимизирани аеродинамични качества.
M Performance заден дифузор Карбон BMW Серия 2 Купе G42 2021

M Performance заден дифузор от карбон.

M Performance задният дифузор от карбон осигурява още по-модерна визия и подчертава спортното излъчване на автомобила.
20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 795 М Jet Black matt BMW Серия 2 Купе G42

20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 795 М Jet Black matt

20-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 795 М Jet Black matt Комплект джанти и летни гуми с контрол на налягането в гумите и Runflat гуми.
M Performance волан BMW Серия 2 Купе G42 2021

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за по-спортно усещане при шофиране.
M Performance облегалка на седалката Alcantara/карбон с отворени пори BMW Серия 2 Купе G42 2021

M Performance облегалка на седалката Alcantara/карбон с отворени пори

M Performance облегалката на седалката от карбон с отворени пори и Alcantara придава на седалките висококачествена визия от моторните спортове.
BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо BMW Серия 2 Купе G42 2021

BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо.

Заключваща се Кутия за покрива с двустранно отваряне в черно/титаново сребристо с вместимост 320 литра; подходяща за всички багажници за покрив на BMW
BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 BMW Серия 2 Купе G42 2021

BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

Лек, стабилен багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 за два велосипеда/E-Bikes. Товароносимост до 60 кг, компактно сгъване
BMW Всесезонни стелки отпред BMW Серия 2 Купе G42 2021

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка BMW всесезонни стелки предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Черна, с детайл от неръждаема стомана
BMW стелка за пода на багажника BMW Серия 2 Купе G42 2021

BMW стелка за пода на багажника.

Черни, изработени по мярка, не позволяващи плъзгане стелки, предпазващи от замърсяване и вода.
19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey BMW Серия 2 Купе G42

19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey.

19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey. Комплект летни гуми и джанти със система за контрол на налягането.
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M240i xDrive Гран Купе G42 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

При разтърсвания високочувствителната Full-HD камера автоматично записва случващото се пред и зад автомобила.
BMW Серия 2 Купе G42 2021 Thundernight metallic три четвърти изглед отпред в покой през хале

BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ.

Спортно-елегантното BMW Серия 2 Купе впечатлява с темпераментната си динамика със задно задвижване и модерния комфорт във висококачествения интериор.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 2 КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

BMW Серия 2 Купе G42 2021 Thundernight metallic три четвърти изглед отстрани в покой през хале

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за новото BMW M240i xDrive Купе.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW M240i xDrive Купе може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW M240i xDRIVE КУПЕ.

Сътрудник на BMW поздравява клиент

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

  • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M240i xDrive Купе.

BMW M240i xDrive Купе
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,8–8,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 200–185

Официалните данни за разхода на гориво и СО2 емисиите са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече