Двигател и тип горивоБензин

СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ: ИСТИНСКО ВЪЛНЕНИЕ.

BMW M240i Кабриолет.

Двигател и тип горивоБензин
СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ: ИСТИНСКО ВЪЛНЕНИЕ.BMW M240i Кабриолет.

Вдъхновено от BMW M, оптимизирано за всекидневието. BMW M240i Кабриолет прекрачва конвенционалните граници на ускорението: редовият 6-цилиндров турбобензинов двигател катапултира автомобила за 4,9 секунди от 0 до 100 км/ч, М спортното окачване превръща изключителната динамика във вълнуващо изживяване при шофиране. Пъргаво, спиращо дъха и възхитително на вид. Последователно модернизираната визия на мощния атлет се допълна от ексклузивните M Performance дизайнерски елементи.

Прочети повече

УСКОРЕН ПУЛС.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Посрещнете истинската радост от шофирането: с 3.0-литровия обем, M Performance Twin Power Turbo 6-цилиндровият бензинов двигател на BMW M240i е най-добрият атлет в кабриолетния сегмент. Като никой друг, той обединява впечатляващо ускорение с чиста пъргавина и висока приложимост в ежедневието. Впечатляващата му динамика идва от изключително гъвкавите реакции, високия въртящ момент дори при ниски обороти на двигателя и оборотите.

Прочети повече

УСКОРЕН ПУЛС.

M Performance TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

ГЛЕДКА, КОЯТО ВДИГА АДРЕНАЛИНА.

Екстериорът на BMW M240i Кабриолет се простира отвъд пакета M Sport с многобройните елементи на M Performance. Спортната предница с LED фарове и увеличените въздушни входове подсказват за чиста динамика. Всичко това перфектно се допълва от 18-инчовите M Double-spoke 436 M джанти в цвят Ferric Grey, комбинирани с M Sport спирачките със сини спирачни апарати. Финишерите на ауспуха в черен хром от двете страни и обозначението на модела в тъмен хром допълват атлетичната задна част на BMW M240i Кабриолет. Аеродинамично оптимизираните капачки на страничните огледала в цвят Ferric Grey са допълнителен атрактивен детайл.

УСЕЩАНЕ КАТО НА СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ПИСТА ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

В ориентирания към водача интериор на BMW M240i Кабриолет, висококачествените детайли поставят спортни акценти. Пример за това са дигиталното обозначение на модела и финото хроно мащабиране в арматурното табло. М Performance елементите като M спортния кожен волан, ергономичните M спортни седалки и опорите за колената осигуряват перфектно управление и комфорт при шофиране. И ексклузивните детайли като финиширащите прагове на вратите с моделно обозначение, впечатляващо оформят елегантната спортна атмосфера в автомобила.

ВЪЛНУВАЩО ИЗПЪЛНЕНИЕ. МАКСИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ.

Концепцията за динамиката на шофиране на BMW 240i Кабриолет предлага максимално удоволствие от шофирането с неограничена приложимост в ежедневието. Добре балансираните компоненти осигуряват висока гъвкавост и прецизност при управление, като окачването и управлението са оптимизирани за перфектно изпълнение до най-фините детайли. Резултатът е истинско спортно приключение зад волана – по всяко време и навсякъде.

 • Променливо спортно управление
 • М Sport окачване
 • xDrive
 • 8-степенна спортна трансмисия Steptronic

1Задължителна комбинация интериорни лайстни Aluminium Hexagon с гланцирани акценти в черно и тапицерия от текстил 'Hexagon'/Alcantara Anthracite

2Задължителна комбинация интериорни лайстни 'Carbon Fibre' и кожена тапицерия 'Dakota' Black с ексклузивни шевове

3Задължителна комбинация интериорни лайстни Aluminium Hexagon с гланцирани акценти в черно и кожена тапицерия 'Dakota' с акценти в Oyster/Oyster dark

Прочети повече

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW MPerformance

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват въодушевяваща динамика на управлението, без лишения по отношение на комфорта. И доказват това с алетичност, като продължават да демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Още по-интензивна радост от шофирането.

Прочети повече

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW M240i Кабриолет, технически данни

BMW M240i КАБРИОЛЕТ ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW M240i Кабриолет:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):9,0
  СО2 емиии в г/км (комбинирано): 205-204

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.