BMW i4 2021 G26 напълно електрическо Гран Купе електромобил снимка 1

THE i4

BMW i

BMW i4: ПЪРВОТО НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ГРАН КУПЕ

Първото напълно електрическо Гран Купе ще гарантира изключителна радост от шофирането с пробега си до 590 километра* – и то при нулеви локални емисии. Автомобилът с 4 врати обещава изключителна динамика благодарение на мощността до 390 кВт (530 к.с.), докато високият пробег ще го превърне в идеалният спътник за дълги пътувания.

Прочети повече
THE i4BMW i4: ПЪРВОТО НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ГРАН КУПЕ

МОЩНОТО УСКОРЕНИЕ НА BMW i4.

BMW i4 2021 G26 напълно електрическо Гран Купе електромобил снимка 2

С максималната си мощност до 390 кВт/530 к.с. BMW i4 обещава вълнуваща динамика. Това Гран Купе ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди и ще гарантира впечатляващо уверено поведение на пътя. Специфичната за модела технология на амортисьорите ще превърне подобното на катапулт ускорение във вълнуващо и в същото време контролируемо изживяване на пътя без приплъзване на колелата и корекции на курса.

BMW i4: КОМФОРТ ПРИ ДЪЛГИ ПЪТУВАНИЯ С ГОЛЯМ ПРОБЕГ.

BMW i4 2021 G26 напълно електрическо Гран Купе електромобил снимка 3

Спринтове или дълги пътувания, шофиране из града или по междуградски пътища с много завои - с пробега си до 590 километра* това Гран Купе с чисто електрическо задвижване ще предлага гъвкавост и неограничена пригодност за всекидневието. Почти безшумното задвижване и оптимизираното окачване обещават усещането за “реещ се” автомобил дори при високи скорости или пътни настилки с ниско сцепление.

ВИСОКА ПРЕЦИЗНОСТ И ДИНАМИКА В ЗАВОИТЕ.

BMW i4 2021 G26 напълно електрическо Гран Купе електромобил снимка 4

Новата автомобилна концепция ще осигури високо ниво на пъргавината и прецизността с оптимизираната си аеродинамика и балансираното разпределение на теглото - които ще са още по-високи благодарение на фините настройки на компонентите на задвижването и окачването. Пружините и амортисьорите ще гарантират оптимален контакт с пътната настилка и висока стабилност в завоите.

ПРОГРЕСИВЕН ДИЗАЙН И МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ.

BMW i4 2021 G26 напълно електрическо Гран Купе електромобил снимка 5

Като пълноценен автомобил с 5 места BMW i4 ще осигурява оптимален комфорт на седене и на задната седалка с разточителен простор за главите и краката. Дългото междуосие с къси надвеси и плавната линия на покрива ще доминират в спортно-елегантната визия на това BMW Гран Купе. 

* предварителни данни: измерени по тестовия цикъл WLTP

Прочети повече