BMW Серия 8 Купе, три четвърти снимка отпред пред индустриална сграда.

THE 8

BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

Мощност. Контрол. Комфорт. Благодарение на уникалния си дизайн, изключителната гъвкавост и впечатляващите двигатели, BMW Серия 8 Купе повишава както оборотите, така и нивото на адреналин. В комбинация с ексклузивни състезателни функции, луксозният спортен автомобил е перфектното съчетание на най-високо качество и максимална мощност.

Прочети повече
THE 8BMW Серия 8 Купе

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА ЛУКСА

АКЦЕНТИТЕ НА BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

BMW Серия 8 Купе, три четвърти снимка отзад в покой на фона на нощта.

ЛУКСЪТ. ПЕРФЕКТЕН

ВЪНШНИЯТ ДИЗАЙН НА BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

Най-динамичната форма на лукса: външният дизайн на BMW Серия 8 Купе облагородява гените на спортен автомобил със завършената елегантност на луксозния клас на BMW. Комбинация, която култивира максималната динамика.

BMW Серия 8 Купе, интериор, снимка отблизо на селектора на трансмисията.

ЕЛЕГАНТНОСТ. ДЕФИНИРАНА ПО НОВ НАЧИН

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ МАТЕРИАЛИ НА BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

Високото качество среща динамиката: изключителните лакови покрития за екстериора и луксозните материали в интериора по впечатляващ начин представят прогресивния език на формите на BMW Серия 8 Купе – създавайки един спортно-елегантен характер.

BMW Серия 8 Купе, три четвърти изглед отпред, снимка в покой с поглед към предния капак.

МОЩНОСТ. ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

Когато става дума за динамика, BMW Серия 8 Купе се движи в граничен режим. Мощният BMW TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател, ексклузивните функции от моторните спортове и интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive гарантират радост от шофирането на ново ниво.

BMW Серия 8 Купе, кокпит, снимка отблизо на волана и контролния дисплей.

ИНОВАЦИЯ. ШЕДЬОВЪР

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 8 КУПЕ

Поставяне на напълно нови технологични стандарти - BMW Серия 8 Купе владее тази дисциплина до съвършенство. Защото всички системи за сигурност и асистиращи системи в комбинация с най-модерните комуникационни функции предлагат иновативен комфорт и сигурно взаимодействие.

Три четвърти снимка отзад на BMW Серия 8 Купе през нощта на фона на града.

БЕЗКОМПРОМИСНА МОЩ. ПЕРФЕКТНИЯТ ДЖЕНТЪЛМЕН

ДИЗАЙН

БЕЗКОМПРОМИСНА МОЩ. ПЕРФЕКТНИЯТ ДЖЕНТЪЛМЕН

Ускорител на пулса с ушит по мярка костюм: новото BMW Серия 8 Купе съчетава характера на спортен автомобил с духа на луксозния клас на BMW – и създава една нова форма на естетиката.
Три четвърти снимка отзад на BMW Серия 8 Купе през нощта на фона на града.
Снимка на BMW Серия 8 Купе в покой отстрани на фона на града.

ЕКСТЕРИОР

ЕКСТЕРИОР

BMW Серия 8 Купе въвежда една нова ера на дизайна на BMW, която се разпознава още на пръв поглед благодарение на тесните фарове. Спортният екстериор е подчинен на необичайното взаимодействие между острите линии, които преминават по цялата странична част на автомобила, и допълнително се подчертават от вдлъбнатите повърхности и мускулестите зони на раменете. В комбинация с ниската линия на покрива се създава една особено остра форма на купе, която поставя напълно нови стандарти.
Снимка на BMW Серия 8 Купе в покой отстрани на фона на града.
Снимка отблизо на Лазерните светлини в предната част на BMW Серия 8 Купе.

ЛАЗЕРНИ СВЕТЛИНИ

ЛАЗЕРНИ СВЕТЛИНИ

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 600 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
Снимка отблизо на Лазерните светлини в предната част на BMW Серия 8 Купе.
Интериорът на BMW Серия 8 Купе.

ИНТЕРИОР

ИНТЕРИОР

Спортният автомобил в луксозния сегмент – модерният, пуристки интериор на новото BMW Серия 8 Купе доказва, ще противоположностите се допълват перфектно. Висококачествените материали, иновативните технологии и множеството варианти на цветовете и оборудването осигуряват луксозна атмосфера и висококачествено излъчване въпреки подчертано спортния характер на автомобила. Както изисканите уреди за управление, така и ясните дизайнерски линии са насочени само в една посока: право напред. Това подчертава максималната ориентация към водача и придава на интериора допълнителна динамика. Перфектните предпоставки за чиста радост от шофирането.
Интериорът на BMW Серия 8 Купе.
Снимка отблизо на Мултифункционалните седалки на BMW Серия 8 Купе с кожена тапицерия Merino'.

КОЖА ‘MERINO‘

КОЖА ‘MERINO‘

Отговорът на всеки вкус: кожените оборудвания BMW Individual от най-фина кожа ‘Merino‘ облагородяват интериора и му придават уникална атмосфера. При това имате избор между множество ексклузивни цветове от черно през коняк и слонова кост. А с атрактивните контрасти на новите двуцветни тапицерии има по нещо за всеки състезател – и всеки джентълмен.
Снимка отблизо на Мултифункционалните седалки на BMW Серия 8 Купе с кожена тапицерия Merino'.
Снимка отблизо на кристалните апликации в интериора на BMW Серия 8 Купе.

КРИСТАЛНИ АПЛИКАЦИИ ‘CRAFTED CLARITY‘

КРИСТАЛНИ АПЛИКАЦИИ ‘CRAFTED CLARITY‘

Все по-неустоими с всеки детайл: изисканите кристални апликации ‘CraftedClarity' придават изключителна привлекателност на спортния интериор благодарение на правата си шлифовка и синьото оцветяване. Те украсяват вложката на селектора на трансмисията, както и централния уред за управление, бутонът за контрол на звука и бутона Старт/Стоп. Резултатът е взаимодействие между спортна атмосфера и ексклузивен дизайн, което по невиждан досега начин съчетава спортния дух и грациозността.
Снимка отблизо на кристалните апликации в интериора на BMW Серия 8 Купе.
Снимка отблизо на М Карбоновия покрив на BMW Серия 8 Купе.

М КАРБОНОВИ ДЕТАЙЛИ

М КАРБОНОВИ ДЕТАЙЛИ

Динамика във всеки детайл: BMW Серия 8 Купе съчетава върховата мощност и високото качество с карбонов покрив, който подчертава особения състезателен характер на автомобила. М карбоновият екстериорен пакет добавя допълнителни акценти към М спортния пакет, като визуално по-изразения дифузор и оградените с карбонов декоративен елемент ауспухови накрайници. Цялостната картина – със задният спойлер, покритията на въздухозаборниците и корпусите на огледалата от истински карбон – предизвиква възхищение дори и в покой.
Снимка отблизо на М Карбоновия покрив на BMW Серия 8 Купе.