BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Phytonic Blue в покой от перспектива птичи поглед

THE 5

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Адаптирайте BMW Серия 5 Седан към личните си предпочитания. На ваше разположение са множество дизайнерски опции, двигатели, функции за динамика на управлението, асистиращи системи и дигитални услуги.

Прочети повече
THE 5BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Вълнуващите варианти на оборудването на BMW 5 Седан.

BMW Серия 5 Седан

В базовото си оборудване BMW 5 Седан се отличава с гъвкавостта си и с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

BMW Серия 5 Седан 540i G30 2020 базово оборудване в цвят Sophisto Grey

В базовото си оборудване BMW 5 Седан се отличава с гъвкавостта си и с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

Линия Luxury

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

BMW Серия 5 Седан 520d xDrive G30 2020 Luxury Line в цвят Bernina Grey

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.

M Спортен Пакет

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW Серия 5 Седан 520d xDrive G30 2020 M Спортен Пакет в цвят Alpine White

М Спортният пакет придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора М Спортният пакет гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване и М Аеродинамичният пакет например осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW 530e.

Иновативният и ефективен Plug-in хибрин на BMW Серия 5 Седан.

Образцовият спортист на устойчивостта. BMW Серия 5 Plug-in хибрид Седан впечатлява с вълнуваща динамика при нисък разход на гориво и понижени СО2 емисии благодарение на комбинацията между мощен бензинов двигател, високоволтов акумулатор и електромотор с технология BMW eDrive. Charging Assistant и интелигентното управление на енергията на BMW ConnectedDrive ви подпомагат при зареждане и за нисък разход на енергия. Освен това Connected Charging осигурява допълнителни преимущества за водача на ефективния бизнес седан.

BMW Серия 5 Седан Plug-in хибрид G30 двигател

BMW 530e.

Иновативното Plug-in хибридно задвижване комбинира ефективен двигател с вътрешно горене с мощен електромотор. Постигнатата по този начин особено висока системна мощност ви осигурява комфорта на високия пробег на задвижване с двигател с вътрешно горене, както и възможността да се движите с нулеви локални емисии.
Интелигентно управление на енергията BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

Интелигентно управление на енергията.

Интелигентното управление на енергията е сред основните елементи на концепцията BMW eDrive. Тази система координира взаимодействието между всички задвижващи компоненти на BMW и електромотора, за да се постигне комбинация между максимална ефективност и висока динамика на управлението.
BMW Charging BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

BMW Charging.

BMW Charging позволява на водачите на електромобили лесно и комфортно да откриват, ползват и заплащат обществените станции за зареждане в страната и чужбина. Зарядните станции от постоянно развиващата се мрежа се изобразяват на навигационната система, на приложението App, както и онлайн на уебсайта.
BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Phytonic Blue три четвърти изглед отпред в eDrive Zone в движение по мост

eDrive Zones.

Всеки ден BMW си поставя задачата да се доближи още повече до мобилността на утрешния ден. С иновативните дигитални услуги като BMW eDrive Zones и бонусната програма BMW Points, които ще са налични още през 2020 година, ние работим за създаването на нови, иновативни пътища. По този начин ние извличаме още повече от всеки метър от вашето ефективно шофиране.
Connected Charging BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

BMW Maps - Connected Charging.

С услугите на Connected Charging ние извличаме най-доброто от електрическия пробег на вашия Plug-in хибриден модел. Още при планирането на вашето пътуване системата сигурно ви насочва към най-близките обществени станции за зареждане по вашия маршрут и предварително ви информира, например за тяхната наличност, както и предлаганите мощности на зареждането.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА МОБИЛНОСТ.

Искате да научите повече за насочената към бъдещето концепция за електрическата мобилност на BMW и да се информирате за личните преимущества и възможности за вас? Тук ще получите информации по темите електрическа мобилност, Plug-in хибриди, BMW i, зареждане, пробег и много други.

Прочети повече

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН:

Преглед на технологиите на задвижването и окачването.

По-висока мощност, по-добър контрол. От особено икономичния 4-цилиндров дизелов двигател до пъргавите и еластични 6-цилиндрови бензинови двигатели: BMW Серия 5 Седан във всичси случаи се движи спортно. С перфектно съгласуваните технологии на задвижването и окачването като Адаптивното окачване, Интегралното активно кормилно управление или интелигентното задвижване на четирите колела xDrive се гарантират оптимално сцепление и максимална радост от шофирането.

BMW TwinPower Turbo -6-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото поколение на семейството двигатели на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 245 кВт (333 к.с.).
BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровите 4-цилиндрови дизелови двигатели от най-ново поколение осигуряват темпераментно разгръщане на мощността и спонтанни реакции още при ниски обороти. Благодарение на технологията на турбокомпресорите с променлива геометрия и директното впръскване CommonRail те в същото време са икономични и екологични.
BMW xDrive BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Интегрално активно кормилно управление BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 три четвърти изглед отзад снимка в движение

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
Адаптивно окачване BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 снимка отблизо бутон Старт/Стоп

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите винаги да се адаптират идеално към съответната ситуация на пътя, да се повиши комфортът на возене и в същото време да се подобри динамиката на управлението. Освен стандартната настройка COMFORT за висок комфорт на возене на разположение е и програмата SPORT с по-спортни настройки на амортисьорите.
Адаптивно задвижване BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 снимка отблизо волан

Адаптивно задвижване.

Адаптивното задвижване комбинира активната стабилизация срещу наклоняване Dynamic Drive и Адаптивното окачване за ситуативно управление на стабилизаторите и амортисьорите. В същото време то осигурява и великолепен комфорт на возене с почти недоловимо странично наклоняване, което позволява още по-високи скорости и по-къс спирачен път в завоите.
Технология Mild Hybrid BMW Серия 5 Седан G30

Технология Mild Hybrid.

Технологията Mild Hybrid служи за рекуперация на кинетичната енергия при спиране и подпомага двигателя с вътрешно горене при ускорение. По този начин се понижават разхода на гориво и емисиите, като в същото време вие се наслаждавате на по-добра динамика. Освен това благодарение на технологията Mild Hybrid автоматичната функция Старт/Стоп работи още по-бързо и комфортно.

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН:

Дизайнерски елементи в екстериора и интериора.

BMW Серия 5 Седан впечатлява със спортния си и модерен дизайн. Оборудването като BMW Лазерни светлини отпред или трапецовидните ауспухови накрайници и LED задните светлини подчертават динамичния и напредничав характер на автомобила. В интериора функциите като Вътрешно осветление или уредите за управление с керамични апликации подчертават комфорта и елегантността на този бизнес седан.

BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 три четвърти изглед отпред в покой
BMW бъбрековидна радиаторна решетка BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Phytonic Blue снимка отблизо отпред

Декоративна радиаторна решетка.

Голямата предна декоративна решетка - позната и като BMW бъбрековидна радиаторна решетка - е характерен дизайнерски елемент и осигурява силно присъствие и динамично излъчване на вашия автомобил. Цветовото оформление на вертикалните пластини и обкръжаващия ги пръстен е в зависимост от линията на оборудване.
BMW Лазерни светлини BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Phytonic Blue снимка отблизо отпред

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
LED задни светлини BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Phytonic Blue снимка отблизо отзад

Задни светлини с LED техника.

Триизмерните задни светлини с типичната за марката L-образна форма и пластични светлинни елементи с Full LED технология позволяват автомобилът да бъде разпознат като BMW и в тъмнината.
Трапецовидни ауспухови накрайници BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 снимка отблизо отзад

Ауспухов накрайник, видим, трапецовиден.

Видими, трапецовидни хромирани ауспухови накрайници, от лявата и дясната страна на автомобила.
Вътрешно осветление BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 Интериор

Вътрешно осветление.

Вътрешното осветление включително дифузното контурно осветление на предните и задните врати създава спокойно, уютно светлинно настроение в интериора. Шестте светлинни дизайна с регулируема яркост в четири случая на използване вкл