Неговата мисия: да поставя нови стандарти. BMW Серия 5 е олицетворение на модерния бизнес седан. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване то убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво.

 

Мислете креативно. Движете се с времето. Две основни концепции за устойчивия успех. BMW 530e iPerformance перфектно осъществява тези два подхода и по този начин изпреварва времето си. То залага на електризиращата радост от шофирането и благодарение на Plug-in хибридното задвижване гледа към яркото бъдеще.

 

Вълнуващо: с M Performance модела на BMW Серия 5 Седан вие измествате лимитите си до немислими висоти. Чист адреналин. Спортният характер се превръща в състезателен. Защото достатъчно никога не е достатъчно.

 

Изключителна динамика, спортен дизайн, максимален комфорт – BMW Серия 5 Туринг е истински майстор в своя клас. То е гъвкав всестранен талант, оборудван с най-модерна техника, най-висока функционалност и силен спортен дух. Безбройните дигитални услуги и асистиращи системи гарантират комфорт, сигурност и най-висока продуктивност- разточителният интериор излъчва усещане за абсолютно качество и с вместимостта на багажника до 1 700 литра предлага място за всякакъв вид активности. Един гарант за радост от шофирането, който издига свободното време и бизнеса до ново ниво.

 

BMW Серия 5 Гран Туризмо съчетава стилното присъствие на лимузина със спортната елегантност на купе. Под подобната на купе линия на покрива и разделения на две части заден капак пътниците се наслаждават на повдигната позиция на седене в луксозна атмосфера и на комфорт на возене на най-високо ниво.

 

Независимо дали търсите употребявано или ново BMW Серия 5 – тук ще намерите цялата информация, резултати от тестовете и оферти за финансиране и лизинг на актуалните модели на BMW Серия 5, както и дилър за вашето пробно шофиране.

Прочети повече