BMW Серия 1 F40 в Misano Blue metallic, изглед отпред в движение
M135i xDrive
Разгледайте отблизо
Разход на гориво, комбиниран8,0–6,8 л/100 км
Тип задвижванеБензинДизел

THE 1

BMW СЕРИЯ 1.

Разход на гориво, комбиниран8,0–6,8 л/100 км
Тип задвижванеБензинДизел

BMW Серия 1 е тук, за да привлече всички погледи. Защото неговият изключителен дизайн и прогресивния език на формите му позволяват още на пръв поглед да изпъкне след другите. Същото важи и за интериора, чиято атмосфера впечатлява с високо качество и откритост. Ефективните двигатели, предлаганото за пръв път при BMW Серия 1 предно задвижване и най-модерните технологии на задвижването гарантира изпълнени с динамика и пъргавина изживявания при шофиране, докато иновативните технологии и асистиращи системи ви гарантират, че винаги ще достигнете сигурно и комфортно до целта си.

Прочети повече

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА BMW СЕРИЯ 1.

СПОРТНИЯТ ВЪНШЕН И ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН НА BMW СЕРИЯ 1.

Увереност, която се вижда още на пръв поглед: Дизайнът на BMW Серия 1 прави силно впечатление - отвътре и отвън. Като се започне от динамичната предна част с голяма двойна бъбрековидна решетка и широка предна броня. Острите линии се движат успоредно на плавната линия на покрива до ярката задна част. Високата класа на BMW Серия 1 веднага се усеща и в интериора: Пътниците са посрещнати от разточителна и открита атмосфера с висок уют. Модерният кокпит се отличава с ергономично оптимизираните оборудвания, опционалните големи дигитални дисплеи и последователната ориентация към водача.

Прочети повече

ДИЗАЙН.

Висококачествени оборудвания за екстериора и интериора на BMW Серия 1.

Насладете се на спортните дизайнерски опции на BMW Серия 1 Sport Line. С висококачествените оборудвания за екстериора и интериора вие можете да оформите вашия автомобил според своя вкус и индивидуалните ви потребности.
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line Mineral White metallic три четвърти изглед отстрани в движение
BMW Серия 1 F40 М двойна бъбрековидна решетка.

Двойна бъбрековидна решетка.

Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оформена като свързан елемент и се отличава с блестящо хромирана рамка и гланцирано черни надлъжни пластини. Като централен визуален детайл тя подчертава присъствието и естетиката на предната част на автомобила.
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line с черни корпуси на страничните огледала.

Черни корпуси на страничните огледала.

Корпусите на страничните огледала са лакирани в черен гланц, а не в цвета на автомобила. Те подчертават визуално спортната визия на автомобила и ефективно акцентират върху индивидуалното му излъчване.
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line с М high-gloss Shadow Line

М high-gloss Shadow Line.

М high-gloss Shadow Line включва множество детайли от оборудването в черен гланц. Сред тях са покритията на шахтите на прозорците, рамките и водачите на прозорците, средната колона, както и рамките на външните огледала и основите им.
Ауспуховите накрайници на BMW Серия 1 F40 модел Sport Line

Ауспухови накрайници.

Ауспуховите накрайници с диаметър 90 мм (отляво при 3-цилиндровите двигатели, отляво и отдясно при 4-цилиндровите двигатели) поставят визуален акцент и подчертават спортния характер на автомобила.
Кокпит на BMW Серия 1 F40 модел Sport Line със спортен кожен волан

Спортен кожен волан.

Черният спортен кожен волан с три спици впечатлява с декоративната си галванизирана бленда. Дебелият обръч и оформените опори за палците гарантират особено приятно усещане при допир.
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line с Интериорни лайстни 'Illuminated Berlin’

Интериорни лайстни 'Illuminated Berlin’.

Интериорните лайстни 'Illuminated Berlin' с акцент 'High Matt’ на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line с Панорамен стъклен покрив.

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 1 EDITION COLOR VISION.

Edition ColorVision ви предлага следното оборудване:
 • М Спортен пакет с М кожен волан
 • Висококачествени лакови покрития
 • Edition дизайн на 18-инчовите M алуминиеви джанти
BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision
Дизайн на предната част BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

Дизайн на предната част.

BMW бъбрековидната решетка е разположена ярко между самоуверено оформените иконични BMW фарове и прави самоуверено изявление отпред за модерен и пъргав дизайн.

Дизайн на задната част BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW Серия 1 допълва спортно и ярко външния дизайн. Подчертаната линия на раменете подчертава широката и стабилна стойка на пътя.

18-инчови M алуминиеви джанти Bicolor BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

18-инчови M алуминиеви джанти Bicolor.

Стилните, полирани до блясък 18-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици 553 M Bicolor придават особено динамично излъчване на BMW Серия 1 Edition ColorVision с ексклузивния си, двуцветен дизайн.

М спортни седалки с Edition дизайн BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

М спортни седалки с Edition дизайн.

Благодарение на изисканите материали и двуцветния дизайн М Спортните седалки с кожена тапицерия 'Dakota' Black / Magma Red или Black / Ivory White поставят спортни акценти. Бродираните на подглавниците надписи "Edition” подчертават ексклузивността и висококачествената изработка.

Специфични Edition стелки BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

Специфични Edition стелки

Вълнуващата естетика и висококачествената изработка на BMW Серия 1 Edition ColorVision се демонстрира и от най-дребните детайли. Специфичните за модела стелки с изискани кантове от черна изкуствена кожа подчертават тези амбиции.

Ексклузивни лайстни на праговете BMW Серия 1 F40 Edition ColorVision

Ексклузивни лайстни на праговете.

BMW Серия 1 Edition ColorVision демонстрира ексклузивните си амбиции още при качване. Това се осигурява например от флуоресциращите под светлинните лъчи лайстни на праговете с надпис Edition.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Задвижване, окачване и М спортно кормилно управление на BMW Серия 1.

Мощно ускорение, пъргава управляемост или сигурно поведение на пътя - благодарение на мощния си двигател и съчетанието от динамични компоненти на задвижването и окачването BMW Серия 1 превръща всяко пътуване в изживяване. Насладете се на подбраните функции за динамика на управлението и конфигурирайте своето създадено по мярка BMW Серия 1.
BMW Серия 1 F40 с M спортно кормилно управление

M спортно кормилно управление.

М спортното кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага още по-спортна управляемост, особено по пътища с много завои.
BMW Серия 1 F40, 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive BMW Серия 1 F40

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
BMW Серия 1 F40 с Адаптивно окачване

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и съчетава комфорта на возене и динамиката на управлението с максимална сигурност. Чрез превключвателя на контрола на шофирането водачът може да избере стандартната настройка COMFORT или режима SPORT.
BMW Серия 1 F40 в Misano Blue metallic, изглед отстрани на паркинг

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ.

Интелигентните технологи и асистиращи системи на BMW Серия 1.

Управлявайте бордовия компютър с жестове, позволете на автомобила да паркира самостоятелно или попитайте интелигентния гласов асистент къде е най-близката бензиностанция. BMW Серия 1 ви предлага множество полезни функции, дигитални услуги и асистиращи системи - за максимален комфорт и сигурност.
BMW Серия 1 F40 контролен дисплей с асистираща система Асистент за шофиране.

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва работещите с камери системи Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение при напускане на лентата. Допълнително са включени и работещите с радар оборудвания като Предупреждение за напречен трафик отзад, Предупреждение при смяна на лентата и Предупреждение при опасност от удар отзад.
BMW Серия 1 F40 с практичната помощ при паркиране Асистент за паркиране.

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането на автомобила. Камерата за обратно виждане осигурява по-добра видимост назад. Активният контрол на дистанцията при паркиране повишава защитата срещу щети при паркиране. Асистентът за паркиране напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно спрямо пътното платно и го изкарва от надлъжни паркоместа. Асистентът за движение на заден ход подпомага водача при движение на заден ход, например в тесни улици.
BMW Серия 1 F40 с BMW управление с жестове

BMW Управление с жестове.

BMW Управлението с жестове дава възможност специфично зададени функции да бъдат управлявани чрез определени движения на ръката. За подбрани действия при управлението системата разпознава например жестове като “плъзгане” или “показване”, с които можете например да приемате или отхвърляте входящ телефонен разговор. Освен това чрез въртящи движения на показалеца може да бъде регулирана силата на звука.
BMW Серия 1 F40, BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей.

Големият пълноцветен BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
Комбинация от дисплеи BMW Live Cockpit Professional в BMW Серия 1 F40

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 10,25 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
Интелигентният гласов асистент BMW BMW Intelligent Personal Assistant на BMW Серия 1 F40.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Remote Software Upgrade в новото BMW Серия 1 F40.

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
BMW Серия 1 със Smartphone Integration

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Smartphone Integration свързва вашия смартфон безжично чрез Apple CarPlay и Android Auto във вашия автомобил. По този начин можете удобно да ползвате функциите и различни приложения директно на контролния дисплей.

BMW Серия 1 (F40) Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща вашия съвместим смартфон* в ключ за автомобила. За отключването доближете смартфона до дръжката на вратата, а преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфони. Освен това можете да споделяте Digital Key с до 5 приятели, като при това можете например да ограничавате максималната скорост - идеално за начинаещи водачи.

 

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списъкът със съвместимите смартфони може да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Ярките варианти на модела на BMW Серия 1.

Модел Sport Line.

 • 17-инчови алуминиеви джанти с двойни спици 549; предлагат се и други джанти
 • М high-gloss Shadow Line
 • Спортни предни седалки с комбинирана тапицерия текстил/Sensatec Anthracite със сиви акценти, опционално с оранжев акцент, предлагат се и други тапицерии
 • Спортен кожен волан
BMW Серия 1 F40 модел Sport Line Mineral White metallic три четвърти изглед отпред

Модел М Спортен пакет.

 • 17-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 550 М Bicolor; предлагат се и други джанти
 • М Спортно окачване включително М Спортно кормилно управление; предлагат се и други окачвания
 • Спортни предни седалки с текстилна тапицерия 'Trigon' Sensatec Black; предлагат се и други тапицерии
 • М кожен волан
BMW Серия 1 F40 модел М Спорт Melbourne Red metallic три четвърти изглед отстрани

Модел Advantage.

 • 16-инчови алуминиеви джанти със звездовидни спици 517(само за 116i/116d)
 • Контрол на скоростта със спирачна функция
 • Контрол на дистанцията при паркиране (PDC)
 • Пакет за съхранение
BMW Серия 1 F40 модел Advantage в черен цвят, три четвърти изглед отстрани
 • Модел Sport Line.
 • Модел М Спортен пакет.
 • Модел Advantage.

BMW СЕРИЯ 1 F40.

Дизайнът и динамиката на управлението на BMW Серия 1 128ti.

Характерната визия и техническите детайли превръщат BMW 128ti в особено спортен представител на това моделно семейство. В духа на характерните, специфични за модела дизайнерски елементи бензиновият двигател с технология BMW TwinPower Turbo и блокировката на диференциала на предната ос осигуряват динамика на управлението на най-високо ниво.
BMW Серия 1 128ti F40 Странични прагове с фолио ti

Странични прагове с фолио ti

Страничните прагове с червен акцент и фолиото ti подчертават спортната визия на автомобила.
BMW Серия 1 128ti F40 18-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 553 М Bicolor, със спортни гуми

18-инчови M алуминиеви джанти с Y-образни спици 553 М Bicolor, със спортни гуми.

18-инчови алуминиеви джанти с Y-образни спици 553 в цвят Bicolor Orbit Grey metallic със спортни гуми, с полирана до блясък повърхност, размер на джантите 8J x 18, гуми 225/40 R18.
BMW Серия 1 128ti F40 Дизайнерско оборудване в интериора

Дизайнерско оборудване в интериора.

Специфичните дизайнерски елементи осигуряват подчертано спортна и елегантна атмосфера в интериора на 128ti. Тя се гарантира от детайлите като М кожения волан с червен контрастен шев, ексклузивните спортни седалки с червени акценти, съгласуваните с тях ексклузивни стелки с червен кант и бродираното лого ti ва средния подлакътник.
BMW Серия 1 128ti F40 100% sDrive и блокировка на диференциала.

100% sDrive и блокировка на диференциала.

Серийната блокировка на диференциала на BMW Серия 1 128ti повишава сцеплението и стабилността при ускорение на излизане от завои, при високи скорости в завоите, както и при различни пътни настилки, като ситуативно разпределя мощността между предните колела. Резултатът е уверено и динамично поведение на пътя.
BMW Серия 1 128ti F40 BMW 128ti двигател

BMW 128ti двигател.

Компактен спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. BMW TwinPower Turbo 4-цилиндровият бензинов двигател на BMW 128ti е мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор и изпускателна система с управляеми класи.
BMW Серия 1 128ti F40 спортно окачване

M Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати, специфични за 128ti настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW Серия 1 128ti F40 кормилно управление

Кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага още по-спортна управляемост, особено по пътища с много завои и в града.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 1.

BMW 128ti.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

195 (265)/4 750–6 500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

6,1

Среден разход на гориво в л/100 км:

7,4–6,8

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

170–156

BMW Серия 1 F40 в Misano Blue metallic, три четвърти изглед отпред в движение

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 1.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 1.

BMW Серия 1 F40 в Misano Blue metallic, три четвърти изглед отпред, паркирано на пътя с жена

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 1.

BMW SERVICES.

Сътрудник на дилър на BMW подава ръка на клиент
С BMW Service винаги се движите безгрижно:
 
 • С BMW Service Inclusive се наслаждавате на 100% прозрачност благодарение на услуги като проверка на автомобила, смяна на микрофилтър и спирачна течност на фиксирана цена.
 • При нужда от поддръжка или при повреда Телеуслугите на BMW ConnectedDrive подават важната информация към вашия предпочитан BMW сервизен партньор
 • Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на ваше разположение денонощно, 365 дни в годината.
Търговец на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 1 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Disclaimer reference invalid