MY BMW ПРЕДИМСТВА ЗА ВАС.

My BMW Ви дава персонализиран достъп до света на BMW. В портала ще откриете иновативни BMW услуги и продукти.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА ФУНКЦИОНАЛНОСТИТЕ.

Наслаждавате се на много предимства с портала My BMW като персонализирани и ексклузивни оферти, удобен начин за управление на вашите лични данни, както и опцията да изпращате заявки за сервиз директно до вашия BMW дилър. My BMW ви дава възможност да запазвате вашите конфигурации, както и да ги редактирате по всяко време.

Прочети повече
My BMW configurations

Моите конфигурации

Кой екстериорен цвят пасва най-добре? Кой е най-подходящият двигател за следващото ви BMW? BMW конфигураторът ще ви помогне да изберете бързо и лесно. Можете да запзвате конфигурациите си, както и да се връщате към тях и да ги редактирате по всяко време.

Прочети повече
My BMW activities

Активности и оферти

My BMW предлага ексклузивни продукти и оферти - персонализирани и специално създадено според вашите нужди. Очакват ви интересни предложения за активности и индивидуални оферти само с една регистрация.

Прочети повече
My BMW vehicles

Моите автомобили

Осигурете си достъп до всичко, което трябва да знаете за вашето BMW. В My BMW можете да намерите интересни факти и данни за вашия автомобил.

Прочети повече
My BMW owner manual

Онлайн ръководство за потребителя

Онлайн ръководството за потребителя е на ваше разположение в My BMW с обстойна информация за функциите и опциите във вашия автомобил.

Прочети повече