АКТУАЛИЗАЦИЯ НА КОМУНИКАЦИЯТА И РАЗВЛЕЧЕНИЯТА.

Актуализация на софтуера с BMW ConnectedDrive – други съвместими устройства.

Броят на предлаганите на пазара мобилни устройства, като мобилни телефони и МР3-плеъри например, се увеличава постоянно. За да може да ползвате най-атрактивните устройства във вашето BMW, нашите специалисти непрестанно проверяват съвместимостта на тези устройства с Connectivity-продуктите на BMW:

 

- Подготовка за мобилен телефон с телематични услуги (допълнително оборудване SA 633)
- Подготовка за мобилен телефон Bluetooth-интерфейс (допълнително оборудване SA 644)
- USB-Audio интерфейс (допълнително оборудване SA 6FL)
-Bluetooth-интерфейс с USB аудио интерфейс (допълнително оборудване SA 6NK)
- Bluetooth-интерфейс вкл. BMW Assist и USB аудио интерфейс (допълнително оборудване SA 6NL)

 

За тестваните наскоро Bluetooth- или USB-устройства BMW Group предлага възможността те да бъдат ползвани в автомобила – след съответно актуализиране на софтуера. Вие може да извършите тази актуализация сами, като за това се нуждаете единствено от обикновена USB-флашпамет с достатъчен капацитет. Вашият дилър на BMW естествено може да ви предостави срещу заплащане подходяща USB-флашпамет.

 

За да извършите подобна актуализация на софтуера, се нуждаете от USB-Audio интерфейс (SA 6FL, SA 6NK респ. SA 6NL), както и от контролния дисплей и iDrive. Вашият автомобил може да бъде актуализиран, ако в основното меню „Settings” е налично подменюто „Software Update“.

 

Всеки актуализиран софтуер е създаден специално за поддръжката на нови мобилни устройства. В актуалната информация за ъпдейтите по-долу може да проверите дали актуализираният софтуер поддържа вашето мобилно устройство и дали е наличен за вашия автомобил.

 

Допълнителна информация за съвместимостта може да намерите на следните линкове:
- www.bmw.com/bluetooth: BMW Bluetooth connectivity – tested and approved devices.
- www.bmw.com/usb: USB Audio Interface – tested and approved devices.

 

Преди да стартирате изтеглянето, първо трябва да приемете споразумението за ползване и да прочетете инструкциите, както и информацията за актуализация на софтуера.
 

 

Споразумение за ползване

Прочети повече