BMW Дипломатически продажби Преглед

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ.

Една специална услуга за нашите клиенти с дипломатически статут.

Тъй като вие всеки ден изпълнявате особено специална роля, за нас вие сте много специален клиент. Насладете се на привилегиите на BMW продажби към дипломатически клиенти и се възползвайте от множеството атрактивни преимущества. Сред тях са например специални условия и данъчни облекчения като дипломат; лична консултация на клиентите от нашата глобална мрежа от дилъри и екипите на BMW продажби към дипломатически клиенти; пълната гама от автомобили BMW, съобразени с вашите индивидуални нужди; поръчка и доставка до почти всяка точка на света; международно сервизно обслужване и 2-годишна гаранция без ограничение на пробега.

Прочети повече
BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ.Една специална услуга за нашите клиенти с дипломатически статут.

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ: ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

BMW Дипломатически продажби Преимущества за дипломати

Преимуществата на BMW продажбите към дипломатически клиенти се предлагат само за дипломати и служители на международни организации. * Многобройните преимущества включват:

 

 • Специални условия и данъчни облекчения като дипломат
 • Лична грижа за клиента от нашата световна мрежа от дилъри и екипа на BMW продажби към дипломатически клиенти
 • Пълната гама от автомобили BMW, съобразени с вашите индивидуални потребности
 • Поръчка и доставка до почти всяка точка на света
 • Международно обслужване и двегодишна гаранция без ограничение на пробега (с изключение на смяната на износващите се части)


* Гамата от услуги може да е различна във всяка държава. Тази програма не важи за дипломати с жителство в САЩ. Моля обърнете се към вашия отдел за обслужване на клиенти:

 • За да потвърдите своя дипломатически статус, вие трябва да представите следните документи:
  • Издаден от Министерство на външните работи дипломатически паспорт с акредитация от приемащата държава
  • Издаден от Министерство на външните работи официален паспорт с акредитация от приемащата държава
  • Laisser-passer/официален паспорт от ООН или свързани организации
  • Министерски паспорт
  • Паспорт от НАТО или служебен паспорт

   

  * Гамата от услуги може да е различна във всяка държава. Тази програма не важи за дипломати с жителство в САЩ. Моля обърнете се към вашия отдел за обслужване на клиенти.

 • Институции, които имат право да участват в програмата на BMW Дипломатически продажби:

  ООН

  • Основна организация с нейните отдели и офиси
  • Специални организации и институции, напр. Международна организация на труда, ЮНЕСКО, Международен съюз по далекосъобщения
  • Група на Световната банка (МБВР) и МВФ


  ООН:

  • Европейска комисия, Европейски парламент, Европейски съд
  • Техните изпълнителни органи и институции, напр. ЕЦБ, ЕКС, ЕПВ
  • Техните агентури, напр. EMEA, Европол


  Международно координирани организации:

  • НАТО
  • ОИСР
  • ESA
  • WEU
  • Europarat


  Други международни организации, напр:

  • ЦЕРН
  • Интерпол
  • ОSСЕ
  • GTZ (German Technical Cooperation)

ПРЕДПРОДАЖБЕНИ УСЛУГИ И СМЯНА НА ДЪРЖАВИТЕ.

BMW Дипломатически продажби Преимущества за дипломати Предпродажбени услуги мъж пред BMW дипломатически автомобил

Ние демонстрираме нашата силна ангажираност към личното обслужване и консултации. Колкото повече знаем за вашите изисквания, толкова по-лесно ще сме в състояние да подготвим индивидуална оферта за вас. Специално обучените сътрудници на екипа на BMW Дипломатически продажби с удоволствие ще ви помогнат със съвети и дела при вашата поръчка. Обърнете се към отдел BMW Дипломатически продажби в Мюнхен - ние окачваме вашето обаждане.

УСЛУГА СПОРЕД ВАШИТЕ ПОТРЕБНОСТИ КАТО ДИПЛОМАТ.

BMW Дипломатически продажби Преимущества за дипломати мъж пред BMW дипломатически автомобил

Ние поставяме индивидуалното обслужване и индивидуалните консултации на първо място. Защото когато познаваме вашите изисквания до най-малките детайли, ние ще бъдем в състояние да подготвим подходяща индивидуална оферта. 

BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW модели

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ: ПРОДУКТИ И УСЛУГИ.

Независимо дали става дума за BMW Серия 1 като градски автомобил, за просторно BMW Серия 5 или за луксозно BMW Серия 7 за приеми или официални срещи. BMW разполага с подходящият автомобил за всеки случай.


При BMW Дипломатически продажби на ваше разположение са всички модели на BMW и всички варианти на оборудването . И то по целия свят.

Прочети повече

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ: ПРОДУКТИ И УСЛУГИ.

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ.

Специални оферти и оптимално обслужване - независимо къде се намирате.

Като дипломат вие постоянно се изправяте срещу нови предизвикателства - поради това е особено важно вашето BMW на не е сред тях. Независимо къде ви призове дългът. Глобалната мрежа от над 4 000 дилъри и индивидуалните консултации от специалистите на BMW гарантират, че няма да има нужда да се притеснявате за вашето ново BMW.

Прочети повече
BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW eDrive модели
BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW eDrive зареждане

BMW eDRIVE.

BMW моделите с eDrive ви осигуряват най-чистият и ефективен начин за шофиране. Сърцето им се състои от три компонента: иновативен електромотор, мощен литиево-йонен акумулатор и интелигентно управление на енергията. Това задвижване винаги избира идеалния режим на шофиране с оглед на оптималната ефективност, като взима под внимание статуса на зареждането и скоростта. С BMW eDrive всичко е възможно - от впечатляващо ускорение до шофиране с нулеви локални емисии.

BMW i.

BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW i

При BMW i основната идея на BMW EfficientDynamics - по-малко емисии, повече радост от шофирането - е реализирана чрез насочени към бъдещето автомобилни концепции и мобилни услуги, фокусирани върху добавената стойност и устойчивостта. Наличните технологии на BMW EfficientDynamics се комбинират с алтернативни автомобилни концепции и класическите елементи на BMW. Резултатът са визионерски автомобили като BMW i3 и BMW i8.

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ ЗА ДИПЛОМАТИ.

BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW X Бронирани автомобили

Който носи висока отговорност, трябва да може да разчита на максимална защита - без при това да се лишава от уникалното изживяване при шофиране, което може да предложи само BMW брониран автомобил. От над 40 години BMW поставя стандартите при концепцията и производството на бронирани автомобили. Нашето актуално семейство от модели продължава тази традиция по впечатляващ начин. Качете се и се отпуснете в увереност: Тук ще се насладите на максимална защита и комфорт. Всеки брониран автомобил е изработен индивидуално по мярка. Без да прави впечатление, той се откроява на фона на другите. Всеки процес на изработката е подчинен на занаятчийското внимание към детайла. Резултатът е автомобил, който отговаря на най-високите стандарти за балистична защита и изпълнява дори и най-индивидуалните изисквания.

BMW Дипломатически продажби Продукти и услуги BMW Услуги

BMW СЕРВИЗ.

Качество, ефективност и иновативност: На тези три колони на сервизната компетентност на BMW можете да разчитате - както днес, така и в бъдеще. Още преди да започне производството на един автомобил на BMW, нашите техници разработват иновативни, практически и ориентирани към водача сервизни услуги, които гарантират, че всяко BMW ще разгръща оптималната си мощност година след година. Ние целенасочено се ангажираме да ви предложим първокласно сервизно обслужване на вашия автомобил. И с това да ви гарантираме неограничена радост от шофирането.

 • Глобална мрежа от дилъри и сервизи.

  Ние правим всичко за вашата сигурност. Ние ще се погрижим да получите перфектното обслужване. Редовната поддръжка и ремонти по адаптираните елементи за сигурност могат да бъдат извършени по целия свят в подбрани сервизи от специално обучени специалисти. На тяхно разположение е специално подготвен екип от специалисти на BMW в Мюнхен, които в случай на нужда ще осигурят помощ на място.

 • Всеобхватна BMW гаранция

  Естествено, автомобилите от раздела BMW Дипломатически продажби имат същите всеобхватни гаранции като серийните модели на BMW. Когато купувате ново BMW, радостта от шофирането трябва да е гарантирана. По тази причина вашият сервизен център на BMW вече ви предлага 12-годишна гаранция на каросерията и 3-годишна гаранция на лаковото покритие. Целият автомобил (с изключение на износващите се части), Оригиналните BMW части и Оригиналните BMW аксесоари имат 2-годишна гаранция, която не зависи от пробега. Сервиз, на който можете да разчитате - гарантирано от нас.

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ: ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

 • Какви са изискванията?

  За да се възползвате от нашата дипломатическа програма, вие трябва да ни представите дипломатически или служебен паспорт от призната международна организация и трябва да бъдат акредитирани от страната-домакин за мисия от най-малко една година.

 • На каква цена имам право, ако се класирам за дипломатическата програма?

  Дипломатическата програма на BMW се базира на принципа ‘one price world-wide policy’. Това ви позволява да закупите същия автомобил на стандартизирана цена, където и да се намирате.

 • Колко автомобила мога да закупя по дипломатическата програма на BMW?

  Всеки притежател на дипломатически или служебен паспорт, който е акредитиран от страната-домакин, има право да закупува един автомобил BMW годишно по дипломатическата програма.

 • Могат ли членовете на моето семейство да се възползват от тази програма?

  Всички членове на вашето семейство с дипломатически статут имат право да закупят автомобил по дипломатическата програма при условие, че те също са акредитирани от страната-домакин.

 • Колко време отнема производството и доставката?

  Тъй като вашият автомобил ще бъде изработен по поръчка, за да отговаря на вашите изисквания, времето за доставка е от 4 до 5 месеца. То може да варира в зависимост от модела и времето, необходимо за доставката. Въпреки това е възможно ние да намерим подходящ за вас автомобил на място, което ще ускори сроковете за доставка.

 • Как ще ми бъде доставен автомобилът?

  Световната мрежа на BMW ще достави вашия автомобил до избрания от вас дилър по ваше желание. В редки случаи вашият автомобил може да бъде доставен до най-близкото до вас пристанище, а нашите сътрудници с удоволствие ще ви съдействат при клиринга.

 • Мога ли да получа своя автомобил от BMW AG в Мюнхен?

  Ние можем да се ангажираме и вашият нов автомобил да бъде регистриран с временни регистрационни номера. Така че да можете го получите директно от нашия център за доставки в Мюнхен.

 • Ще мога ли да се възползвам от данъчни облекчения?

  Дипломатическата програма описва лицата, които имат право да ползват специални условия и отстъпки. Все пак, тъй като става дума за вашия безмитен статус, протоколният отдел на вашата мисия или организация ще може да ви предостави тази информация. Вашият данъчен статус не е свързан с дипломатическата програма.

 • Какви са условията за плащане?

  Ние изискваме първоначален депозит от 10% от стойността на автомобила, Плащането на остатъка се извършва преди доставката.

 • Как мога да съм сигурен, че моят автомобил ще отговаря на всички правила и норми в неговата крайна дестинация?

  За тази цел е важно да сте задали държавата, която е крайна дестинация и където се намирате вие в момента. Тази информация е важна, за да можем да гарантираме, че конфигурираното от вас BMW е съвместимо с всички правила и разпоредби на първата и последна дестинация.

 • Какви документи са необходими?

  За да можем да обработим вашата поръчка, ние се нуждаем от нотариално заверено копие на вашия дипломатически или служебен паспорт (всички важни страници). Подписания формуляр за поръчка на BMW AG включително всички детайли и опции на избрания от вас автомобил. Попълнено и подпечатано копие на вашия формуляр ‘Certification of Status’ от вашата мисия или организация.

 • Може ли да ползвам данъчен кредит?

  Данъчен кредит може да се ползва, ако фактурата е издадена за страна извън ЕС. В рамките на Германия данъкът трябва да бъде заплатен, като след това може да бъде възстановен от Финансовото министерство. За повече информация по отношение на данъчните задължения при покупка на автомобил по дипломатическата програма се обърнете към дилърите и специалистите на BMW.

 • Мога ли да финансирам автомобила?

  В някои държави е възможно автомобилът да бъде финансиран по дипломатическата програма. Необходима е индивидуална молба за кредит.  

 • Какви са техническите възможности и детайли на автомобила?

  Нашият представител, дилър, вносителят и екипът от специалисти на Продажби на дипломатически клиенти са на ваше разположение, за да отговорят на всички запитвания, които имате по отношение на техническите опции и детайли.

 • Какви са евентуалните допълнителни разходи при доставката?

  В определени държави може да има допълнителни разходи по транспорта, регистрацията, митниците или пристанищата, които са за сметка на клиента. Дипломатически продажби.

BMW ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРОДАЖБИ: ЗА КОНТАКТ.

Ние сме на ваше разположение по всички въпроси, свързани с темата BMW Дипломатически продажби.

Моля ни запознайте накратко с вашия случай. Ние ще ви отговорим максимално бързо. Цялата информация ще бъде обработена поверително.


Искате директно да се свържете с нас? Моля обърнете се към:
 

Прочети повече