ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.Новото BMW X3.

Ускорение от 0 до 100 км/ч (BMW X3 M40i)

4,8

Максимална скорост в км/ч (BMW X3 M40i)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW X3 M40i)

8,4-8,2

СО2 емисии в г/км (BMW X3 M40i)

193-188

Новото BMW X3 е изявление на неограничени възможности и израз на чисто присъствие и свобода. Още на пръв поглед той впечатлява с атлетичното си излъчване и въодушевява с вълнващото изживяване при шофиране. Благодарение на частично автоматизираното шофиране и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, новото BMW X3 осигурява най-висок комфорт на движение и извън пътя. Така той за пореден път дефинира стандартите в своя клас и по категоричен начин потвърждава: има голяма разлика как достигате до целите си.

BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

„Стартира в непознатото с уверено спокойствие, защото познава вътрешната си сила.“
МАРК МИХАЕЛ МАРФЕРКА, ДИРЕКТОР ДИЗАЙН СРЕДЕН КЛАС BMW AUTOMOBILES

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1)
  Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (2), са предварителни.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.