ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.Новото BMW X3.

Ускорение от 0 до 100 км/ч (BMW X3 M40i)

4,8

Максимална скорост в км/ч (BMW X3 M40i)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW X3 M40i)

8,4-8,2

СО2 емисии в г/км (BMW X3 M40i)

193-188

Новото BMW X3 е изявление на неограничени възможности и израз на чисто присъствие и свобода. Още на пръв поглед той впечатлява с атлетичното си излъчване и въодушевява с вълнващото изживяване при шофиране. Благодарение на частично автоматизираното шофиране и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, новото BMW X3 осигурява най-висок комфорт на движение и извън пътя. Така той за пореден път дефинира стандартите в своя клас и по категоричен начин потвърждава: има голяма разлика как достигате до целите си.

BMW X3 M40i (2)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,4-8,2
СО2 емисии в г/км: 193-188

„Стартира в непознатото с уверено спокойствие, защото познава вътрешната си сила.“
МАРК МИХАЕЛ МАРФЕРКА, ДИРЕКТОР ДИЗАЙН СРЕДЕН КЛАС BMW AUTOMOBILES

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и за емисиите на СО2 са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми.

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC and the Pkw-EnVKV и са базирани на разхода на гориво и стойностите на СО2 според европейския цикъл за движение NEDC за този тип автомобил.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, which is available at all selling points and at https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.