ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Новото BMW X3.

ГОТОВ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.Новото BMW X3.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW X3 M40i)

4,8

Максимална скорост в км/ч (BMW X3 M40i)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW X3 M40i)

11,0-10,6

СО2 емисии в г/км, комбинирано (BMW X3 M40i)

250-240

BMW X3 M40i от

135 200 лв.

Новото BMW X3 е изявление на неограничени възможности и израз на чисто присъствие и свобода. Още на пръв поглед той впечатлява с атлетичното си излъчване и въодушевява с вълнващото изживяване при шофиране. Благодарение на частично автоматизираното шофиране и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, новото BMW X3 осигурява най-висок комфорт на движение и извън пътя. Така той за пореден път дефинира стандартите в своя клас и по категоричен начин потвърждава: има голяма разлика как достигате до целите си.

BMW Х3 M40i:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,6
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 250-240

„Стартира в непознатото с уверено спокойствие, защото познава вътрешната си сила.“
МАРК МИХАЕЛ МАРФЕРКА, ДИРЕКТОР ДИЗАЙН СРЕДЕН КЛАС BMW AUTOMOBILES

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.