BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред в движение
МощностДо 375 кВт (510 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел

THE X3 M

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред в движение

BMW X3 M АВТОМОБИЛИ.

МощностДо 375 кВт (510 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел
THE X3 MBMW X3 M АВТОМОБИЛИ.

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i и BMW X3 M40d.

Заредена с адреналин радост от шофирането по всякакъв терен: BMW X3 M Автомобилите ускоряват пулса ви още с изразителния си дизайн. Но съчетанието между екслузивност и мощност определя техния независим, атлетичен характер. BMW X3 M впечатлява с чистите си гени от моторните спортове и мощната динамика на управлението на най-високо ниво – допълнително повишени при BMW X3 M Competition, което с 375 кВт (510 к.с.) и подбраните, специфични за М функции е символ на максимална динамика и ексклузивност. Характерите на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d също са спортно ориентирани и впечатляват с перфектно дозираните настройки на динамиката, комфорта и ефективността, както и високата пригодност за всекидневието.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW X3 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Задвижване, окачване и мощност на двигателя.

BMW X3 M Competition

Максимална динамика на управлението и ексклузивност.
 • High-Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен M диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни M Competition дизайнерски елементи в черен гланц
 • 375 кВт/510 к.с., 650 Нм, 0–100 км/ч за 3,8 сек
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред

BMW X3 M

Динамика на управлението на най-високо ниво.
 • High-Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 353 кВт/480 к.с., 650 Нм, 0–100 км/ч за 4,0 сек
BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White три четвърти изглед отпред

BMW X3 M40i

Изключително балансирана динамика и удобство за всеки ден.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 265 кВт/360 к.с., 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 сек
BMW X3 M40i G01 LCI Facelift три четвърти изглед отпред

BMW X3 M40d

Мощност и ефективност без компромиси.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 250 кВт/340 к.с., 700 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 сек
BMW X3 M40d G01 LCI Facelift три четвърти изглед отпред
 • BMW X3 M Competition
 • BMW X3 M
 • BMW X3 M40i
 • BMW X3 M40d

DESIGNOPTIONEN DER BMW X3 M AUTOMOBILE.

ДИЗАЙН.

BMW X3 M COMPETITION – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х3 М Competition.

BMW X3 M Competition е най-мощният модел на BMW X3 M Автомобилите. Неговият High-Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател развива 375 кВт (510 к.с.) и има впечатляващия въртящ момент от 650 Нм. Мощният двигател осигурява забележителното ускорение от само 3,8 секунди от 0 до 100 км/ч и в комбинация с множеството заимствани от моторните спортове технологии гарантира типичната за М радост от шофирането до граничния режим - а благодарение на истинския Х характер и на всеки терен. С мощните си пропорции BMW X3 M Competition е изражение на атлетичното присъствие. Това впечатление се подчертава от специфичните за M Competition гланцирано черни дизайнерски елементи и корпусите на външните огледала от карбон. В интериора характерните М елементи в комбинация с луксозните детайли създават спортно-ексклузивна атмосфера.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic в движение три четвърти изглед отзад от ниска гледна точка
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

High-Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресора, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителната мощност от 375 кВт (510 к.с.) и въртящ момент от 650 Нм.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic изглед отпред в движение в завой Специфично за М окачване

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic в движение изглед отзад от ниска гледна точка M xDrive

М xDrive.

M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Карбон прецизна греда снимка отблизо

M Карбон прецизна греда.

М Карбон прецизната греда повишава здравината на предната част на автомобила и допринася за по-висока прецизност на кормилното управление и прецизност по курса. Висококачественият детайл от армирана с въглеродни нишки пластмаса е изключително лек и осигурява истинска атмосфера от моторните спортове при отворен преден капак. С това тя особено ярко подчертава спортната атмосфера и в моторния отсек.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 средна конзола интериор 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Servotronic кокпит с М кожен волан

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Compound спирачки в син цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в Blue metallic с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic М Спортна изпускателна система изглед отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Предната част на BMW X3 M Competition подчертава високия потенциал на този High-Performance автомобил. Характерната М бъбрековидна радиаторна решетка с гланцирано черни двойни пластини излъчва уверена естетика. Тя е заобиколена от моделираните особено тясно светлинни елементи с опционални BMW Лазерни светлини, които допълнително подчертават динамичното излъчване. Внушителните трапецовидни въздухозаборници с интегрирани Air Curtains допълват атлетичното цялостно излъчване на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic 21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M снимка отблизо

21-инчови M алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolour Jet Black с гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolour Jet Black с гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите отпред 9.5J x 21 с гуми 255/40 ZR21, размер на джантите отзад 10J x 21 с гуми 265/40 ZR21.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic дизайн на задната част изглед отзад

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW X3 Competition демонстрира силно присъствие с широката си, ниска стойка, Full LED задните светлини с подчертана 3D визия и разположените под тях вертикални рефлектори. Опционалният заден дифузор от карбон и М Спортната изпускателна система с характерните двойни ауспухови накрайници акцентират върху гените от моторните спортове на автомобила и допълнително подсилват излъчването на този High-Performance автомобил.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M кожен волан кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с лостчета за превключване и оформени опори за палците осигурява спортно и директно усещане при завиване и максимален контрол. Интегрираните мултифункционални бутони позволяват управлението на различни мултимедийни и асистиращи системи. Чрез червените М1/М2 бутони можете да активирате две предварително настроени конфигурации на M Drive.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic M Карбон корпуси на външните огледала

M Карбон корпуси на външните огледала.

M Карбон корпусите на външните огледала с типичните за М двойни конзоли подчертават мощния и спортен дизайн на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ интериор

Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’.

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ на арматурното табло и вратите с акцентираща лайстна Pearl Chrome.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 М high-gloss Shadow Line

М high-gloss Shadow Line.

М high-gloss Shadow Line включва множество черни гланцирани детайли на оборудването: декоративните лайстни на страничните прозорци, рамките, основата и конзолата на външните огледала, блендите на средните и задните колони, както и водачите на прозорците на задните врати.

BMW X3 M – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х3 М.

Независим Х характер и спортна динамика на управлението на най-високо ниво: BMW X3 M въплъщава това на всеки километър с истинските си гени от моторните спортове. Оборудван с пъргав High Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с мощност 353 кВт (480 к.с.), задвижване на четирите колела M xDrive с Активен М диференциал, този изключителен Sports Activity Vehicle (SAV) гарантира заредена с адреналин динамика по пътищата и състезателните писти. Мощните пропорции и изразителните М дизайнерски елементи подчертават динамичната насоченост на този Х модел. В цялостната спортна и ексклузивна картина в интериора се вписват и акцентите като М коженият волан, М селекторът на трансмисията и спортните предни седалки.

BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White три четвърти изглед отстрани
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

High-Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo 6-цилиндровият редови бензинов двигател се отличава с превъзходна мощност и поразителен характерен M звук на двигателя. Два моноспирални турбокомпресора, директно високопрецизно впръскване, напълно променливо управление на клапаните и променливо управление на разпределителния вал осигуряват изключителна производителност от 353 кВт (480 к.с.) и впечатляващите 620 Нм въртящ момент.

BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White Специфично за М окачване изглед отпред в движение в завой

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M xDrive Alpine White страничен изглед отзад от ниска гледна точка

М xDrive.

M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.

BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic М селектор на трансмисията интериор

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Compound спирачки в червен цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в гланцирано червен цвят с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

В центъра на предната част е разположена характерната М бъбрековидна решетка с гланцирано черни двойни пластини. Впечатляващо тесните светлинни елементи на Адаптивните LED фарове се насочват визуално към типичната за М радиаторна решетка и допълват цялостното динамично излъчване. Те са допълнени с трапецовидните въздухозаборници със структура “пчелна пита”, които в същото време осигуряват и допълнително охлаждане на високооборотния М двигател.

BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 764 М снимка отблизо

21-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 718 M Bicolour Jet Black с гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 765 M Bicolour Jet Black с Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите отпред 8.5J x 21 с гуми 245/40 R21, размер на джантите отзад 9.5J x 21 с гуми 275/40 R21.

BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White М външни огледала

М външни огледала.

Аеродинамично оптимизираните М външни огледала са важна част от спортно-динамичния М дизайн. Отделени от каросерията със загатната двойна конзола, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време излъчват качеството на прецизен детайл. В една тясна издължена фуга прецизно е монтиран допълнителен LED мигач.

BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White изглед отзад

Дизайн на задната част.

Прогресивно оформената задна част на BMW X3 M подсказва за потенциала на този автомобил. Екстравагантните Full LED задни светлини с подчертана 3D визия и разположените под тях рефлектори допълнително подчертават спортния дух на задната част. Това атлетично излъчване се допълва от внушителния заден дифузор с характерните хромирани двойни ауспухови накрайници и интегрираната М Спортна изпускателна система.

BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M кожен волан кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с лостчета за превключване и оформени опори за палците осигурява спортно и директно усещане при завиване и максимален контрол. Интегрираните мултифункционални бутони позволяват управлението на различни мултимедийни и асистиращи системи. Чрез червените М1/М2 бутони можете да активирате две предварително настроени конфигурации на M Drive.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки тип “корито”.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M селектор на трансмисията

M селектор на трансмисията.

Осветеният М селектор на трансмисията се отличава със специфична за М схема на превключването и превъзходна ергономичност. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic позволява избор между 3 специфични за М програми за превключване.

BMW X3 M40i И M40d – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d.

Толкова комфортен и ефективен може да бъде приключенският дух: С ексклузивните елементи в екстериора и интериора, например М Аеродинамичния пакет, както и множеството впечатляващи технологични акценти, BMW X3 M40i и BMW X3 M40d потвърждават своите спортни гени – и осигуряват вълнуваща динамика на всякакъв терен.

BMW X3 M40i G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic три четвърти изглед отпред в покой
BMW X3 M40i G01 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател

M TwinPower Turbo редови 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели.

BMW X3 M40i се задвижва от редови 6-цилиндров бензинов двигател с работен обем 3 литра и технология M TwinPower Turbo. Той осигурява спортни динамични характеристики с мощността си от 265 кВт (360 к.с.) и максималния въртящ момент от 500 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,9 секунди. BMW X3 M40d се задвижва от 6-цилиндров дизелов двигател с мощност 250 кВт (340 к.с.) и максимален въртящ момент от 700 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,9 секунди.

BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M Спортно окачване изглед отпред

M Спортно окачване.

М Спортното окачване се отличава с по-спортни настройки на окачването с по-твърди характеристики на амортисьорите. То е с умерено по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 2021 8-степенна трансмисия Steptronic Sport селектор на трансмисията интериор

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic Променливо спортно кормилно управление кокпит М кожен волан

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic М Спортен диференциал изглед отзад

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M Спортни спирачки снимка отблизо джанта

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални апарати отзад в син цвят (опционално в червен гланц) и лого на М са с големи вътрешно вентилирани спирачни дискове и предлагат особено висока спирачна мощност.

BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M40i специфични дизайнерски елементи изглед отпред

BMW X3 M40i И M40d специфични дизайнерски елементи.

Дизайнът на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d излъчва чиста динамика и спортна елегантност. В екстериора това се осигурява от специфичните за М дизайнерски елементи като М бъбрековидната решетка с лого на М и гланцирано черни двойни пластини, черните М външни огледала, както и опционалните 21-инчови М алуминиеви джанти с полирана повърхност - допълнени от характерните ауспухови накрайници със свободна форма в черен хром с дизайн „Two Teeth“. В интериора спортната атмосфера се осигурява от М коженият волан с контрастни шевове и спортните предни седалки.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic BMW Individual светлини Shadow Line

BMW Individual светлини Shadow Line.

М Shadow Line светлините придават спортна визия чрез изпълнението на всички хромирани елементи в черен цвят. Тъмните детайли перфектно допълват опционалния М high-gloss Shadow Line с разширен обхват.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor и гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor Jetblack, с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 8,5J x 21, гуми 245/40 R21, размер на джантите отзад 9,5J x 21, гуми 275/35 R21.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic М Аеродинамичен пакет предна броня

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и дифузорът в черен гланц излъчва динамика и чист спортен дух.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic Спортни предни седалки

Спортни предни седалки.

Регулируемите спортни предни седалки предлагат множество възможности за ръчни регулировки, след тях и дължината на седалката и на наклона на облегалката. Благодарение на по-високите бордове на седалката и облегалката, както и подчертаните странични бордове, те предлагат превъзходна ергономия и висока странична опора.

BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 М кожен волан

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици и отвор на спицата на “6 часа”. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с контрастни шевове в цветовете на М и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

BMW X3 M АВТОМОБИЛИ: КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Специфични за М уреди и концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW X3 M Автомобилите.

Модерна мобилност и М усещане на най-високо ниво: По време на шофиране BMW X3 M Автомобилите ви подпомагат с множество иновативни технологии и ви предлагат допълнителна атмосфера от моторните спортове с ексклузивните, специфични за М функции. Възползвайте се от интелигентните асистиращи системи или комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Освен това на ваше разположение са множество функции за свързаност и дигитални услуги, които оптимално ви свързват с вашето BMW и със света и които оформят мобилният ви живот още по-комфортно.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 кокпит контролен дисплей
BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Специфично за М арматурно табло

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло* осигурява особено прецизно и фокусирано изобразяване на данните за шофирането в режимите SPORT и TRACK. По този начин данните за налягането на въздуха в гумите и температурите винаги са пред погледа на състезателната писта. Управлението и конфигурацията се извършват чрез бутона M MODE на контролния блок на средната конзола.

* Предлага се за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.

BMW X3 M Автомобили F97 G01 LCI Facelift 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва два висококачествени дисплея, състоящи се от 12,3-инчов контролен дисплей с висока разделителна способност, който може да се управлява чрез докосване, и напълно дигитален 12,3-инчов инструментален дисплей. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и с iDrive Touch контролера.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Setup контролен дисплей

M Setup.

M Setup* ви дава възможност да конфигурирате различни параметри на динамиката на управлението като характеристиките на двигателя, окачването и кормилното управление, настройките на M xDrive или интензивността на намесите на Динамичния контрол на стабилността (DSC) към индивидуалните си изисквания. * Предлага се за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.
BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей със специфични за М индикатори.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей със специфично за М изобразяване* проектира важните за пътуването информации директно в зрителното поле на водача. Специфичното за М изобразяване може да бъде активирано с натискане на бутон, за да се изобразяват и включената предавка, оборотите под формата на динамична лента с Shift-Lights за оптималните моменти на превключване на предавките и указанията на навигационната система. * Специфичните за М функции се предлагат за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.

BMW X3 M Автомобили 2021 F97 G01 LCI Поле за управление на средната конзола

Поле за управление на средната конзола.

В удобната зона за управление на средната конзола с бутона М MODE* под бутона Старт/Стоп можете за променяте съдържанията на индикаторите. Още по-голям избор при конфигурацията на характеристиките на автомобила осигурява бутонът SETUP*. С него се отваря менюто за индивидуални настройки на динамиката на управлението. Другите бутони изключват или включват отделните асистиращи системи. *M MODE и SETUP се предлагат за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.
BMW X3 M Автомобили 2021 F97 G01 LCI Червен бутон Старт/Стоп

Червен бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп* служи за безключово стартиране и изключване на двигателя, след като автомобилът е отключен. С него също така се изключва двигателят. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо пъхане на ключа. * Червеният бутон Старт/Стоп се предлага за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.
BMW X3 M Автомобили F97 G01 LCI Facelift 2021 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Remote Software Upgrade контролен дисплей

Remote Software Upgrade.

Така вашето BMW е винаги на най-актуалното ниво. Remote Software Upgrades могат да бъдат изтеглени чрез My BMW App или в автомобила и след това инсталирани.

BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Smartphone Integration контролен дисплей

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения директно на контролния дисплей.

BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Пакет Connected Professional контролен дисплей

Пакет Connected Professional.

Комбинация от три дигитални услуги. Възползвайте се от навигацията в реално време, наличността на любимите ви приложения и на още по-висок уют във вашето BMW чрез комбинацията от звук и климат.

BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Телефония с безжично зареждане контролен дисплей

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър.
BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Асистент за шофиране Professional контролен дисплей

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Intelligent Personal Assistant контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.

BMW X3 M Автомобили F97 LCI Facelift 2021 Асистент за паркиране Plus контролен дисплей

Асистент за паркиране Plus.

„Hey BMW, гладен съм.“ BMW Intelligent Personal Assistant ще намери най-близкият ресторант и веднага ще планира маршрута. Но той може и много повече. Вашият личен асистент ви подпомага и по отношение на автомобилните функции. Той ще ви обясни полезните функции. Така ще можете да управлявате вашето BMW напълно интуитивно и лесно.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X3 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW X3 M Competition и други модели.

Мощност в кВт (к.с.): 

375 (510)

Максимален въртящ момент в Нм: 

650

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

3,8

Среден разход на гориво в л/100 км:

11,0– 10,6

BMW X3 M F97 технически данни скица
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.
BMW X3 M Individual F97 LCI Facelift 2021 Grigio Telesto три четвърти изглед отпред
BMW X3 M Individual F97 LCI Facelift 2021 Grigio Telesto алуминиева джанта снимка отблизо
Интериорни лайстни BMW Individual Piano finish Black на арматурното табло BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021

BMW INDIVIDUAL ЗА BMW X3 M.

BMW X3 M впечатлява с атлетичния си дизайн с характерно присъствие и спираща дъха динамика на управлението. С изключителните опционални оборудвания на BMW Individual вие допълнително подчертавате уникалния характер на този изключителен автомобил. Имате избор между множеството брилянтни лакови покрития на BMW Individual, като показаното тук Grigio Telesto, които осигуряват уверено излъчване. В интериора спортно-елегантната атмосфера се осигурява от М Спортните седалки с най-фина кожена тапицерия, например пълното кожено оборудване BMW Individual 'Merino' Tartufo с частична перфорация. Изключителното цялостно впечатление се допълва от висококачествените интериорни лайстни на BMW Individual 'Carbon Fibre’ с акцентираща лайстна Pearl Chrome.

BMW X3 M АВТОМОБИЛИ: BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ.

Изключително спортните оборудвания за BMW X3 M Competition и BMW X3 M.

BMW X3 M Competition и BMW X3 М се отличават с екстремно спортен и динамичен дизайн. С висококачествените оборудвания на BMW M Performance части подчертавате още по-силно състезателния характер на автомобила - и акцентирате върху високите динамични амбиции с допълнителни, специфични за М акценти.

M Performance Декоративна предна решетка BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

M Performance Декоративна предна решетка Карбон.

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортна и индивидуална визия.
Към продукта
M Performance бленди на въздухозаборниците отпред BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

M Performance Карбонова бленда на предния въздухозаборник.

Подайте силни сигнали: M Performance блендите на въздухозаборниците от 100% карбон поставят характерни акценти от моторните спортове в предната част на автомобила.
Към продукта
M Performance корпуси на външните огледала BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

M Performance Карбонови корпуси на външните огледала.

M корпусите на външните огледала са на 100% от карбон и са изработени старателно на ръка.
Към продукта
M заден дифузор от карбон BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

M заден дифузор от карбон.

М задният дифузор от карбон осигурява още по-спортна визия на автомобила и по впечатляващ начин подчертава мъжественото излъчване на автомобила.
Към продукта
M Performance Pro волан BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

M Performance Pro волан.

С характерната си форма и подчертаната зона за хващане от Alcantara воланът осигурява неподражаема атмосфера от моторните спортове в кокпита.
Към продукта
Покритие на антената M Performance Aramid BMW Х3 М Competition F97 LCI Facelift 2021

Покритие на антената M Performance Aramid.

Един визуален и в същото време функционален акцент върху покрива на автомобила: покритието на антената M Performance Aramid.

Към продукта
BMW X3 2021 G01 LCI Facelift Malachite Green

THE X3

BMW X3 е Sports Activity Vehicle (SAV) с много таланти. Като типичен представител на семейството BMW X то съчетава спортния дух с комфорт и ефективност, както и гъвкавостта с иновативните технологии: един уверен спътник при всякакви ситуации.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X3 M АВТОМОБИЛИ.

ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X3 M АВТОМОБИЛИ.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic три четвърти изглед отпред с модел

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i или BMW X3 M40d.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X3 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW Обслужване на клиенти

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i или BMW X3 M40d може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW УСЛУГИ ЗА BMW X3 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Сервизни пакети и сервизни предложения за BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i и BMW X3 M40d.

BMW поставя стандарти и в областта на услугите и при нужда винаги е на ваше разположение за вас и вашия BMW X3 M Автомобил. Благодарение на BMW помощ при повреди и злополуки нашите експерти денонощно са на ваше разположение при инциденти - и то 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги вашия BMW Х3 М Автомобил напълно автоматично препраща съобщенията за нужда от поддръжка и съобщенията за повреди към вашия BMW сервизен партньор, който впоследствие се свързва с вас. С услугите на BMW Service Inclusive тези и други сервизни услуги се покриват финансово по време на срок, избран от вас. Повече време за важните неща в живота: С разнообразните сервизни услуги на BMW вие винаги сте в сигурни ръце.

BMW Service Inclusive жена пред дилърство на BMW

BMW Service Inclusive.

Просто се отпуснете и се концентрирайте само върху това, което е наистина важно - спортната радост от шофирането с вашето BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i или BMW X3 M40d . Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж за услугата и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени за срока на договора.
Научете повече
BMW Телеуслуги жена гледа смартфона си и отваря вратата на своето BMW

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо във вашия BMW X3 M Автомобил: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте вашето BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i или BMW X3 M40d онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие жена пред BMW

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г.

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече