BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред в движение

До 510 К.С. (375 кВ)

Мощност

Бензин Дизел

Двигател и тип гориво

THE X3 M

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред в движение

BMW X3 M АВТОМОБИЛИ

До 510 К.С. (375 кВ)

Мощност

Бензин Дизел

Двигател и тип гориво

THE X3 MBMW X3 M АВТОМОБИЛИ

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i и BMW X3 M40d.

Заредена с адреналин радост от шофирането по всякакъв терен: BMW X3 M Автомобилите ускоряват пулса ви още с изразителния си дизайн. Но съчетанието между екслузивност и мощност определя техния независим, атлетичен характер. BMW X3 M впечатлява с чистите си гени от моторните спортове и мощната динамика на управлението на най-високо ниво – допълнително повишени при BMW X3 M Competition, което с 510 к.с. (375 кВт) и подбраните, специфични за М функции е символ на максимална динамика и ексклузивност. Характерите на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d също са спортно ориентирани и впечатляват с перфектно дозираните настройки на динамиката, комфорта и ефективността, както и високата прегодност за всекидневието.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW X3 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Задвижване, окачване и мощност на двигателя.

BMW X3 M Competition

Максимална динамика на управлението и ексклузивност.
 • High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен M диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни M Competition дизайнерски елементи в черен гланц
 • 375 кВт/ 510 к.с., 650 Нм, 0–100 км/ч за 3,8 секунди.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред

BMW X3 M

Динамика на управлението на най-високо ниво.
 • High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 353 кВт/ 480 к.с., 620 Нм, 0–100 км/ч за 4,0 секунди.
BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White три четвърти изглед отпред

BMW X3 M40i

Изключително балансирана динамика и пригодност за всекиднвевието.
 • BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 265 кВт/ 360 к.с., 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 секунди.
BMW X3 M40i G01 LCI Facelift три четвърти изглед отпред

BMW X3 M40d

Мощност и ефективност без компромиси.
 • BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 250 кВт/ 340 к.с., 700 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 секунди.
BMW X3 M40d G01 LCI Facelift три четвърти изглед отпред
 • BMW X3 M Competition
 • BMW X3 M
 • BMW X3 M40i
 • BMW X3 M40d

DESIGNOPTIONEN DER BMW X3 M AUTOMOBILE.

ДИЗАЙН.

BMW X3 M COMPETITION – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х3 М Competition.

BMW X3 M Competition е най-мощният модел на BMW X3 M Автомобилите. Неговият High-Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател развива 510 к.с. (375 кВт) и впечатляващия въртящ момент от 650 Нм. Мощният двигател осигурява забележителното ускорение от само 3,8 секунди от 0 до 100 км/ч и в комбинация с множеството заимствани от моторните спортове технологии гарантира типичната за М радост от шофирането до граничния режим - а благодарение на истинския Х характер и на всеки терен. С мощните си пропорции BMW X3 M Competition е изражение на атлетичното присъствие. Това впечатление се подчертава от специфичните за M Competition гланцирано черни дизайнерски елементи и корпусите на външните огледала от карбон. В интериора характерните М елементи в комбинация с луксозните детайли създават спортно-ексклузивна атмосфера.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic в движение три четвърти изглед отзад от ниска гледна точка
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресора, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителната мощност от 510 к.с. (375 кВт) и въртящ момент от 650 Нм.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic изглед отпред в движение в завой Специфично за М окачване

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic в движение изглед отзад от ниска гледна точка M xDrive

М xDrive.

BMW M xDrive с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Карбон прецизна греда снимка отблизо

M Карбон прецизна греда.

М Карбон прецизната греда повишава здравината на предната част на автомобила и допринася за по-висока прецизност на кормилното управление и прецизност по курса. Висококачественият детайл от армирана с въглеродни нишки пластмаса е екстремно лек и осигурява истинска атмосфера от моторните спортове при отворен преден капак. С това тя особено ярко подчертава спортната атмосфера и в моторния отсек.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 средна конзола интериор 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Servotronic кокпит с М кожен волан

M Servotronic

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Compound спирачки в син цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в Blue metallic с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic М Спортна изпускателна система изглед отзад

М Спортна изпускателна система

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Предната част на BMW X3 M Competition подчертава високия потенциал на този High-Performance автомобил. Характерната М бъбрековидна радиаторна решетка с гланцирано черни двойни пластини излъчва уверена естетика. Тя е заобиколена от моделираните особено тясно светлинни елементи с опционални BMW Лазерни светлини, които допълнително подчертават динамичното излъчване. Внушителните трапецовидни въздухозаборници с интегрирани Air Curtains допълват атлетичното цялостно излъчване на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic 21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M снимка отблизо

21-инчови M алуминиеви джанти с V-образни спици 765 М Bicolor Black, с гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 9,5J x 21, гуми 255/40 R21, размер на джантите отзад 10J x 21, гуми 265/40 R21.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic дизайн на задната част изглед отзад

Дизайн на задната част.

Задната част на BMW X3 Competition демонстрира силно присъствие с широката си, ниска стойка, Full LED задните светлини с подчертана 3D визия и разположените под тях вертикални рефлектори. Опционалният заден дифузор от карбон и М Спортната изпускателна система с характерните двойни ауспухови накрайници акцентират върху гените от моторните спортове на автомобила и допълнително подсилват излъчването на този High-Performance автомобил.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M кожен волан кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с лостчета за превключване и оформени опори за палците осигурява спортно и директно усещане при завиване и максимален контрол. Интегрираните мултифункционални бутони позволяват управлението на различни мултимедийни и асистиращи системи. Чрез червените М1/М2 бутони можете да активирате две предварително настроени конфигурации на M Drive.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Frozen Marina Bay Blue metallic M Карбон корпуси на външните огледала

M Карбон корпуси на външните огледала.

M Карбон корпусите на външните огледала с типичните за М двойни конзоли подчертават мощния и спортен дизайн на автомобила.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ интериор

Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’.

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ на арматурното табло и вратите с акцентираща лайстна Pearl Chrome.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 М high-gloss Shadow Line

М high-gloss Shadow Line.

М high-gloss Shadow Line включва множество черни гланцирани детайли на оборудването: декоративните лайстни на страничните прозорци, рамките, основата и конзолата на външните огледала, блендите на средните и задните колони, както и водачите на прозорците на задните врати.

BMW X3 M – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х3 М.

Независим Х характер и спортна динамика на управлението на най-високо ниво: BMW X3 M въплъщава това на всеки километър с истинските си гени от моторните спортове. Оборудван с пъргав High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с мощност 480 к.с. (353 кВт), задвижване на четирите колела M xDrive Активен М диференциал, този изключителен Sports Activity Vehicle (SAV) гарантира заредена с адреналин динамика по пътищата и състезателните писти. Мощните пропорции и изразителните М дизайнерски елементи подчертават динамичната насоченост на този Х модел. В цялостната спортна и ексклузивна картина в интериора се вписват и акцентите като М коженият волан, М селекторът на трансмисията и спортните предни седалки.

BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White три четвърти изглед отстрани
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

High Performance BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресора, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителната мощност от 480 к.с. (353 кВт) и въртящ момент от 620 Нм.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White Специфично за М окачване изглед отпред в движение в завой

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M xDrive Alpine White страничен изглед отзад от ниска гледна точка

М xDrive.

BMW M xDrive с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic М селектор на трансмисията интериор

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 M Compound спирачки в червен цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в гланцирано червен цвят с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

В центъра на предната част е разположена характерната М бъбрековидна решетка с гланцирано черни двойни пластини. Впечатляващо тесните светлинни елементи на Адаптивните LED фарове се насочват визуално към типичната за М радиаторна решетка и допълват цялостното динамично излъчване. Те са допълнени с тпапецовидните въздухозаборници със структура “пчелна пита”, които в същото време осигуряват и допълнително охлаждане на високооборотния М двигател.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 764 М снимка отблизо

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 764 М Bicolor Orbit Grey и гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 9,5J x 21, гуми 255/40 R21, размер на джантите отзад 10J x 21, гуми 265/40 R21.
BMW Х3 М LCI Facelift 2021 Alpine White М външни огледала

М външни огледала.

Аеродинамично оптимизираните М външни огледала са важна част от спортно-динамичния М дизайн. Отделени от каросерията със загатнати двойна конзола, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време излъчват качеството на прецизен детайл. В една тясна издължена фуга прецизно е монтиран допълнителен LED мигач.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 Alpine White изглед отзад

Дизайн на задната част.

Прогресивно оформената задна част на BMW X3 M подсказва за потенциала на този автомобил. Екстравагантните Full LED задни светлини с подчертана 3D визия и разположените под тях рефлектори допълнително подчертават спортния дух на задната част. Това атлетично излъчване се допълва от внушителния заден дифузор с характерните хромирани двойни ауспухови накрайници и интегрираната М Спортна изпускателна система.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M кожен волан кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с лостчета за превключване и оформени опори за палците осигурява спортно и директно усещане при завиване и максимален контрол. Интегрираните мултифункционални бутони позволяват управлението на различни мултимедийни и асистиращи системи. Чрез червените М1/М2 бутони можете да активирате две предварително настроени конфигурации на M Drive.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки тип “корито”

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW X3 M F97 LCI Facelift 2021 M селектор на трансмисията

M селектор на трансмисията

Осветеният М селектор на трансмисията се отличава със специфична за М схема на превключването и превъзходна ергономичност. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic позволява избор между 3 специфични за М програми за превключване.

BMW X3 M40i И M40d – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d.

Толкова комфортен и ефективен може да бъде приключенският дух: С ексклузивните елементи в екстериора и интериора, например М Аеродинамичния пакет, както и множеството впечатляващи технологични акценти, BMW X3 M40i и BMW X3 M40d потвърждават своите спортни гени – и осигуряват вълнуваща динамика на всякакъв терен.

BMW X3 M40i G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic три четвърти изглед отпред в покой
BMW X3 M40i G01 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател

BMW М TwinPower Turbo 6-цилиндрови двигатели.

BMW X3 M40i се задвижва от редови 6-цилиндров бензинов двигател с работен обем 3 литра и технология BMW М TwinPower Turbo. С мощността си от 260 кВт (354 к.с.) и максималния въртящ момент от 500 Нм той осигурява спортни динамични характеристики. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,8 секунди. BMW X3 M40d се задвижва от 6-цилиндров дизелов двигател с мощност от 240 кВт (326 к.с.) и максимален въртящ момент от 700 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,9 секунди.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M Спортно окачване изглед отпред

M Спортно окачване.

М Спортното окачване се отличава с по-спортни настройки на окачването с по-твърди характеристики на амортисьорите. То е с умерено по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 2021 8-степенна трансмисия Steptronic Sport селектор на трансмисията интериор

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic Променливо спортно кормилно управление кокпит М кожен волан

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic М Спортен диференциал изглед отзад

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M Спортни спирачки снимка отблизо джанта

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син металик (опционално в червен металик) и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic M40i специфични дизайнерски елементи изглед отпред

BMW X3 M40i И M40d специфични дизайнерски елементи.

Дизайнът на BMW X3 M40i и BMW X3 M40d излъчва чиста динамика и спортна елегантност. В екстериора това се осигурява от специфичните за М дизайнерски елементи като М бъбрековидната решетка с лого на М и гланцирано черни двойни пластини, черните М външни огледала, както и опционалните 21-инчови М алуминиеви джанти с полирана повърхност - допълнени от характерните ауспухови накрайници със свободна форма в черен хром с дизайн „Two Teeth“. В интериора спортната атмосфера се осигурява от М коженият волан с контрастни шевове и спортните предни седалки.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic BMW Individual светлини Shadow Line

BMW Individual светлини Shadow Line.

М Shadow Line светлините придават спортна визия чрез изпълнението на всички хромирани елементи в черен цвят. Тъмните детайли перфектно допълват опционалния М high-gloss Shadow Line с разширен обхват.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor и гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor Jetblack, с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 8,5J x 21, гуми 245/40 R21, размер на джантите отзад 9,5J x 21, гуми 275/35 R21.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic М Аеродинамичен пакет предна броня

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и дифузорът в черен гланц излъчва динамика и чист спортен дух.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 Malachite Green metallic Спортни предни седалки

Спортни предни седалки.

Индивидуално регулируемите спортни седалки за водача и пътника до него се отличават с множество възможности за ръчни регулировки, например дължината на седалката, както и наклона на седалката и облегалката. В допълнение за седалката на водача: регулиране на широчината на облегалката. Благодарение на по-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката те осигуряват великолепна ергономия и висока странична опора.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI Facelift 2021 М кожен волан

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици и отвор на спицата на “6 часа”. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с контрастни шевове в цветовете на М и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

BMW X3 M АВТОМОБИЛИ: КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Специфични за М уреди и концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW X3 M Автомобилите.

Модерна мобилност и М усещане на най-високо ниво: По време на шофиране BMW X3 M Автомобилите ви подпомагат с множество иновативни технологии и ви предлагат допълнителна атмосфера от моторните спортове с ексклузивните, специфични за М функции. Възползвайте се от интелигентните асистиращи системи или комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Освен това на ваше разположение са множество функции за свързаност и дигитални услуги, които оптимално ви свързват с вашето BMW и със света и които оформят мобилният ви живот още по-комфортно.

BMW X3 M Competition F97 LCI Facelift 2021 кокпит контролен дисплей