BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 три четвърти изглед отзад

THE X2

BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 три четвърти изглед отзад

BMW X2 M35i: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНИЯ

Излъчва самоувереност: BMW X2 M35i ще ви развълнува. С голямото разнообразие от ексклузивни акценти на оборудването и дизайна, интелигентните асистиращи системи и иновативните дигитални услуги то предлага всичко, от което се нуждаете в най-лявата лента.

Прочети повече
THE X2BMW X2 M35i: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНИЯ

ДИЗАЙН И ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X2 M35i.

Максимална мощност във върхова форма.

BMW X2 M35i впечатлява с атлетичното си излъчване, екстремно спортния динамичен потенциал и уникалната си гъвкавост. Насладете се на атрактивните оборудвания по отношение на динайза, задвижването и окачването.

M TwinPower Turbo 4- бензинов двигател BMW X2 M35i 2018 F39

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от най-ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността, както и спонтанни реакции още при ниски обороти и в същото време е икономичен и екологичен.
BMW xDrive BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 снимка отблизо отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Спортна трансмисия BMW X2 M35i F39 интериор

8-Степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
М Спортно окачване BMW X2 M35i F39

M Спортно окачване.

Сниженото с около 10 милиметра М спортно окачване при автомобилите със задно задвижване се отличава със по-спортните си настройки. Освен по-къси пружини то включва и по-твърди настройки на амортисьорите. Взаимодействието им осигурява по-нисък център на тежестта на автомобила, по-директни настройки на окачването, намалена склонност към наклоняване и повишена пъргавина на автомобила.
M Спортни спирачки BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 снимка отблизо джанта

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с многобутални тъмно сини спирачни апарати с логото на М се отличават с особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 три четвърти изглед отпред

BMW двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

BMW двойна бъбрековидната радиаторна решетка в Mesh дизайн е в цвят Cerium Grey и се отличава с висококачествената си решетъчна структура, която е вдъхновена от моторните спортове и придава на предната част дълбочина и усещане за високо качество и поставя висококачествен и динамичен акцент в детайла.
M заден спойлер BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 снимка отблизо отзад

M заден спойлер

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
M Спортни спирачки BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 снимка отблизо джанта

М алуминиеви джанти с двойни спици 716 М

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 716 М, Jetblack, полирани до блясък, с RunFlat гуми, размер на джантите 8J x 20, гуми 225/45 R20.
Корпуси на външните огледала в Cerium Grey BMW X2 M35i Sapphire Black metallic F39 екстериор

Корпуси на страничните огледала в Cerium Grey.

Уникалната динамика на екстериора на BMW X2 M35i се подчертава от специфични детайли в Cerium Grey. Сред тях са и рамките на корпусите на външните огледала.
М Спортни седалки BMW X2 M35i F39 интериор

M Спортни седалки.

Спортните седалки с високи бордове на седалката и облегалката предлагат оптимална опора дори при спортно шофиране по завои. За разлика от серийните седалки са възможни индивидуални регулировки на наклона, дълбочината, широчината на облегалката и опората за бедрата. Специфичният дизайн още по-добре подчертава спортните амбиции на автомобила.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ НА BMW X2 M35i.

Дигиталните услуги и интелигентните асистиращи системи на BMW X2 M35i.

Благодарение на иновативните BMW Connected+ Services на BMW Connected App в BMW X2 M35i се наслаждавате на оптимална свързаност между смартфона и автомобила. Независимо дали планирате задачи или маршрути и ги изпращате към навигационната система, дали споделяте с други в реално време актуалното си местоположение или, пристигайки до целта, следите останалото пешеходно разстояние на смартфона си. Насладете се на едно приложение, което облекчава живота ви - това е възможно с BMW Connected.

Три четвърти изглед отпред BMW X2 M35i 2018 F39 Sapphire Black metallic
Кокпит с Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение при опасност от сблъсък със спирачна функция поддържа желаната скорост, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил. Автомобилът поема потеглянето и спиране, а избраната дистанция се поддържа дори и при тежък трафик и задръствания до пълно спиране.
Кожен волан BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Асистент за задръствания.

Асистентът при задръствания облекчава водача при монотонни ситуации на пътя: При скорости до 60 км/ч системата позволява на автомобила просто да се „плъзга“ заедно с другите автомобили в натоварения трафик и така по-лесно да преодолеете задръстването. Тя автоматично поддържа желаната дистанция до предния автомобил и регулира скоростта до пълно спиране, като ви подпомага с кормилното управление.
Асистент за шофиране Plus BMW X2 M35i 2018 F39 интериор арматурно табло

Асистент за шофиране Plus.

Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, предупреждение при напускане на лентата, асистент за дългите светлини, Speed Limit Info, работещия с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go, както и асистент за задръствания.
BMW Head-Up дисплей BMW X2 M35i 2018 F39 интериор арматурно табло

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Дисплеите ви информират за актуалната скорост, навигационните указания, Speed Limit Info вкл. Индикатор на забраните за изпреварване, както и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.
ConnectedDrive Услуги BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

ConnectedDrive Услуги.

ConnectedDrive Услуги ви отварят вратата към дигиталния свят на BMW. Бъдете винаги максимално информирани, като по време на движение ползвате автомобилните приложения като Новини, Метеорологична прогноза или Country Information. ConnectedDrive Услуги е базов пакет, за да можете да поръчате други дигитални услуги.
Навигационна система Plus BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Навигационна система Plus.

Навигационната система Plus включва BMW Head-Up дисплей, iDrive Touch контролер, вграден 8,8-инчов LCD цветен дисплей и арматурно табло с 5,7-инчов TFT дисплей с висока разделителна способност. Навигационната система се управлява интуитивно чрез iDrive Touch контролера, с бутоните за директен избор и осемте бутона за любими функции, чрез гласови команди или чрез тъчскрийн с интерактивни панели.
Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Услуга "Real Time Traffic Information".

Пропилявате времето за почивка в задръстванията? С услугата Real Time Traffic Information достигате по-бързо до целта на пътуването. Услугата е информирана почти в реално време за актуалния трафик и автоматично изчислява алтернативни маршрути. Допълнителната функция Локално предупреждение за опасности ви предупреждава за неблагоприятни метеорологични условия или инциденти по маршрута ви.
Concierge Service BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Услуга "Concierge Service".

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Кой е най-добрият ресторант в града? При пътуване Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди - индивидуално, персонално, бързо. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете.
Подготовка за Apple CarPlay® BMW X2 M35i 2018 F39 интериор

Подготовка за Apple CarPlay®.

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? С подготовката за Apple CarPlay® имате безжичен достъп до телефония, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify или Apple Music. Чрез бутона за гласови команди на волана можете да ползвате гласовия асистент на Apple Siri.

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW X2 M35i:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,1-6,8
СО2 емисии в г/км (комбинирани): 163-154

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови Автомобил можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Данните за автомобилите са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.
 

Прочети повече