НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ЕДНА ВИЗИЯ.

Новото BMW i8 Купе.

НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ЕДНА ВИЗИЯ.Новото BMW i8 Купе.

Бъдещето се оформя – под формата на новото BMW i8 Купе. Въодушевяващо, вдъхновяващо и готово да интерпретира по нов начин мобилността. За безусловна радост от шофирането, до края на пътя. Нивото на адреналина се повишава още когато видите неговия иконичен дизайн. Със същата скорост се увеличават и оборотите: иновативният Plug-in хибриден двигател развива 374 к.с. и 570 Нм. С тях новото BMW i8 Купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,4 секунди. Най-бързият път до една нова ера.

Прочети повече
BMW i8 Купе Ultimate Sophisto Edition, Sophisto Grey, три четвърти изглед отпред
Алуминиеви джанти в E-Copper, BMW i8 Купе Ultimate Sophisto Edition, екстериор
Интериор E-Copper, BMW i8 Купе Ultimate Sophisto Edition, интериор

BMW I8 КУПЕ ULTIMATE SOPHISTO EDITION.

Изключително във всяко отношение: BMW i8 Ultimate Sophisto Edition издига иновативната динамика и екстравагантния дизайн до следващото общо ниво. Лимитираната до 200 екземпляра серия на специалния модел се предлага както за BMW i8 Купе, така и за BMW i8 Кабриолет и изпъква както с лаковото си покритие Sophisto Grey, така и с особените акценти като ексклузивните алуминиеви джанти в E-Copper. Лакираните спирачни апарати допълнително подчертават спортния дух на автомобила. Интериорът също подчертава ексклузивността на динамичния Plug-in хибриден спортен автомобил с интериора Accaro E-Copper, особените елементи като керамичните уреди за управление и характерните детайли като лайстните на праговете с лого Edition и надпис “1 of 200” на средната конзола, подсказващ за лимитираната серия. В същото време включеният Head-Up ще ви винаги да се напълно информирани, докато се наслаждавате на атмосферата на светлинния пакет и висококачествения звук на озвучителната система Harman Kardon HiFi.

ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО.

BMW i8 Купе е футуристично до най-дребните детайли. Езикът на формите на прогресивните му линии едва ли може да бъде по-динамичен. Най-характерният детайл: впечатляващите вертикално отварящи се врати от карбон, които могат да се отварят комфортно. Атлетичната предна част продължава представянето на индивидуалния му характер и гордо представя двойната бъбрековидна радиаторна решетка на BMW, оградена от Full LED фарове и Air Curtains с ново оформление. От предния капак уникалният V-образен Black Belt преминава през целия автомобил и подчертава ниския силует. Впечатляващият Streamflow дизайн оптимизира въздушния поток и създава ненадмината аеродинамика. С това BMW i8 Купе се превръща в перфектна симбиоза между форма и функция, която знае само една посока: напред.

„BMW i8 Купе вече е най-продаваният хибриден спортен автомобил на света – и аз съм сигурен, че ще постигнем успехи и с този автомобил.“
КЛАУС ФРЬОЛИХ, ЧЛЕН НА БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА BMW AG

КОНТРОЛНИЯТ ЦЕНТЪР НА БЪДЕЩЕТО.

Интериорът на BMW i8 Купе също подчертава неговия уникален характер. Това проличава още на пръв поглед при ексклузивната линия на оборудване Accaro Amido/E-Copper. Освен това интериорът продължава динамичните линии на външния дизайн, създавайки футуристична динамика в целия кокпит. Средната конзола е наклонена към водача и уредите са разположени интуитивно – за максимална ориентация към водача и най-висока прегледност. Новите спортни седалки с електрически регулировки предлагат оптимална странична опора и максимален комфорт. При тъмнина LED интериорното осветление осигурява висококачествена атмосфера. Контурните линии на вратите, арматурното табло, както и средната конзола и воланът по избор могат да бъдат потопени в цветовете EfficientDynamics Blue, Amber Yellow или White.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА ДИНАМИКАТА.

BMW i8 Купе спира дъха дори и на насрещния вятър. Това се дължи не само на атлетичното му излъчване, но и преди всичко на аеродинамичната каросерия, екстремно олекотената конструкция и Layering дизайна на LED задните светлини, през които преминава насрещният въздушен поток.

Прочети повече

ЕДНА НОВА ФОРМА НА ЛЕКОТАТА.

ЕДНА НОВА ФОРМА НА ЛЕКОТАТА.

Поемете лидерството. Това е лесно с новото BMW i8 Купе. Една от причините е неговата изключителна концепция за олекотяване на конструкцията: архитектурата LifeDrive. Тя се състои от модул Drive –алуминиево шаси и модул Life – ултра лека пътническа клекта от свръхздрав карбон. И двата компонента са с оптимизирано до последния детайл тегло, за да осигурят ефективно обмислена устойчивост с перфектен спортен дух на пътя.

СВОБОДАТА ДА ДОСТИГНЕТЕ ВСИЧКО.

СВОБОДАТА ДА ДОСТИГНЕТЕ ВСИЧКО.

Зареждане с електроенергия или с гориво – и двете са лесни при новото BMW i8 Купе с всеобхватния пакет от продукти и услуги 360° ELECTRIC. У дома можете лесно да зареждате своето BMW i8 с BMW i Wallbox или кабел за зареждане – по желание и с устойчиво генерирана електроенергия от BMW Green Energy powered by NATURSTROM. При това ви се осигуряват индивидуални консултации, както и професионален монтаж и въвеждане в експлоатация на BMW i Wallbox от квалифициран електротехник.

СВЪРЗАНИ ОЩЕ ДНЕС ЗА БЪДЕЩЕТО.

BMW ConnectedDrive предлага иновативни решения, които осигуряват високо ниво на свързаност за новото BMW i8 Купе – за неограничено интелигентна и устойчива форма на мобилността. Така например BMW ConnectedDrive услугите за навигацията винаги ви водят по най-ефективния път до целта. А благодарение на BMW Teleservices вашият BMW i Partner винаги е информиран кога има нужда от поддръжка на автомобила. 

ПРОГРАМА BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

ПРОГРАМА BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

Като собственик на BMW i8 Купе вие получавате достъп до цял свят от привилегии. Програмата BMW i Pure Impulse Experience предлага на членовете си ексклузивни събития и уникални лайфстайл предложения по целия свят. Програмата включва интересни и вдъхновяващи погледи към света на технологиите, културата, гастрономията и дизайна.

ПЪЛНА СИГУРНОСТ ПРЕД ВАС.

ПЪЛНА СИГУРНОСТ ПРЕД ВАС.

Независимо накъде пътувате – BMW i8 Купе е готово за всичко благодарение на множеството асистиращи системи. Така например при шофиране по мокра настилка спирачките се почистват от време на време от функцията за подсушаване на спирачките, за да се намали до минимум влагата – и то без осезаемо натискане на спирачката. При неблагоприятни метеорологични условия потеглянето се облекчава от Динамичния контрол на сцеплението (DTC), който предотвратява превъртането на колелата и осигурява максимално сцепление. При пътуване тази задача се поема от системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive, която осигурява превъзходно сцепление във всяка ситуация. Системата се активира в хибриден режим и разпределя мощността на двете задвижвания променливо и ситуативно между четирите колела.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.