ОРИГИНАЛНИ BMW НОВИ ЧАСТИ.

За да може вашето BMW да остане BMW.

Прецизност и функционалност до най-дребния детайл: Оригиналните части BMW отговарят на същите стандарти за качество като автомобилите BMW - от проектирането до контрола на качеството. Прецизната висококачествена изработка на всяка оригинална част BMW гарантира, че всички компоненти на вашето BMW ще работят в перфектен синхрон - за оптимални резултати, максимална сигурност и здравина.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА ОРИГИНАЛНИТЕ BMW ЧАСТИ.

test

Оригинална BMW изпускателна система.

Мощният двигател е част от радостта от шофирането - но не и шумът от двигателя и вредните емисии. Оригиналните BMW изпускателни системи осигуряват по-добра динамика на двигателя при понижено тегло. Те също така понижават и вредните емисии с до 90 процента. А типичния - индивидуален за всеки модел на BMW - дискретно-динамичен "BMW звук" се запазва.

Прочети повече
test

Оригинален BMW съединител.

Заложете да дългогодишната радост от шофирането: оригиналният BMW съединител има особено дълъг живот. Благодарение на хидравличното си задвижване той не се нуждае от обслужване. Високото качество на изработката позволява на тази оригинална BMW част да работи безпроблемно и при температури до 150 градуса. Така нищо няма да възпрепятства дългите, спортно-динамични изживявания при шофиране.

Прочети повече
test

Оригинални BMW спирачки.

При опасни ситуации е важен всеки сантиметър. Заради това оригиналните BMW спирачки са индивидуално съгласувани със специфичните за модела фактори като аеродинамиката, ABS, каросерията, окачването и двигателя. Специалните материали осигуряват максимална сигурност при спиране и дълъг живот. Тези оригинални BMW части постоянно се тестват отново и отново при всеобхватни тестове и симулации. За да можете да разчитате на тях, когато се наложи.

Прочети повече
test

Оригинални BMW амортисьори.

Амортисьорите на BMW са с високотехнологична конструкция с газ под високо налягане и двутръбна схема. Настроените специфично за всеки двигател амортисьори се отличават с повишен комфорт на возене, фини реакции и подобрена акустика. Тяхната функционална стабилност е гарантирана и при екстремни условия: дори и при температури между минус 40 и плюс 100 градуса Целзий тези оригинални BMW части разполагат с достатъчни резерви от сигурност.

Прочети повече
test

Оригинално BMW предно стъкло.

Не позволявайте на нищо да отклонява вниманието ви от случващото се на пътя. Оригиналното BMW предно стъкло гарантира оптимална видимост и функционалност на съответните асистиращи системи. Благодарение на перфектната си, точна форма предното стъкло прилепва оптимално към автомобила; специалната му извивка осигурява перфектна работа на чистачките. Само по този начин може да се гарантира, че интегрираните в предното стъкло технически елементи – от сензорите за дъжд до BMW Head-Up дисплея – ще функционират перфектно.

Прочети повече

BMW РЕЦИКЛИРАНИ ЧАСТИ.

Добри като нови, но по-евтини.

Идеята за рециклирането на части се базира на факта, че до 60% от частите могат да бъдат оползотворени в края на предвидения експлоатационен период. Въпреки това, всяка резервна част отговаря на абсолютно същите изисквания за качество като оригиналните части BMW и дори се предлага с 24 месечна гаранция. Деветдесет и пет процента от всички части, които не могат да бъдат оползотворени се рециклират. Тези числа са важни: не само за околната среда, но и за вашия джоб - рециклираните части BMW са с до 50% по-евтини от новите компоненти.

Моля, имайте предвид, че до евентуална промяна, новата или рециклирана част , доставена и / или продадена се счита за складова наличност.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА BMW РЕЦИКЛИРАНИТЕ ЧАСТИ.

Оригинален BMW генератор.

Малък, лек и мощен: оригиналният генератор BMW е ваш верен помощник. Устойчив на вибрации при ускорение до 80 пъти това на гравитацията, стабилен до напрежение от 350 волта. С изключително дълъг експлоатационен живот благодарение на специалния си дизайн. Всеки оригинален генератор BMW е специално пригоден за работа в съответствие с характеристиките на съответния модел, а благодарение на здравата си конструкция е идеалната част за рециклиране - със същото качество и показатели като нов компонент.
Прочети повече

Оригинален стартер BMW.

До 50 000 стартирания без да е необходима поддръжка, специално настроени за всеки конкретен тип двигател с цел намаляване на разхода на гориво, подходящи за използване в екстремни условия: една единствена дума описва оригиналните стартери BMW - надеждни. Устойчиви на температури от -40 до +100° C, проектирани със специална защита срещу корозия и произведени от висококачествени материали.

Прочети повече

Оригинална водна помпа BMW.

Активен принос към запазването на стойността на останалите компоненти на автомобила: Оригиналните водни помпи BMW запазват своята благонадеждност дори и при екстремни температури. Дори и при 7 000 оборота в минута и след 100 часа постоянни изпитвания, загубите на вода са по-малко от 12 грама. Пригодени към конкретния двигател, прецизна изработка и подложени на задълбочени тестове - тяхната основна характеристика е дългият експлоатационен живот.
Прочети повече

Оригинална автоматична трансмисия BMW.

Спортни характеристики на управление от най-високо ниво: Оригиналната автоматична трансмисия BMW използва най-модерните технологии и предлага оптимално разпределение на съотношенията на предавките - гаранция за безкомпромисно ускорение. Стартовият въртящ момент е по-голям от този на механичната трансмисия. Всички компоненти са перфектно синхронизирани помежду си, защото в това се корени типичното удоволствие от BMW динамиката на управление. А за да сме абсолютно сигурни във всичко това, преди всяко пускане на пазара на дадена серия, правим тестове в продължение на един милиона километра.
Прочети повече