Оригинални BMW части резервна част BMW нови части BMW възстановени части

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

За да може вашето BMW да остане едно истинско BMW.

Вашето BMW осигурява върхови характеристики всеки ден, а за пълната функционалност е важно взаимодействието на всички части. Затова заложете на Оригинални BMW части. Перфектната мощност се постига само чрез прецизното съгласуване на всички части към изискванията на всеки отделен модел на BMW. Независимо дали са Оригинални BMW нови части или Оригинални BMW възстановени части - всяка Оригинална BMW част отговаря на същите стандарти за качество като BMW автомобилите, от конструирането до гарантирането на качеството. Прецизността и висококачествената изработка на всяка Оригинална BMW част ви гарантират перфектното взаимодействие на всички компоненти във вашето BMW - за оптимална мощност и максимална сигурност и издръжливост.

Прочети повече

ВАШИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА:

 • 01 Най-добро качество във всяко едно отношение
 • 02 Най-добро качество за цената
 • 03 Гарантирано дългосрочно запазване на стойността на вашето BMW
 • 04 Първокласна сервизна експертиза на BMW
 • 05 24 месеца гаранциа*

* за Оригинални BMW нови и Оригинални BMW рециклирани части

Прочети повече
Оригинални BMW части BMW сервизен партньор BMW час за обслужване

ВАШИЯТ BMW СЕРВИЗЕН ПАРТНЬОР ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРА С УДОВОЛСТВИЕ.

Вашият BMW сервизен партньор с удоволствие ще ви консултира за всички продукти и услуги за вашето BMW. Оставете си повече време за хубавите неща в живота и комфортно уговорете онлайн час за обслужване при най-близкия BMW сервизен партньор!

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

ЗАЩОТО САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО.

В случай на износване, повреди или дефекти, BMW предлага оригинална нова част на BMW за всеки компонент от пускането на модела до поне 12 години след прекратяването на производството - като по този начин гарантира надеждност, запазване на стойността и радост от шофирането. За целия живот на автомобила.

Оригинални BMW части нови части спирачни дискове спирачни накладки

Оригинални BMW спирачни дискове и накладки.

Оригиналните BMW спирачни дискове и накладки са съгласувани оптимално с всички компоненти на автомобила и гарантират висока спирачна мощност и надеждност. ABS на вашето BMW е съгласуван перфектно с комбинацията от Оригинални BMW спирачни дискове и накладки. Превъзходното поведение при спиране се дължи и на големия диаметър на спирачните дискове, които са изчислени прецизно за всеки модел на BMW. Оригиналните BMW спирачни дискове и накладки се отличават с висока здравина и осигуряват мощно спиране дори при екстремно натоварване - и имат дълъг живот благодарение на ниското износване.
Търсене на сервизен партньор на BMW
Оригинални BMW части нови части BMW акумулатор

Оригиналните BMW акумулатори с AGM технология и Оригинални BMW акумулатори с калциева технология.

Оригиналните BMW акумулатори с технология AGM (AGM означава „Absorbent Glass Mat“ – абсорбиращ стъклен нетъкан текстил) отговарят на повишаващите се нужди от енергия на модерните бордови мрежи и трябва да бъдат монтирани и в бъдеще на автомобилите, които от завода са оборудвани с технологията AGM. За висока производителност на електрическа енергия дори при екстремни температури и високи изисквания за ефективност при студен старт: Оригиналните BMW акумулатори с калциева технология са предвидени специално за автомобилите BMW без функции EfficientDynamics.
Търсене на сервизен партньор на BMW
Оригинални BMW части нови части филтри

Оригинални BMW интериорни филтри, въздушни филтри, горивни филтри и филтри за фини прахови частици

Фини прахови частици, полени или вредни вещества: Оригиналните BMW интериорни филтри пречистват навлизащият отвън въздух от вредни вещества и значително подобряват въздуха в интериора. Оригиналните BMW въздушни филтри са съгласувани прецизно със съответните двигатели на BMW и винаги им осигуряват правилното количество чист въздух. Независимо бензинов или дизелов двигател: Оригиналните BMW горивни филтри осигуряват оптимално разгръщане на мощността и не позволяват замърсяване на системите за впръскване на горивото. Когато се качите във вашето BMW, можете да поемете въздух и да се чувствате уютно. Благодарение на новите Оригинални BMW филтри за фини прахови частици и иновативните филтриращи технологии вредните частици във въздуха се редуцират до абсолютния минимум.
Търсене на сервизен партньор на BMW
Оригинални BMW части нови части чистачки

Оригинални BMW пера за чистачки.

Сняг, вода или замърсявания: Оригиналните BMW пера на чистачките впечатляват с оптималното си почистване при всякакви метеорологични условия - дори и след над 300 часа употреба. Оригиналните BMW пера на чистачките съчетават две различни комбинации от материали. Твърд, издръжлив ръб за оптимално разпределяне на притискането, както и задна част от мека гума за гасене на колебанията на почистващия ръб.
Търсене на сервизен партньор на BMW
Оригинални BMW части нови части LED задни светлини

Оригинални BMW LED задни светлини.

Оригиналните BMW задни светлини с LED технология впечатляват не само със своята естетичност и висококачествените и издръжливи материали - но и със своята икономичност и сигурност. LED технологията спестява до 50% енергия в сравнение с конвенционалните лампи с нажежаема жичка и в същото време гарантира по-дълъг живот и по-висока надеждност. Благодарение на по-бързите им реакции движещите се зад вас автомобили получават информация без забавяне и могат да реагират по-бързо, което повишава сигурността на пътя. Оригиналните BMW задни светлини и фарове са инсталирани с OEM качество и включват оригинални лампи BMW, които отговарят на законовите стандарти, приложими в съответната държава (ECE в Европа, SAE в САЩ).
Търсене на сервизен партньор на BMW
Оригинални BMW части нови части амортисьори.

Оригинални BMW амортисьори.

Оригиналните BMW амортисьори гарантиран максимална сигурност и великолепен комфорт на возене. Двутръбната конструкция с газ под налягане предлага решаващи преимущества: подобрено поведение на пътя благодарение на прецизното водене на колелата и директни реакции, осезаемо понижаване на теглото, както и значително по-добра функционална стабилност дори и при екстремни условия благодарение на използването на специално масло. Тяхната конструкция и перфектното съгласуване с всеки модел на BMW осигуряват типичното за BMW поведение на пътя при оптимален комфорт и най-висока динамика. Омекотяването на ударите освен това допринася и за стабилността на структурата на каросерията и намалява до минимум износването на гумите, както и натоварването на компонентите на окачването.
Търсене на сервизен партньор на BMW

ОРИГИНАЛНИ BMW ВЪЗСТАНОВЕНИ ЧАСТИ.

КАТО НОВИ, САМО ЧЕ ПО-ИЗГОДНИ.

Основната идея е възстановяването: До 90% от всички компоненти могат да бъдат възстановени. В същото време Оригинални BMW възстановени части отговарят на същите стандарти за качество като Оригиналните BMW нови части, тяхната гаранция също е 24 месеца. Всички компоненти, които не трябва да бъдат изработени отново, могат да бъдат възстановени на 95%. Добре направена сметка - за околната среда и за портфейла ви.

Прочети повече

Оригинални BMW възстановени части.

 • Оригинални BMW възстановени двигатели.
 • Оригинални BMW възстановени трансмисии.
 • Оригинални BMW възстановени раздатъчни кутии.
 • Оригинални BMW възстановени кормилни рейки.
 • Оригинални BMW възстановени турбокомпресори.
 • Оригинални BMW възстановени стартери.

ПРОЦЕСЪТ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА BMW.

Оригинални BMW части възстановени части възстановяване процес демонтиране

Професионално демонтиране

Подходящите части се изпращат или от дилърските организации или се демонтират професионално от употребявани автомобили.
Оригинални BMW части възстановени части възстановяване процес почистване

Високотехнологично почистване.

В началото на процеса на възстановяване всички части, които ще бъдат възстановявани, първо преминават през сложен процес на почистване (например със сух лед).
Оригинални BMW части възстановени части възстановяване процес проверка

Визуален оглед и проверка на функционалността.

Преди частите да бъдат възстановени, се се подлагат на визуален оглед и проверка на функционалността, с което се потвърждава тяхната пригодност за използване като Оригинални BMW възстановени части.
Оригинални BMW части BMW възстановени части възстановяване процес възстановяване

Модерен процес на възстановяване.

При възстановяването всички части се разглобяват професионално, компонентите се проверяват, дефектните компоненти се заменят чрез индустриален монтаж, като на финала всички части се проверяват отново. Чувствителните износващи се компоненти се заменят превантивно, а ако е възможно, електрониката се актуализира с най-новият софтуер.
Оригинални BMW части BMW възстановени части възстановяване процес контрол на качеството

Прецизен контрол на качеството.

Оригиналните BMW възстановени части отговарят на същите стандарти за качество като новите части и трябва да преминат през същите високотехнологични изпитателни процедури. Това подсигуряване на качеството, както и производствената гаранция от 24 месеца гарантират, че качеството на възстановените части отговаря на качеството на новите части.