Щастлива двойка в BMW X1 Mineral Grey, оборудвано с BMW летни оферти три четвърти страничен изглед под синьо небе

“НАШЕТО ЛЯТО ПРОДЪЛЖАВА И СЛЕД ХОРИЗОНТА.”

Заблести: С широкия диапазон BMW услуги и аксесоари за вашия пролетен и летен сезон.

“НАШЕТО ЛЯТО ПРОДЪЛЖАВА И СЛЕД ХОРИЗОНТА.”Заблести: С широкия диапазон BMW услуги и аксесоари за вашия пролетен и летен сезон.

Има толкова много за откриване през пролетта и лятото. Това е идеалното време да се насладите на вълнуващи пътешествия и уникални моменти в топлото време. С вашето BMW, пътят става неописуемо преживяване. Оригиналните BMW аксесоари са специално адаптирани за вашия автомобил. Широка гама от възможности за съхранение ви позволява да разширите своето място за багаж или да изберете от множество удобни решения, така че нищо да не ви дърпа назад. Вашият фокус е ясен и той е удоволствието от шофирането. Затова BMW предлага още компетентни услуги, за да гарантира, че ще стигнете до вашата цел безопасно.

Прочети повече

“С ПРАВИЛНИТЕ АКСЕСОАРИ, САМОТО ПЪТУВАНЕ СТАВА ВАША ЦЕЛ.”

Практичните аксесоари за вашата пролет и лято.

Стига с градския живот. Излезте навън и се пуснете в приключение. Няма значение накъде ви води пътя, защото с оригиналните BMW аксесоари и BMW сервиз, вашето пътуване ще е приятно и безопасно. Какво чакате? Отидете там, където ви води сърцето..

Страничен изглед на BMW X1 Mineral Grey с BMW покривен багажник, което е спряло в гора BMW летни оферти
BMW летни оферти BMW Стелка за багажник, интериорна

BMW Стелка за багажник.

Перфектно прилягащата BMW стелка за багажник защитава багажното отделение ефективно от замърсяване и влага. Повдигнатият ръб от всички страни и изключителното качество на здравия и противоплъзгащ се материал осигуряват оптимална защита. В черен цвят и с елегантен дизайн, стелката идеално се слива с интериора на багажното отделение. Вложка X1, също в черен цвят, добавя допълнителен акцент.
BMW летни оферти BMW Задна стойка за велосипед Pro 2.0 екстериор

BMW Задна стойка за велосипед Pro 2.0.

BMW Задна стойка за велосипед Pro 2.0 е лека, но все пак здрава стойка и може да носи до 60 kg. Изключително лесна за работа, с нея може да се превозват два велосипеда или електрически велосипеди (може да се удължи, за да събере три велосипеда). Функцията за накланяне позволява лесен достъп до багажното отделение по всяко време.
BMW летни оферти BMW LED проектори за врата екстериор

BMW LED проектори за врата.

Новите BMW LED проектори за врата с подобрено качество на проектиране и експлоатационен живот над средния, правят влизането и излизането от автомобила уникално преживяване. Те се активират автоматично, когато вратата се отвори и осветяват зоната на влизане по изцяло нов начин като проектират изображение на земята до автомобила. Водачът може лично да избере проектираното изображение с помощта на сменяеми слайдове и да избере между BMW лого и BMW М лого. Така че дори при слаба светлина, BMW LED проектори за врата осигуряват индивидуален вид на автомобила. Те са обикновено инсталирани на мястото на съществуващите входни светлини и са идеално подходящи за вграденото захранване на BMW .
BMW летни оферти BMW универсална стойка за таблети с BMW предпазен кейс за системата Travel & Comfort, интериор

BMW универсална стойка за таблети с BMW предпазен кейс за системата Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с регулируем размер и се прикрепя към отделно предлагания основен носач или на допълнителното оборудване Travel & Comfort. Тя осигурява сигурно захващане на широка гама таблети Apple или Samsung с BMW предпазен кейс от 7" до 11". Може да се върти на 360° и да се заключи под всякакъв наклон.
BMW летни оферти BMW подови стелки, всесезонни, предни, увеличено изображение на нишата за крака, интериор

BMW подови стелки, всесезонни, предни.

Перфектно прилягащи, дълготрайни всесезонни подови стелки с повдигнат ръб и елегантен дизайн предпазват пода пред предните седалки от влага и замърсяване. BMW подови стелки, всесезонни, предни са с черен цвят и имат висококачествена вложка от неръждаема стомана.
BMW летни оферти BMW безжична зарядна станция, универсална, интериор

BMW безжична зарядна станция, универсална.

Безжично зареждане, по всяко време и навсякъде: Благодарение на универсалната BMW безжична зарядна станция, смартфонът може да се зарежда удобно и ефикасно без кабел в автомобила. Мобилният телефон се поставя стабилно и безопасно. Особено полезно: Интегрираното зарядно устройство може да се сваля и позволява безжично зареждане извън автомобила..
BMW летни оферти BMW хладилна чанта, интериор

BMW хладилна чанта.

Елегантната BMW хладилна чанта в черно се свързва с 12-волтово вградено гнездо и има капацитет за съхранение от 13 литра. Вграденият охлаждащ агрегат охлажда вътрешната част на чантата. BMW хладилна чанта може да се закрепи към седалката на автомобила с помощта на предпазен колан и по този начин осигурява пълна защита от обръщане или падане.
BMW летни оферти BMW Advanced Car Eye интериор

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е високочувствителна full HD камера, която регистрира събитията пред и зад автомобила, дори когато е паркиран. В случай на безредици и необичайно движение извън автомобила, камерата автоматично записва ситуацията, за да документира възможните произшествия или (опити) за проникване..

КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА, ЛЯТНО ИЗДАНИЕ

BMW летни оферти Комплект за грижа, Лятно издание, поглед отблизо

КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА, ЛЯТНО ИЗДАНИЕ

Продуктите в Комплекта за грижа са специално избрани, за да отговорят на летните нужди за почистване. Атрактивната и универсална чанта е изработена от брезент, тъкан, която е изключително лесна за почистване. Простият, но динамичен стил на чантата подчертава високото качество на Комплекта за грижа и оригиналните продукти за грижа на BMW, които съдържа. Дизайнът на чантата я прави идеален за използване като чанта за лаптоп. Комплектът съдържа: 1 x препарат за почистване на джанти (500 ml), 1 x препарат за отстраняване на насекоми (500 ml), 1 x концентрат за почистване на стъкла (1,000 ml).

BMW СЕРВИЗ ИНКЛУЗИВ

Мъж шофира BMW, поглед през предното стъкло

BMW СЕРВИЗ ИНКЛУЗИВ

Просто тръгвате и се концентрирате върху това, което наистина има значение - насладата от шофирането. С BMW Сервиз инклузив, можеш да правиш точно това. С еднократно плащане вие получавате всички включени услуги и дейности по техническо обслужване за избран от вас период.
Ползите за вас:
• Пестите пари в сравнение с купуването на отделни услуги.
• Пълен контрол на разходите и прозрачност.
• Различни пакети за различни нужди и за нови и употребявани автомобили.
• Сервизни специалисти с експертни познания за BMW и оригинални BMW части.
• Автоматично прехвърляне на нови собственици, което повишава стойността на препродажба.
• Важи за участващите BMW сервизни партньори.

Щастливо трио в BMW X1 Mineral Grey, оборудвано с BMW летни оферти три четвърти заден изглед на плажа BMW оборудване

“ИСКАМ СВОБОДА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ.”

Практичните аксесоари за вашите пролет и лято.

“ИСКАМ СВОБОДА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ.”

Практичните аксесоари за вашите пролет и лято.

За да се чувствате свободни на пътя, трябва да можете да разчитате на вашите гуми. С оригиналните BMW летни колела можеш да караш безопасно и в слънце, и в дъжд. Оригиналните BMW колела и гуми са разработени в сътрудничество с избрани престижни производители и просто ви чакат да поемете контрол за едно незабравимо лято.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ ЛЕТНИ КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА НА BMW.

BMW M Performance Double-spoke style 555 M Bicolor BMW летни гуми

BMW M Performance 19" Double-spoke style 555 M Bicolor.

Висококачествените джанти с оптимизирано тегло BMW M Performance 19", изработени от леки сплави Double-spoke style 555 M са проектирани в цвят Bicolor Jetblack matt, с гланцова обработка, с обратен туист на спиците, което подчертава спортния вид до най-малкия детайл. TPMS летни комплекти колела, размер на джантата 8 J x 19 и размер на гумата 235/35 91Y XL.

Прочети повече
BMW M Performance Star-spoke style 749 M BMW летни гуми

BMW M Performance 22" Star-spoke style 749 M.

Висококачествените джанти с оптимизирано тегло BMW M Performance 22", изработени от леки сплави Star-spoke style 749 M са проектирани в цвят Bicolor Jet Black, с гланцова обработка, с надпис М Performance и цветно лого М. TPMS летни комплекти колела, предни джанти: 9.5 J x 22 с гуми 275/35 R 22 104Y XL, задни джанти: 10.5 J x 22 с гуми 315/30 R 22 107Y XL.

Прочети повече
BMW M Performance Y-spoke style 795 M BMW летни гуми

BMW M Performance 20" Y-spoke style 795 M.

Висококачествените лети джанти BMW M Performance 20" Y-Spoke 795 M са проектирани в цвят Bicolor Ferric Grey matt, с гланцова обработка и с цветно M лого и гравиран текст M Performance. TPMS летни комплекти колела с run-flat гуми, с размер на предната джанта 8 J x 20 и размер на гумата 225/35 R 20 90Y XL RSC и размер на задната джанта 8.5 J x 20 с размер на гумата 255/30 R 20 92Y XL RSC.

Прочети повече
BMW M Performance Multi-spoke style 732 M BMW летни гуми

BMW M Performance 20" Multi-spoke style 732 M.

Висококачествените лети джанти BMW M Performance 20" Multi-Spoke style 732 M са проектирани в цвят Bicolor Night Gold, с гланцова обработка и с цветно M лого. TPMS летни комплекти колела с run-flat гуми, с размер на предната джанта 8J x 20 и размер на гумата 245/35 R20 95Y XL RSC и размер на задната джанта 9 J x 20 с размер на гумата 275/30 R20 97Y XL RSC.

Прочети повече
BMW M Performance Y-spoke style 863 M BMW летни гуми

BMW M Performance 20" Y-spoke style 863 M.

Висококачествените лети джанти BMW M Performance 20” Y-spoke style 863 M са проектирани в цвят Ferric Grey matt с цветно M лого и придават на автомобила изключително спортен вид. TPMS летни комплекти колела, с размер на предната джанта 9.5 J x 20 с 275/35 ZR 20 (102Y) XL и на задната джанта 10.5 J x 20 с 285/35 ZR 20 (104Y) XL.

Прочети повече
BMW M Performance Double-spoke style 717 M BMW летни гуми

BMW M Performance 20" Double-spoke style 717 M.

Висококачествените джанти от леки сплави BMW M Performance 20" Double-spoke 717 M са проектирани в цвят Jet Black matt, с оптимизирано тегло и аеродинамика и с лого М. TPMS летни комплекти колела с run-flat гуми, размер на джантата 8 J x 20 и размер на гумата 225/40 R 94Y RSC.

Прочети повече

BMW СЕРВИЗ КОЛЕЛА/ ГУМИ.

BMW летни оферти сервиз на колела, служител на BMW сервиз ремонтира BMW

BMW СЕРВИЗ КОЛЕЛА/ ГУМИ.

Не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, но и ще проверим дълбочината на протектора и спирачките. Предлагаме смяна на колела и гуми (включително балансиране) и първокласна стойност за вашите пари. Извършваме преглед и техническо обслужване с най-голяма грижа и цялостна компетентност. С нашата услуга за професионално съхранение на колела (включително измиване и балансиране), вие избягвате стреса и пестите място.

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.

BMW летни оферти BMW Телеуслуги, жена стои пред BMW и използва смартфон

BMW ТЕЛЕУСЛУГИ.

С иновативните BMW Телеуслуги на BMW ConnectedDrive, Вашето BMW Ви помага да не извършвате необмислени неща: когато е нужно техническо обслужване или в случай на неизправност, то изпраща на предпочитания от BMW Сервизен партньор всички съответни данни за автомобила. Вашият сервизен партньор след това ще се свърже с Вас, за да си запишете час. Така можете да разчитате на бърза и точна услуга и не трябва да мислите за всичко сам. Единственото изискване: да регистрирате своя автомобил онлайн в портала на BMW ConnectedDrive и да изберере сервизен партньор. Открийте сега как BMW Телеуслуги може да внесе повече удобство във Вашия живот.

“НЕ ИСКАМ ПРОСТО ДУМИ И ГРЪМКИ ЗАЯВЛЕНИЯ.”

Акцентите в екстериора, интериора и аксесоари.

Време е да покажете своята истинска природа на пътя: преминете на режим подобрение и оборудвайте своето BMW с части M Performance за допълнителна доза спортен вид, стол и уникалност.

Прочети повече
BMW M Performance предна решетка Kidney Grille Iconic Glow BMW летни оферти

BMW M Performance предна решетка Kidney Grille Iconic Glow.

BMW M Performance Предната решетка Kidney Grille Iconic Glow придава на автомобила изключителен блясък. LED светлини осветяват сцената за предната решетка BMW Kidney Grille и зоната пред автомобила от момента на отварянето до стартирането и от изключването на двигателя до заключването на автомобила.

Прочети повече
BMW M Performance заден дифузьор, Carbon Fibre, BMW летни оферти

BMW M Performance заден дифузьор, Carbon Fibre

100 процентова висока технология. 100 процентов състезателен характер. 100 процентов ентусиазъм. BMW M Performance заден дифузьор, с нов уникален вид с въглеродни нишки се изработва ръчно. Той придава още по-модерен вид - и прави спортния вид на автомобила още по-впечатляващ.

Прочети повече
BMW M Performance, BMW капак за външно огледало, Carbon Fibre, BMW летни оферти

BMW M Performance капак за огледало, Carbon Fibre

Въглеродни нишки с нов уникален вид, прецизна ръчна изработка: поразителните капаци за външни огледала BMW M Performance подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Техният динамичен дизайн придава привлекателен за окото изключителен вид и добавя индивидуален спортен акцент.

Прочети повече
BMW M Performance преден сплитер, черен, BMW летни оферти

BMW M Performance преден сплитер, черен гланцов

За блестящ, спортен вид: BMW M Performance преден сплитер в черен гланц осигурява оптимална аеродинамика и подчертава мъжкия вид на автомобила по един изключителен начин. Уникален състезателен вид за всеки, който не желае компромиси.

Прочети повече
BMW M Performance 19" джанта от лека сплав, Double-Spoke 555 M Bicolor BMW летни оферти

BMW M Performance 19" джанта от лека сплав, Double-Spoke.

Висококачествените джанти с оптимизирано тегло BMW M Performance 19", изработени от леки сплави Double-spoke style 555 M са проектирани в цвят Bicolor Jet black matt, с гланцова обработка, с обратен туист на спиците, което подчертава спортния вид до най-малкия детайл. TPMS летни комплекти колела, размер на джантата 8 J x 19 и размер на гумата 235/35 91Y XL.

Прочети повече
BMW M Performance спойлер за покрив, черен, гланцов BMW летни оферти

BMW M Performance спойлер за покрив

Дизайн в движение: BMW M Performance спойлер за покрив в изработен от PUR в черен гланцов цвят, елегантен спортен акцент за задната част на автомобила. Същевременно, той допринася за оптимизирана аеродинамика. Задният спойлер е перфектно адаптиран за дизайна на автомобила и не може да се боядиса в цвета на купето.

Прочети повече
BMW M Performance волан с капак на волана, Carbon Fibre/Alcantara BMW летни оферти

BMW M Performance капак на волан.

Изключителната комбинация: BMW M Performance капак на волан е усъвършенстван с Alcantara и тъкан от фини въглеродни нишки и подчертава отличителния състезателен вид на волана M Performance. Въглеродните нишки с отворени пори придават вид, който не може да бъде сбъркан. С обозначението М Performance.

Прочети повече