Оригинални BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW X1 U11 на пясъчен плаж с двама човека

“СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.”

#whateverhappens. Оригинални BMW Аксесоари за пролетта и лятото.

“СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.”#whateverhappens. Оригинални BMW Аксесоари за пролетта и лятото.

Превърнете го във вашето лято. С Оригиналните BMW Аксесоари, летни джанти и гуми, с BMW Service и BMW Charging.

Лятото дойде, и заедно със слънчевото време идват и новите възможности да се насладите на природата. Тя очаква да и се насладите. Насладете се на завоите по пътищата, на свежия въздух и на гледките на природата с Оригинални BMW Аксесоари. Оптималното изживяване при шофиране се осигурява от BMW джантите и гумите, които в комбинация с BMW Service и BMW Charging ви водят сигурно към вашите летни дестинации. Защото всеки миг от лятото трябва да ви носи пълна наслада без прекъсване, за да може от да се превърне във вашето лято.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ BMW ЛЕТНИ АКСЕСОАРИ И ПРОДУКТИ ЗА ПОДДРЪЖКА.

“Ние винаги сме готови за слънцето.”

Ако искате да го превърнете във вашето лято, трябва да сте добре подготвени. Планирайте пътуването си и се възползвайте от достатъчно място за оборудването за предпочитаните активности през лятото. Насладете се на големия избор от Оригинални BMW Аксесоари за интериора и екстериора, за да може вашето BMW да подхожда перфектно на вашата лятна почивка.
Оригинални BMW летни аксесоари и продукти за поддръжка BMW X1 U11 с три жени под слънчева светлина
BMW интериор G07 BMW Стойка за таблет BMW Pro за система Travel & Comfort.

BMW Стойка за таблет BMW Pro за система Travel & Comfort.

Стойката за таблет BMW Pro се закрепва на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“ или на предлаганата отделно базова стойка. Тя може гъвкаво да се насочва в различни позиции, да се регулира по наклон и да се върти на 360°. Стойката е оборудвана с подвижна щипка и осигурява сигурно закрепване на таблети с BMW Safety Case от 7 до 13 инча.

Към продукта
BMW интериор G07 BMW Стойка за таблет BMW PRO за система Travel & Comfort.

BMW Safety Case за 11" Apple iPad Pro за система Travel & Comfort.

BMW Safety Case предлага оптимална защита за всички 11" Apple iPad™ Pro. Черният силиконов калъф надеждно предпазва таблета от драскотини и удари а в комбинация с включеното в комплекта фолио за дисплея - и от водни пръски. С предлаганата отделно универсална стойка на системата Travel & Comfort е възможно комфортно и защитено от удари закрепване в автомобила.

Към продукта
BMW интериор U11 BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване "Travel & Comfort". Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.

Към продукта
BMW интериор U11 BMW сгъваема масичка за система Travel & Comfort

BMW сгъваема масичка за система Travel & Comfort.

Оборудваната със защита от претоварване сгъваема масичка на системата Travel & Comfort се монтира лесно и стабилно на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване Travel & Comfort на облегалките на предните седалки. Тя се регулира по височина и наклон и предлага сгъваема поставка за чаша.

Към продукта
BMW интериор U11 BMW Всесезонни стелки отпред

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. С черния си цвят и надписа BMW те перфектно се вписват в интериора.

Към продукта
BMW интериор U11 BMW стелка за багажника с две лица със закрепване на багажа

BMW стелка за багажника с две лица със закрепване на багажа

Изработената по мярка BMW стелка за багажника с две лица със закрепване на багажа може да се ползва гъвкаво. Товарите се закрепват сигурно върху тапицираната горна страна - на пръв поглед мръсотията почти не се забелязва Обратната страна е подходяща за транспортирането на мокри и замърсени товари. Тя може безпроблемно да се почиства с вода.

Към продукта
BMW интериор G20 BMW калъф за ключа Crystal Clarity.

BMW калъф за ключа Crystal Clarity.

Висококачественият BMW калъф за ключа от кожа Nappa с блестящи кристали превръща ключа на вашето BMW в ярък аксесоар. Всички функционални бутони остават свободно достъпни. Когато се налага да извадите ключа, например за смяна на батерията, това става много лесно с практичната лента за изтегляне.

Към продукта
BMW интериор G20 ICE BMW заключващ бутон Crystal Clarity.

BMW заключващ бутон Crystal Clarity.

Заключващият бутон Crystal Clarity осигурява уникална визия на висококачествения интериор на вашия автомобил. Вграденият кристал Swarovski може да се види и извън автомобила и превръща заключващия бутон в истински магнит за погледите. Висококачественият детайл от тъмносив елоксиран алуминий може да се монтира много лесно.

Към продукта
BMW екстериор U11 ICE BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.

Към продукта
BMW екстериор G20 BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.

Към продукта
BMW Екстериор G20 BMW LED проектори на вратите

BMW LED проектори на вратите.

Новите BMW LED проектори на вратите с повишено качество на проекцията и изключително дълъг живот превръщат качването и слизането в уникално изживяване. Те се активират автоматично при отваряне на вратите и перфектно осветяват зоната за качване по индивидуален начин, като проектират графика на земята до автомобила. Чрез сменяеми диапозитиви водачът може сам да определя проектираната графика и има избор между логото на BMW и логото на BMW M.

Към продукта
BMW екстериор U11 BMW Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0

Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е лек, но въпреки това стабилен и може да носи товар до 60 килограма. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до 2 велосипеда/E-Bikes (може да бъде разширен до 3 велосипеда). Функцията за сгъване облекчава лесния достъп до багажника.

Към продукта
BMW екстериор разширителен комплект 3. Велосипед за заден багажник за велосипеди Pro 2.0.

Pазширителен комплект 3. Велосипед за заден багажник за велосипеди Pro 2.0.

BMW разширителният комплект допълва Багажника за велосипеди BMW Pro 2.0 за теглича и позволява транспортирането на трети велосипед. Системата за транспортиране включва допълнителна релса за колелото и стойка, който свързва рамките на втория и третия велосипед.

Към продукта
BMW електроника BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro предна камера

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro е една висококачествена QHD камера, която следи случващото се пред вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания извън автомобила системата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.

Към продукта
BMW електроника BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 предна камера

BMW Advanced Car Eye 3.0 предна камера

BMW Advanced Car Eye 3.0 е една висококачествена QHD камера, която следи случващото се пред вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.

Към продукта
BMW електроника BMW BMW Advanced Car Eye 3.0 задна камера

BMW Advanced Car Eye 3.0 задна камера

Висококачествената Full-HD-камера допълва BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro и при разтърсвания автоматично записва случващото се зад автомобила - дори и когато е паркиран. При разклащания извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.

Към продукта
BMW електроника BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod

BMW адаптерен кабел за Apple iPhone/iPod

За индивидуална наслада от музиката чрез BMW адаптерния кабел можете да интегрирате в автомобила съвместими Apple iPod™ или iPhone™ устройства и в същото време да ги зареждате. Управлението се извършва чрез iDrive контролера, мултифункционалния волан или радиото.

Към продукта
BMW Електроника BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C.

BMW Dual-USB зарядно устройство Typ-A и -C.

Dual-USB зарядното устройство просто се поставя в щепсела на запалката. С него лесно и комфортно могат да бъдат зареждани две външни мобилни устройства едновременно. Високата зарядна мощност позволява бързо зареждане на смартфони и таблети например.

Към продукта
BMW Продукти за поддръжка BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean

BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean.

С BMW Natural Air Starter-Kit се наслаждавате на успокояващо ароматно изживяване в интериора на автомобила при всяко ваше пътуване. Ароматът Relaxing Ocean излъчва хармонията от успокояващи звуци на морето и освежаващи лимонови нюанси. Опаковката включва три отделно опаковани ароматни елемента.

Към продукта
BMW Продукти за поддръжка BMW кърпичка за почистване на дисплея

BMW кърпичка за почистване на дисплея

Оптимална поддръжка за вашия интериор: Със специално разработената BMW кърпичка за почистване на дисплея вие почиствате дисплеите и гланцираните повърхности без драскотини, ивици и влакна. По този начин щадящо отстранявате замърсяванията и оптечатъците от пръсти без почистващи препарати. Визуален акцент: логото на BMW на кърпичката и на практичния калъф за съхранение.

Към продукта
BMW Продукти за поддръжка BMW концентратът за почистване на прозорците

BMW концентрат за почистване на прозорците

BMW концентратът за почистване на прозорците е високо концентриран почистващ препарат за системата за измиване на стъклата и фаровете. Отстранява мръсотия, остатъци от насекоми, восък от автомивки и мазни замърсявания надеждно и без ивици.

Към продукта
BMW Natural Air Starter Kit скала на прибой

BMW NATURAL AIR STARTER-KIT.

С BMW Natural Air Starter-Kit се наслаждавате на успокояващо ароматно изживяване в интериора на автомобила при всяко ваше пътуване. Комплектът се състои от регулируема стойка за аромат и сменяема ароматна пръчица с освежаващия аромат Mountain View. Стойката за аромат се закрепва лесно на вентилационната решетка на вашия автомобил.

ОРИГИНАЛНИ BMW ЛЕТНИ КОЛЕЛА, ГУМИ И АКСЕСОАРИ.

“Моите колела: адаптирани към летния сезон.”

Според индивидуалния ви вкус: Нашата разнообразна гама от Оригинални BMW летни комплекти джанти и гуми предлага ексклузивни дизайнерски опции във всички размери. Така вашето BMW не само се облагородява визуално, но и стойността му при продажба е по-висока. В зависимост от колелата можете дори да се насладите на подобрена динамика благодарение на най-новите производствени методи, намаляване на теглото и специфични за модела тестове за безопасност и динамика на управлението.
Оригинални BMW летни колела, гуми и аксесоари жена с куче се обляга на BMW на плажа
BMW G20 19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 898 М Frozen Gunmetal Grey, комплект летни гуми и джанти

19-инчови M Performance алуминиеви джанти Y-Speiche 898 M Frozen Gunmetal Grey, Летен комплект колела

Висококачествените 19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 898 М са в цвят Frozen Gunmetal Grey и надпис M Performance. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL отзад.

Към продукта
BMW G20 19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект джанти и летни гуми

19-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 793 M Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект джанти и летни гуми

Висококачествените 19-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 793 М са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект RDC джанти с RunFlat летни гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 225/40 R19 93Y XL RSC отпред и джанти с размер 8,5J x 19 с гуми 255/35 R19 96Y XL RSC отзад.

Към продукта
BMW G20 18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 796 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 796 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

Висококачествените 18-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 768 М са в цвят Jet Black matt с цветно лого на М. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 7,5J x 18, с гуми 225/45 R18 95Y отпред и джанти с размер 8,5J x 18 с гуми 255/40 R18 99Y XL отзад.

Към продукта
BMW U11 21-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 877 M Bicolor (Jet Black, полирани до блясък), комплект джанти и летни гуми

21-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 877 M Bicolor (Jet Black, полирани до блясък), комплект джанти и летни гуми

Висококачествените 21-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 877 M са в цвят Bicolor Jet Black uni, полирани до блясък Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 8J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL.

Към продукта
BMW G70 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 911 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми

20-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 911 M Jet Black Matt, комплект джанти и летни гуми.

Висококачествените 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 911 M са в цвят Jet Black matt с цветно на М. Комплект RDC джанти с летни гуми, размер на джантите 9J x 20 с гуми 255/45 R20 105Y XL отпред и джанти с размер 10,5J x 20 с гуми 285/40 R20 108Y XL отзад.

Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.

Към продукта
BMW Аксесоари за джанти и гуми M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.

Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на BMW

Към продукта
BMW Аксесоари за гуми и джанти BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. Комплект от 4 капачки за вентили С лого на М.

Към продукта
BMW услуги за колела и гуми BMW X1 U11 с двама човека до автомобил BMW на заден план със слънце

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.

ОРИГИНАЛНИ BMW CHARGING АКСЕСОАРИ.

“Заредени с летни усещания: моето пътуване.”

Ако искате да сте готови за лятото, вашето BMW трябва не само да е оборудвано с аксесоари, но и да е напълно заредено. Информирайте се за нашите Оригинални BMW аксесоари за зареждане, които са съгласувани перфектно с изискванията на вашия електромобил. Така можете да го превърнете във вашето лято.

Прочети повече
Оригинални BMW Charging аксесоари BMW G20 BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Бензиностанцията във вашия дом. С инсталирана BMW Wallbox BMW се зарежда бързо, надеждно и комфортно с до 22 кВт. Освен това има възможност достъпът до BMW Wallbox да бъде управляван с My BMW App.

Прочети повече
Оригинални BMW Charging аксесоари BMW G20 BMW Flexible Fast Charger Starter-Kit

BMW Flexible Fast Charger Starter-Kit.

BMW Flexible Fast Charger е мобилно домашно зарядно устройство за всички електромобили. С този комплект от домакински контакт може да бъде достигната максимална зарядна мощност от до 2,3 кВт (Typ E + F, Schuko, 10 A). Бързото зареждане се осигурява от предлаганият опционално адаптерен кабел, с който може да се зарежда с до 11 кВт от индустриални контакти.

Прочети повече
Оригинални BMW Charging аксесоари BMW U11 BMW кабел за зареждане (Mode 3, монофазен).

BMW кабел за зареждане (Mode 3, монофазен).

BMW кабелът за зареждане е с дължина 5 метра и позволява лесно и бързо зареждане от обществени зарядни станции, които поддържат Mode 3. С него BMW електромобилите и хибридните автомобили могат да бъдат зареждани монофазно, което е значително по-бързо в сравнение със стандартния кабел за зареждане. Благодарение на стандартизирания ECE щепсел това е възможно в цяла Европа.

Прочети повече

BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА ВАШИТЕ ПРОЛЕТ И ЛЯТО.

“Моят особен акцент през лятото.”

Това е вашето лято и вашето време да блеснете. С BMW M Performance Parts[1] ще придадете на вашето BMW максимална индивидуалност и истински характер от моторните спортове. Превърнете своето BMW в магнит за погледите и това лято във вашето лято - без компромиси. 

Прочети повече
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance преден елемент от карбон отляво

M Performance преден елемент от карбон отляво.

Подайте силни сигнали: M Performance предният елемент от карбон по особено ексклузивен начин подчертава характерната визия на автомобила.

Прочети повече
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance изпускателна система от титан

M Performance изпускателна система от титан.

M Performance изпускателната система въодушевява с безкомпромисния си звук от моторните спортове. Крайното изпускателно гърне и спортният модул на ауспуховите накрайници са изработени от подходящ за моторните спортове титан.

Прочети повече
BMW M Performance Parts BMW G87 елемент за странични прагове от карбон отляво

M Performance елементи за странични прагове от карбон отдясно.

Динамичната елегантност среща индивидуалният спортен дух. M Performance елементите за странични прагове от карбон подчертават по характерен начин спортната визия на автомобила. Те впечатляват с особено ниското си тегло, висока здравина и перфектно изработената форма.

Прочети повече
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance Pro волан

M Performance Pro волан.

Кръгъл, но с ръбове: Воланът M Performance Pro осигурява неповторимо усещане от моторните спортове в кокпита. Той впечатлява с характерната си форма и екстремно силно подчертаната зона за хващане от Alcantara - за директно усещане при завиване. С маркировка от моторните спортове от светло-синя кожа.

Прочети повече

BMW СЕРВИЗ.

ЦЯЛАТА ГАМА НА BMW SERVICE.

BMW Service сътрудник на BMW консултира клиентка

За повече безгрижна радост от шофирането, запознайте се с другите ни атрактивни сервизни предложения и намерете точно услугата, която най-добре отговаря на вашия модел BMW и вашите индивидуални нужди.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW G26 мъж стои през автомобил BMW на фон на каменен праг на заден план

Персонализирани оферти за дългосрочна поддръжка на фиксирана цена.

BMW VALUE SERVICE.

BMW Value Service BMW X2 G05 мъж и жена стоят до BMW до изход от гараж

Атрактивни предложения за модели на BMW на 5 и повече години

My BMW App.

My BMW App BMW iX i20 жена със смартфон в ръка пред автомобил BMW

Управлявайте часовете за поддръжка и обслужване лесно и бързо чрез My BMW App

BMW Аксесоари за пролетта и лятото BMW автомобили пред сграда с BMW Сервиз консултации

BMW СЕРВИЗ.

При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. От дългосрочните сервизни пакети на BMW Service Inclusive, през атрактивните цялостни цени на BMW Value Service до нашите безконтактни услуги или Оригиналното BMW моторно масло и много други индивидуални услуги, ние винаги имаме оптималното решение за вас - за всеки модел на BMW, за вашите индивидуални потребности и за много безгрижни километри, които са пред вас.

ВЪПРОСИ ЗА ВАШИТЕ ГУМИ? НИЕ ИМАМЕ ОТГОВОРИТЕ.

  • Кое е правилното налягане в гумите?
  • Кога и колко често трябва да проверяват налягането в гумите?
  • Какво са BMW гуми с маркировка “Звезда”?
  • Как да открия подходящите гуми за моя автомобил?
  • Кога е време за летните гуми?
  • Да запазя или да сменя моите гуми?