Момче и момиче в BMW на горски път

“И ПРИ ДЪЖД, И ПРИ СЛЪНЦЕ : НАШИТЕ ГУМИ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДАТ.”

Поеми контрол. Оригинални джанти и гуми на BMW, маркирани със звезда.

“И ПРИ ДЪЖД, И ПРИ СЛЪНЦЕ : НАШИТЕ ГУМИ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДАТ.”Поеми контрол. Оригинални джанти и гуми на BMW, маркирани със звезда.

На пътя, музика звучи от тонколоните и внезапно завалява проливен дъжд. Поемете контрол и си осигурете оригиналните джанти и гуми на BMW, маркирани със звезда. Абсолютно надеждни - за повече безопасност при лошо време, при всяка ситуация на пътя и при всяка повърхност. Удоволствие от шофирането и безопасност - винаги за чудесно усещане.

Прочети повече

ТРИ УБЕДИТЕЛНИ ПРИЧИНИ.

На пътя с по-голяма лекота: Джанти и гуми от BMW, маркирани със звезда.

Въртяща се джанта с подкалник, BMW М

ПО СПЕЦИАЛНА ПОРЪЧКА.

Снимка в близък план на маркировката със звезда, BMW джанта

ИЗПРОБВАНИ.

Въртяща се джанта BMW с логото на BMW

БЕЗОПАСНИ.

Въртяща се джанта с подкалник, BMW М
Въртяща се джанта с подкалник, BMW М

ПО СПЕЦИАЛНА ПОРЪЧКА.

Снимка в близък план на маркировката със звезда, BMW джанта
Снимка в близък план на маркировката със звезда, BMW джанта

ИЗПРОБВАНИ.

Въртяща се джанта BMW с логото на BMW
Въртяща се джанта BMW с логото на BMW

БЕЗОПАСНИ.

“НИЕ ИЗПРОБВАМЕ ВСИЧКО, ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ВИЕ ДА ИЗПРОБВАТЕ КЪСМЕТА СИ.”

Оригинални джанти и гуми на BMW, маркирани със звезда.

Маркировката със звезда показва, че една гума е специално произведена за BMW в съответствие с най-високите стандарти на BMW. Разработването на гумите започва на ранен етап на разработването на автомобила и може да отнеме до три години, като неговата кулминация е широкото тестване. Гумите, маркирани със звезда се тестват в шест общи области: безопасност, износване, удобство, ефикасност и - характерното за BMW - в две области на удоволствието от шофирането: стила на шофиране и спортното поведение. В допълнение, те се разработват в сътрудничество с избрани първокласни производители (напр. Bridgestone, Michelin и Pirelli). Просто попитайте своя BMW Сервизен партньор за гуми, маркирани със звезда - точно пасващи, тествани и безопасни.

Гуми BMW, маркирани със звезда, поглед отблизо
Момче и момиче в гората с вдигнати ръце

По специална поръчка.

Всички оригинални джанти и гуми за BMW са индивидуално разработени за динамиката на шофирането и за дизайна на конкретния модел на BMW.
Снимка в гръб на момче и момиче в гората.

Изпробвани.

Всяка гума е преминала строго тестване по до 50 различни критерии за качество (маркировката за гума на ЕС изисква спазване само на три критерия).
Момиче, което се смее на фона на планината.

Безопасни.

Гумата, маркирана със звезда гарантира много дълъг живот, най-висок рейтинг за безопасност и авангардна технология за движение със спукана гума run-flat.

БЕЗОПАСНА И СТИЛНА ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.

Оригинални комплекти колела от BMW

Защо да избирате, ако можете да имате всичко? С оригиналните комплекти колела на BMW, безопасността върви ръка за ръка с перфектния стил. При тестването на оригинални комплекти колела на BMW, нищо не се пести. При обширните симулации и в най-трудните ситуации на практическо използване, те трябва да докажат, че са спечелили титлата “оригинал на BMW” при всякакви условия на пътя. Многообразието на дизайни и различни стилове предлага на всеки клиент точното комплектовано колело.

Джанта на BMW, поглед отблизо
20“ M Performance лети джанти Y-spoke style 795 M

795 M.

Висококачествни 20” M Performance лети джанти Y-spoke style 795 M с цвят Jet Black. TPMS Летни комплекти колела с run-flat миксирани гуми.
Към продукта
20” BMW M Performance джанта от лека сплав

624 M.

20” BMW M Performance джанта от лека сплав, лята, двуцветна, матово черeн цвят, валцована. С лого BMW M. Комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
20” BMW M Performance джанта от лека сплав

669 M.

20” BMW M Performance джанта от лека сплав, лята, двуцветна, матово черен цвят, валцована и гланцирана от видимата страна. Комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
20“ M Performance лети джанти Multi-spoke style 732 M

732 M.

Висококачествни 20” BMW M Performance лети джанти Multi-spoke style 732 M, двуцветни, цвят Night Gold, гланцирани. TPMS Летни комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
22” M Performance джанти от лека сплав Star-spoke style 749 M

749 M.

С оптимизирано тегло 22'' BMW M Performance джанти от лека сплав Star-spoke style 749 M в два цвятa, Jet Black, гланцирани. TPMS Летни комплектовани колела със смесени гуми.
Към продукта
18” M Performance джанти от лека сплав Double-spoke style 796 M

796 M.

18” BMW M Performance джанти от лека сплав Double-spoke style 796 M в цвят Jet Black матов, съвместими с вериги за сняг. TPMS Зимни комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
20” M джанти от лека сплав Double-spoke style 648 M

648 M.

Висококачествени 20'' M джанти от лека сплав Double-spoke style 648 M в два цвята, Orbit Grey, гланцирани. TPMS Зимни комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
19” M Performance лети джанти Double-spoke style 786 M

786 M.

19” M Performance лети джанти Double-spoke style 786 M в цвят Jet Black с run-flat гума, съвместими с вериги за сняг. TPMS Зимни комплектовани гуми.
Към продукта
19” M джанти от лека сплав Double-spoke style 727 M

727 M.

Висококачествени 19'' M джанти от лека сплав Double-spoke style 727 M в два цвята, Orbit Grey, гланцирани. TPMS Зимни комплектовани колела с run-flat смесени гуми.
Към продукта
20” M джанти от лека сплав Star-spoke style 748 M

748 M.

Висококачествени 20” М джанти от лека сплав Star-spoke style 748 M в цвят Jet Black, съвместими с вериги за сняг. TPMS Зимни комплектовани колела с run-flat гуми.
Към продукта
BMW алуминиеви капачки на вентили

Капачки на вентили.

Висококачествени капачки на вентили от алуминий за ефективна защита на алуминиеви вентили TPMS. С BMW лого.
Към продукта
Капак за главина

Капак за главина

Капакът на главината с логото на BMW вече не се върти с колелото, а остава на едно ниво.
Към продукта
Система за заключване на болтовете на джантите

Система за заключване на болтовете на джантите

Висококачествената, изключително надеждна система за заключване на болтове на джантите включва четири заключващи елемента със специално стругован код на BMW.
Към продукта
Вериги за сняг

Вериги за сняг

Веригите за сняг “Диск” може да се монтират изключително бързо и лесно благодарение на гъвкавия стоманен обръч и лесният за закопчаване заключващ механизъм.
Към продукта
 • Предимства на комплектованото колело

  • Широк спектър от модели от които да изберете (цветове, повърхности, материали, форма на спиците, размери) дори и през зимата
  • Перфектно съгласуване на джантата, гумата и сензора TPMS
  • Атрактивни оферти за различни размери
  • Гарантирана доставка на резервни части за 10 години (след пускането на пазара)
  • Строги процедури за производство и инспекция като методи за тестване: тест за пръскане със солена вода, рентгенов тест, тест на теч, стенд за изпитване за коефициент на натоварване при екстремни условия, практическо тестване на Нюрбургринг.

 • Предимства на джантата от лека сплав

  • По-лека
  • Динамика на шофирането и управлението
  • Ексклузивност и дизайн
  • Дълготрайност
   

ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ.

Безкрайни възможности: изберете сега подходящия модел на джанта и гума и направете своето BMW единствено по рода си.

Прочети повече
Мъж и момиче подскачат на поляна в планината, поглед в гръб

БЕЗОПАСНОСТТА СРЕЩА ДИНАМИКАТА

Оригинални комплектовани джанти и гуми на BMW

Когато става дума за поведение на пътя, всички са съгласни, че най-важното нещо е максималното зацепване. Но универсално решение няма. Всеки модел се държи различно и следователно изисква специален подход. Само BMW познава уникалната физика на шофирането и езика на дизайна за всеки модел BMW и е в състояние да адаптира разработването на гумата съобразно това. Какво можете да направите: сменяйте гумите си редовно. Вашият Сервизен партньор на BMW винаги е на разположение да отговори на вашите въпроси и да предложи съвети за подходящи услуги.

Прочети повече

БЕЗОПАСНОСТТА СРЕЩА ДИНАМИКАТА

Оригинални комплектовани джанти и гуми на BMW

Протектори на летни гуми, поглед отблизо

Летни колела.

Идеалната гума за летните месеци на годината: летните гуми осигуряват оптимален комфорт, акустика и съпротивление при търкаляне. Специалната структура на протектора е от каучукова смес, която не омеква твърде много дори и при много висока температура. С по-големи протекторни блокове и структура с по-малко слоеве, те надеждно предотвратяват аквапланинга и предлагат повишена устойчивост на траекторията и прецизност на управлението дори и при висока скорост. Това не само прави движението по-безопасно, но и осигурява максимален комфорт и контрол дори и при висока скорост. Запомнете: когато температурите надвишат 7 °C, трябва да смените зимните гуми с летни.

Прочети повече