Оригинални джанти BMW на BMW X5 (G05 LCI)

СЪЗДАДЕНИ ПО МЯРКА.

BMW ГУМИ - НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВСЯКА НАСТИЛКА. #WHATEVERHAPPENS

СЪЗДАДЕНИ ПО МЯРКА.BMW ГУМИ - НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВСЯКА НАСТИЛКА. #WHATEVERHAPPENS

Качеството на джантите и гумите определя начина, по който разработките на специалистите по окачването на BMW реагират на пътя. Гладък асфалт, чакъл, сняг или лед? Оригиналните гуми на BMW със звездна маркировка гарантират най-доброто поведение за вашия автомобил върху всякаква повърхност. В комбинация с компонентите на окачването на BMW и адаптивните системи те осигуряват максимално ниво на сцепление и ефективност, като същевременно допринасят за нисък разход на гориво и емисии.

Прочети повече

НАШИЯТ ПЕЧАТ ЗА КАЧЕСТВО.

BMW гуми, тествани от BMW гуми, Звезда 1

Създадени по мярка и тествани

Всички гуми на BMW са разработени за динамичния характер на всеки модел на BMW и имат маркировка “Звезда”. Всяка гума преминава през строга тестова програма с до 50 различни критерия за качество.

BMW гуми, BMW маркировка “Звезда”, Звезда 2

Спортни

Гумите със звездна маркировка са хармонично адаптирани към компонентите на окачването и адаптивните системи на BMW. По този начин те осигуряват максимално ниво на сцепление и ефективност.

BMW гуми, специални материали и състав на гумите, Звезда 3

Ефективни и издръжливи

Комбинацията от специални материали, използвани в гумите, допринася за намаляване на разхода на гориво и осигурява високо ниво на комфорт при дълги пътувания с по-ниски емисии на шум както в интериора на автомобила, така и извън него. Гумите с маркировка „Звезда“ са особено издръжливи, постигат най-добри резултати в сравнителните тестове и позволяват иновативна дигитална диагностика.

Иновативна диагноза на гумите и информация, Звезда 4

Иновативни

Всички гуми на BMW са изпреварили времето си. Технологии като цифровата диагностика на гумите осигуряват надеждна информация за състоянието на гумите.

BMW гуми, премиум производител на гуми, Звезда 5

Премиум производители на гуми

Водещи производители на гуми като Goodyear, Dunlop, Continental и Pirelli работят в тясно сътрудничество с отдела за разработка на автомобили на BMW, за да създадат специфичен за модела продукт.

Изглед отблизо на профила на оригинална гума BMW

ГУМИ BMW СЪС ЗВЕЗДНА МАРКИРОВКА. ЗА КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ.

ПЪТУВАЙТЕ С ЕДНА ИСТИНСКА ЗВЕЗДА.

ГУМИ BMW СЪС ЗВЕЗДНА МАРКИРОВКА. ЗА КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТ.

ПЪТУВАЙТЕ С ЕДНА ИСТИНСКА ЗВЕЗДА.

BMW ЗАСТРАХОВКА НА ГУМИ. ВКЛЮЧЕНА ПРИ ВСИЧКИ BMW ГУМИ.

BMW гуми, схема за възстановяване на разходите с BMW застраховка на гуми

BMW застраховката на гуми с до 100 % възстановяване на разходите е валидна за 36 месеца и важи за всички закупени от вашия BMW партньор оригинални комплекти джанти с гуми и гуми с маркировка „Звезда“. Освен това тя важи и за всички фабрично монтирани гуми на автомобилите, закупени от BMW, които са регистрирани след март 2020 г.

BMW застраховката на гуми включва:

• Повреди от остри предмети (напр. пирони или стъклени отломки)

• Щети при удар в бордюр

• Щети от вандализъм

• Кражба на гуми

• Покритие

• Уреждане на искове

 

BMW застраховката на гуми е продукт на Allianz Versicherungs-AG.

BMW Серия 4 Гран Купе (G26) с M Performance Parts в движение по мокър път

BMW КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА И АКСЕСОАРИ.

СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ. УСЕЩАНЕ ЗА СИГУРНОСТ. НАСЛАДА ОТ ПЪТУВАНЕТО.

Независимо къде ви отведе пътят: Ние ще се погрижим винаги да се наслаждавате на чиста радост от шофирането без притеснения. Това е нашата мисия. Поради тази причина ние непрекъснато работим върху нови технологии, които ще направят вашето пътуване още по-комфортно и по-безопасно. #whateverhappens

Прочети повече

BMW КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА И АКСЕСОАРИ.

СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ. УСЕЩАНЕ ЗА СИГУРНОСТ. НАСЛАДА ОТ ПЪТУВАНЕТО.

ТОЛКОВА ВАЖНИ СА ПОДХОДЯЩИТЕ ГУМИ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН.

BMW комплект летни колела на BMW i5 Седан (G60) на слънчев пейзаж

ВСИЧКО ЗА ЛЯТОТО.


При температури над 7 °C летните гуми имат значително по-високи възможности по отношение на управляемостта и скоростта. Летните гуми са по-подходящи за по-високи температури, тъй като са изработени от значително по-твърди каучукови смеси. Това осигурява по-къс спирачен път, по-ниско съпротивление при търкаляне и по-нисък разход на гориво. По тази причина е препоръчително да монтирате летните гуми, когато условията на околната среда го позволяват.

Прочети повече
Зимни комплекти колела BMW на BMW X5 (G05 LCI) на заснежен път в гората

ДОСТИГНЕТЕ СИГУРНО ДО ДОМА СИ - ДОРИ И ПРИ ЛЕД И СНЯГ.


При температури под 7 °C зимните гуми имат много предимства. Това е така, защото при такива температурни условия те осигуряват значително по-добри характеристики по отношение на сцеплението, стабилността в завои и спирането, отколкото летните гуми. Те са изработени от по-меки каучукови смеси и имат по-дълбоки протектори с фини нарези (ламели). Това подобрява сцеплението при мокри, заснежени и хлъзгави условия. Така се наслаждавате на безопасно шофиране, независимо от метеорологичните условия.

Прочети повече

СЕЗОННИ ДЖАНТИ С ГУМИ И ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Оригинален комплект BMW летни колела, 21-инчови M Performance алуминиеви джанти с кръстосани спици 943 M Bicolor (Jet Black, полирани до блясък), монтирани на MW i5Седан.

21-инчови M Performance алуминиеви джанти с кръстосани спици 943 M.Disclaimer reference invalid

21-инчови M Performance алуминиеви джанти с кръстосани спици 943 M в Bicolor Jet Black, полирани до блясък. Комплект летни колела със система за контрол на налягането.

Оригинален пълен комплект лятно колело BMW, 20" колело от лека сплав M Performance с Y-образни спици 911 M в цвят Jet Black matt

20-инчови джанти от лека сплав M Performance с Y-образни спици 911 М.

20-инчови джанти от лека сплав M Performance с Y-образни спици 911 М в цвят Jet Black мат. Пълен комплект летни колела с контрол на налягането в гумите.

Оригинален пълен комплект лятно колело BMW G20 19" колело от лека сплав M Performance с Y-образни спици 898 M в цвят Frozen Gunmetal Grey

19-инчови джанти от лека сплав M Performance с Y-образни спици 898 М.

19-инчови джанти от лека сплав M Performance с Y-образни спици 898 М в цвят Frozen Gunmetal Grey. Пълен комплект летни колела с контрол на налягането в гумите и свойства за авариен режим на работа.

Оригинален пълен комплект лятно колело BMW 21" колело от лека сплав M Performance с двойни спици 877 M в цвят Bicolor

21-инчови джанти от лека сплав M Performance с двойни спици 877 М.

21-инчови джанти от лека сплав M Performance с двойни спици 877 М в цвят Bicolor Jet Black uni, гланцово фрезовано. Пълен комплект летни колела с контрол на налягането в гумите.

Оригинални BMW джанта и лятна гума 20-инчови M Performance алуминиеви джанти 624 M

20-инчови M Performance алуминиеви джанти 624 M.

20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти, ковани, в Bicolor Black matt, полирани. С лого на BMW M. Комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос.    

Оригинални BMW джанта и лятна гума 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 669 M, алуминиева джанта

20-инчови джанти M Performance с двойни спици 669 М.

20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти, ковани, в Bicolor Black matt, полирани до блясък. Комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос.

Оригинални BMW джанта и лятна гума 20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 M

20-инчови M Performance ковани джанти 732 M.

Висококачествени 20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 М Bicolor Night Gold, полирани до блясък. RDC комплект джанти и летни гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос.

Оригинално зимни комплекти колела BMW с 20" джанти M Performance от лека сплав със звездни спици 748 M в цвят Jet Black matt

20" джанти M Performance от лека сплав със звездни спици 748 M.

20" джанти M Performance от лека сплав със звездни спици 748 M в цвят Jet Black matt. Зимни комплекти колела с контрол на налягането в гумите и гума тип „run-flat“.

20" джанти М от лека сплав със звездни спици 740 M в цвят Bicolor (Orbit Grey, гланцово покритие), зимни комплекти колела

20" джанти М от лека сплав със звездни спици 740 M.

20" джанти М от лека сплав със звездни спици 740 M в цвят Bicolor Orbit Grey, гланцово покритие, съвместими с вериги за сняг. Зимни комплекти колела с контрол на налягането в гумите.

17-инчови джанти BMW от лека сплав с V-образни спици 833 в цвят Jet Black, зимни комплекти колела

17-инчови джанти BMW от лека сплав с V-образни спици 833.

17" джанти BMW от лека сплав с V-образни спици 833 в цвят Jet Black. Зимни комплекти колела с контрол на налягането в гумите, съвместими с вериги за сняг.

Оригинални 18" джанти М от лека сплав с двойни спици 790 M в цвят Bicolor (Orbitgray, гланцово покритие), зимни комплекти колела

18" джанти М от лека сплав с двойни спици 790 M.

18-инчови джанти М от лека сплав с двойни спици 790 M в цвят Bicolor Orbit Grey, гланцово покритие. Зимни комплекти колела с контрол на налягането в гумите и гума тип „run-flat“.

Снимка отблизо BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината.

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.

Снимка отблизо BMW капачки на вентилите с лого на

Капачки на вентилите с емблема на BMW.

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на BMW.

BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на М.

Вериги за сняг BMW Comfort на BMW на заснежен път

Вериги за сняг BMW Comfort.

Веригите за сняг BMW Comfort са лесни за монтиране и осигуряват възможно най-доброто сцепление. Благодарение на оптималното си прилягане към гумата те не изискват допълнителна защита на джантата и могат да бъдат монтирани в няколко прости стъпки благодарение на интегрирания стоманен обръч.

Четири гуми в M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.

Отворен комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set пред BMW джанта

Комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set.

С интуитивния комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set можете лесно да възстановите мобилността си след повреда на гума. Независимо от размера на гумите могат да бъдат отстранени повреди по протектора с диаметър до 4 мм, което да ви позволи да се придвижите до най-близкия сервизен партньор на BMW.

BMW комплект за ремонт на гуми в багажника

BMW секретни болтове за джанти.

Висококачествените, особено надеждни секретни болтове за джантите включват четири секретни болта за джантите със специално фрезовано BMW кодиране. Болтовете могат да бъдат демонтирани само с включеният в комплекта специален инструмент и по този начин осигуряват максимално ефективна защита срещу кражба на колела.

Препаратът за почистване на джанти BMW стои върху колело BMW

Препарат за почистване на джанти BMW.

Препаратът за почистване на джанти BMW премахва без усилие упорити замърсявания като спечен спирачен прах или остатъци от масло и гума.

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ДЖАНТИ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ.

ИСТИНСКИ МАГНИТ ЗА ПОГЛЕДИТЕ.

21" джанти M Performance от лека сплав с кръстосани спици 943 M в цвят Frozen Midnight Grey, летен пълен комплект колела

21" джанти M Performance от лека сплав с кръстосани спици 943 M.

21" джанти M Performance от лека сплав с кръстосани спици 943 M в цвят Frozen Midnight Grey. Летен пълен комплект колела с контрол на налягането в гумите.

20" аеродинамични джанти М, стил 939 М, в цвят Bicolor (Midnight Grey, гланцово покритие), зимен комплект колела

20" аеродинамични джанти М, стил 939 М.

20" аеродинамични джанти М, стил 939 М, в цвят Bicolor Midnight Grey, гланцово покритие. Зимни комплекти колела с контрол на налягането в гумите, размер на колелото 8,5J x 20.

19" джанти M Performance от лека сплав с Y-образни спици 942 М в цвят Jet Black matt, летен пълен комплект колела

19" джанти M Performance от лека сплав с Y-образни спици 942 М.

19" джанти M Performance от лека сплав с Y-образни спици 942 М в цвят Jet Black matt. Летен пълен комплект колела с контрол на налягането в гумите.

19" джанти BMW от лека сплав с тройни спици 933 в рафинирано сребристо, зимно колело в комплект с гума

19" джанти BMW от лека сплав с тройни спици 933.

19" джанти BMW от лека сплав с тройни спици 933 в рафинирано сребристо. Зимно колело в комплект с гуми и контрол на налягането в гумите, съвместимо с вериги за сняг, размер на колелото 8,5J x 19.

Оригинално BMW колело, 19-инчови BMW алуминиеви джанти с Y-образни спици 859 M Bicolor.

19-инчови М алуминиеви джанти с Y-образни спици 859 M.

Ексклузивни 19-инчови M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 859 M в Bicolor Jet Black, полирани до блясък. Комплект джанти и зимни гуми с контрол на налягането.

Оригинално BMW колело, 20-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 868 Bicolor

20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 M.

Ексклузивни 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 М Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект летни гуми и джанти със система за контрол на налягането.

Оригинално BMW колело, 18-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 858 М Bicolor

18-инчови М аеродинамични джанти с двойни спици 858 M.

18-инчови BMW аеродинамични джанти със звездовидни спици 858 в Bicolor Midnight Grey, полирани до блясък. Подходящ за вериги за сняг комплект джанти и зимни гуми с контрол на налягането.

21" джанти M Performance от лека сплав с двойни спици стил 877 М в цвят Bicolor (Jet Black, гланцово покритие), летен пълен комплект колела

21" джанти M Performance от лека сплав с двойни спици стил 877 М.

21" джанти M Performance от лека сплав с двойни спици стил 877 М в цвят Bicolor Jet Black uni, гланцово покритие. Летен пълен комплект колела с контрол на налягането в гумите.

19" джанти М от лека сплав с двойни спици стил 871 М в цвят Jet Black, зимен комплект колела

19" джанти М от лека сплав с двойни спици стил 871 М.

19" джанти М от лека сплав с двойни спици стил 871 М в цвят Jet Black. Зимен комплект колела с контрол на налягането в гумите, размер на колелото 8J x 19.

18" джанти М от лека сплав с двойни спици стил 838 M в цвят Bicolor (Midnight Grey, гланцово покритие), зимен комплект колела

18" джанти М от лека сплав с двойни спици стил 838 М.

Ексклузивни 18" джанти от лека сплав с двойни спици стил 838 M в цвят Bicolor Midnight Grey, гланцово покритие. Зимен комплект колела с контрол на налягането в гумите.

17" джанти BMW от лека сплав с Y-образни спици стил 896 в рафинирано сребристо, зимен комплект колела

17" джанти BMW от лека сплав с Y-образни спици стил 896.

17" джанти BMW от лека сплав с Y-образни спици стил 896 в рафинирано сребристо. Зимен комплект колела с контрол на налягането в гумите, съвместим с вериги за сняг, размер на колелото 7J x 17.

ПРОИЗВОДСТВО.

ТУК ЗАПОЧВА ПЪТЕШЕСТВИЕТО.

Ние не искаме да изобретяваме отново колелото. Искаме да го усъвършенстваме. Това е идеята, която стои зад всяко едно оригинално колело на BMW. Колелото преминава през сложен производствен процес и е подложено на нашите строги критерии за издръжливост. Съответно то отговаря на прагови стойности, които далеч надхвърлят законовите изисквания за динамика, статика и симулационни тестове. Резултатът е колело с най-високо качество, на което можете да разчитате във всяка ситуация - елегантно по стил и безкомпромисно по същество.
Оригинална BMW джанта след отливане (алуминиева отливка)

Леене.

Оригиналните BMW джанти се отливат от разтопен алуминий. Течният метал се излива в калъп, където се охлажда под стриктния надзор на най-новите компютърни технологии, преди да бъде изваден - гарантирайки високото качество на нашите джанти. Този процес на леене намалява разходите и позволява висока степен на прецизност и дизайнерска свобода. Летите джанти се отличават с ниското си тегло и в същото време са особено здрави.

Снимка отблизо на кована Оригинална BMW джанта

Коване и фрезоване.

Чрез изковаване джантата се оформя от масивно парче алуминий. Най-съвършеното технически решение е фрезоването на цялата конструкция на спиците след изковаване на основния материал. Кованите алуминиеви джанти са с 10 до 20 процента по-леки от летите алуминиеви джанти и позволяват по-филигранен дизайн на спиците.

Flow Forming производство на Оригинална BMW джанта

Валцоване с цилиндри.

Поточното формоване е процес на оформяне под налягане. По време на въртенето се прилага натиск върху вътрешния валяк на леярския кръг. Този процес разтяга и компресира алуминия. По този начин се увеличава якостта на опън, което прави възможно постигането на особено тънки дебелини на стените на джантата. Резултатът е особено леко и стабилно колело. То предлага значителни предимства по отношение на устойчивостта на удар, деформацията при удължение и носещата способност.

Снимка отблизо на фрезована Оригинална BMW джанта

Подрязване.

Този процес се използва както за ковани, така и за лети колела. Компонентите на колелото, които не са свързани с якостта, се намаляват чрез обработка на материала от спиците. Теглото на колелото се намалява допълнително. С подрязването между връзката на спиците и вдлъбнатия център на джантата се постигат допълнителни висококачествени стилни елементи с 3D вид в дизайна на джантата.

Готова Оригинална BMW джанта

Облагородяване на повърхностите.

Независимо от технологията на производство, повърхността на оригиналните джанти от лека сплав на BMW може да бъде обработена по много различни начини. Основният процес на прахово боядисване придава на колелото устойчивост на влиянието на околната среда, като например на корозионната сол за размразяване на пътя. В миналото джантите от лека сплав често се предлагаха на пазара боядисани в сребристо и запечатани с прозрачен слой лак. Днес в портфолиото на BMW има многобройни дизайни и покрития, които изискват усъвършенстван процес на довършителни работи.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВЪЛНУВАЩИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.

ПО-НИСКИ ШУМОВИ ЕМИСИИ. ПОВЕЧЕ РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

BMW гуми, каркас на гума с шумоизолация

Оригиналните джанти от лека сплав на BMW са оборудвани с иновативни гуми. Те са с интегрирано шумопотискане. Слой от пяна върху вътрешната повърхност на гумата поглъща шумовете при шофиране, причинени от резонансни вибрации в кухата камера на гумата. По този начин се намалява нивото на шума, възприеман в интериора на автомобила, и забележимо се повишава акустичният комфорт.

ИЗИСКАНА ЕЛЕГАНТНОСТ, ОПТИМИЗИРАНА АЕРОДИНАМИКА.

BMW джанти, три четвърти изглед отпред на BMW iX (i20) на мокър път

Аеродинамично оптимизираните джанти от лека сплав намаляват теглото и понижават въздушното съпротивление. В резултат на това вашето BMW се движи по-ефективно. До голяма степен затворените повърхности ефективно намаляват турбуленцията на въздуха около колелата.

BMW ДИГИТАЛНА ДИАГНОСТИКА НА ГУМИТЕ.

Гуми BMW

Дигиталната диагностика на гумите на BMW извършва интелигентно изчисление на състоянието на гумите (изисква оригинални гуми на BMW със звездна маркировка). Сензорите на системата предават данни за налягането в гумите, температурата и скоростта на движение, за да се предвиди експлоатационният живот на всяко отделно колело. След това тази информация се показва на контролния дисплей и в приложението My BMW. Тази система допълва системата за контрол на налягането в гумите, като открива всякакви признаци за повреда на гумите и забавя загубата на налягане, свеждайки до минимум риска от пробиване.

НА ТОЗИ ЕС-СТИКЕР МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ.

BMW гуми, протектор на гума със стикер

Всички гуми, продавани в ЕС, имат етикет, който гарантира съответствие със стандартите на ЕС (от А до Е, като А означава най-добър). Това улеснява сравняването на характеристиките при покупка на нови гуми. Ефективност на използване на горивото: Колкото по-добър е класът на изпълнение, толкова по-ниски са съпротивлението при търкаляне, разходът на гориво и емисиите на CO₂. СЦЕПЛЕНИЕ НА МОКРА НАСТИЛКА: Колкото по-добро е сцеплението на мокра настилка, толкова по-кратък е спирачният път. ШУМОВИ ЕМИСИИ: Външният шум се отнася до звука, който гумата издава при преминаване на автомобил, и се измерва в dB (децибели). Класовете на шума варират от А (по-малко шум извън автомобила) до В (повече шум).

ДОБРЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

BMW гуми, диаграма съотношение възможности спрямо температурата

Подходящият момент за преминаването между зимни и летни гуми е около 7 °C външна температура. Под тази температура най-добрият избор са зимните гуми. Над тази температура летните гуми осигуряват най-сигурната и комфортна радост от шофирането.

Прочети повече
BMW гуми, снимка отблизо на протектор на гума

Сцеплението и управлението на гумите зависи до голяма степен от дълбочината на протектора. BMW препоръчва дълбочина на протектора от 3 мм за летни гуми и 4 мм за зимни гуми. Това ви гарантира безопасно и приятно шофиране. Многобройни надлъжни канали, широк блок на протектора, оптимална каучукова смес за високи температури и подходяща дълбочина на протектора: Оригиналните летни гуми на BMW са правилният избор за вашите пътувания по пътищата през лятото.

Прочети повече
BMW гуми, сравнение на гуми с технология Run-Flat и без

Гумите на BMW с технология „Runflat“ никога няма да ви разочароват, дори когато имате спукана гума. Системата за контрол на налягането в гумите на вашето BMW ви информира незабавно. Вместо да ви принуди да спрете, тя ви позволява да изминете още 80 км със скорост до 80 км/ч. Подсилените странични стени на гумата стабилизират автомобила ви и ви държат на пътя. Това ви позволява да шофирате безопасно до следващия партньор на BMW.

Прочети повече

ВЪПРОСИ ЗА ВАШИТЕ ГУМИ? НИЕ ИМАМЕ ОТГОВОРИТЕ.

 • Кое е правилното налягане в гумите?
 • Кога и колко често трябва да проверяват налягането в гумите?
 • Какво са BMW гуми с маркировка “Звезда”?
 • Как да открия подходящите гуми за моя автомобил?
 • Какви са преимуществата на застраховката на гумите?
 • Как да почистя моите джанти?

BMW SERVICES.

СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА ЗА BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

BMW гуми, жена пред BMW i4 на зарядна станция

Цялата гама на BMW Service.

Винаги и където и да се намирате: Можете удобно и онлайн да резервирате и проследите много услуги на BMW. Така ви остава повече време за наистина важните неща в живота.

Научете повече
Светещ спирачен диск с хвърчащи искри при натоварване, който като оригинална част на BMW може да поеме силите, упражнявани върху него.

Оригинални BMW части.

За да сте сигурни, че вашето BMW ще остане оригинално BMW, винаги разчитайте на оригинални части BMW. Нашите части предлагат най-високо качество, осигуряват оптимална мощност и увеличават стойността при препродажба.

Научете повече
BMW Service Inclusive мъж пред BMW i4 (G26) на брега

BMW Service Inclusive.

Платете веднъж фиксирана сума и в бъдеще всички включени дейности по обслужване и поддръжка ще бъдат покрити за избрания от вас срок.

Научете повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

BMW i4 M50:
Среден разход на електроенергия WLTP в кВтч/100 км: 22,5–18,0; 
Електрически пробег, WLTP в км: 415–520

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече
 • BMW 530e**:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 1,7–1,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 39–30

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

  ** При температури под 0 градуса Целзий чисто електрическото задвижване на този Plug-in хибрид е на разположение едва след няколко километра, когато батерията загрее до работна температура.