Remote Software Upgrade & BMW Software Update

ПОДДЪРЖАЙТЕ СВОЕТО BMW АКТУАЛНО.

Remote Software Upgrade & BMW Software Update

ПОДДЪРЖАЙТЕ СВОЕТО BMW АКТУАЛНО.Remote Software Upgrade & BMW Software Update

За да поддържате вашето BMW актуално след покупка, можете лесно да актуализирате софтуера му. В зависимост от автомобила са достъпни различни опции, като например Remote Software Upgrade или BMW Software Update.

Прочети повече

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade: Актуализациите се случват по въздуха

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Актуализациите се случват по въздуха.

Чувствате се спокойни и уверени, когато знаете, че вашето BMW е актуализирано и че пътувате с най-новия софтуер. Именно това усещане предлага Remote Software Upgrade - удобна услуга без стрес. Тя гарантира, че вашия автомобил разполага с най-новия софтуер и ъпгрейдите са инсталирани „по въздуха“, точно както при вашия смартфон. В резултат на това лесно спестявате време с вградената SIM карта на автомобила. Можете да видите информация за модификациите на софтуера, направени по всяко време. Допълнителни функции на превозното средство могат да бъдат инсталирани също по този начин.

BMW SOFTWARE UPDATE.

BMW Software Update: изтеглете актуализацията и я превхърлете във вашето BMW с USB флаш памет

BMW SOFTWARE UPDATE.

Актуализирайте вашия софтуер до най-новата версия

Системите за смартфони, мизукални плеъри и таблети се развиват постоянно. За да можете винаги да ползвате своите мобилни устройства във вашето BMW, BMW Software Update актуализира вашите приложения с най-новите версии.

BMW Software Update: изтеглете актуализацията и я прехвърлете във вашето BMW с USB флаш памет.

Обработка на лични данни.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 Munich, "BMW AG") обработва само личните данни, които предоставяте, за да отговори на вашето запитване и за свързаната с това услуга. При необходимост BMW AG предава данните, които предоставяте, на търговските фирми на BMW на вашия местен пазар. Допълнителни подробности относно обработката на личните ви данни от BMW AG може да намерите в декларацията за поверителност (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Прочети повече