Мъж седи в BMW и стартира BMW Remote Software Upgrade

ПОДДЪРЖАЙТЕ СВОЕТО BMW ВИНАГИ АКТУАЛНО.

Remote Software Upgrade – актуализацията на софтуера на BMW.

За да може след покупката вашето BMW винаги да е максимано актуално, можете постоянно да актуализирате неговият софтуер. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. 

Прочети повече
ПОДДЪРЖАЙТЕ СВОЕТО BMW ВИНАГИ АКТУАЛНО.Remote Software Upgrade – актуализацията на софтуера на BMW.
Remote Software Upgrade преимущества, обяснени във видео

REMOTE SOFTWARE UPGRADE И НЕГОВИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА.

Актуализирайте софтуера на автомобила сигурно и комфортно over the air.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. Усещането, че вашето BMW е актуално и винаги се движите с най-новия софтуер, е приятно и сигурно. Точно това ви предлага Remote Software Upgrade - комфортно и без стрес. То винаги осигурява най-актуалната версия на софтуера на автомобила. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или директно чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. Така пестите време и в същото време получавате безплатно подбрани актуализации на функционалността или нови функции. Информациите на извършените актуализации на софтуера винаги са пред очите ви на контролния дисплей на автомобила или в My BMW App.

Прочети повече

ТАКА ФУНКЦИОНИРА REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade функции

Информирайте се как да актуализирате вашето BMW чрез Remote Software Upgrade.

Когато е наличен нов софтуер за вашето BMW, вие получавате Push съобщение от My BMW App - ако е инсталирано на смартфона ви и той е свързан с автомобила - или получавате информация за това на контролния дисплей на вашия автомобил. Независимо дали в приложението или във вашето BMW, вие можете да отворите актуализацията и да се информирате кои елементи ще бъдат актуализирани или какви функции ще бъдат допълнени. Remote Software Upgrade ви предлага два варианта за изтегляне на най-новият софтуер: или чрез My BMW App или автоматично и директно в автомобила по време на пътуване. След изтеглянето вие ще получите указание да потвърдите инсталацията на новия софтуер и да го стартирате. По време на инсталацията автомобилът ви няма да може да се движи за около 20 минути. След актуализацията и преди следващото пътуване ще бъдете информирани за успешната инсталация. По желание можете отново да проверите съдържанията на актуализацията.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Дали вашият автомобил има възможност за Remote Software Upgrade зависи от монтираният в автомобила ви хардуер. Предпоставка за това са Навигационната система Live Cockpit, Live Cockpit Plus или Live Cockpit Professional. В момента с Remote Software Upgrade са оборудвани следните модели: Серия 1, Серия 2 Гран Купе, Серия 3, Серия 3 Hybrid, Серия 3 Туринг, Серия 4 Купе, Серия 5 Туринг, Серия 6 GT, Серия 7, Серия 8 Кабриолет, Серия 8 Купе, Серия 8 (M) Гран Купе, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4, iX3.

Като алтернатива можете да направите следната проверка дали вашият автомобил поддържа Remote Software Upgrade. За тази цел изберете от менюто на автомобила:
 

  • “Моят автомобил”
  • “Настройки”
  • “Общи настройки”
  • “Remote Software Upgrade”

Ако “Remote Software Upgrade” не се изобразява, вашият автомобил не поддържа Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade е монтиран от завода, допълнително закупуване не е възможно поради ограниченията в хардуера. Ако вашият автомобил не поддържа тази функция, винаги можете да инсталирате най-актуалния софтуер при вашия дилър.

 

Предпоставките могат да различни в зависимост от държавата, оборудването и състоянието на автомобила.

По-подробна информация за актуалните или предишни Remote Software Upgrades lможе да получите от Release Notes:

Прочети повече

По този начин ще можете да свържете нови смартфони и с по-стари модели на BMW.

Искате да ползвате своя нов смартфон и с по-стар модел на BMW? Системите на смартфоните, музикалните плеъри и таблетите се развиват постоянно. За да можете по всяко време да ползвате своите мобилни устройства във вашия автомобил, можете да актуализирате софтуера на вашето BMW до най-последната версия. За тази цел моля изтеглете новите драйвъри върху USB памет и ги прехвърлете във вашето BMW.

Прочети повече

ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 München, "BMW AG") обработва личните ви данни само за да отговори на вашето искане и за конкретна услуга. Ако е необходимо, BMW AG ще предаде данните, които сте предоставили, на фирмите за продажби на BMW на вашия местен пазар. Допълнителна информация относно обработката на личните ви данни от BMW AG може да бъде намерена в декларацията за защита на данните (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
Жена ползва My BMW App на BMW ConnectedDrive на смартфона си пред бяло BMW X5

My BMW APP.

Преди, по време или след пътуването: My BMW App облекчава вашето мобилно всекидневие с множество интелигентни функции.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа