Мъж шофира BMW с навигация BMW Maps на контролния дисплей

BMW MAPS.

Навигационната система BMW Maps облекчава мобилния ви живот с множество практични услуги като Connected Navigation, Connected Parking и Connected Charging.

BMW Maps - перфектният спътник при всяко пътуване, защото благодарение на разнообразните услуги пътуването с вашето BMW ще бъде още по-индивидуално и комфортно. Connected Navigation с напълно интуитивното си управление на познатите възможности на модерните навигационни системи ви позволява например въвеждане на цел чрез свободно търсене, така както сте свикнали с търсачките в интернет. Освен това Cloud-базираното динамично изчисляване на маршрута адаптира непосредствено препоръките за пътя към евентуалните промени в пътната обстановка и впечатлява с прецизното предвиждане на часа на пристигане. При целта на пътуването Connected Parking ви спестява досадното търсене на паркоместа и ми води надеждно до най-близкото свободно място в близост до целта на пътуването ви. При това системата ви препоръчва свободни паркоместа в многоетажни паркинги или на улицата. В много случаи талоните за паркиране могат да бъдат платени безкешово с PARK NOW. Като водач на BMW i или на BMW Plug-in хибриден модел в рамките на Points of Interest търсенето на системата можете да бъдете водени прецизно и към най-близката обществена станция за зареждане по маршрута ви. При това предварително получавате информация за наличността им, както и за предлаганите мощности за зареждане.

Прочети повече
BMW MAPS.Навигационната система BMW Maps облекчава мобилния ви живот с множество практични услуги като Connected Navigation, Connected Parking и Connected Charging.
Жена ползва BMW Maps Connected Navigation на смартфон

BMW MAPS – CONNECTED NAVIGATION.

Управление на смартфон навигация с типичния за BMW комфорт: BMW Maps – Connected Navigation ви води много комфортно към целта с висока точност, екстремно бързо изчисляване на маршрута, съобразено непосредствено с евентуалните промени на цялостната ситуация на пътя - дори когато не знаете точния адрес, можете да го откриете чрез търсене по ключови думи, както сте свикнали от навигационното приложение на вашия смартфон. Cloud-базираното динамично изчисляване на маршрута се отличава с високата си скорост и постоянно адаптира препоръките за маршрута. Маршрутът се изчислява предвиждащо, което означава, че в изчислението на ETA (Estimated Time of Arrival или очакван час на пристигане) се взима под внимание и евентуалната ситуация на пътя по целия маршрут. На разположение са всеобхватни данни за трафика дори и по второстепенните пътища. По този начин се гарантира, че системата винаги ще ви препоръча най-бързият маршрут - в което можете да се уверите и от особено прецизната прогноза за часа на пристигане до целта на пътуването ви.

Преглед на преимуществата:

 • Интуитивно  управление, както сте свикнали със смартфона
 • Въвеждането на цел е възможно и със свободно търсене
 • Cloud-базирано динамично изчисляване на маршрута
 • Бързо повторно изчисляване на маршрута при промяна на ситуацията на пътя
 • Прецизно изчисляване на прогнозния час на пристигане
 • Благодарение на Map Update навигационните карти са винаги актуални
 • Услуга "Real Time Traffic Information"
 • Map Update
BMW Maps Connected Navigation BMW Серия 6 Гран Туризмо в бял цвят при паркиране

BMW MAPS – CONNECTED PARKING.

Достигнали сте до целта на пътуването си, но не намирате място за паркиране? С BMW Maps - Connected Parking тези неприятности остават в миналото. Защото като част от воденето по маршрута тази функция предвиждащо ви препоръчва най-добрите възможности за паркиране в непосредствена близост до навигационната ви цел. Вие имате избор между паркомясто в многоетажен паркинг или възможност за паркиране на улицата. Ако изберете многоетажен паркинг, ви се предлага най-добрият многоетажен паркинг в близост до целта ви. Ако изберете паркомясто на улицата, ви се препоръчва такъв маршрут до целта, по който вероятността да откриете място за паркиране в близост до целта ви е най-висока. Освен това още преди да потеглите, вие сте информирани максимално добре, като вашето BMW ви дава общи указания за ситуацията при паркиране около избраната цел на пътуването. Всички опции се изобразяват на контролния дисплей на вашия автомобил. На навигационната карта се изобразяват наличните многоетажни паркинги и с цвят се маркират онези улици, по които вероятността да откриете паркомясто е най-висока. Освен това на навигационната система се изобразяват и освободилите се наскоро паркоместа.

Преглед на преимуществата:

 • Без търсене на паркоместа
 • Навигация до следващото свободно паркомясто в близост до целта на пътуването
 • Взимат се предвид и паркоместата в многоетажните паркинги
 • Препоръчва маршрут с най-висока вероятност за откриване на паркомясто
 • Указания за ситуацията с паркирането при целта на пътуването
   
BMW Maps Connected Charging електрически пробег визуализация на контролния дисплей.

BMW MAPS – CONNECTED CHARGING.

BMW Maps – Connected Charging ви предлага множество иновативни функции, които правят пътуванията с вашето напълно електрическо BMW i или BMW Plug-in хибрид още по-комфортни. Включен е и Trip Planner с предложения за спирания за зареждане по маршрута, както и Park & Charge Assistent, който ви предлага наличните паркинги с възможност за зареждане около целта на пътуването ви. За всяка зарядна станция ще намерите детайли за адреса, работното време или зарядната мощност. Освен това при търсенето на зарядни станции винаги получавате интересни предложения за оползотворяване на изчакването по време на процеса на зареждане. Особено интелигентно: Функцията eRoute* автоматично изчислява спиранията за зареждане по маршрута, ако той е по-дълъг от цялостния пробег на автомобила. Възползвайте се и от филтъра за бързи зарядни станции или практичния Range Circle, който визуализира пробега на вашето BMW под формата на окръжност върху картата.

* Предлага се за всички актуални BMW i след BMW iX3.

Преглед на преимуществата:

 • Планиране на пътуването включително спиранията за зареждане
 • Налични паркоместа със зарядни станции в близост до целта на пътуването
 • Информации за зарядните станции
 • POI препоръки в близост до зарядната станция
 • Филтър за бързи зарядни станции
BMW Maps Navigation How-to-Video

Научете повече за навигационната функция, включително търсенето на цели и воденето към целта на BMW Maps.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА BMW MAPS.

BMW Maps с Connected Navigation, Connected Parking и Connected Charging са част от опционалното оборудване Connected Package Professional (6C3/6C4) и могат да се ползват само в комбинация с Live Cockpit Plus (6U2) или Live Cockpit Professional (6U3). Предпоставка за ползването е автомобил с BMW Operating System 7 или по-нова.

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
Жена ползва My BMW App на BMW ConnectedDrive на смартфона си пред бяло BMW X5

My BMW APP.

Преди, по време или след пътуването: My BMW App облекчава вашето мобилно всекидневие с множество интелигентни функции.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com