BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.

Свързани, за да сте свободни.

BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.Свързани, за да сте свободни.

MY ASSISTANT.

С най-добрата компания при пътувания. Винаги.

Независимо къде се намирате, какво сте планирали или от какво се нуждаете: изключителните услуги на BMW ConnectedDrive ви осигуряват максимална подкрепа преди и по време на всяко пътуване. Търсите най-добрият италиански ресторант в града или дежурна аптека през уикенда? Услугите винаги са на ваше разположение с натискане на бутон и ви помагат при всякакви нужди. А с BMW Connected App удобно планирате следващото си пътуване от дома си и освен това имате дистанционен достъп до важни функции на вашето BMW.

Прочети повече
Man and woman sitting on sofa and using BMW Connected on their smartphones

BMW Connected.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на всяко пътуване. Свържете се с автомобила си чрез смартфон или Smartwatch, изпратете целите до навигационната система или получавайте напомняния за вашите срещи, за да пристигате навреме.

Прочети повече

MY JOURNEY.

За да може всяко пътуване да е уникално.

Всяко пътуване е различно, и въпреки това вие винаги ще бъдете сигурни, че ще достигнете до целта си комфортно и навреме. С услугите на Connected Navigation вие винаги можете да следите актуалния трафик и да достигнете до целта си по-бързо и директно. Без никакъв стрес, защото Асистентът за паркоместа ще ви посочи най-доброто място, където да намерите свободно паркомясто. С Digital Charging Service вие осигурявате изгодна енергия за вашето BMW i или вашия Plug-in хибрид модел и можете да бъдете сигурни, че автомобилът винаги ще бъде зареден перфектно, когато потеглите.

Прочети повече
Two men in restaurant using feature „Manage your favorite Locations“ on smartphone

Управлявайте любимите си цели.

Достъп до любимото ви кафене или вашия фитнес през навигационната система на BMW? С функцията „Управлявай любимите си цели“ вашите лични Points of Interest са винаги с вас, независимо дали сте в автомобила или в BMW Connected App. Можете да ги управлявате от всички точки за достъп, като те съответно ще бъдат синхронизирани автоматично.

„Управлявай любимите си цели“ е част от постоянно развиващото се навигационно изживяване на Connected Navigation.

Прочети повече

Актуализация на картите.

BMW е първият автомобилен производител, който предлага три възможности за актуализация на навигационните карти: USB Full Map Update от дилъра или ConnectedDrive Store, както и автоматичната „Over-The-Air" актуализация чрез монтираната в автомобила SIM карта до четири пъти годишно (за подбрани региони). „Over-The-Air" актуализацията не е свързана нито с лицензни такси, нито разходи за пренос на данни. По този начин навигационната система винаги е оборудвана с актуалните карти.

Прочети повече

MY CAR.

Защото вашето BMW е нещо повече от автомобил.

Във вашето BMW можете напълно да се концентрирате върху пътуването, защото всичко останало е осигурено. Digital Key на вашия смартфон ви дава лесен достъп до вашия автомобил, докато дистанционната актуализация на софтуера Remote Software Upgrade „Over-The-Air" гарантира, че софтуерът на вашето BMW ще е винаги актуален, а вие ще си спестите посещението при дилъра. А ако се случи инцидент, Интелигентното аварийно телефонно обаждане автоматично ще извика помощ и ще предаде важна информация за пътниците и автомобила на първите спасители.

Прочети повече

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е актуално и с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Комфортно, сигурно и без стрес – без да се налага да посещавате вашия сервизен партньор на BMW. Актуализациите се инсталират over the air, също като при вашия смартфон.

Прочети повече

Интелигентно аварийно телефонно обаждане.

При инцидент бързата реакция е от решаващо значение. Интелигентното аварийно телефонно обаждане осигурява помощ като се свързава със 112 и в опасни ситуации може да спаси човешки животи.

Прочети повече
Woman using the feature CarData at home on her smartphone

BMW CarData.

С BMW CarData можете винаги да преглеждате важните автомобилни данни на вашето BMW и по желание да ги споделяте с трети лица. При това вие сам решавате на кого да доверите тези данни. Това ви позволява винаги да имате контрол над телематичните данни и да се възползвате от споделянето на данните с трети лица, за да ползвате създадени по мярка услуги, каквито преди не бяха възможни.

Прочети повече

MY LIFE.

Не се лишавайте от нищо. Получете всичко.

Защо да правите компромиси, докато пътувате? Насладете се на обичайния си дигитален лайфстайл и във вашето BMW. Превърнете своя автомобил в мобилен офис с Microsoft Office 365. Участвайте срещи със Skype for Business, диктувайте имейли и управлявайте срещите си. Ако желаете повече развлечения, Connected Music с над 30 милиона музикални заглавия от Deezer или Napster ще ви осигури най-добрата музика за пътуването.

Прочети повече

Online Entertainment.

Слушайте любимата си музика независимо къде се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в час-пик или поп при спокойно пътуване. С Online Entertainment можете директно и без ограничения чрез вградената в автомобила SIM карта да стриймвате над 30 милиона музикални заглавия от музикалните партньори на BMW Deezer и Napster.

Прочети повече

ВИНАГИ АКТУАЛНИ.

BMW Software Update

ВИНАГИ АКТУАЛНИ.

BMW Software Update чрез USB.

Системите за смартфони, мизукални плеъри и таблети се развиват постоянно. За да можете винаги да ползвате своите мобилни устройства във вашето BMW, BMW Software Update актуализира вашите приложения с най-новите версии.
BMW Software Update: изтеглете актуализацията и я прехвърлете във вашето BMW с USB флаш памет.