BMW Apps My BMW App на смартфон

YOUR WORLD. MY BMW.

Новото My BMW App*.

BMW Apps BMW Driver’s Guide

BMW DRIVER’S GUIDE.

Опитът на BMW е винаги с вас.

YOUR WORLD. MY BMW.

Новото My BMW App*.

BMW DRIVER’S GUIDE.

Опитът на BMW е винаги с вас.

BMW Driver's Guide App Stage

BMW КАТАЛОЗИ И DRIVER'S GUIDE APP.

Винаги актуални: Открийте забавни приложения на BMW, които ви доближават до света на BMW и получете най-важната информация за вашия модел BMW директно на вашия смартфон или таблет.

BMW Apps BMW Мобилни услуги BMW Оборуване

МОБИЛНИ УСЛУГИ И ОБОРУДВАНЕ.

Максимална мобилност: свържете се с вашето BMW и улеснете ежедневния си мобилен живот с интелигентните услуги на BMW. Приложенията на тема Мобилни услуги и оборудване предлагат интелигентни решения за максимално удобство.

BMW Приложения BMW M BMW Motorsport

BMW M & MOTORSPORT.

Радостта от шофирането може да бъде измерена: тези приложения са незаменими инструменти за всеки водач със спортен дух. Използвайки вашия смартфон, смарт часовник или таблет, можете да анализирате данните за стила на шофиране и данните за динамиката, да споделяте резултатите от измерванията си с приятели и да подобрявате представянето си на асфалта малко по малко.

BMW Приложения BMW панаири BMW изложения

ПАНАИРИ И ИЗЛОЖЕНИЯ.

Независимо дали сте на място или на комфортно разстояние: тези приложения ще скъсят дистанцията. Насладете се на ексклузивната информация за нашите изложения и търговски панаири и се потопете във вълнуващия свят на BMW.

BMW Приложения BMW Финансови Услуги

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

Търсите идеалното финансово решение за вашето BMW, което все пак ще ви остави достатъчно гъвкави, за да обмислите други желания? BMW Финансови Услуги предлага концепции за лизинг, финансиране и застраховане - индивидуално адаптирани към вашите нужди и вашия бюджет. Изберете вашите лични настройки в съответните приложения и се включете в определянето на вашето перфектно предложение още от самото начало.

*My BMW App е съвместимо с всички автомобили на BMW от моделна година 2014. Предпоставка са оборудването ConnectedDrive Services и съвместим смартфон. Наличността и функциите на My BMW App зависят от пазара.
 

Прочети повече