BMW Приложения BMW Connected BMW My Car Is Born

MY CAR IS BORN

Вече на разположение с
приложението BMW Connected.

BMW Приложения BMW Ръководства за потребителя

BMW РЪКОВОДСТВО
ЗА ВОДАЧА

BMW ноу-хау е винаги на борда.

BMW Приложения BMW Connected Classic

BMW CONNECTED
CLASSIC

Вашият личен асистент за мобилност.

MY CAR IS BORN

Вече на разположение с
приложението BMW Connected.

BMW РЪКОВОДСТВО
ЗА ВОДАЧА

BMW ноу-хау е винаги на борда.

BMW CONNECTED
CLASSIC

Вашият личен асистент за мобилност.

BMW Приложения BMW Каталози

КАТАЛОЗИ И РЪКОВОДСТВА ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Винаги актуални: открийте развлекателните приложения на BMW, които ви въвеждат в света на BMW и ви носят основната информация за вашия модел BMW директно на вашия смартфон или таблет.

BMW Apps BMW Мобилни услуги BMW Оборуване

МОБИЛНИ УСЛУГИ И ОБОРУДВАНЕ.

Максимална мобилност: свържете се с вашето BMW и улеснете ежедневния си мобилен живот с интелигентните услуги на BMW. Приложенията на тема Мобилни услуги и оборудване предлагат интелигентни решения за максимално удобство.

BMW Приложения BMW M BMW Motorsport

BMW M & MOTORSPORT.

Радостта от шофирането може да бъде измерена: тези приложения са незаменими инструменти за всеки водач със спортен дух. Използвайки вашия смартфон, смарт часовник или таблет, можете да анализирате данните за стила на шофиране и данните за динамиката, да споделяте резултатите от измерванията си с приятели и да подобрявате представянето си на асфалта малко по малко.

BMW Приложения BMW панаири BMW изложения

ПАНАИРИ И ИЗЛОЖЕНИЯ.

Независимо дали сте на място или на комфортно разстояние: тези приложения ще скъсят дистанцията. Насладете се на ексклузивната информация за нашите изложения и търговски панаири и се потопете във вълнуващия свят на BMW.

BMW Приложения BMW Финансови Услуги

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

Търсите идеалното финансово решение за вашето BMW, което все пак ще ви остави достатъчно гъвкави, за да обмислите други желания? BMW Финансови Услуги предлага концепции за лизинг, финансиране и застраховане - индивидуално адаптирани към вашите нужди и вашия бюджет. Изберете вашите лични настройки в съответните приложения и се включете в определянето на вашето перфектно предложение още от самото начало.