BMW Електрическа мобилност BMW Зареждане

ЗАРЕЖДАНЕ С BMW: БЪРЗО, ЛЕСНО И ГЪВКАВО.

ЗАРЕЖДАНЕ С BMW: БЪРЗО, ЛЕСНО И ГЪВКАВО.

Лесно зареждане с BMW Зареждане

Независимо къде се намирате и както планиране с вашето електрическо BMW - с решенията за зареждане на BMW Зареждане на ваше разположение са множество създадени по мярка предложения за зареждане у дома, по време на пътуване и на работното място. Насладете се на електрическата мобилност, толкова лесна, гъвкава, индивидуална и прозрачна, колкото сте искали да бъде.

Серийното оборудване на вашето BMW винаги включва базово оборудване за зареждане у дома и при пътувания, напр. BMW Charging Card, а в Европа и заряден кабел (Mode 3) за обществено зареждане. В допълнение към тях можете лесно да изберете онези продукти и услуги на BMW Зареждане, които са оптимална за вашата ситуация. Вашият BMW партньор с удоволствие ще ви консултира.

Прочети повече

СВЕТЪТ НА BMW ЗАРЕЖДАНЕ.

BMW Електрическа мобилност зарядна станция Електромобил зареждане у дома

Зареждане у дома.

С BMW Зареждане зареждането у дома е по-лесно и комфортно отвсякога. На ваше разположение са множество различни продукти и услуги, с които можете да зареждане вашия BMW електромобил или Plug-in хибрид с до 22 кВт у дома.
Насладете се на всички продукти
BMW Електрическа мобилност зарядна станция Електромобил зареждане при пътуване

Обществено зареждане.

Вие пътувате и искате да заредите своя BMW електромобил или Plug-in хибрид? С BMW Зареждане имате достъп до постоянно разширяваща се мрежа от обществени зарядни станции в центровете на градовете, на паркинги и покрай важни транспортни коридори.
Насладете се на всички продукти
BMW Електрическа мобилност зарядна станция Електромобил зареждане на работното място

Зареждане на работното място.

Ако пътувате до работното си място с вашия BMW електромобил или Plug-in хибрид, BMW Зареждане също ви предоставя възможности за зареждане: Възползвайте се от постоянно увеличаващата се мрежа от обществени точки за зареждане или от зарядните станции на вашия работодател.
Насладете се на всички продукти

ЗАРЕЖДАНЕ У ДОМА.

С BMW Зареждане зареждането у дома е по-лесно и комфортно отвсякога. На ваше разположение са множество различни продукти и услуги, с които можете да зареждане вашия BMW електромобил или Plug-in хибрид с до 22 кВт у дома. Нашето предложение включва и инсталационна услуга, както и специална тарифа за зелена електроенергия за зареждането у дома. Вашият BMW партньор с удоволствие ще ви консултира - и по отношение на създадените по мярка пакетни решения.

BMW Електрическа мобилност зареждане у дома
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане BMW Wallbox Essential

BMW Wallbox.

“Бензиностанцията” за вашия дом. С инсталирана BMW Wallbox BMW се зарежда бързо, надеждно и комфортно с до 22 кВт. Освен пестящите място, компактни размери в BMW Design BMW Wallbox предлага и комфортно управление на кабелите. Актуалният статус на BMW Wallbox може да бъде проверен по всяко време чрез индикатора на статуса. Интегрираното разпознаване на грешно свързване осигурява лесно и изгодно инсталиране.
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Smart Wallbox

Smart Wallbox (партньор).

Благодарение на всеобхватната свързаност Smart Wallbox на нашия партньор* освен зарядна мощност от до 22 кВт ви предлага и умни допълнителни услуги за интелигентно зареждане. Така например наличната Home Energy Management System може да бъде интегрирана и комфортно управлявана онлайн. Възможно е и отделно регистриране и фактуриране на зарядните процеси. *Изображението е примерно
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Flexible Fast Charger

Flexible Fast Charger.

У дома или по време на пътуване - благодарение на водонепроницаемият си корпус и дължината на кабела от 6 метра Flexible Fast Charger може да бъде използван гъвкаво и мобилно. Със зарядната си мощност до 11 кВт то е подходящо както за домакинска електроенергия, така и за трифазен ток и се доставя с подходящите адаптери. За да можете да ползвате пълната мощност, е необходим индустриален контакт с увеличава мощност. При нужда в този случай на ваше разположение е нашата инсталационна услуга.
BMW Електрическа мобилност електромобил Зареждане Стандартен заряден кабел

Стандартен заряден кабел.

Стандартният кабел за зареждане със зарядна мощност 2,3 кВт често е част от серийното оборудване на вашето електрифицирано BMW.* С дължината си от 5 метра той обикновено успява да осигури достъп до домакински контакт. Използването на удължители и разклонители е забранено. Серийно е настроена мощност на зареждането от 1,3 кВт над 6 Ампера. Това ограничение на мощността може или да бъде напълно изключено от менюто за настройки на автомобили, или АС токът за зареждане да бъде регулиран точно и в зависимост от вашата електрическа инсталация. *Специфично за пазара предложение.
BMW Електрическа мобилност електромобил Зареждане Инсталационна услуга

Инсталационна услуга.

Заедно с нашата Wallbox можете съвсем лесно да поръчате и нашата инсталационна услуга. По този начин се гарантира сигурна и професионална инсталация и настройка на Wallbox. Между другото: Услугата може да бъде поръчана и за инсталирането на по-мощен индустриален контакт, когато ползвате своя Flexible Fast Charger у дома си със съответния адаптер.
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Green Energy

Green Energy.

Със специалните тарифи за зелена електроенергия зареждате своя BMW електромобил или Plug-in хибрид само с енергия от възобновяеми източници и по този начин можете допълнително да намалите своя СО2 отпечатък. Офертата за тази тарифа може да покрива или само зареждането на вашето BMW, или нуждите от електроенергия на цялото ви домакинство.
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Пакетни предложения за зареждане у дома

Пакетни предложения за зареждане у дома.

Създадените по мярка пакетни решения комбинират точно онези продукти и услуги на BMW Зареждане, които са оптимална за ситуацията при зареждане във вашия дом. Можете например да изберете пакет, който се състои от Wallbox, подходящата инсталационна услуга и тарифа за зелена електроенергия за особено устойчиво зареждане във вашия дом. Вашият BMW партньор с удоволствие ще ви консултира и ще ви предаде цялата необходима информация на нашите партньори, които след това ще се погрижат за следващите стъпки, например доставката, инсталацията и настройката.
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Connected Charging

Connected Charging.

С дигиталните услуги на Connected Charging вие бързо и лесно ще откриете най-близките зарядни станции в околността. При това системата ви информира за наличността им, както и за предлаганите мощности за зареждане. По този начин пестите време и пътувания при зареждането на вашия BMW електромобил или Plug-in хибриден автомобил.

ОБЩЕСТВЕНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Вие пътувате и искате да заредите своя BMW електромобил или Plug-in хибрид? С BMW Зареждане имате достъп до постоянно разширяваща се мрежа от обществени зарядни станции в центровете на градовете, на паркинги и покрай важни транспортни коридори - включително High Power зарядни станции за свръх бързо зареждане на вашия електромобил. Зарядните станции се изобразяват на навигационната система на вашето BMW, на приложението App, както и онлайн на уебсайта www.bmw-charging.com и могат да бъдат активирани чрез приложението или чрез BMW Charging карта. BMW Charging Card и зарядният кабел (Mode 3) са част от серийното оборудване на BMW електромобилите или BMW Plug-in хибридите.

BMW Електрическа мобилност обществено Зареждане
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане при пътуване BMW Charging Card

BMW Charging Card.

Заедно със зарядният кабел (Mode 3) BMW Charging Card е част от серийното оборудване на вашето електрифицирано BMW и предлага достъп до националната и постоянно разширяващата се мрежа от обществени зарядни станции на BMW Зареждане. Това включва и множество High-Power зарядни станции за свръх бързо зареждане при пътувания, например на нашия партньор IONITY в Европа. Зарядните станции на различните доставчици се изобразяват на навигационната система, на приложението App, както и на уебсайта и могат да бъдат активирани чрез приложението или чрез BMW Charging карта. На прегледната месечна фактура са отбелязани всички процеси на зареждане от BMW Зареждане.
BMW Електрическа мобилност електромобил кабел за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане

Кабел за (Mode 3) за обществено зареждане.

Кабелът за зареждане (Mode 3) позволява удобно зареждане на акумулатора на автомобила от обществена зарядна станция. Той може да бъде ползван за трифазно зареждане с мощност до 11 кВт. Той е с дължина 5 метра, базалтово сив цвят, в комплекта е включена чанта за съхранение. Освен BMW Charging Card част от серийното оборудване на вашето BMW е и кабелът за зареждане (Mode 3) от обществена зарядна станция.
BMW Електрическа мобилност електромобил Зареждане IONITY

IONITY.

Съвместната компания IONITY, съоснована с BMW Group, разработва ефективна мрежа за бързо зареждане на електромобили в Европа - важна стъпка за осигуряване на електрическа мобилност при дълги пътувания и налагането и на пазара. Така например можете да заредите вашето BMW iX3 от 0% до 80% за само 34 минути. High-Power зарядните станции на IONITY са интегрирани в обществената зарядна мрежа на BMW Зареждане и могат да бъдат ползвани на ексклузивна преференциална цена чрез допълнителна тарифа. Освен това BMW Зареждане предлага все по-атрактивни цени за всички електрифицирани автомобили. За най-актуалните информации посетете www.bmw-charging.com.
Насладете се
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане тарифи

Тарифи.

Чрез BMW Зареждане BMW предлага нови тарифи за обществено зареждане, като целта е общественото зареждане да бъде лесно и атрактивно като зареждането у дома - напр. без базови такси през първата година за новозакупени автомобили. Имате достъп до множество обществени доставчици от гъстата мрежа на BMW Зареждане - и всичко това чрез BMW Charging Card или приложението. За най-актуалните информации посетете www.bmw-charging.com.
BMW Електрическа мобилност електромобил зареждане Connected Charging

Connected Charging.

С услугите на Connected Charging вие ползвате оптимално и ефективно електрическия пробег на вашия BMW електромобил. Системата ви информира за най-близките зарядни станции по маршрута ви и изобразява и Points of Interest като например кафенета и ресторанти, където да оползотворите времето за чакане удобно и максимано приятно.

Открийте най-близката обществена зарядна станция за BMW Електромобили и Plug-in хибриди.

ЗАРЕЖДАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО.

BMW Електрическа мобилност зареждане на работното място
BMW Електрическа мобилност зареждане на работното място решения за зареждане

Решения за зареждане на работното място.

Ако пътувате до работното си място с вашия BMW електромобил или Plug-in хибрид, BMW Зареждане също ви предоставя възможности за зареждане: Възползвайте се от постоянно увеличаващата се мрежа от обществени точки за зареждане или директно от зарядните станции на вашия работодател. Най-добре се информирайте в детайли за наличността на обществената инфраструктура за зареждане на www.bmw-charging.com или вижте обществените станции за зареждане в навигационната система на вашия автомобил или в My BMW App*. Естествено, ние с удоволствие ще консултираме и подпомогнем служебните клиенти и управителите на автомобилни паркове, които искат да изградят решения за зареждане във фирмата си. Разговаряйте с консултанта на корпоративни клиенти и се възползвайте от нашите предложения в областта на зареждането.
BMW Електрическа мобилност електромобил кабел за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане

Кабел за (Mode 3) за обществено зареждане.

Кабелът за зареждане (Mode 3) за обществено зареждане, която освен BMW Charging Card е част от серийното оборудване на много от пазарите, позволява удобно зареждане на акумулатора на автомобила от обществена зарядна станция. Той може да бъде ползван и за трифазно зареждане със зарядна мощност до 22 кВт - точната зарядна мощност е в зависимост от автомобила и зарядната станция. Кабелът за зареждане е дълъг 5 метра и е в базалтово сив цвят.
BMW Електрическа мобилност електромобил Решения за зареждане за работодатели

Решения за зареждане за работодатели.

Зареждането на работното място е комфортна възможност за безпроблемно зареждане и ефективно оползотворяване на времето. В тази насока BMW Продажбите на корпоративни клиенти, както и нашата дъщерна компания Alphabet предлагат множество услуги за зареждане, от лизинг до управление на електрически автомобилни паркове за фирми и работодатели. Става дума за специален хардуер за зареждане, например AC / DC зарядни станции, Wallbox или контакти, които са включени в комплекта на подходящото оборудване. Има и решения за фактуриране за зареждане на фирмени автомобили у дома и при пътувания, както и много други оферти, специално за служебни клиенти. Така нищо не може да попречи на ефективното ви всекидневие.
Насладете се

НАПЪЛНО СВЪРЗАНИ.

BMW Електрическа мобилност My BMW App

My BMW App*.

My BMW App* ви свързва винаги и навсякъде виртуално с вашето BMW и с модерния си дизайн, интуитивното управление и всеобхватните си функции предлага едно напълно ново изживяване от мобилността. С него не само постоянно следите статуса на вашия автомобил, например нивото на зареждането или наличния пробег, но и взаимодействате и програмирате автомобила си особено удобно чрез смартфона си. Планирайте комфортно и предварително своето пътуване на смартфона си и след това изпратете целта на пътуването към навигационната система на вашия автомобил. При това върху My BMW App* винаги се изобразяват най-близко разположените зарядни станции и тяхната наличност. По време на процеса на зареждане винаги можете да следите актуалния статус на зареждането и за оптимална подготовка за пътуването можете да го климатизирате предварително - или да настроите съответния за това таймер. В My BMW App можете да намерите детайли и за всички предишни зареждания, както и своя контингент в BMW Points. С тези и много други функции и услуги My BMW App* осигурява вашата неограничена мобилност и още повече радост от шофирането - независимо къде се намирате.

BMW Електрическа мобилност BMW Connected Charging

Connected Charging.

Край на страха от пробега: С Connected Charging вие ползвате особено ефективно електрическия пробег на вашия BMW електромобил. Чрез My BMW App* можете да планирате пътуването си още на смартфона и да го изпратите в автомобила, след което навигационната система автоматично калкулира и ви изобразява оптималния маршрут. Ако вашата цел е извън разполагаемият електрически пробег на автомобила, който по всяко време се изобразява като радиус на пробега, към маршрута ви автоматично се добавя спиране за зареждане. При това цялата важна информация е постоянно пред погледа ви: Необходимият щекер, наличните мощности за зареждане, работното време и разходите за зареждане, както и Points-of-Interest в непосредствена близост, например кафене или ресторант. При пътуване на ваше разположение е BMW Intelligent Personal Assistant с гласово управление, който винаги може да отговори на въпросите ви и да ви даде ценни съвети, ако го попитате например: „Hey BMW, как бих могъл да увелича пробега си?”.

BMW Електрическа мобилност BMW eDrive Zones & BMW Points

BMW eDrive Zones & BMW Points.

В световен мащаб все повече градове обособяват зони, в които достъпът на автомобили е забранен или силно ограничен. В германските градове има т. нар. екологични зони, в които чрез ограничаване на стойностите на замърсителите локално се редуцират емисиите и СО2. Разработихме BMW eDrive Zones, за да осигурим и стимулираме максимално екологичното шофиране през тези екологични зони. По този начин вашето BMW Plug-in хибрид разпознава напълно автоматично навлизането в екологична зона, за да превключи самостоятелно в чисто електрически режим с нулеви емисии. С всеки изминат електрически километър с програмата на BMW Points вие събирате бонусни точки, които дори се удвояват в специфични зони и екологични зони в центровете на градовете. Можете да ги следите и управлявате с My BMW App*. Впоследствие BMW Points могат да бъдат превърнати в полезни премии, например безплатни контингенти за зареждане на обществени зарядни станции.