BMW ВИДЕО РАЗЯСНЕНИЯ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ.

НАШИТЕ ПРАКТИЧЕСКИ СЪВЕТИ ЗА МОБИЛНОСТТА НА УТРЕШНИЯ ДЕН.

BMW iX M60: Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км[1]: 24,7 – 22,0; Електрически пробег в км[2]: 500–563

Какви различни възможности за зареждане ми предлага една Wallbox в моя дом? Как да зареждам моя електромобил у дома с максимално много слънчева електроенергия - или особено бързо? Как да разбера колко често трябва да зареждам до целта на пътуването си? И има ли по пътя дотам достатъчно възможности за зареждане? По отношение на електрическата мобилност има много въпроси. Ние искаме да отговорим на тях, както и на други въпроси. Независимо дали зареждате вашия електромобил у дома или при пътуване, дали планирате следващото си пътуване или искате да оптимизирате зарежданията във всекидневието. Последвайте нашето BMW семейство във видеоклиповете за вашето електрическо всекидневие. Вижте в нашите инструкции колко електрифициращо лесно и удобно може да бъде зареждането и шофирането на вашия електрически автомобил. Допълнителна информация и инструкции за вашия електрически автомобил можете да намерите в приложението BMW Driver's Guide.

ОПТИМИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ ЗАРЕЖДАНИЯ У ДОМА.

0:00
0:00 /  0:00

Независимо дали възможно най-бързо или с възможно най-много собствено генерирано електричество от вашата фотоволтаична система - с BMW Wallbox можете да зареждате гъвкаво и прецизно съобразено с вашите нужди. С My BMW Ap можете по всяко време да следите информацията за зареждането на вашия електромобил.

ЗАРЕЖДАЙТЕ ГЪВКАВО И КОМФОРТНО ПРИ ПЪТУВАНЕ.

0:00
0:00 /  0:00

Възползвайте се от 510 000 зарядни станции в една от най-големите мрежи от зарядни станции в Европа. Така винаги ще зареждате удобно и лесно при пътуване. Например с Plug & Charge. Веднага след като свържете своя електрически автомобил към зарядната станция, той автоматично се разпознава и удостоверява. Вече можете да избирате от няколко заложени договора от различни доставчици.

BMW iX M60: Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км[1]: 24,7 – 22,0; Електрически пробег в км[2]: 500–563

ВАШАТА ЕКСКЛУЗИВНА,
РАЗШИРЕНА МРЕЖА ОТ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ.

0:00
0:00 /  0:00

Насладете се на престоя си, докато вашето BMW се зарежда. На множеството възможности за зареждания при нашите премиум партньори като хотели, ресторанти, голф клубове и други. В над 50 държави. Увеличете ексклузивно вашата мрежа от зарядни станции с BMW Destination Charging.

ПЪТУВАЙТЕ
БЕЗГРИЖНО С
С ОПТИМИЗИРАНИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЗАРЕЖДАНЕТО МАРШРУТИ.

0:00
0:00 /  0:00

За безгрижно приключение. Планирайте удобно следващото си пътуване с оптимизираните за зареждане маршрути. Това означава, че винаги можете да намерите правилните опции за зареждане по вашия маршрут, от дома си чрез My BMW App или директно от автомобила.

НАШИТЕ
РЕШЕНИЯ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

0:00
0:00 /  0:00

Независимо дали сте у дома или в движение – зареждайте своя електрически автомобил удобно с нашите решения за зареждане. Изцяло съобразени с вашите потребности. Благодарение на модерните технологии можете допълнително да увеличите своя електрически пробег.

ПОВЕЧЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

BMW iX M60: Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км[1]: 24,7 – 22,0; Електрически пробег в км[2]: 500–563

[1] Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

[2] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.