BMW X6 G06 2019 Manhatten metallic три четвърти изглед отпред
X6 M50i
Разгледайте отблизо
разход на гориво, комбиниран12,0–6,6 l/100 km
Двигател и тип горивоБензинДизел

THE X6

BMW X6: ВСИЧКИ АКЦЕНТИ.

разход на гориво, комбиниран12,0–6,6 l/100 km
Двигател и тип горивоБензинДизел

BMW X6 има уникална визия, съчетана със спортна увереност благодарение на мощните двигатели, прецозното окачване и оборудванията като пакета xOffroad.Прочети повече

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА BMW X6.

BMW X6 xDrive30d

ESSENCE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Essence Sparkling Brown
 • BMW X6 xDrive30d с 286 к.с. (210 кВ)
 • Hi-Fi Озвучителна система
 • DAB-тунер

BMW X6

BALANCE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Balance Flamenco Red
 • xLine
 • Панорамен стъклен покрив
 • Темпериран държач на чаши

BMW X6

SIGNATURE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Signature Manhattan metallic
 • М Спортен Пакет
 • М Спортна спирачна система, червен гланц
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Озвучителна система

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА BMW X6.

X6 xDrive30d

ESSENCE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Essence Sparkling Brown
 • BMW X6 xDrive30d с 286 к.с. (210 кВ)
 • Hi-Fi Озвучителна система
 • DAB-тунер

X6 xDrive40d

BALANCE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Balance Flamenco Red
 • xLine
 • Панорамен стъклен покрив
 • Темпериран държач на чаши

X6 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW G06 2021 три четвърти изглед отпред конфигурация Signature Manhattan metallic
 • М Спортен Пакет
 • М Спортна спирачна система, червен гланц
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Озвучителна система

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X6.

Върховата мощност от 390 кВт (530 к.с.) на 8-цилиндровия бензинов двигател, изключителната прецизност на Адаптивното М окачване Professional, както и прецизното взаимодействие между адаптивното въздушно окачване на предната и задната ос и пакета xOffroad превръщат BMW X6 в уверено Sports Activity Coupé по всякакви терени.

М Спортна изпускателна система BMW X6 G06 2019 снимка отблизо

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага звукова характеристика, която може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
Адаптивнo М окачване BMW X6 G06 2019

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
M Карбон заден спойлер BMW X6 G06 2019-

M Карбон заден спойлер.

М Карбон задният спойлер подчертава мощният и спортен дизайн на автомобила и повишава аеродинамичното притискане върху задната ос.
Спортни предни седалки BMW X6 G06 2019 интериор

Спортни предни седалки.

Спортни и комфортни: Серийните и индивидуално регулируеми спортни предни седалки се отличават с множество възможности за електрическо регулиране, включително и на широчината на облегалката и наклона на седалката. По-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката и регулируемата опора за бедрата осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора дори и при бързо шофиране по завои.
Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Пакет xOffroad BMW X6 G06 2019 селектор за офроум режимите снимка отблизо

Пакет xOffroad.

За BMW X6 се предлага един xOffroad пакет, с който винаги можете да се движите сигурно и бързо както по пътя, така и по не толкова стабилни настилки. Четирите избираеми офроуд-режима адаптират задвижването на четирите колела BMW xDrive още по-прецизно към актуалната настилка - за още по-добро сцепление на пясък, камъни, чакъл или сняг.
Контрол на шофирането BMW X6 G06 2019 бутони снимка отблизо

Контрол на шофирането.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволява още по-динамично шофиране. Новата интерактивна функция режим Adaptive постоянно адаптира Адаптивното окачване, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.
BMW X6 G06 2019 три четвърти изглед отпред в движение на фона на града

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА УВЕРЕНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ НА BMW X6 ВЪВ ВИДЕОТО.

Автомобилът на видеото показва допълнително оборудване, което вече не се предлага.

Прочети повече

ДИЗАЙНЕРСКИТЕ АКЦЕНТИ НА BMW X6.

Welcome Light Carpet BMW X6 G06 2019

Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet проектира дифузна светлинна графика пред вратите на автомобила и по този начин създава добро и гостоприемно настроение още при качване. Така слизането при тъмнина също е още по-сигурно и комфортно благодарение на светлинния килим.
Панорамен стъклен покрив BMW X6 G06 2019

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
22-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 742 М Jetblack с гуми с различен размер на предната и задната ос BMW X6 G06 2019

22-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 742 М Jetblack с гуми с различен размер на предната и задната ос.

22-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 742 М Jetblack и гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите отпред 9,5J x 22, гуми 275/35 R22, размер на джантите отзад 10,5J x 22, гуми 315/30 R22.
Вътрешно осветление BMW X6 G06 2019

Вътрешно осветление.

Серийното вътрешно осветление включително дифузното контурно осветление на предните и задните врати създава спокойно, комфортно светлинно настроение в интериора. Светлинният килим за добре дошли осветява пространството пред вратите на автомобила при качване и слизане. Предлагат се шест светлинни дизайна с регулируема яркост в цветовете бяло, синьо, оранжево, бронзово, люляково и зелено.
Кристални апликации‘CraftedClarity’ BMW X6 G06 2019

Кристални апликации‘CraftedClarity’ за интериорните елементи.

Кристалните апликации ''CraftedClarity’ включват изработени на ръка стъклени детайли, които видимо и осезаемо облагородяват интериора. Детайлите за селектора на трансмисията, BMW контролера и бутона Старт/Стоп са изработени от изискан кристал.
Панорамен стъклен покрив Sky Lounge BMW X6 G06 2019

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge.

Панорамният стъклен покрив Sky Lounge създава усещане за разточителен простор през деня, както и приятна атмосфера при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Освен това вътрешното осветление обхваща и гърбовете на облегалките на предните седалки. Светлинната графика, както и осветлението на седалките, може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.

АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW X6.

С BMW M Performance Parts ще придадете на вашето BMW X6 максимален характер от моторните спортове. Изберете от ярките дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора, както и от атрактивните ковани и алуминиеви джанти. С Оригиналните BMW Аксесоари адаптирате вашето BMW към индивидуалните ви желания. Продуктите са съгласувани перфектно с BMW X6 по отношение на качеството, дизайна и възможностите си.

BMW Греди за дъгите на покрива BMW X6 G06 2019

BMW Греди за дъгите на покрива.

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива и визуално са съгласувани перфектно с автомобила. Те се монтират лесно и без инструменти и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност.
BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо BMW X6 G06 2019 екстериор

BMW Кутия за покрива 520 Черно/титаново сребристо.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
Стелка за пода на багажника BMW X6 G06 2019

Стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. Тя е черна и подхожда перфектно на базовото оборудване.
BMW стелки отзад BMW X6 G06 2019

BMW стелки отзад.

Надеждна функционалност, съчетана със спортна елегантност: Не позволяващите плъзгане, водоотблъскващи и здрави BMW стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отзад от мръсотия и влага. Черни, с детайл от неръждаема стомана Благодарение на специалната 3D форма те се вписват перфектно в интериора тако визия и оформление.
22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Bicolor BMW X6 G06 2019

22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Bicolor.

Висококачествените 22-инчови M Performance алуминиеви джанти с оптимизирано тегло със звездовидни спици 749 М са в цвят Bicolor Jet Black, полирани до блясък, с надпис M Performance и цветно лого на М. Отделна джанта, размер 9,5J x 22, без гума.

22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Jet Black matt BMW X6 G06 2019

22-инчови M Performance алуминиеви джанти със звездовидни спици 749 M Jet Black matt.

Висококачествените 22-инчови M Performance алуминиеви джанти с оптимизирано чрез Flow-Forming тегло със звездовидни спици 749 М са в цвят Jet Black, полирани до блясък, с надпис M Performance и цветно лого на М. Отделна джанта, размер 9,5J x 22, без гума.

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон BMW X6 G06 2019

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон.

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена старателно на ръка от карбон, декоративните пластини са от много здрава пластмаса. Този визуален акцент в предната част на автомобила осигурява особено изискана, спортно-индивидуална визия.
M Performance задни финки в черен гланц BMW X6 G06 2019

M Performance задни финки в черен гланц.

За индивидуални спортни акценти: M Performance задните финки подчертават динамичната елегантност на автомобила. Те подчертават спортните характеристики на задната част на автомобила по индивидуален начин.
M заден спойлер Carbon BMW X6 G06 2019 Екстериор

M заден спойлер Carbon.

Изразително: M задният спойлер Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила. Благодарение на високотехнологичния материал карбон той е екстремно лек и в същото време много стабилен. Задният спойлер е изработен старателно на ръка и е съгласуван перфектно с дизайна на автомобила и другите M Performance Carbon компоненти.
M Performance корпуси на външните огледала Карбон BMW X6 G06 2019 Екстериор

M Performance корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.
M Performance страничното фолио Frozen Black BMW X6 G06 2019

M Performance страничното фолио Frozen Black.

Спортно във всяко отношение: M Performance страничното фолио в черен/сив цвят придава на автомобила особено индивидуален и динамичен характер. Позиционирането му над праговете подчертава типичните дизайнерски елементи и пропорциите на автомобила.
M Performance волан BMW X6 G06 2019

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И ДИГИТАЛНИТЕ УСЛУГИ В BMW X6.

Освен всички технологии и функции като BMW Head-Up дисплей BMW X6 предлага и множество асистиращи системи и услуги.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Защо ви е да ползвате ключа на автомобила, след като вашият iPhone е винаги у вас? С BMW Digital Key можете да отключвате и заключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone да ползват вашето BMW. При това е възможно например ограничаване на максималната скорост - идеално за начинаещи водачи. Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списъкът със съвместимите модели на iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
Асистент за шофиране Professional BMW X6 G06 2019 кокпит

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X6.

BMW X6 xDrive40i и други двигатели.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

245 (333)/5 500–6 250

Максимална скорост в км/ч:

248

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

5,7

Среден разход на гориво в л/100 км (WLTP):

10,3–8,8 

CO2 емисии в г/км комбинирани (WLTP):

235–202

Скица размери на BMW X6
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X6.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X6.

BMW X6 при паркиране от перспектива птичи поглед

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X6.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X6.

Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X6 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW X6.

Сътрудник на BMW поздравява клиент

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

Включените сервизни услуги:

 • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност