БЕЗГРАНИЧНО. СПОНТАННО.

BMW X1.

БЕЗГРАНИЧНО. СПОНТАННО.

BMW X1.

БЕЗГРАНИЧНО. СПОНТАННО.BMW X1.

Мощност кВт (к.в.) в об./мин. (sDrive25i)

170 (231)/5,000–6,000

Макс. въртящ момент (rpm) в об./мин. (sDrive25i)

350/1,350–4,500

Комбинирани СО2 емисии в г/км (sDrive25i)

149–144

Комбиниран разход на гориво в л/100 км (sDrive25i)

6,5-6,3

BMW X1 е перфектният автомобил за всички, които искат да интерпретират радостта от шофирането в зависимост от личните си нужди и предпочитания. С мощно оформените си SAV пропорции, изключително гъвкавия интериор той веднага демонстрира, че е истински Х модел. Както ексклузивният интериор, така и екстериорът могат да бъдат индивидуализирани според вашите представи с двата дизайнерски варианта BMW xLine и BMW Sport Line. Благодарение на комбинацията от технологиите BMW EfficientDynamics и ефективните BMW TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели BMW X1 впечатлява с изключително ниски стойности на разхода на гориво и вредните емисии.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW X1.

Дизайн.

BMW X1 интерпретира характерната визия на SAV колкото многостранно, толкова и динамично. Независимо дали в града или извън пътя: мощния му силует впечатлява с дългото междуосие и късите надвеси. То комбинира атлетично излъчване с компактни външни размери. Без това да е за сметка на гъвкавостта и разточителното предлагане на място. Комбинацията от висококачествени материали и хармонично интегрирани акценти умело допълва излъчването на BMW X1.
Read more

Комфорт и функционалност

Перфектния спътник за вашата експедиция в непознатото: интериорът на BMW X1 посреща пътниците с повдигнатата си позиция на седене за най-добър обзор, заобиколени от висококачествени материали. В комбинация с интуитивното управление и гъвкавото предлагане на място BMW X1 се превръща в идеалния партньор за всички ваши планове за бъдещето.
Read more

xDrive.

Интелигентната система за двойно задвижване xDrive се адаптира почти перфектно и към най-тежките пътни условия, като винаги осигурява оптимално сцепление. С xDrive и динамичния контрол на стабилността (DSC) вашият автомобил винаги е под контрол и стабилен по курса си. За да осигури оптимално сцепление, xDrive за части от секундата гъвкаво променя разпределението на мощността между предните и задните колела и ефективно предотвратява презавиването и недозавиването, като повишава и стабилността по курса. По този начин xDrive съчетава всички преимущества на двойното задвижване – сцепление, стабилност по курса и сигурност на пътя – с класическата пъргавина на BMW за още по-висока радост от шофирането.
Read more