BMW X5 M Автомобили F95 2020 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отстрани от ниска гледна точка в движение
ЗадвижванеБензинДизел

THE X5 M

BMW X5 M Автомобили F95 2020 SUV BMW X5 M Competition Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отстрани от ниска гледна точка в движение

BMW X5 M АВТОМОБИЛИ

ЗадвижванеБензинДизел
THE X5 MBMW X5 M АВТОМОБИЛИ

BMW X5 M Competition, BMW X5 M, BMW X5 M50i и BMW X5 M50d.

BMW X5 M Автомобилите демонстрират своите лидерски амбиции с мощните си пропорции, ексклузивния М дизайн и изключителната си мощност. Насладете се на четири екстровертни Sports Activity Vehicles (SAV): Моделите BMW X5 M50i и BMW X5 M50d впечатляват с уникалното си съчетание между мощност, комфорт и ефективност. BMW X5 M с M xDrive впечатлява с луксозния си интериор и подчинената на гените от моторните спортове динамика. Заредено с адреналин изживяване при шофиране, което е още по-изразено при по-мощното и екстравагантно BMW X5 M Competition с M xDrive.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW X5 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Задвижване, окачване и мощност на двигателя.

BMW X5 M COMPETITION

Максимална динамика на управлението и най-висока ексклузивност.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред

BMW X5 M

Динамика на управлението и ексклузивност на най-високо ниво.
BMW X5 M F95 2020 SUV Mineral White три четвърти изглед отпред

BMW X5 M50i

Мощна динамика, съчетана със спортно-ексклузивна атмосфера.
BMW X5 M50i G05 2018 Carbon Black metallic три четвърти изглед отпред

BMW X5 M50d

Изключителна мощност и ефективност при максимална пригодност за всекидневието.
BMW X5 M50d G05 2018Carbon Black metallic три четвърти изглед отпред
  • BMW X5 M COMPETITION
  • BMW X5 M
  • BMW X5 M50i
  • BMW X5 M50d

BMW X5 M COMPETITION И BMW X5 M – ДИНАМИЧНИ ФУНКЦИИ.

Вдъхновени от моторните спортове: преглед на технологиите на задвижването и окачването.

Изключителната мощност и динамика на BMW X5 M Competition И BMW X5 M са базирани на комбинация от високотехнологични, заимствани от моторните спортове технологии на задвижването и окачването. Независимо дали при комфортно и спокойно пътуване или на състезателната писта. Типичното за М усещате при шофиране е подчинено на изключителната прецизност и пъргавина.
High Performance BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

High Performance BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател.

Най-новият вариант на High-Performance BMW М TwinPower Turbo 8-цилиндровия бензинов двигател гарантира уверена мощност. Високооборотният агрегат развива мощност 460 кВт (625 к.с.). Двата турбокомпресора се отличават с оптимални реакции благодарение на общият за двата реда цилиндри изпускателен колектор. V8 двигателят е пригоден и за екстремни натоварвания при шофиране по състезателна писта.
Специфично за М окачване BMW X5 M Competition F95 2020 SUV

Специфично за М окачване.

Специфичното за М окачване с Активен М диференциал позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. Освен трите режима COMFORT, SPORT и SPORT+ водачът може да избере и три настройки на Динамичния контрол на сцеплението (DSC), за да адаптира степента на стабилизиращо подпомагане към предпочитания си стил на шофиране.
BMW X5 M Competition с М xDrive Marina Bay Blue metallic F95 2020 SUV снимка отблизо отзад

М xDrive.

BMW M xDrive с Активен M диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между двата варианта на задвижването 4WD и 4WD Sport.
8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV интериор снимка отблизо на селектора на трансмисията

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic Sport с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до комфортни почти неусетни и икономични. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана или да оставите това на автоматичния режим на трансмисията.
BMW X5 M Competition с M Servotronic F95 2020 SUV

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага две различни характеристики.
M Compound спирачки BMW X5 M Competition F95 2020 SUV снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в Blue metallic с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
М Спортна изпускателна система BMW X5 M Competition Marina Bay Blue metallic F95 2020 SUV изглед отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.

BMW X5 M COMPETITION - ДИЗАЙНЕРСКИ ФУНКЦИИ.

Специфични за М дизайнерски акценти за екстериора и интериора.

Прецизност във всеки детайл: BMW X5 M Competition е демонстрация не само на превъзходна динамика, но и на прогресивен дизайн. Ярките черни М дизайнерски елементи допълват динамичната визия на този High Performance-SAV - от М бъбрековидна радиаторна решетка до ауспуховите накрайници. В интериора ексклузивният спортен дух на ориентирания към водача кокпит се подчертава от М акценти като М мултифункционалните седалки с осветено лого Х5 М и напълно интегрирани подглавници или специфичния за М селектор на трансмисията.
BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic три четвърти изглед отпред
Специфична за М предна декоративна решетка BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic снимка отблизо

Специфична за М предна декоративна решетка.

Специфичната за М предна декоративна решетка с черни двойни пластини и черната рамка с черно лого Х5 М подчертават още по-спортния спортен характер на вашия автомобил.
М хриле BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic екстериор

Черни М хриле.

X5 M Competition М хрилете на предните странични панели и интегрираното лого X5 M са в черен цвят.
Гланцирано черни корпуси на външните огледала BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic екстериор

Гланцирано черни корпуси на външните огледала.

Гланцирано черните корпуси на външните огледала придават на X5 M Competition особено спортен характер.
Ауспухови накрайници в черен хром BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic екстериор

Ауспухови накрайници в черен хром.

Ексклузивните, специфични за M Competition ауспухови накрайници в черен хром са разположени отляво и отдясно на задния дифузор и подчертават особено спортната динамика на автомобила.
Лайстни на праговете с надпис „X5 M Competition“ BMW X5 M Competition F95 2020 SUV екстериор

Лайстни на праговете с надпис „X5 M Competition“.

Лайстните на праговете с надпис „X5 M Competition“ посрещат водача и пътника до него още при качване. Надписът върху черните елементи на лайстните на праговете отпред и отзад изглежда особено висококачествен и ексклузивен.
М мултифункционални седалки с пълна кожена тапицерия 'Merino’ BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Интериор

M Мултифункционални седалки.

М Мултифункционалните предни седалки с ексклузивен дизайн и осветено лого на Х5 М на подглавниците отразяват спортния характер на автомобила. Ниските повърхности за седене и високите странични бордове подчертават визията тип “корито” и гарантират перфектна странична опора. В същото време всеобхватните възможности за регулировки осигуряват висок комфорт.
Опори за коленете BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Интериор

Опори за коленете.

Средната конзола на BMW X5 M Competition е оборудвана с тапицирани опори за коленете на водача и пътника до него, които повишават страничната опора най-вече при особено спортен стил на шофиране.
M Предпазни колани BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Интериор

M Предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
М селектор на трансмисията с Drivelogic BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Интериор

М селектор на трансмисията с Drivelogic превключвател.

М селекторът на трансмисията с нов дизайн и превключвател на Drivelogic превключвател и бутон P е удобно разположен и се управлява превъзходно.
Специфично за М арматурно табло BMW X5 M Competition F95 2020 SUV кокпит

Специфично за М арматурно табло.

Напълно дигиталното, специфично за М арматурно табло ви предлага цялата важна информация, включително и възможност за пресонализиране чрез избор на подбрано съдържание. Освен това чрез M View можете да редуцирате индикациите до най-важните, за да може при особено спортен стил на шофиране да следите само най-необходимата информация.
M бъбрековидна решетка BMW X5 M F95 2020 SUV изглед отпред
M хриле BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV снимка отблизо
Корпуси на външните огледала BMW X5 M F95 2020 SUV снимка отблизо
21-инчови M алуминиеви джанти Bicolor Orbit Grey BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV снимка отблизо
Задна броня BMW X5 M Mineral White F95 2020 SUV снимка отзад
М кожен волан с контрастни шевове BMW X5 M F95 2020 SUV кокпит
М мултифункционални седалки с лого Х5 М BMW X5 M F95 2020 SUV Интериор
Пълна кожена тапицерия 'Merino’ BMW X5 F95 2020 SUV Интериор

BMW X5 M ДИЗАЙНЕРСКИ АКЦЕНТИ.

Уверено до най-дребните детайли. От рамката на внушителната М бъбрековидна решетка, през страничните М хриле и корпусите на външните огледала до ауспуховите накрайници и логото на М отзад - хромираните дизайнерски елементи поставят спортно-елегантни акценти в екстериора на BMW X5 M. Допълнителен мощен акцент са големите 21-инчови М алуминиеви джанти в Bicolor Orbit Grey. Ексклузивният характер продължава и в интериора. Като се започне от осветените лайстни на праговете с лого Х5 М от матиран алуминий, интериорът впечатлява с висококачествени детайли като М кожения волан с контрастни шевове или М мултифункционалните предни седалки, тапицирани с изискана кожа 'Merino' с фина структура. Изключителната атмосфера се допълва от висококачествени оборудвания като BMW Live Cockpit Professional с 12,3-инчов контролен дисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча.

BMW X5 M50i И M50d – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудването за динамика на управлението и дизайна на BMW X5 M50i и BMW X5 M50d.

Спортни във всяко отношение: С прецизно настроените функции за динамика на управлението и ексклузивните М дизайнерски акценти BMW X5 M50i и BMW X5 M50d превръщат всяко пътуване в преживяване. Технологии като BMW Лазерните светлини осигуряват оптимална видимост през нощта, докато интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive гарантиран стабилност и максимално сцепление на всякакъв терен.

BMW X5 M50i и M50d G05 2018 SUV Carbon Black metallic три четвърти изглед отпред
BMW M TwinPower Turbo 8-цилиндров бензинов двигател BMW X5 M50i G05 2018 SUV

BMW X5 M50i.

BMW М TwinPower Turbo 8-цилиндровият бензинов двигател на BMW X5 M50i комбинира два турбокомпресора, напълно променливо управление на клапаните Valvetronic и директното впръскване на бензина High Precision Injection. Максималната му мощност е 390 кВт (530 к.с.) при максимален въртящ момент от 750 Нм. Двата турбокомпресора са разположени компактно между двата реда цилиндри.
BMW M TwinPower Turbo 6-цилиндров дизелов двигател BMW X5 M50d G05 2018 SUV

BMW X5 M50d.

BMW М TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов мотор на BMW M50d е уникален във всяко отношение. Най-модерната техника като каскадното свръхпълнене с четири турбокомпресора, както и Common-Rail директното впръскване осигурява до 760 Нм за впечатляваща мощ при всяка ситуация на пътя.
BMW X5 M50i и M50d с Адаптивно M окачване Carbon Black metallic G05 2018 SUV снимка отблизо джанта

Адаптивно M окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
BMW X5 M50i и M50d с Интегрално активно кормилно управление G05 2018 SUV кокпит

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
BMW X5 M50i и M50d с трансмисия Steptronic Sport G05 2018 SUV Интериор

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната автоматична скоростна кутия Steptronic Sport с Launch Control позволява много спортни превключвания на предавките, както автоматично, така и ръчно чрез селектора на трансмисията или лостчетата за превключване - за комфортно и спокойно пътувне или за спортен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X5 M50i и M50d с BMW xDrive G05 2018 SUV изглед отзад

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
М Спортна изпускателна система BMW X5 M50i и M50d G05 2018 SUV снимка отблизо отзад

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага звукова характеристика, която може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW Лазерни светлини BMW X5 M50i и M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV изглед отпред

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 600 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините Х акценти и надписът „BMW Laserlight“ подчертават технологичните амбиции на автомобила.
Корпуси на външните огледала в Cerium Grey BMW X5 M50i и M50d G05 2018 SUV Carbon Black metallic снимка отблизо

Специфични за М дизайнерски елементи в Cerium Grey.

BMW X5 M50i и M50d подсказват за спортния си произход със специфичните за М детайли в ексклузивния цвят Cerium Grey. Освен BMW бъбрековидната решетка и външните въздухозаборници на предната броня тези дизайнерски елементи включват и корпусите на външните огледала и М спойлерът на покрива. Характерната задна част прави впечатление и с трапецовидните аукпухови накрайници и надписа М в Cerium Grey.
М алуминиеви джанти 747 М BMW X5 M50i и M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV

М алуминиеви джанти 747 M.

22-Инчовите М алуминиеви джанти 747 M осигуряват мощна опора на BMW X5 M50i и M50d. Те са с V-образни спици и специфичното за М лаково покритие в цвят Cerium Grey и допълват спортното и уверено излъчване на двата SAV.
Ауспухови накрайници и заден дифузор BMW X5 M50d Carbon Black metallic G05 2018 SUV

Ауспухови накрайници и заден дифузор.

Изразителните детайли като трапецовидните аспухови накрайници в характерния цвят Cerium Grey и задният дифузор в цвета на каросерията по уверен начин подчертават атлетичността на BMW X5 M50i и M50d.
М кожен волан BMW X5 M50i и M50d G05 2018 SUV кокпит

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
Интериорни лайстни Aluminium Tetragon BMW X5 M50i и M50d G05 2018 SUV интериор

М интериорни лайстни Aluminium Tetragon.

Старателно изработените М интериорни лайстни Aluminium Tetragon в комбинация с характерните детайли като М коженият волан и специфичното за М арматурно табло оформят спортно-ексклузивния интериор на BMW X5 M50i и M50d.

BMW X5 M АВТОМОБИЛИ: АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И ДИГИТАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ.

BMW X5 M Автомобилите впечатляват не само с мощността и дизайна си, но и предлагат всеобхватна гама от асистиращи системи и интелигентни функции. Иновативните функции като BMW Display Key демонстрират особения комфорт на тези автомобили още преди качване. Насочените към бъдещето асистиращи системи ви подпомагат както при пътуване, така и при паркиране. Благодарение на BMW Live Cockpits Professional и специфичния за M Head-Up дисплей важните информации винаги са разположени перфектно пред погледа ви, докато BMW Intelligent Personal Assistant ви подпомага но всяко време при пътуване със съвети и действия.
Асистент за шофиране Professional BMW Х5 М Автомобили F95 2020 G05 2018 SUV интериор

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW X5 M Автомобили F95 2020 G05 2018 SUV интериор

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Х5 М Автомобили F95 2020 G05 2018 SUV интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
BMW Head-Up дисплей BMW X5 M Автомобили F95 2020 SUV Интериор

Специфичен за М Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей включително специфичен за М индикатор* по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се например актуалната скорост, и, в зависимост от оборудването, и указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система. * Предлага се само за BMW X5 M Competition и BMW X5 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW Х5 М Автомобили F95 2020 G05 2018 SUV интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Display Key BMW Х5 М Автомобили F95 2020 G05 2018 SUV

Display Key с лого на М.

BMW Display ключът с лого на М показва различни данни за статуса на автомобила и позволява управлението на подбрани функции чрез интегрирания тъч-дисплей. Това позволява удобно управление на функции на автомобила с ключа.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X5 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW X5 M Competition и други модели.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:  

441 (600) / 6000

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин:  

750 / 1800-5600

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

3,9

Среден разход на гориво в л/100 км:  

13,2 - 13,6

BMW X5 M Competition F95 2020 SUV Marina Bay Blue metallic изглед отпред технически данни
BMW X5 G05 2018 SUV Mineral White metallic три четвърти изглед отпред в движение през нощта

THE X5

Оборудвано с нови технологии за по-висока сигурност и най-висока динамика на управлението по всякакви терени, BMW Х5 винаги знае правилния път.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X5 M АВТОМОБИЛИ.

BMW УСЛУГИ ЗА BMW X5 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW Финансови услуги за BMW X5 M Competition F95 2020 SUV три четвърти изглед отзад

Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW X5 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW Service Inclusive жена пред дилърство на BMW

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.
 

  • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
BMW Обслужване на клиенти BMW консултант и клиент по време на разговор

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X6 M Автомобилите може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X5 M Автомобилите:

  • Disclaimer reference invalid