BMW M760Li xDrive, BMW M7, BMW 760Li Individual, информиране

THE 7

BMW M760Li xDRIVE

BMW M760Li xDrive олицетворение на ексклузивния лукс и на уникалното усещане за нова дефиниция на границите на възможното. Точно затова с разнообразието от подбрани оборудвания за динамика на управлението, за дизайна на екстериора и интериора, както и технологични иновации и свързаност то предлага оптимални възможности за индивидуализация.

Прочети повече
THE 7BMW M760Li xDRIVE

ЛУКС И АДРЕНАЛИН

ДИЗАЙНЪТ И ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW M760Li xDRIVE

Когато чистата мощ и изключителната елегантност трябва да бъдат визуализирани само с една линия, то тя би била неподражаемият силует на BMW M760Li xDrive. И докато ексклузивните дизайнерски елементи в цвят Cerium Grey като например 20-инчовите М алуминиеви джанти или внушителните двойни ауспухови накрайници подчертават изискания дизайн на екстериора, в интериора се крие динамичен потенциал, който няма равен на себе си. С 12-цилиндровия M TwinPower Turbo бензинов двигател и перфектно съгласуваните с него компоненти на окачването BMW M760Li xDrive маркира една нова ера в автомобилната динамика на управлението. Особеното: уникалният комфорт при шофиране, на който можете да се насладите с всеки детайл от ексклузивното оборудване на интериора. От предните комфортни седалки с електрически регулировки с активни подглавници до изисканият, осигуряващ усещане за простор панорамен стъклен покрив Sky Lounge - BMW M760Li xDrive предлага максимално ниво на комфорт и усещане за лукс.
BMW Серия 7, изглед отстрани с отворена врата пред осветен хотел
BMW M760Li xDrive, Панорамен стъклен покрив Sky Lounge

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge

Панорамният стъклен покрив Sky Lounge създава усещане за разточителен простор през деня, както и приятна атмосфера при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Светлинната графика може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.
BMW M760Li xDrive, 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 760 М и гуми с различен размер на предната и задната ос

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 760 М и гуми с различен размер на предната и задната ос

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 760 M Bicolor Cerium Grey, полирани до блясък, с гуми с различен размер на предната и задната ос, размери на джантите отпред 8,5J x 20, гуми 245/35 R20, размер а джантите отзад 10J x 20, гуми 275/35 R20.
BMW M760Li xDrive, комфортни предни седалки с електрически регулировки

Комфортни предни седалки с електрически регулировки

Комфортните предни седалки включително активните подглавници се регулират електрически в много посоки. Горният сегмент на облегалката, широчината на облегалката, опората за бедрата и височината на подглавниците могат да се регулират индивидуално. Оборудването включва лумбални опори и функция Памет за седалките на водача и пътника до него.
BMW M760Li xDrive, BMW Серия 7 M Performance, М кожен волан

М кожен волан

М коженият волан с мултифункционални бутони и емблема на М е със спортен дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW M760Li xDrive, ауспухови накрайници с бленди

Ауспухови накрайници с бленди, отляво и отдясно

Двете двойни ауспухови накрайници са интегрирани отдясно и отляво в задната броня и са оградени от трапецовидна, монтирана в бронята бленда.
BMW M760Li xDrive, М заден спойлер

М заден спойлер

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li двигател,M TwinPower Turbo 12-цилиндров бензинов двигател

M TwinPower Turbo 12-цилиндров бензинов двигател

M Performance TwinPower Turbo 12-цилиндровият бензинов двигател представя съвършената компетентност при задвижванията. Върховият агрегат се отличава с уверено разгръщане на мощността и уникално спокоен ход, каквито могат да бъдат постигнати само от V12 двигател. Този характер осигурява несравнимо изживяване при шофиране и пътуване.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li excellence, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Системата за контрол на окачването Executive Drive Pro осигурява особено висок комфорт на возене при изключителна динамика на управлението. Системата е базирана на активни стабилизатори на наклоняването, които постоянно се регулират електромеханично по време на движение и по този начин намаляват до минимум наклоняванията на каросерията.
BMW M760Li xDrive, 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

8-степенна трансмисия Steptronic Sport

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M760Li xDrive, Интегрално активно кормилно управление

Интегрално активно кормилно управление

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
BMW M760Li xDrive, BMW Серия 7 M Performance, М Аеродинамичен пакет

М Аеродинамичен пакет

М Aеродинамичният пакет визуално подчертава спортния дух на автомобила и модифицира обтичането му. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове и задна броня с дифузор в цвета на каросерията. Дифузорът в задната броня е в цвят Dark Shadow metallic.

НАСОЧЕНИ КЪМ БЪДЕЩЕТО ТЕХНОЛОГИИ

НАСОЧЕНИТЕ КЪМ БЪДЕЩЕТО ИНОВАЦИИ НА BMW M760Li xDRIVE

Интуитивно в посока бъдещето. Скоро ще имате възможност да избирате дали да шофирате лично или да бъдете возени автономно. Още днес асистиращите системи на BMW Personal CoPilot ви позволяват да предусетите как ще изглежда шофирането в близко бъдеще. Те подпомагат водача или изцяло поемат определени задачи. При BMW Серия 7 всичко е насочено специално към водача. така например дисплеите на BMW Live Cockpit Professional могат лесно да бъдат персонализирани. BMW Intelligent Personal Assistant ви позволява лесно и интуитивно управление на отделни функции. Една нова ера на технологиите.
BMW M760Li xDrive, BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Иновативната концепция за управление на BMW Operating System 7.0 позволява още по-лесно управление на функциите на автомобила чрез жестове, гласови команди и управление с iDrive – напълно интуитивно. За тази цел бе разширена функционалността на контролера. Така например Дигиталните услуги като Приложения могат да бъдат избирани директно.
BMW M760Li xDrive, Асистент за шофиране Professional

Асистент за шофиране Professional

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и максимална сигурност при критични и монотонни и ситуации на пътя. Той включва: Асистент за завиване и водене в лентата вкл. подпомагане в тесни участъци, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, Локално предупреждение за опасности и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар, както и други функции за сигурност.
BMW M760Li xDrive, Асистент при паркиране Plus

Асистент при паркиране Plus

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW M760Li xDrive, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Искате вашето BMW винаги да е актуално и с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, също като при вашия смартфон. По този начин могат да бъдат активирани и други функции във вашия автомобил.
BMW M760Li xDrive, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча.
BMW M760Li xDrive, BMW M760Li xDrive, Технически данни

BMW M760Li xDRIVE: ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Разход на гориво и СО₂ емисии.

Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

Прочети повече