BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic изглед отпред
Мощност275 кВт (374 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел

THE 4

BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic изглед отпред

НОВОТО BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Мощност275 кВт (374 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел
THE 4НОВОТО BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Мощност, прецизност и чиста естетика. Сърцето на BMW M440i xDrive Гран Купе е M TwinPower редови 6-цилиндров бензинов двигател с мощност 275 кВт (374 к.с.) При взаимодействието на перфектно съгласуваните, специфични за М компоненти на окачването се осигурява спортна динамика на управлението, с която BMW M440i xDrive Гран Купе впечатлява и визуално - с прогресивно оформения интериор със специфични за М дизайнерски елементи, както и със спортно-модерния интериор с разточително предлагане на място. Като цяло това Гран Купе с 5 врати предлага едно вълнуващо съчетание от динамика, комфорт и висока пригодност за всекидневието.

BMW M440i xDrive Гран Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,1–5,5
СО₂ емисии в г/км (комбинирани): 160–145

Прочети повече

BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ - ДИНАМИКА.

Задвижване, окачване и мощност.

BMW M440i xDrive Гран Купе.

Мощност и спортна динамика на управлението при висока функционалност и удобство за ежедневието.
  • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 374 к.с.
  • 8-степенна трансмисия Steptronic Sport
  • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.
  • 275 кВт (374 к.с.), 500 Нм, 0–100 км/ч за 4.7 секунди.
BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic три четвърти изглед отпред

BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW M440i xDrive Гран Купе.

Спортно до най-дребните детайли: Впечатляващата динамика на BMW M440i xDrive Гран Купе е базирана на съчетание от високотехнологични задвижващи технологии и настроено специфично за този модел окачване. Типичното за М усещане при шофиране се гарантира от мощния и пъргав M TwinPower Turbo двигател, директното поведение при завиване и прецизната управляемост. Специфичните за М дизайнерски елементи в Cerium Grey и спортните акценти в интериора подчертават атлетичния характер на този автомобил.

BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic изглед отстрани в покой
BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Върхов атлет, който осигурява чиста радост от шофирането: M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с изключително разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двойният VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресорът осигуряват ненадмината мощност.

Адаптивно М окачване BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic три четвърти изглед отпред снимка отблизо

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване се адаптира по всяко време с електронно управление към условията и ситуацията на пътя. Освен това чрез контрола на шофирането можете да адаптирате характеристиките на окачването към предпочитания в момента стил на шофиране – от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.

Променливо спортно кормилно управление BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 кокпит с М кожен волан

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
8-степенна трансмисия Steptronic Sport BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 селектор на трансмисията

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
M Спортни спирачки BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 кокпит с М алуминиеви джанти

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с 4-бутални апарати отпред и еднобутални апарати отзад серийно са в син цвят и опционално в гланцирано червен цвят с лого на М и предлагат по-големи спирачни дискове и изключително висока спирачна мощност.

М рамка на бъбрековидната решетка BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic

М рамка на бъбрековидната решетка.

M high-gloss Shadow Line с разширен обхват включва множество детайли в екстериора в черен гланц: декоративните лайстни на страничните прозорци, покритията на шахтите на прозорците, рамките, корпусите и конзолите на външните огледала, блендите на средната и задната колони, водачите на прозорците на задните врати, както и рамката на бъбрековидната решетка.

M Aеродинамичен пакет BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic изглед отпред

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна и задна броня, дизайнерски елементи на страничните прагове в черен гланц, както и състоящият се от много части дифузор в и гланцирано черен цвят излъчва динамика и чист спортен дух.
20-инчови BMW Individual алуминиеви джанти джанти 862 I BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 Frozen Pure Grey metallic

20-инчови BMW Individual аеродинамични джанти 862 I.

20-инчови BMW Individual аеродинамични джанти 862 l Bicolor Black Grey, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 8,5J x 20, гуми 245/35 R20, размер а джантите отзад , 9J x 20, гуми 255/35 R20.
Спортни предни седалки BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

Спортни предни седалки.

Спортните предни седалки осигуряват оптимална странична опора благодарение на по-високите странични бордове и ръчната настройка на опората за бедрата. Освен това седалките могат да се регулират ръчно надлъжно и по височина.

М кожен волан BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор кокпит

M кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С удебеления си, тапициран си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с ексклузивни шевове в цветовете на М и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW M440i xDrive Гран Купе.

Прегледност, комфорт и сигурност на най-високо ниво: Множество иновативни технологии ви подпомагат по разнообразни начини по време на шофиране. Фокусирайте се върху най-важното - спортната радост от шофирането във вашето BMW M440i xDrive Гран Купе.

BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional със своя голям извит дисплей разширява BMW Live Cockpit Plus с пълноцветен head-up дисплей. Той проектира информация за шофиране като скорост или навигационни инструкции директно в зрителното поле – за по-добър преглед и повече безопасност.

BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, гладен съм.“ BMW Intelligent Personal Assistant ще намери най-близкият ресторант и веднага ще планира маршрута. Но той може и много повече. Вашият личен асистент ви подпомага и по отношение на автомобилните функции. Той ще ви обясни полезните функции. Така ще можете да управлявате вашето BMW напълно интуитивно и лесно.

Асистент за шофиране Professional BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор контролен дисплей

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор контролен дисплей

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Smartphone Integration Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор контролен дисплей

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения директно на контролния дисплей

BMW Digital Key BMW M440i xDrive Гран Купе G26 автомобилна врата със смартфон

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 интериор контролен дисплей

Remote Software Upgrade.

Така вашето BMW е винаги на най-актуалното ниво. Remote Software Upgrades могат да бъдат изтеглени чрез My BMW App или в автомобила и след това инсталирани.

BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.
BMW Серия 4 Гран Купе G26 2021 BMW Individual Aventurine Red metallic три четвърти изглед отпред

НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

BMW Серия 4 Гран Купе с 5 врати впечатлява с динамика, функционалност, както и с висококачествен и разточително оформен интериор.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ М АВТОМОБИЛИ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021 три четвърти изглед отзад с модел

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW M440i xDrive Гран Купе.

BMW KATALOGE APP.

BMW Kataloge App на смартфона

Насладете се интерактивно на света на BMW на своя смартфон или таблет. BMW Kataloge App включва дигиталните брошури на всички актуални модели на BMW. Насладете се на детайлните информации за продуктите, на брилянтните снимки, на вълнуващите видеоклипове и въодушевяващите истории за вашето желано BMW. Естествено, там ще откриете и детайли за дизайна, оборудванията, услугите и технологиите на BMW M440i xDrive Гран Купе.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW M440i xDrive Гран Купе може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ ЗА BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Насладете се на спортните оборудвания и практичните аксесоари за BMW Серия 4 Гран Купе М Автомобилите.

BMW M440i xDrive Гран Купе предлага динамична радост от шофирането и множество спортни оборудвания. Характерните дизайнерски оборудвания на BMW M Performance части за екстериора и интериора осигуряват максимално състезателен характер. С Оригиналните BMW Аксесоари, които са перфектно съгласувани с автомобила по отношение на качеството и дизайна, вие можете да оформите вашето BMW M440i xDrive Гран Купе според собствените си изисквания.

M Performance Декоративна предна решетка Карбон BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M Performance Декоративна предна решетка Карбон

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортно-индивидуална визия.
Към продукта
M Performance Карбонови корпуси на външните огледала BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M Performance Карбонови корпуси на външните огледала.

Впечатляващите M корпуси на външните огледала от карбон подчертават високотехнологичния характер на автомобила и поставят индивидуални спортни акценти.
Към продукта
M Performance заден дифузор от карбон BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M Performance заден дифузор от карбон.

M Performance задният дифузор от карбон осигурява още по-модерна визия на автомобила и подчертава спортното излъчване на автомобила.
Към продукта
20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 M Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 M Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект джанти и летни гуми

Ексклузивни 20-инчови M Performance алуминиеви джанти с двойни спици 868 М Bicolor Night Gold, полирани до блясък. Комплект летни гуми и джанти със система за контрол на налягането.
Към продукта
M Performance волан BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за по-спортно усещане при шофиране.
Към продукта
M Performance средният подлакътник от Alcantara BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

M Performance средният подлакътник от Alcantara.

Малките детайли осигуряват голямата разлика: M Performance средният подлакътник от Alcantara допълва ексклузивната визия от моторните спортове в кокпита.
Към продукта
18-инчови BMW алуминиеви джанти джанти 853 Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

18-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 853 Gunmetal Grey.

18-инчови BMW алуминиеви джанти с двойни спици 853 Gunmetal Grey. Подходящ за вериги за сняг комплект джанти и зимни гуми с контрол на налягането, размер на джантата 8,5 J x 18.
Към продукта
BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

BMW Кутия за покрива 320 Черно/титаново сребристо.

Заключваща се Кутия за покрива с двустранно отваряне в черно/титаново сребристо с вместимост 320 литра; подходяща за всички багажници за покрив на BMW
Към продукта
BMW багажник за велосипеди за покрива BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

BMW багажник за велосипеди за покрива

BMW багажникът за велосипеди за покрива е сигурно транспортно решение за състезателни, туристически или детски велосипеди, както и за планински велосипеди с максимално тегло до 20 кг.
Към продукта
BMW Всесезонни стелки отпред BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са черни, с лого на BMW
Към продукта
BMW стелка за пода на багажника BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата хлъзгане, водоотблъскваща BMW стелка за пода на багажника ефективно го предпазва от замърсяване и вода. Черна, с лого на BMW
Към продукта
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M440i xDrive Гран Купе G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

При разтърсвания високочувствителната Full-HD камера автоматично записва случващото се пред и зад автомобила.
Към продукта

BMW УСЛУГИ ЗА BMW M440i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Пакети от услуги и оферти за BMW Серия 4 Гран Купе М Автомобили.

BMW поставя стандарти и в областта на услугите и при нужда винаги е на ваше разположение за вас и вашето BMW M440i xDrive Гран Купе. Благодарение на BMW помощ при повреди и злополуки нашите експерти денонощно са на ваше разположение при инциденти - и то 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги вашето BMW M440i xDrive Гран Купе напълно автоматично препраща съобщенията за нужда от поддръжка и съобщенията за повреди към вашия BMW сервизен партньор, който впоследствие се свързва с вас. С услугите на BMW Service Inclusive тези и други сервизни услуги се покриват финансово по време на срок, избран от вас. Повече време за важните неща в живота: С разнообразните сервизни услуги на BMW вие винаги сте в сигурни ръце.

BMW Service Inclusive жена пред дилърство на BMW

BMW Service Inclusive.

Просто се отпуснете и се концентрирайте само върху това, което е наистина важно - спортната радост от шофирането с вашето BMW M440i xDrive Гран Купе. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж за услугата и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени за срока на договора.
Научете повече
BMW Телеуслуги жена със смартфон в ръката пред вратата на своето BMW

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо във вашето BMW M440i xDrive Гран Купе: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте вашето BMW M440i xDrive Гран Купе онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие жена със смартфон пред BMW

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M440i xDrive Гран Купе.

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. 

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече