БЕЗГРАНИЧНО+

BMW M

BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.

BMW M

БЕЗГРАНИЧНО+

BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.

БЕЗГРАНИЧНО+BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.
BMW M

Ускорение 0-100 км/ч в сек

4,6 (4,4)

Максимална мощност в кВт (к.с.) при об/мин

317 (431)5 500-7 300

Среден разход на гориво в л/100 км

9,1 (8,7)

СО2 емисии в г/км

213 (203)

Собствено тегло в кг

1 840 (1 865)

Заредени с адреналин и устремени към слънцето. С много прецизна управляемост, въодушевяваща пъргавина и възхитителна динамика. С двигател, който по впечатляващ начин демонстрира превъзходството си. С много технологии с категоричен спортен произход. Със самоувереността, която се изразява с уверена усмивка при отворен покрив: BMW M4 Кабриолет е символ на спортната свобода на четири колела.

ВЪОДУШЕВЯВАЩИ ФОРМИ.

Темпераментен дизайн.

BMW M4 Кабриолет въодушевява с чистия си спортен дух, динамичния силует и сгъваемият твърд покрив, който гарантира целогодишна наслада от шофирането. Другите дизайнерски акценти като М двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка с емблема на М, страничните М хриле и скосените М двойни ауспухови тръби допълват радостта от шофирането под открито небе.

Линии на купе.

Благодарение на издължените си линии и контурираните странични части BMW M4 Кабриолет изглежда атлетично и спортно. Издълженият силует завършва с изразителна задна част с широка визия и излъчва концентрирана мощ. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Кабриолет. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната визия както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно и за ускоряване на пулса.

Сгъваем твърд покрив.

След като сгъваемият твърд покрив се отвори автоматично за около 20 секунди при скорост до 18 км/ч, ще се насладите на максимално въодушевление от шофирането, комбинирано с интензивността на кабриолет. Покривът впечатлява визуално и в затворено положение, осигурява допълнителна сигурност и допринася за приятна акустика дори и при високи скорости.

Изцяло LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.

M COMPETITION ПАКЕТ.

Пакетът M Competition осигурява осезаемо повишаване на динамиката на управлението благодарение на повишената мощност на двигателя и специално настроеното адаптивно М окачване. М спортната спирачна система с черно хромирани двойни ауспухови тръби осигурява мощен звук. Пакетът включва и олекотени М спортни седалки и ексклузивни 20-инчови М алуминиеви джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос.

ОТКРИТО ДО ЛИМИТА.

BMW M

ОТКРИТО ДО ЛИМИТА.

Водачите на BMW М4 Кабриолет, устремили се към слънцето, ще се насладят на заредени с адреналин изживявания зад волана. Това се дължи на М двигателя с 431 к.с., който винаги разгръща мощността си динамично премерено. А благодарение на множеството заимствани от моторните спортове технологии като активния М диференциал или M Servotronic върховият атлет винаги реагира с най-висока прецизност и техническо съвършенство. До граничния режим. Същото се отнася и до пулса ви.

M TWIN POWER TURBO РЕДОВИ 6-ЦИЛИНДРОВ БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ.

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров двигател съчетава най-доброто от двата свята: високооборотни характеристики до 7 600 об/мин и ненадмината мощ с 550 Нм въртящ момент. Битурбо свръхпълненето, директното впръскване и типичните за М фини настройки осигуряват директни реакции на двигателя, неудържима тяга и уверена динамичност при най-лекото докосване на педала на газта. Множеството иновации като конструкцията без цилиндрови гилзи или по-лекия кован колянов вал са част от интелигентната олекотена конструкция, подобряват динамиката и ускорението, понижават разхода на гориво и осигуряват оптимално разпределение на теглото между осите от близо 50:50. Резултатът: ненадминато пъргаво поведение на пътя, което впечатляващо се подчертава от неподражаемия звук на М двигателя.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните в скобите са за автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя.

    Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕСЕ и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

    Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на СО2 емисиите не се взимат под внимание СО2 емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.