БЕЗГРАНИЧНО+

BMW M

BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.

БЕЗГРАНИЧНО+

BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.

БЕЗГРАНИЧНО+BMW M4 Кабриолет. Радикално повече.
BMW M

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW M4 Кабриолет)

4,6 (4,4)

Максимален въртящ момент в кВт (к.с.) при об/мин (BMW M4 Кабриолет)

317 (431)5 500-7 300

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW M4 Кабриолет)

10,5-10,2

СО2 емисии в г/км, комбинирано (BMW M4 Кабриолет)

239-233

Тегло без товар EU в кг (BMW M4 Кабриолет)

1 865 (1 890)

Цена

176 950 лв.

Заредени с адреналин и устремени към слънцето. С много прецизна управляемост, въодушевяваща пъргавина и възхитителна динамика. С двигател, който по впечатляващ начин демонстрира превъзходството си. С много технологии с категоричен спортен произход. Със самоувереността, която се изразява с уверена усмивка при отворен покрив: BMW M4 Кабриолет е символ на спортната свобода на четири колела.

ВЪОДУШЕВЯВАЩИ ФОРМИ.

Темпераментен дизайн.

BMW M4 Кабриолет въодушевява с чистия си спортен дух, динамичния силует и сгъваемият твърд покрив, който гарантира целогодишна наслада от шофирането. Другите дизайнерски акценти като М двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка с емблема на М, страничните М хриле и скосените М двойни ауспухови тръби допълват радостта от шофирането под открито небе.
Read more

Линии на купе.

Благодарение на издължените си линии и контурираните странични части BMW M4 Кабриолет изглежда атлетично и спортно. Издълженият силует завършва с изразителна задна част с широка визия и излъчва концентрирана мощ. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.
Read more

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.
Read more

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Кабриолет. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната визия както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.
Read more

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно и за ускоряване на пулса.
Read more

Сгъваем твърд покрив.

След като сгъваемият твърд покрив се отвори автоматично за около 20 секунди при скорост до 18 км/ч, ще се насладите на максимално въодушевление от шофирането, комбинирано с интензивността на кабриолет. Покривът впечатлява визуално и в затворено положение, осигурява допълнителна сигурност и допринася за приятна акустика дори и при високи скорости.
Read more

Изцяло LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.
Read more

M COMPETITION ПАКЕТ.

Чисто състезателно усещане: с пакета M Competition BMW M4 Кабриолет предлага дори още по-добра динамика благодарение на повишената мощност на двигателя, специално настроеното адаптивно М окачване, новите настройки на Динамичния контрол на стабилността DSC, активния М диференциал, както и на 20-инчовите М алуминиеви джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос.

Мощността на M TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател е повишена до 331 кВт (450 к.с.). М спортната изпускателна система създава особено мощен, характерен звук за гарантирано настръхване на кожата. Специално настроеното адаптивно М окачване осигурява оптимален контакт с пътя, повишено сцепление и още по-пъргава управляемост. Олекотените М седалки са оборудвани с регулируеми по широчина опори за гърба с вертикални отвори. М предпазните колани имат фини М ленти. Специално настроеното Адаптивно М окачване осигурява оптимален контакт с пътната настилка, повишено сцепление и по-пъргава управляемост. В екстериора пакетът M Competition впечатлява с ексклузивните ковани и полирани до блясък 20-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 666 М с гуми с различен размер на предната и задната ос. Спортният характер се подсилва от BMW Individual high-gloss Shadow Line с разширен обхват, който преминава от хрилете до означението на модела в гланцово черен цвят и завършва в ауспуховите накрайници с покритие от черен хром.

ОТКРИТО ДО ЛИМИТА.

BMW M

ОТКРИТО ДО ЛИМИТА.

Водачите на BMW М4 Кабриолет, устремили се към слънцето, ще се насладят на заредени с адреналин изживявания зад волана. Това се дължи на М двигателя с 431 к.с., който винаги разгръща мощността си динамично премерено. А благодарение на множеството заимствани от моторните спортове технологии като активния М диференциал или M Servotronic върховият атлет винаги реагира с най-висока прецизност и техническо съвършенство. До граничния режим. Същото се отнася и до пулса ви.

Read more

M TWIN POWER TURBO РЕДОВИ 6-ЦИЛИНДРОВ БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ.

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров двигател съчетава най-доброто от двата свята: високооборотни характеристики до 7 600 об/мин и ненадмината мощ с 550 Нм въртящ момент. Битурбо свръхпълненето, директното впръскване и типичните за М фини настройки осигуряват директни реакции на двигателя, неудържима тяга и уверена динамичност при най-лекото докосване на педала на газта. Множеството иновации като конструкцията без цилиндрови гилзи или по-лекия кован колянов вал са част от интелигентната олекотена конструкция, подобряват динамиката и ускорението, понижават разхода на гориво и осигуряват оптимално разпределение на теглото между осите от близо 50:50. Резултатът: ненадминато пъргаво поведение на пътя, което впечатляващо се подчертава от неподражаемия звук на М двигателя.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.