BMW M235i xDrive Гран Купе F44 2020 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отпред
M235i xDrive Гран Купе
Разгледайте отблизо
Среден разход на гориво 7,8–7,1 л/100 км
Тип задвижванеБензин

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Среден разход на гориво 7,8–7,1 л/100 км
Тип задвижванеБензин
THE 2BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Екстровертната атлетичност на BMW M235i xDrive Гран Купе доминира от всяка перспектива: благодарение на мускулестите рамене, снишаващата се линия на покрива и мощната задна част. Върхов спортист, който поставя нови стандарти в сегмента благодарение на перфектно съгласуваните компоненти на окачването и изключително мощния двигател. В интериора акценти поставят ексклузивните М акценти и най-модерните асистенти като гласовият асистент BMW Intelligent Personal Assistant. За нови цели - без никакви граници.

Прочети повече

ДИЗАЙНЪТ В ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА НА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

Спортно в интериора, атлетично в екстериора. BMW M235i xDrive Гран Купе демонстрира безкомпромисната си динамика с всеки детайл. Не на последно място и с М Аеродинамичния пакет с ексклузивните М акценти в Cerium Grey. Характерните елементи като BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн, ауспуховите накрайници със свободна форма или М задният спойлер допълват мускулестите форми и линии на спортното купе, докато оборудванията като М спортните седалки или М педалите подчертават атмосферата на максимална мощност в интериора.
BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic снимка отблизо

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

Бъбрековидна радиаторна решетка на BMW в Mesh дизайн е изцяло в цвят Cerium Grey със сложно оформена в дълбочина решетка. Тази вдъхновена от моторните спортове решетъчна структура придава дълбочина и усещане за високо качество на предната част и поставя висококачествен и динамичен акцент.
М Аеродинамичен пакет BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic предна част

М Аеродинамичен пакет.

М аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и покрития на страничните прагове излъчва чиста динамика и подчертава спортния характер на автомобила. Елементите за лакирани в цвета на каросерията и са оборудвани с вложки в цвят Dark Shadow. При BMW M235i детайлите са гланцирано черни.
M заден спойлер BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic изглед отзад

M заден спойлер.

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
Специфична за М изпускателна система BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic изглед отзад

Специфична за М изпускателна система

Двойната, специфична за М изпускателна система подпомага внушителното разгръщане на мощността с минималното си обратно налягане. Характерният звук може да се управлява с интегрираните клапи и подчертава спортните претенции на автомобила. Ауспуховите накрайници със свободна форма в Cerium Grey поставят визуални акценти.
М спортни седалки BMW M235i xDrive Гран Купе F44

М спортни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници с ниски повърхности за седене и високи странични бордове предлагат по-добра странична опора на водача и пътника до него.

M Предпазни колани BMW M235i xDrive Гран Купе F44

M Предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
М кожен волан BMW M235i xDrive Гран Купе F44

М волан

М воланът с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с три спици. С обръча си с оформени опори за палците той осигурява спортно-директно усещане при шофиране.

Интериорни лайстни 'Illuminated Brooklyn’ BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

Интериорни лайстни 'Illuminated Brooklyn’.

Интериорните лайстни 'Illuminated Brooklyn’ с акцент 'Triangle на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

С М спортното кормилно управление, 8-степенната трансмисия Steptronic и М спортното окачване BMW M235i xDrive Гран Купе поема лидерската роля в своя сегмент. В комбинация с изключително мощния М TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW M235i xDrive Гран Купе с лекота се откроява на фона на другите автомобили и осигурява великолепна увереност по всякакви пътища.
M Спортно окачване BMW M235i xDrive Гран Купе F44

M Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
M Спортни спирачки BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
М TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW M235i xDrive Гран Купе F44

BMW M135i xDrive.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo 4-цилиндровият бензинов двигател на BMW M235i е особено мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор, мощен пакет за охлаждане и М изпускателна система с управляеми класи.
M спортно кормилно управление BMW M235i xDrive Гран Купе F44 кокпит

M спортно кормилно управление.

М спортното кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага още по-спортна управляемост, особено по пътища с много завои.
M Performance пакет BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отстрани

M PERFORMANCE ПАКЕТ.

M Performance пакетът допълнително повишава спортния потенциал на автомобила и осигурява максимално ускорение. Освен това понижаването на теглото осезаемо повишава динамиката на управлението. Отвън M Performance пакетът впечатлява с характерните черни дизайнерски елементи и 18-инчовите М ковани алуминиеви джанти.

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ И КОМФОРТНИТЕ ФУНКЦИИ НА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

BMW M235i xDrive Гран Купе ви демонстрира възможностите си. Иновативните асистиращи системи като Асистента за движение на заден ход ви подпомагат при шофиране, докато BMW Intelligent Personal Assistant издига комуникацията между водача и автомобила до ново ниво, а с Digital Key на смартфона отключването и заключването на вратите е още по-комфортно.
Пакет за сигурност Асистент за шофиране BMW’ BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

Асистент за шофиране.

Пакетът за сигурност Асистент за шофиране включва работещите с камери системи Предупреждение за опасност от сблъсък със спирачна намеса, Speed Limit Info с индикатор за забраните за изпреварване и предвиждаща функция, както и Предупреждение при напускане на лентата. Допълнително са включени и работещите с радар оборудвания като Предупреждение за напречен трафик отзад, Предупреждение при смяна на лентата и Предупреждение при опасност от удар отзад.
Асистент за паркиране BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането на автомобила. Камерата за обратно виждане осигурява по-добра видимост назад. Активният контрол на дистанцията при паркиране повишава защитата срещу щети при паркиране. Асистентът за паркиране напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно спрямо пътното платно и го изкарва от надлъжни паркоместа. Асистентът за движение на заден ход подпомага водача при движение на заден ход, например в тесни улици.
Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW M235i xDrive Гран Купе F44

Активен контрол на скоростта.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go поддържа желаната скорост в диапазона от 30 до 160 км/ч, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил, вкл. спиране и повторно потегляне в Stop&Go трафик. Speed Limit Assist позволява прехвърлянето на ограниченията на скоростта към Контрола на скоростта. Предупреждението при опасност от сблъсък отпред със спирачна намеса реагира на спрели автомобили, пешеходци и велосипедисти.
BMW Live Cockpit Professional BMW M235i xDrive Гран Купе F44 кокпит

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 10,25 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M235i xDrive Гран Купе F44 интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, гладен съм.“ BMW Intelligent Personal Assistant ще намери най-близкият ресторант и веднага ще планира маршрута. Но той може и много повече. Вашият личен асистент ви подпомага и по отношение на автомобилните функции. Той ще ви обясни полезните функции. Така ще можете да управлявате вашето BMW напълно интуитивно и лесно.

Remote Software Upgrade BMW M235i Гран Купе F44 интериор

Remote Software Upgrade.

Така вашето BMW е винаги на най-актуалното ниво. Remote Software Upgrades могат да бъдат изтеглени чрез My BMW App или в автомобила и след това инсталирани.

Smartphone Integration BMW M235i xDrive Гран Купе F44

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 4 Купе М автомобили G82 G22 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

BMW M235i xDrive.

Мощност в кВт (к.с.): 

225 (306)

Ускорение от 0 до 100 км/ч в сек:

4,9

Среден разход на гориво в л/100 км: 

7,1-7,8

CO₂ емисии в г/км комбинирани:

162-177

BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Black Sapphire metallic три четвърти изглед отзад в движение

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 2 ГРАН КУПЕ.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

BMW M235i xDrive Гран Купе F44 Snapper Rocks Blue metallic изглед отстрани с жена на преден план

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW M235i xDrive Гран Купе.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW M235i xDRIVE ГРАН КУПЕ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават важната информация за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сами за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Teleservices
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътната помощ
Сътрудник на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW M235i xDrive Гран Купе може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW M235i xDrive Гран Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 7,8–7,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 177–162

Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

* Предлага се само в комбинация с опционалния M Performance пакет.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. 

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече

Разход на гориво и СО2 емисии.

 • BMW M235i xDrive Гран Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,1-7,8
  СО2 емисии в г/км (комбинирани): 162-177

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp

  * Предлага се само в комбинация с опционалния M Performance пакет.